Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Haha Edyta tez jest, jako Tanana :wink: :D . No jak zadzwonilas do Rafala to normalnie myslalam ze zaraz zawalu dostane, ale jak uslyszalam ze wszystko ok jest z Wami i psiakami to juz sie uspokoilismy troche. W kazdym badz razie OGROMNE GRATKI dla wszystkich wystawowiczow weekendowych :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . My sobie tez poszalalysmy w ten weekend. Od srody bylysmy z Bangi u Agatki i najpierw razem przezywalismy chorobe Daniczki, a od czwartku wszyscy razem strasznie sie cieszylismy jak Nica zaczela sama z siebie pic, potem jesc i w ogole. Normalnie czlowiek sie tak cieszy jakby wygral conajmniej milion w totka :wink: :D . Wybawilam sie z Dengikowymi coreczkami, haha ale one odwazniaki, w ogole nic sie nie baly, jak sie je wolalo to biagly i machaly ogonkami :grins: . W sobote wyruszylysmy z Bangi do Legnicy na seminarium. Sedzia z Austri dal nam wiele cennych wskazowek, w ogole super sie bawilysmy i byla super atmosfera. Poznalysmy Mege i jej sliczne grzywki :D . W niedziele Bangi byla wystawiana w klasie mlodziezy i zostala Najlepszym Juniorem w Rasie :D . Na BISie Juniorow przeszla kilka eliminacji i dostala sie do najlepszej 8 :wink: :D . W ogole super bylo poznac Pink (hahahaha na poczatku myslalam, ze to Berenika :lol: ) i Berenike. Dzieki Elitesse nie bladzilam po Wrocku - Agus dzieki wielkie, masz u mnie :drinking: :D .
Agatka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No Ka Vanga tak nam pomogłas, ze normalnie nie wiem jak sie odzwieczac !!! NO i stare polskie przysłowie sie sprawdizło przez ostatnie dni, że "Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie " :))))
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 sh_maniak napisał(a)::D :D a ja dostałam dzisiaj zdjęcie moje z Bandziorem :wink: ... ale sie tuli do mnie :iloveyou: ... a nie dobra Ola niechce mi jej dać :evilbat: 8) :lol: Hahahaha moze powinna ja oddac, bo juz sie nasluchalam od niektorych jaka to ona beznadziejna :evilbat: . Martus to co widzimy sie w piatek cio :grins: . Hahaha musze chyba skabinowac jakas kludeczke do klatki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Agatka napisał(a):No Ka Vanga tak nam pomogłas, ze normalnie nie wiem jak sie odzwieczac !!! NO i stare polskie przysłowie sie sprawdizło przez ostatnie dni, że "Prawdziwych przyjaciół poznaje sie w biedzie " :)))) Dla mnie najwieksza nagroda jest to, ze Daniczka juz zdrowieje i biega za pileczka i ciesze sie strasznie, ze moglam Wam jakos pomoc, choc troszke :D .
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 BUNGY:)))jest zajefajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE JESZCZE RAZ OLA!!!!!!!!!!! NO I IZA, JAKO ZES HODOWCZYNI TEJ PRZEPIEKNEJ I PELNEJ ELEGANCJI, CZEGO NIESTETY NIEKTORYM ZWIERZAKOM BRAKUJE, SUCZKI!!!!
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 www.bungy.pl KaVanga i co?????mialam racje JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='orsini']BUNGY:)))jest zajefajna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE JESZCZE RAZ OLA!!!!!!!!!!! NO I IZA, JAKO ZES HODOWCZYNI TEJ PRZEPIEKNEJ I PELNEJ ELEGANCJI, CZEGO NIESTETY NIEKTORYM ZWIERZAKOM BRAKUJE, SUCZKI!!!! Dzieki Krysiu :calus: . Hihihi nawet mamy w opisie, ze ma elegancka szyjke :wink: .
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 orsini napisał(a):www.bungy.pl KaVanga i co?????mialam racje JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tego to juz nie zauwazyla...patrzajcie ja jaka cfwna no!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='orsini']www.bungy.pl KaVanga i co?????mialam racje JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nio tez znalazlam :wink: : http://www.kapatel.gr/matrix/users/skynet/xtreme.htm .
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 orsini napisał(a):orsini napisał(a):www.bungy.pl KaVanga i co?????mialam racje JA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a tego to juz nie zauwazyla...patrzajcie ja jaka cfwna no!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Hiehie zauwazylam, w takim razie musi byc rozna pisaownia tego slowa.
malawaszka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 znacznie bardziej podoba mi się Bangee ew. Bungee - takie miększe jest :wink:
Ka-Vanga Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 No wlasnie sa rozne pisownie tego slowa, moze to zalezy w jakim jezyku :o .
sh_maniak Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):sh_maniak napisał(a)::D :D a ja dostałam dzisiaj zdjęcie moje z Bandziorem :wink: ... ale sie tuli do mnie :iloveyou: ... a nie dobra Ola niechce mi jej dać :evilbat: 8) :lol: Hahahaha moze powinna ja oddac, bo juz sie nasluchalam od niektorych jaka to ona beznadziejna :evilbat: . Martus to co widzimy sie w piatek cio :grins: . Hahaha musze chyba skabinowac jakas kludeczke do klatki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . Patrzcie ja , kłudeczkę :roll: A tu sie nie przyzna publicznie kogo Bandzior wybierał jak jej pytałam :evil_lol: Własnie nie wiem czy nie pojade jeszcze autem z exem, ja bedę miała tyle tobołów, ze az strach i te dwa moje szaleńce, zaraz ex ma przyjechac i gadamy na ten temat, bo czas, w końcu sie okreslic :roll:
orsini Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Shmaniak pisz gdzie ta knajpa w Sopocie, bo Madziara jest z Gdanska , zeby wiedziala gdzie mamy isc:)))))
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Witam wszystkich :D No i jakos udalo sie wrocic do domu :wink: ale za dlugo w domu nie posiedzialam bo moja przyjaciolka miala wczoraj 18nastke... i jak dojechalam do domu o 20.15 to jkuz o 20.45 bylam na imprezie i wrocilam cos kolo 3.00 wiec czuje sie super :wink: Gratulacje dla wszystkich wystawcow z ostatnich 3 tygodni :D :D :D :drinking: :wink: Pozdrawiam :wink:
Ka-Vanga Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Sh_maniak a myslalam ze z nami pociungiem jedziesz. Haha to musze koniecznie dzis isc po ta kludke :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
sh_maniak Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Sh_maniak a myslalam ze z nami pociungiem jedziesz. Haha to musze koniecznie dzis isc po ta kludke :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: . Nie kłopocz się :wink: pozycze ci moją :lol:
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Krysia wiesz moze czy ktos z dogomani jedzie na wystawy w debreczynie i oradei 27-28.08.2005??
orsini Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 eee nie mam pojecia... ale Ty widze juz masz stale lacze czy jak???? :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 heh jeszcze nie ale mam pakiet internetowy a w tym miesiacu jeszcze wogole nie siedzialam wiec moge sobie poszalec 8) :evilbat:
wanio Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Hej panienki z gwadelupy .............. cd po 23 :lol: :lol: :lol: co słychać ? Orsini a gdzie my nocujemy w Bratysławie ? Natala kacyk męczy ? :D
orsini Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 no wlasnie gdzie spimy w bratyslawie?:))))) hahahaha chyba pod mostem:)))) KaVanga teraz czegos szuka:))
Recommended Posts