Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):

oj wyjatkowo zaden:))))
stesknic sie nie mozna?????
Ty chociaz nerwowa nie jestes:))))))))

Nio pewnie ze mozna, hihihi ja juz sie dawno stesknilam i juz sie nie moge doczekac nastepnej wystawki w takim fajnym gronie jak ostatnio, SUPER bylo :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Hihihihi a nerwowa to ja raczej nie jestem :wink: :lol: .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
KaVang hmmm no ja Ci nic nie chce mowic, ale Twoj transparencik jakby skromniejszy od tego Agatki..... :lol: :lol: :lol: :lol:

paskuda - zazdrośnica :grab: fcale NIE!!! a nawet jeżeli tak, to dlatego, że Bangi jest jedna a Agatka miała więcej sukcesów :B-fly:

Posted

orsini napisał(a):
KaVang hmmm no ja Ci nic nie chce mowic, ale Twoj transparencik jakby skromniejszy od tego Agatki..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Dzien dobry !!!!!!!!!

Czy moge tu zajrzec i czy mnie orsini jeszcze pamieta???????? Tak jak mowilam od czasu do czasu zajrze tu , a tu pustki :( :( :( :( :( :( :( :(

Posted

bagsfuny napisał(a):
Dzien dobry !!!!!!!!!

Czy moge tu zajrzec i czy mnie orsini jeszcze pamieta???????? Tak jak mowilam od czasu do czasu zajrze tu , a tu pustki :( :( :( :( :( :( :( :(

Ciebie???
ZAWSZE!!!!!!!
serce mialam zlamane coprawda, zes pierdykna zabawkami i sobie polazles, ale jakos przezylam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No wiesz czasami dla zakochanych taka przerwa jest potrzeban im owoc bardziej daleki tym potem lepiej smakuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ale widze ze o mnie nie zapomnialas wiec jestem teraz juz bardzo bardzo szczesliwa :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

A zabawkami nie zawsze rzucam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jezeli juz to tylko na chwilke i powracam jak bumerang :D :D :D :D :D :D

Posted

nie A nie A, juz chyba doszlismy do porozumienia, ze jestes chlopcem:))
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
o takich jednostkach ciezko zapomniec :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wrecz sie nie da :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Alez skarbie Ty jestes naprawde zabawna az sie w Tobie zakochalam i chyba orientacje musze z mienic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dalej nie dajesz sobie wytlumaczyc ze ja kobieta jestem a nie facetem :P :P :P :P :P :P ale moze cos w tym jest????????????

Posted

Witaj Ka-Vanga , Agatka tak lubie tu od czasu do czasu wrocic poczytac a szczegolnie wypocinki mojej ukochanej orsini :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No i oczywiscie gratuluje Wam zbiorowo wszystkich sukcesow przez ten czas co mnie tu nie bylo :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha
nie, jestes facetem i basta:)))))))))))

No juz teraz to zwatpilam sama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Hahaha teraz bagsik znow jest dziewczynka ;))))))))).

Ale to tylko orsini przerobila mnie na chlopczyka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Bagsiku tesz jestes moim ulubiencem:)))))))
aczkolwiek po erze bagsikowej ja juz nikomu nie wierze tutaj....ehhh, mowie zlamane serduszko:))))

Posted

Biedactwo nie chcialam az tak mocno zlamac twojego najpiekniejszego serduszka na swiecie :P :P :P :P :P :P :P :P no ale coz zycie to nie je bajka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: raz jest czas a raz go niema , ale teraz obiecuje zagladac tu czesciej do mojej ORSINI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ale jestem wypruta - dopiero wyszlam z wanny ale kapiel niewiele mnie zregenerowala - mi potrzebna reanimacja !!!!

wczoraj jak wracalismy to za Bratyslawa zaczelo porzadnie lac ale nie padalo dlugo a na trasie do pragi byly az 3 powazne wypadki jak jechalismy : tir w rowie , roztrzaskane sportowe autko i jakies osobowe na dachu w rowie - az w radiu czeskim o tym mowili :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...