Elitesse Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 ehh tak jak sie usmialam wczoraj wracajac w wystawy to nie smialam sie dawno !! az momentami jechac nie moglismy bo nikt nie byl w stanie sie ruszac ze smiechu :P :P chyba ze zmecczneia wszyscy mielismy jakas glupawke...no ale byly powody np wegierka w samochodzie przed nami ktora nie dosc ze jechala w grubym swetrze to jeszcze miala zimowa kurtke poowijana dookola glowy !! JO !!
Sisi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 orsini napisał(a):KONIECZNIE!!!!!!! kurcze dacie mi w koncu popracowac?:)))))))raz na jakis czas musze i wlasnie nastala ta chwila ehhh:((((( To Ty popracuj ja tez troszke popracuje jutro zajrze na nasza RANDKE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze bedzie wiecej czasu. Duza buzka dla orsini i mniejsza dla calej reszty :buzi: :buzi: :buzi: :buzi: A moge byc i tym i tym Ka-Vanga :P :P :P :P :P :P Bo ja polska Mirjam jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Hahaha Bagsiku to wesolo sie robi widze :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Sisi Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahaha Bagsiku to wesolo sie robi widze :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . ja zawsze jestem wesola i staram sie tak przejsc przez zycie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a mankamenty natury ??????? no coz nie kazdy jest idealny :D :D :D :D :D :D ale orsini mnie polubila chociaz wirtualnie ale dla mnie to wiele :P :P :P :P :P :P :P Buziaczki i narazie papapapapapa
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 bagsfuny napisał(a):[ ale orsini mnie polubila chociaz wirtualnie ale dla mnie to wiele :P :P :P :P :P :P :P Buziaczki i narazie papapapapapa hahaha mala rzecz a cieszy:))))))))))))))))))))))) ale jeszcze bardziej Cie lubilam, jak bylas facetem:)))))
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):I jakbys miala/mial duzo kasiorki co Orsini ;). o nie nie, jakby mial/miala tyle kasy co ja to do luftu:))ja szukam bogacza:))))a nie.... :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Buahahaha Orsini widze ze praca Cie zamulila dzis :wink: :lol: :lol: :lol: . Ten post wyzej moj byl do Ciebie, ze jakby Bagisik mial full kasy to juz w ogole byloby super :lol: :lol: :lol: :lol: .
Agatka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Dla tych co chcieli foty z Szombathely podaje link :) Szukajcie nas ;) http://www.dogline.hu/dogshow2005/szhely2005/szhely_szombat.html
Mek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ha ja znalazłem GRATULACJE I miło było poznać i przetrącić pół słówka ;)
Agatka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Było mi bardzo miło ! Poznac cała ROdzinke Mekowa :D
Elitesse Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Agatka napisał(a):Było mi bardzo miło ! Poznac cała ROdzinke Mekowa :D to Mek chodzi z obstawa :P hihi
Mek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Elitesse napisał(a):Agatka napisał(a):Było mi bardzo miło ! Poznac cała ROdzinke Mekowa :D to Mek chodzi z obstawa :P hihi A co!
dorotak Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 WIELKIE GRATULACJE :laola: Dla Elitesse, Agatki i przede wszystkim Aleksandry :klacz: SUPER! :klacz: Mek, mam nadzieję, że mimo przykrej przygody nie uprzedziłeś się jednak całkowicie do średniaków? :cunao:
alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Jeszcze raz wszystkim bardzo dziękuję za gratulki dla Besi, fajnie móc się z Wami podzielić sukcesami :D :wink:
Mek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Aleksandro czy Ty wiesz jak sie zalogować na liscie sznaucerów, bo juz sto lat temu dał mi tu ktos linka do tego , ale ja nie daje sobie rady z zalogowaniem. A inna dobra dusza mówiła , ze ponoc Ty znasz te kruczki .
Mek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 alexandra napisał(a):Już zaraz Ci wyślę na priva :wink: Dziekuje.
Elitesse Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 a czy jakaś dobra duszyczka mogłaby mnie oświecic co to za "lista" jest ?? bo wciaz o tym słysze i nie mam pojecia o co chodzi :oops:
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 na Yahoo - są różne listy dyskusyjne i jest też sznaucerowa a powiedzcie mi - bo widzicie co się Lunie stało z uszami po ogoleniu :lol: ona ma 3 lata ale pierwszy raz aż tak jej fruwają :o one chyba nie staną już w tym wieku co?? :lol: co robić? nie golić ich? jak są zarośnięte to spoko leżą a teraz zwariowały i zaczęły fruwać :lol:
julcia_so Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 WIELKIE GRATULACJE dla Agatki i jej psiaczków, Oli i Bandziorka oraz Agi i śrdniaczków!! :D :angel: :drinking:
Mek Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Pytajcie Aleksandry to moze Wam powie . :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Elitesse Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 wstawać śpiochy !!!! z tymi uszami to roznie bywa ale niech sie wypowiedza dokladnie wlasciciele miniatur, powiem tylko ze mam znajomego ktory przed wystawa zostawia wlos od spodu ucha i srednio dlugi na wierzchu bo wtedy ucho ladnie lezy a jak je ogoli to wlasnie fruwa bo jest lekkie
orsini Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ja tesz jusz wstalam, ale musze dzis popracowac troszke, wiec nawet dla bagsika czasu miec nie bede a szkoda:((((ehhhhh
Recommended Posts