alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='orsini'][quote name='malawaszka'] : pozwole sobie skopiowac, bo ja nie umiem takich rzeczy robic:)) a nie chcialas jechac Ty, Ty, Ty... SUPER Olus!!!! PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!! tak jak juz pisalam, jak to dobrze, ze masz suke w zupelnie innym typie niz coniektorzy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Dzięki wielkie Krysiu!! Też się bardzo cieszę :D Aaa i dzięki że mnie namówiłas bym jednak jechała :wink:
Agatka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 My to cąły weekend szalelismy i zmeczenie tak sie dało we znaki ze dopieor teraz pisze co by sie pochwalic :) Sobota - wyruszamy noca pełni obaw z jakims dziwnym dreszcyzkiem, oboje czegos sie balismy ... Droga mineła całkiem w porzadku na miejscu doskonale oznakowany dojazd. Szybciutko zaparkowalismy , formalnosci załatwione bez problemu. Upalne Szombathely , z nieba leje sie żar i okazuje sie ze cz-sr mini na samym koncu. NO i sedzia znany ze swoich dziwacnzych decyzji Wolfgang Wiedorn z Austri. Mysle sobie KLAPA !!! Jak jeszcze widze jak sedziuje olbrzymy. Jego dewiza to chyba im bardziej krzywy tym lepszy ;) CAC dla OKLAHOMY z tartaku w klasie otwartej i res CACIB w klasie weternaów CAC dla CUMA czar magii. potem średniaki i znowu Polski sukces CAC CACIB BOB dla Trele Morele z Jamna V2 dla TOLERAN TESSIE ze Zahrabska i CAC CACIB dla ENRICO Gagatek :) i zaczeły sei miniaturki. Cisnienie rosnie. W czarnych nic ciekawego , pieprzaki niedopisały no i wchodizmy na ring. Rece mi sie trzesa... Sediza preferuje naturalne wystawianie a my z Dengim nie mamy o tym zielonego pojecia, ale o dziwo mój pies wyjatkowo grzeczny ... Statyka, ruch zabki oczka ... i JEST mamy upragnione HPJ i tym samy Dengi ukońcyzł swój piaty Młodziezowy Championat Węgier !!!!!!!!!!!!!! Tylko tyle chcelismy !!! Byłam gotowa spakowac sie jechac do domu, ale rafał miał przeczucia i kazłą mi zostac. CACIB i ukończony IntCH dla Dengisiowego Wójka Wektor Dyas w sukach CACIB dla Dengisiowej Cioci Sasquehanna GINGER. BOB dla Wektorka !! :) I tak wszystko zostało w rodzinie ;) Mój uparty mąż kaze mi zostac Na BIS Junior który o zgrozo odbywa sie na samym końcu konkurencji finałowych. No ale cóz czekamy. I tak odbywaja sie konkurencje finałowe i BIS Weteranów II dla CUMA Czar Magii !!!! BOG II dla TRELE MORELE z Jamna i najwazniejsza dla nas konkurencja Wchodizmy na ring jedni z wielu Pan sedzia przemierza stawke i wybiera sobie czwóreczke Pudelek Toy Chyba buldozek FR SharPey i Dengisław !!!!!!!!!!!!! teraz ocena w ruchu po prostej i kółeczko - Dengi przechodiz sam siebie zachowuje sie jak gwiazda co jest dla mnie ogromnym zaksoczeniem i wielu z Was wie dlaczego :) Pan Sedzia dziekuje SharPeyowi Zostajemy w Trójke Sediz apodchodiz do nas i mówi FIRST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!! NO az mi łzy poleciały! Stajemy na pudle i dostajemy Ogromne brawa !!! Włascicielka pudliczki (II) Gratuluje mi pieknego psa uwaza ze zasłuzył w pełni ! I tutaj musze ogromnie podziekowac za doping i oklaski całej Polskiej ekipie Agnieszce, Zosi i jej znajomym, Państwu Szczepańskim i wszystkim Tym któryz tam byli i nam dopingowali. O tak pieknym zakończeniu Młodziezowej kariery bedzie nam pryzpomniał OGROMNy puchar którego juz sama nie wiem gdzie postawic ;) Czas na powrót w upale , trzeba syzbko dotrzec do domu , bo tamc zekaja jeszcze 2 suczki które trzeba przygotowac na niedziele! Niedziela - Wyjeżdzamy silna ekipa ( Dengi, Lady Di, DONNAMIRA, CELEBRIANNA, Beska, Jamajca II) do Nowego Sacza , temperatury juz zdecydowanie nizsze dzieki BOgu. Sedziowanie mija szybciutko ! Pierwsze czarne LADY DI pokonuje konkurentke i otrzymuje Zw.Mł !!! Potem porównanie które tak naprawd eodbywa sie pomiedzy Besi i Dajanka wygrywa starsza bardziej doswiadcozna suczka! Dajanka ma jeszcze czas :) Potem Cz-sr Dengi otrzymuje CAC w porónanieu z psem z otwartej NPwR i bezkonkurencyjnie w porównaniu z sukami BOB i pieprzaczki Celebriannka - Daniczkowo-Rinnysiowa córcia V2 w kl mł za duzo starsza od siebie suczka :) ale za to z doskonałym opisem :) w szczeniaczkach debiutuje córeczka ARwenki - wzbudza zachwyt sedziny która okresla ja mianem MAŁEJ DAMY i przyznaje tytuł BOB puppy!! Bernardynka moich ROdziców Jamajca wygrywa klase otwarta i otrzymuje CWC :) Podczas konkurencji finałowych Dengi juz tylko BOG 4 ale w końcu nie można byc ciagle pierwszym i trzeba ustapic starszej kolezance ;) OLU GRATULUJEMY WYGRANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Weeknd musimy wiec zaliczyc do naprawde udanych. !!!!!!!!!!!!!! BYło super mimo upału i kosmicnzych odległosci :)
