Agatka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 NO czesc!!! Widze, ze Wanio okayzjnie nas nawiedził :) Ja mam do Ciebie pytanko , bo słyszałam ze Ty chyba skubałes łapki Holi i chciałam sie dowiedziec jak to długo odrasta i z jakim efektem i czy warto.
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 heh Marcin kacyk troszke meczy... :wink: ale da sie zyc :wink: a wlasnie bratyslawa... musze sie spytac o ta "szubienice" i dam Ci znac co i jak :wink:
orsini Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 nie:))))nie skubal , a golil:))mi Santina pol roku odrastala, a Krysi Heaven po 3 miesiacach ma wlosy OK-wszystko zalezy od sznaucerka:))))))))))
wanio Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Agatka - ja Holli nogi ogoliłem maszynką i w jej przypadku odrasta to bardzo powoli ale znam suczkę której po takim goleniu włos odrosl bardzo szybko . Wydaje się że jest tego włosa troszkę wiecej ale nie jest to jakaś powalająca róznica . teraz uwazam ze nie warto golic łapek ze wzgledu na ten długi czas odrastania włosa.Moj plan byl taki ze odrosnie sobie wlosek w miare szybko i Holli sobie na wystawki pojezdzi w polowie sezonu a potem jesienia przyjdzie cieczka i beda dzieci .A Holli ani nie odrosła na tą połowe sezonu i jeszcze zachciała szybciej dzieci mieć i plan legl w gruzach. :cry: :cry: :cry: Natalko to pmyśl z tą szubieniczką i daj mi znać to poszukamy w Bratysławie . Krysia a pamiętasz tam od tego mostu to niedaleko na wystawę wiec spoko damy rade :D
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 a ja zaraz musze kenza wykapac bo wyglada jakby z buszu wyszedl... a w domu mam maly mlynek...babcie i dziadka...i musze dziadkowi pomagac bo jest po paralizu i trzeba sie nim troszke zajmowac wiec dopadam do kompa tylko na chwilke... a m,yslalam ze w domu sie wynudze i odpoczne :wink:
orsini Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 hahahaha no blisko:))) napisz lepiej dokladnie ile osob w koncu jedzie:))))))))))
Agatka Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Dzieki wielkie za info o łapkach :) Szubieniczke kupicie w firmie Venusta's beda na 100% za jakies 700-800 koron :) Tylko oni sprzedaja z mocowaniem w typie ringówkowym i najlepiej połazic i kupic mocowanie tasiemkowe, bo psy sie na tym nie podduszaja :) Czesi zwykle to maja
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 jak wczoraj zobaczylam jak wygladaja kenza lapy to pierwsze co mi przyszlo na mysl to ze tego nie da sie rozczesac i trzeba bedzie zgolic maszynka :cry: :lol: no ale moze nie bedzie tak zle...
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Agatko wielkie dzieki za info! Marcin w takim razie ja bym Ci kase przeslala razem z tymi zdjeciami jak je zeskanuje :wink:
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 a co to dzisiaj jakis pogrom na dogomanie...??
orsini Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Natalia_W napisał(a):a co to dzisiaj jakis pogrom na dogomanie...?? tak jest odkad pojechalas na wakacje:))jakies 3 tygodnie temu :lol: :lol: :lol: wszyscy na urlopach sa:)))))))albo pracuja patrz ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Justa Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Wróciłam... pustka smutek cisza Dopiero jutro spotkam sie choć z częścią wspaniałych ludzi, z którymi spędziłam najlepsze 19 dni w ciągu całego roku :(
orsini Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Justa napisał(a):Wróciłam... pustka smutek cisza Dopiero jutro spotkam sie choć z częścią wspaniałych ludzi, z którymi spędziłam najlepsze 19 dni w ciągu całego roku :( WOW!!! JUSTA ZYJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: nie smuc sie, za rok...znow beda wakacje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a poza tym macie jeszcze wszyscy ze 3 tygodnie :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 orsini napisał(a):Justa napisał(a):Wróciłam... pustka smutek cisza Dopiero jutro spotkam sie choć z częścią wspaniałych ludzi, z którymi spędziłam najlepsze 19 dni w ciągu całego roku :( WOW!!! JUSTA ZYJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: nie smuc sie, za rok...znow beda wakacje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: no a poza tym macie jeszcze wszyscy ze 3 tygodnie :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini...ja mam jeszcze caly wrzesien wolny :)
Natalia_W Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Heh a ja ostatni raz ide we wrzesniu do szkoly :wink:
Natalia_W Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Sprzedam sznaucera w zestawie z papuzka falista... :evil: nawet minuty ciszy nie mam bo pies stoi i szczeka na papuge a ta skrzeczy na niego- oszalec mozna :evil: :x
Elitesse Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Natalia_W napisał(a):Heh a ja ostatni raz ide we wrzesniu do szkoly :wink: ehh ale ci dobrze ! tez bym sobie jeszcze do szkoly pochodzila...tak bylo fajnie !
Natalia_W Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 ehh ale ci dobrze ! tez bym sobie jeszcze do szkoly pochodzila...tak bylo fajnie ! Kobieto nie wiesz chyba co mowisz :wink: nie do mojej szkoly.... :wink: :wink: :wink:
Elitesse Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Natalia_W'] ehh ale ci dobrze ! tez bym sobie jeszcze do szkoly pochodzila...tak bylo fajnie ! Kobieto nie wiesz chyba co mowisz :wink: nie do mojej szkoly.... :wink: :wink: :wink: e tam kazda szkola jest fajna :) potem bedziesz ja mile wspominac ! zwlaszcza jak bedziesz musiala miec 6 kolokwiow jednego dnia hihi przy tym sprawdziany i matura to pryszcz
orsini Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 [quote name='Elitesse'][quote name='Natalia_W'] ehh ale ci dobrze ! tez bym sobie jeszcze do szkoly pochodzila...tak bylo fajnie ! Kobieto nie wiesz chyba co mowisz :wink: nie do mojej szkoly.... :wink: :wink: :wink: e tam kazda szkola jest fajna :) potem bedziesz ja mile wspominac ! zwlaszcza jak bedziesz musiala miec 6 kolokwiow jednego dnia hihi przy tym sprawdziany i matura to pryszcz A Ty studia bedziesz mile wspominac!!!! i te wakacyje takie dlugieeee................ ja tam wolalam studia, bo sie uczylam od kola do kola , a nie jak w liceum codziennie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 no wlasnie dzien w dzien sprawdziany, kartkowki, pytanie... po 9 godzin dziennie i na kazdej cos...nie ma co jest kolorowo... teraz to juz nie bedzie tak zle bo tylko przedmioty maturalne ale ostatni rok byl KOSZMARNY! :evil: :wink:
Natalia_W Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Sluchajcie czy ktos wybiera sie na wystawke do Warszawy 10.09?? Ja mysle o tym zeby 10 jechac do Wawy a nastepnego dnia do Zielonej Gory :wink:
Agatka Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Elitese co tam u Was sie dzieje, ze juz zamykaja katalog ... Wysłałam dzis zgłoszenia i mam nadzieje, ze pryzjma. Jejku żaden oddział nie potrzebuje az 1,5 miesiaca na złozenie katalogu :O
Ka-Vanga Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 My pewnie bedziemy na wystawce w Warszawie :grins: .
Recommended Posts