Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NO czesc!!!
Widze, ze Wanio okayzjnie nas nawiedził :)
Ja mam do Ciebie pytanko , bo słyszałam ze Ty chyba skubałes łapki Holi i chciałam sie dowiedziec jak to długo odrasta i z jakim efektem i czy warto.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

nie:))))nie skubal , a golil:))mi Santina pol roku odrastala, a Krysi Heaven po 3 miesiacach ma wlosy OK-wszystko zalezy od sznaucerka:))))))))))

Posted

Agatka - ja Holli nogi ogoliłem maszynką i w jej przypadku odrasta to bardzo powoli ale znam suczkę której po takim goleniu włos odrosl bardzo szybko . Wydaje się że jest tego włosa troszkę wiecej ale nie jest to jakaś powalająca róznica . teraz uwazam ze nie warto golic łapek ze wzgledu na ten długi czas odrastania włosa.Moj plan byl taki ze odrosnie sobie wlosek w miare szybko i Holli sobie na wystawki pojezdzi w polowie sezonu a potem jesienia przyjdzie cieczka i beda dzieci .A Holli ani nie odrosła na tą połowe sezonu i jeszcze zachciała szybciej dzieci mieć i plan legl w gruzach. :cry: :cry: :cry:

Natalko to pmyśl z tą szubieniczką i daj mi znać to poszukamy w Bratysławie .
Krysia a pamiętasz tam od tego mostu to niedaleko na wystawę wiec spoko damy rade :D

Posted

a ja zaraz musze kenza wykapac bo wyglada jakby z buszu wyszedl... a w domu mam maly mlynek...babcie i dziadka...i musze dziadkowi pomagac bo jest po paralizu i trzeba sie nim troszke zajmowac wiec dopadam do kompa tylko na chwilke... a m,yslalam ze w domu sie wynudze i odpoczne :wink:

Posted

Dzieki wielkie za info o łapkach :)

Szubieniczke kupicie w firmie Venusta's beda na 100% za jakies 700-800 koron :)
Tylko oni sprzedaja z mocowaniem w typie ringówkowym i najlepiej połazic i kupic mocowanie tasiemkowe, bo psy sie na tym nie podduszaja :) Czesi zwykle to maja

Posted

jak wczoraj zobaczylam jak wygladaja kenza lapy to pierwsze co mi przyszlo na mysl to ze tego nie da sie rozczesac i trzeba bedzie zgolic maszynka :cry: :lol: no ale moze nie bedzie tak zle...

Posted

Natalia_W napisał(a):
a co to dzisiaj jakis pogrom na dogomanie...??

tak jest odkad pojechalas na wakacje:))jakies 3 tygodnie temu :lol: :lol: :lol:
wszyscy na urlopach sa:)))))))albo pracuja patrz ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Wróciłam...

pustka

smutek

cisza

Dopiero jutro spotkam sie choć z częścią wspaniałych ludzi, z którymi spędziłam najlepsze 19 dni w ciągu całego roku :(

Posted

Justa napisał(a):
Wróciłam...

pustka

smutek

cisza

Dopiero jutro spotkam sie choć z częścią wspaniałych ludzi, z którymi spędziłam najlepsze 19 dni w ciągu całego roku :(

WOW!!!
JUSTA ZYJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
nie smuc sie, za rok...znow beda wakacje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no a poza tym macie jeszcze wszyscy ze 3 tygodnie :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Justa napisał(a):
Wróciłam...

pustka

smutek

cisza

WOW!!!
JUSTA ZYJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
nie smuc sie, za rok...znow beda wakacje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
no a poza tym macie jeszcze wszyscy ze 3 tygodnie :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsini...ja mam jeszcze caly wrzesien wolny :)

Posted

Sprzedam sznaucera w zestawie z papuzka falista... :evil: nawet minuty ciszy nie mam bo pies stoi i szczeka na papuge a ta skrzeczy na niego- oszalec mozna :evil: :x

Posted

ehh ale ci dobrze ! tez bym sobie jeszcze do szkoly pochodzila...tak bylo fajnie !

Kobieto nie wiesz chyba co mowisz :wink: nie do mojej szkoly.... :wink: :wink: :wink:

Posted

[quote name='Natalia_W']

ehh ale ci dobrze ! tez bym sobie jeszcze do szkoly pochodzila...tak bylo fajnie !

Kobieto nie wiesz chyba co mowisz :wink: nie do mojej szkoly.... :wink: :wink: :wink:

e tam kazda szkola jest fajna :) potem bedziesz ja mile wspominac ! zwlaszcza jak bedziesz musiala miec 6 kolokwiow jednego dnia hihi przy tym sprawdziany i matura to pryszcz

Posted

[quote name='Elitesse'][quote name='Natalia_W']

e tam kazda szkola jest fajna :) potem bedziesz ja mile wspominac ! zwlaszcza jak bedziesz musiala miec 6 kolokwiow jednego dnia hihi przy tym sprawdziany i matura to pryszcz
A Ty studia bedziesz mile wspominac!!!!
i te wakacyje takie dlugieeee................
ja tam wolalam studia, bo sie uczylam od kola do kola , a nie jak w liceum codziennie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no wlasnie dzien w dzien sprawdziany, kartkowki, pytanie... po 9 godzin dziennie i na kazdej cos...nie ma co jest kolorowo... teraz to juz nie bedzie tak zle bo tylko przedmioty maturalne ale ostatni rok byl KOSZMARNY! :evil: :wink:

Posted

Elitese co tam u Was sie dzieje, ze juz zamykaja katalog ...
Wysłałam dzis zgłoszenia i mam nadzieje, ze pryzjma.
Jejku żaden oddział nie potrzebuje az 1,5 miesiaca na złozenie katalogu :O

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...