alexandra Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 W końcu i Agatka się pochwaliła, więc mogę oficjalnie jej z całego serca, serdecznie pogratulować!!! Teraz czekamy na dorosłe Championaty i Intera Dengiego !!! Dzieki Agatko za gratki :buzi: Jesteśmy umówione co do oblewania :wink:
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 WOW Iza..... wscieklas sie czy jak:)))))to juz wiem, czemu tak na tym gg malorozmowna bylas!!!:)))))))epopeje istna napisalas:)) ale super! Tesz oczywiscie GRATULACJE ogromne!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Agatka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 A no pewnie ze jestesmy umówione !!!!!!!!!!!! Trzeba oblac botakie sukcesy nie zdarzaja sie codiznenie !!!!!!!!!
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 NO!!!! mozna by opic w wilnie, ale Wy to wymyslacie jakies namioty wrrr paskudztwo:)))
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Laski a foty??????????????????????wklejcie jakies co???pliz pliz pliz:))))
Agatka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Foty mam tylko z NS bo do Szombathely mój maz wział aparat ale..... bez karty pamieci ;) wiec kicha ;)
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 hahahaha Waszka jestes obledna z tymi transparentami!!!! pozycze go sobie co?dzieki:))
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 o zesz Ty:))))) a satysfakcja???? :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 orsini napisał(a):o zesz Ty:))))) a satysfakcja???? :lol: :lol: :lol: gwarantowana :evil_lol:
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 No wreszcie net mi dziala po walce z czesciami kompa :evilbat: . Olus PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE dla Beski :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: , Agatce juz gratulowalam, ale zrobie to jeszcze raz, WIELGACHNE GRATKI :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Super sie spisalyscie dziewczyny :angel: :angel: :angel: :angel: . Co do oblewania, to przyjezdzam do Izy w srode, to tez bym sie chetnie zalapala :lol: . Nie bylo mnie troche a tu chyba mam z 50 stron do przeczytania i nie wiem czy ktos napisal :wink: , wiec sama sie pochwale, ze na klubowej wystawie w Koszalinie moj Bangitos wywalczyl Mlodziezowe Zwycieztwo Klubu :grins: .
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 KaVang zmartwychwstal:)))))))))))))))) :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Aaaaaaaaa i teraz jeszcze doczytalam o sukcesach Agi, Agus dla Cibie i Twoich slicznych suczek tez OGROMNE gratki :angel: :angel: :angel: :angel: , no i wszystkim zaleglych wygranych tez gratuluje, za klub dziewczynom i w ogole :wink: :D :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 i w ogole to dobrze , ze jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel:
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 orsini napisał(a):KaVang zmartwychwstal:)))))))))))))))) :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Hahaha moj brachu wreszcie mi komp naprawil :wink: :lol: .
Agatka Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Waszka dzieki !!!!! Super Transparent !!!!!! KAVANGA Dzieki i wzajemnie gratulacje ! :)
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 orsini napisał(a):i w ogole to dobrze , ze jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: Hahaha jakis interes czuje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):i w ogole to dobrze , ze jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel: Hahaha jakis interes czuje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . oj wyjatkowo zaden:)))) stesknic sie nie mozna????? Ty chociaz nerwowa nie jestes:))))))))
Ka-Vanga Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 [quote name='malawaszka'] Waszeczko ale sliczny transporencik, kochana jestes :angel: .
orsini Posted August 1, 2005 Posted August 1, 2005 KaVang hmmm no ja Ci nic nie chce mowic, ale Twoj transparencik jakby skromniejszy od tego Agatki..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts