Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Natalia_W napisał(a):
Urodziny w 10 minut przeniosly sie do Poznania... kto zgadnie w ktorym z tych miast jest wlasnie Martyna, Natalia i Marcin wygrywa toster!!! :D

toster ?/ e tam dawaj lepsza nagrode !! ja chcem telewizor bo moj 20 letni rupiec cos sie psuje ostatnio i nie moge " na wspolnej" ogladac hihihihihi

Posted

[quote name='malawaszka']Agatko!!! :o szczerze podziwiam samozaparcie i "wolę walki" ja po rowie już bym dzwoniła po ojca z lawetą i z płaczem wracała do domu :lol: :oops:
Wyjęłaś mi to z ust, postąpiłabym tak samo :wink:

Aga a co Ci się znowu biedaczko dzieje?? przeziębienie??

Posted

alexandra napisał(a):

Aga a co Ci się znowu biedaczko dzieje?? przeziębienie??

ano tak w sobote lalo przeokropnie dopiero wieczorem sie wypogodzilo a na wystawie raz upal ze biegalam w krotkim rekawku a za chwile taki zimny wiatr ze siedzialam w dwoch kurtkach - no i teraz mam efekty tej przebieranki, jak poszlam do urzedu miasta to myslalam ze tam juz zostane tak mi sie w glowie krecilo :(

Posted

Ojoj to nie dobrze :( To kuruj się (łózeczko, herbatka, witaminki i takie tam) :wink:
A za 1300 stronę :drinking: , choć po weselnym weekendzie ciężko mi się przełyka alkohol :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
Ojoj to nie dobrze :( To kuruj się (łózeczko, herbatka, witaminki i takie tam) :wink:
A za 1300 stronę :drinking: , choć po weselnym weekendzie ciężko mi się przełyka alkohol :lol:

mi tez hihi bo troszke poswietowalam w sobotnio niedzielna noc :)

Posted

Elitesse napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Elitesse czemu ja nie widziałam twoich bródek :roll: :roll:
Ole oczywiscie widziałam :D i nawet Bandziora chciałam ukrasć ( jak zwykle zresztą) :evil_lol:

bo bylas zapatrzona w swoje (sliczne !!) hasiorki :) cala wystawe stalam obok Oli :) i nawet bylam ze swoim Waciem na wyborach BIS Szczetiat

ja na moje bandziory juz patrzec nie mogę przecież :lol: ... ktoś chce oddaje gratis :lol:

To czemu mi nie powiedziałas, że ty to ty :wink: :D Ja zawsze latam na wystawach i jestem "lekko" rozkojarzona :roll: 8)

Posted

sh_maniak napisał(a):
Elitesse napisał(a):
sh_maniak napisał(a):
Elitesse czemu ja nie widziałam twoich bródek :roll: :roll:
Ole oczywiscie widziałam :D i nawet Bandziora chciałam ukrasć ( jak zwykle zresztą) :evil_lol:

bo bylas zapatrzona w swoje (sliczne !!) hasiorki :) cala wystawe stalam obok Oli :) i nawet bylam ze swoim Waciem na wyborach BIS Szczetiat

ja na moje bandziory juz patrzec nie mogę przecież :lol: ... ktoś chce oddaje gratis :lol:

To czemu mi nie powiedziałas, że ty to ty :wink: :D Ja zawsze latam na wystawach i jestem "lekko" rozkojarzona :roll: 8)

hihi to nastepnym razem ci powiem :) obiecuje :)

Posted

:D :D

a ja dostałam dzisiaj zdjęcie moje z Bandziorem :wink: ... ale sie tuli do mnie :iloveyou: ... a nie dobra Ola niechce mi jej dać :evilbat: 8) :lol:

Posted

[quote name='Natalia_W']kto zgadnie w ktorym z tych miast jest wlasnie :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: Natalia i Marcin :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: :iloveyou: wygrywa toster!!! :D

hmmmmmmmmmmmmm............
dzis to juz gdzie indziej jestescie, ale wczoraj....podac dokladny adres? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

spotkanie dogomaniackie tak nudne, że czasami aż tragiczne. eeeeeeeee katastrofa .... TWA rządzi ...
Nie zrozumiałam...

zobaczcie co znalazlam na innym forum!!!!
i co KTO zaczyna?????MY????????????????????? :o :o :o :o :o
to , ze oni sa nudni jak flaki z olejem nie oznacza, ze jak my sie spotkamy to nie mamy wspolnych tematow i zle sie bawimy!!!!
swołocze jedne!!!!szkoda, ze wszyscy pojechali-bylaby zemsta a tak? :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Elitesse']moze i bylo nudne bo nas tam nie bylo !! :) spotkania udanym nie czyni nazwa forum a ludzie jacy na nim sie znajduja !! nasze spotkania sa DEBEST !!!!
MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ja mam VV Passata Combi - niezniszczalny samochodzic

a wsiadam bo nie mam wyjscia, bez niego nic bym nie zorbiła.

Jakie TWA?? o co chodzi??

Posted

SengaSengana napisał(a):
Orsini a wczoraj coś mi napisałaś, że jakieś wolne bedziesz miała, to pomyślałam, że Cie juz dziś Tu nie zobaczę :cry:

jestem
Agatko, widze, ze net juz dziala!!!

Posted

Czytałam wczoraj jakie "przygody" towarzyszyły wystawcom w drodze na wystawę do Trok, rozumiem że Ty też w tym uczestniczyłaś? nieżle, dobrze, że wszyscy cali i zdrowi.A w końcu z kim Ty tam dojechałaś?

Posted

Nie, nie ja jechalam innym, a na necie sie wszyscy znaja przeciez:)))))

Agatko a Ty????
Ula tez jest:)))jako pomponitrufla czy strucelitrufla czy jakos tak:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...