julcia_so Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Agatko! wszyscy, mocno trzymamy kciuki za Daniczke!! bidulka mała...:( jak tylko będziesz coś wiedziała, to zaraz napisz!!
Ka-Vanga Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja nie wiem czy jestem uprawniona do pisania, ale w kazdym badz razie Daniczka juz jest po kroplowkach i Iza pewnie pozniej napisze jak sie czuje biedulka.
Elitesse Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ooo Ka Vang to spotykamy sie w niedziele ?? :angel: :angel: :angel:
orsini Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Biedna Daniczka:(((((( ehhhhh....znowu jakas wiedzma urok rzucila na kolejnego psa.....:(((( a co sunia winna...:((((((( :cry: :cry: :cry: :cry:
Ka-Vanga Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Elitesse napisał(a):ooo Ka Vang to spotykamy sie w niedziele ?? :angel: :angel: :angel: Nio spotkamy, spotkamy, zajmij dobre miejsce w niedziele, haha a moze ja zajme dobre w sobote juz na niedziele :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Nio biedna sunia :( , trzeba by wziac jakas wrozke co by odczarowala urok 8) .
Elitesse Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Nio biedna sunia :( , trzeba by wziac jakas wrozke co by odczarowala urok 8) . najpierw moje psiaki chore teraz agatki...co to sie dzieje ? :(
Ka-Vanga Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Trzeba byc dobrej wiary ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!
Agatka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Dzieki wszystkim za dobre słow ai mysli... Daniczka ma stwierdzona mocznice cyzli niewydolnosc nerek. Jets pod kroplówka , bierze leki. Wyglada juz na silniejsza, ale nic nie bedziemy wiedzie cdopuki nie powtóryzmy po kilku dniach badan krwi. Te zrobione wczoraj wskazywały przekroczenie norm o 300% A z weselszych wiesci to mam w domu 2 Dengisiowe córeczki które sa zachwycajace ! Wogóle cały miot bardzo udany a komisja z ZK napisała: "Jeden z piekniejsyzch miotów sznuacerów w oddziale" Teraz tylko czekac kiedy maluchy wejda na ringi, a wyglada na to ze bedzie co ogladac!
Agatka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 nie zostawiam, obie dziewczynki maja juz nowe domki i czekaja na odbiór. jedna z nich jedzie do córci Arwinki :)
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 o cholera mocznica? :( to okropna okropna choroba - mój poprzedni pies odszedł o d nas na mocznicę, ale to było dość dawno i weci za późno zdiagnozowali :x Teraz pieski mogą żyć z tą chorobą - trzeba trzymać odpowiednią dietę - to bardzo ważne. Trzymam kciuki za Daniczkę :kciuki:
SengaSengana Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 A co tu tak cicho :( czyżby Orsini zasłabła???? :o
orsini Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 szkoda, ze Madziara wyjechala, bo o mocznicy to ona juz wie prawie wszystko niestety :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Agatko - poczytaj tu może znajdziesz jakieś cenne informacje od czago się zaczęło u Daniczki??? dopiero teraz zauważyliście?
orsini Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 ona w ogole biedna byla, 1 nerki w ogole nie miala, a ta co miala to tez miala chora:(((((
malawaszka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 http://www.vetserwis.pl/nerki_pies.html i jeszcze tu jest bardzo dużo informacji
Agatka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 To sie zaczeło razem z cieczka w niedziele, i rozwineło sie wtempie ogromnym
Recommended Posts