Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ehh tak jak sie usmialam wczoraj wracajac w wystawy to nie smialam sie dawno !! az momentami jechac nie moglismy bo nikt nie byl w stanie sie ruszac ze smiechu :P :P chyba ze zmecczneia wszyscy mielismy jakas glupawke...no ale byly powody np wegierka w samochodzie przed nami ktora nie dosc ze jechala w grubym swetrze to jeszcze miala zimowa kurtke poowijana dookola glowy !! JO !!

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
KONIECZNIE!!!!!!!
kurcze dacie mi w koncu popracowac?:)))))))raz na jakis czas musze i wlasnie nastala ta chwila ehhh:(((((

To Ty popracuj ja tez troszke popracuje jutro zajrze na nasza RANDKE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze bedzie wiecej czasu. Duza buzka dla orsini i mniejsza dla calej reszty :buzi: :buzi: :buzi: :buzi:

A moge byc i tym i tym Ka-Vanga :P :P :P :P :P :P Bo ja polska Mirjam jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha Bagsiku to wesolo sie robi widze :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

ja zawsze jestem wesola i staram sie tak przejsc przez zycie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a mankamenty natury ??????? no coz nie kazdy jest idealny :D :D :D :D :D :D ale orsini mnie polubila chociaz wirtualnie ale dla mnie to wiele :P :P :P :P :P :P :P

Buziaczki i narazie papapapapapa

Posted

bagsfuny napisał(a):
[ ale orsini mnie polubila chociaz wirtualnie ale dla mnie to wiele :P :P :P :P :P :P :P

Buziaczki i narazie papapapapapa

hahaha mala rzecz a cieszy:)))))))))))))))))))))))
ale jeszcze bardziej Cie lubilam, jak bylas facetem:)))))

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
I jakbys miala/mial duzo kasiorki co Orsini ;).

o nie nie, jakby mial/miala tyle kasy co ja to do luftu:))ja szukam bogacza:))))a nie.... :lol: :lol: :lol:

Posted

Buahahaha Orsini widze ze praca Cie zamulila dzis :wink: :lol: :lol: :lol: . Ten post wyzej moj byl do Ciebie, ze jakby Bagisik mial full kasy to juz w ogole byloby super :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Elitesse napisał(a):
Agatka napisał(a):
Było mi bardzo miło ! Poznac cała ROdzinke Mekowa :D

to Mek chodzi z obstawa :P hihi

A co!

Posted

WIELKIE GRATULACJE :laola: Dla Elitesse, Agatki i przede wszystkim Aleksandry :klacz: SUPER! :klacz:

Mek, mam nadzieję, że mimo przykrej przygody nie uprzedziłeś się jednak całkowicie do średniaków? :cunao:

Posted

Aleksandro czy Ty wiesz jak sie zalogować na liscie sznaucerów, bo juz sto lat temu dał mi tu ktos linka do tego , ale ja nie daje sobie rady z zalogowaniem.
A inna dobra dusza mówiła , ze ponoc Ty znasz te kruczki .

Posted

na Yahoo - są różne listy dyskusyjne i jest też sznaucerowa

a powiedzcie mi - bo widzicie co się Lunie stało z uszami po ogoleniu :lol: ona ma 3 lata ale pierwszy raz aż tak jej fruwają :o one chyba nie staną już w tym wieku co?? :lol: co robić? nie golić ich? jak są zarośnięte to spoko leżą a teraz zwariowały i zaczęły fruwać :lol:

Posted

wstawać śpiochy !!!!

z tymi uszami to roznie bywa ale niech sie wypowiedza dokladnie wlasciciele miniatur, powiem tylko ze mam znajomego ktory przed wystawa zostawia wlos od spodu ucha i srednio dlugi na wierzchu bo wtedy ucho ladnie lezy a jak je ogoli to wlasnie fruwa bo jest lekkie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...