Natalia_W Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Urodziny w 10 minut przeniosly sie do Poznania... kto zgadnie w ktorym z tych miast jest wlasnie Martyna, Natalia i Marcin wygrywa toster!!! :D
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Natalia_W napisał(a):Urodziny w 10 minut przeniosly sie do Poznania... kto zgadnie w ktorym z tych miast jest wlasnie Martyna, Natalia i Marcin wygrywa toster!!! :D toster ?/ e tam dawaj lepsza nagrode !! ja chcem telewizor bo moj 20 letni rupiec cos sie psuje ostatnio i nie moge " na wspolnej" ogladac hihihihihi
alexandra Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 [quote name='malawaszka']Agatko!!! :o szczerze podziwiam samozaparcie i "wolę walki" ja po rowie już bym dzwoniła po ojca z lawetą i z płaczem wracała do domu :lol: :oops: Wyjęłaś mi to z ust, postąpiłabym tak samo :wink: Aga a co Ci się znowu biedaczko dzieje?? przeziębienie??
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 alexandra napisał(a): Aga a co Ci się znowu biedaczko dzieje?? przeziębienie?? ano tak w sobote lalo przeokropnie dopiero wieczorem sie wypogodzilo a na wystawie raz upal ze biegalam w krotkim rekawku a za chwile taki zimny wiatr ze siedzialam w dwoch kurtkach - no i teraz mam efekty tej przebieranki, jak poszlam do urzedu miasta to myslalam ze tam juz zostane tak mi sie w glowie krecilo :(
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 a wogole to :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: za 1300 strone !!!! :angel: :P
alexandra Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Ojoj to nie dobrze :( To kuruj się (łózeczko, herbatka, witaminki i takie tam) :wink: A za 1300 stronę :drinking: , choć po weselnym weekendzie ciężko mi się przełyka alkohol :lol:
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 alexandra napisał(a):Ojoj to nie dobrze :( To kuruj się (łózeczko, herbatka, witaminki i takie tam) :wink: A za 1300 stronę :drinking: , choć po weselnym weekendzie ciężko mi się przełyka alkohol :lol: mi tez hihi bo troszke poswietowalam w sobotnio niedzielna noc :)
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 natalio czy moje podanie o zmiane nagrody zostalo rozpatrzone pozytywnie ??
sh_maniak Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 Elitesse napisał(a):sh_maniak napisał(a):Elitesse czemu ja nie widziałam twoich bródek :roll: :roll: Ole oczywiscie widziałam :D i nawet Bandziora chciałam ukrasć ( jak zwykle zresztą) :evil_lol: bo bylas zapatrzona w swoje (sliczne !!) hasiorki :) cala wystawe stalam obok Oli :) i nawet bylam ze swoim Waciem na wyborach BIS Szczetiat ja na moje bandziory juz patrzec nie mogę przecież :lol: ... ktoś chce oddaje gratis :lol: To czemu mi nie powiedziałas, że ty to ty :wink: :D Ja zawsze latam na wystawach i jestem "lekko" rozkojarzona :roll: 8)
Elitesse Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 sh_maniak napisał(a):Elitesse napisał(a):sh_maniak napisał(a):Elitesse czemu ja nie widziałam twoich bródek :roll: :roll: Ole oczywiscie widziałam :D i nawet Bandziora chciałam ukrasć ( jak zwykle zresztą) :evil_lol: bo bylas zapatrzona w swoje (sliczne !!) hasiorki :) cala wystawe stalam obok Oli :) i nawet bylam ze swoim Waciem na wyborach BIS Szczetiat ja na moje bandziory juz patrzec nie mogę przecież :lol: ... ktoś chce oddaje gratis :lol: To czemu mi nie powiedziałas, że ty to ty :wink: :D Ja zawsze latam na wystawach i jestem "lekko" rozkojarzona :roll: 8) hihi to nastepnym razem ci powiem :) obiecuje :)
sh_maniak Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 :D :D a ja dostałam dzisiaj zdjęcie moje z Bandziorem :wink: ... ale sie tuli do mnie :iloveyou: ... a nie dobra Ola niechce mi jej dać :evilbat: 8) :lol:
florance Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Agatko opowieść jak z naciąganego filmu :lol: a tak na marginesie to jakie Ty masz auto i dlaczego jeszcze w nie wsiadasz? :o :D
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Natalia_W']kto zgadnie w ktorym z tych miast jest wlasnie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Natalia i Marcin :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: wygrywa toster!!! :D hmmmmmmmmmmmmm............ dzis to juz gdzie indziej jestescie, ale wczoraj....podac dokladny adres? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 spotkanie dogomaniackie tak nudne, że czasami aż tragiczne. eeeeeeeee katastrofa .... TWA rządzi ... Nie zrozumiałam... zobaczcie co znalazlam na innym forum!!!! i co KTO zaczyna?????MY????????????????????? :o :o :o :o :o to , ze oni sa nudni jak flaki z olejem nie oznacza, ze jak my sie spotkamy to nie mamy wspolnych tematow i zle sie bawimy!!!! swołocze jedne!!!!szkoda, ze wszyscy pojechali-bylaby zemsta a tak? :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 moze i bylo nudne bo nas tam nie bylo !! :) spotkania udanym nie czyni nazwa forum a ludzie jacy na nim sie znajduja !! nasze spotkania sa DEBEST !!!!
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 [quote name='Elitesse']moze i bylo nudne bo nas tam nie bylo !! :) spotkania udanym nie czyni nazwa forum a ludzie jacy na nim sie znajduja !! nasze spotkania sa DEBEST !!!! MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!
SengaSengana Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Orsini a wczoraj coś mi napisałaś, że jakieś wolne bedziesz miała, to pomyślałam, że Cie juz dziś Tu nie zobaczę :cry:
Agatka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 ja mam VV Passata Combi - niezniszczalny samochodzic a wsiadam bo nie mam wyjscia, bez niego nic bym nie zorbiła. Jakie TWA?? o co chodzi??
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 SengaSengana napisał(a):Orsini a wczoraj coś mi napisałaś, że jakieś wolne bedziesz miała, to pomyślałam, że Cie juz dziś Tu nie zobaczę :cry: jestem Agatko, widze, ze net juz dziala!!!
SengaSengana Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Czytałam wczoraj jakie "przygody" towarzyszyły wystawcom w drodze na wystawę do Trok, rozumiem że Ty też w tym uczestniczyłaś? nieżle, dobrze, że wszyscy cali i zdrowi.A w końcu z kim Ty tam dojechałaś?
SengaSengana Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Orsini Ciebie pytam bo tylko Ciebie tu znam, nie? a ja zrozumiałam że ty też jechałaś tym samochodem a ale sie myliłam.A ty z kim jechałaś?
orsini Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Nie, nie ja jechalam innym, a na necie sie wszyscy znaja przeciez:))))) Agatko a Ty???? Ula tez jest:)))jako pomponitrufla czy strucelitrufla czy jakos tak:))))
Agatka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 A no prosze.. Nie wiedziałam... Jakos tempo dzis jeszcze mysle ;)
Recommended Posts