Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='orsini'][quote name='malawaszka']
:
pozwole sobie skopiowac, bo ja nie umiem takich rzeczy robic:))
a nie chcialas jechac Ty, Ty, Ty...
SUPER Olus!!!!
PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!
tak jak juz pisalam, jak to dobrze, ze masz suke w zupelnie innym typie niz coniektorzy!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Dzięki wielkie Krysiu!! Też się bardzo cieszę :D Aaa i dzięki że mnie namówiłas bym jednak jechała :wink:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

My to cąły weekend szalelismy i zmeczenie tak sie dało we znaki ze dopieor teraz pisze co by sie pochwalic :)

Sobota - wyruszamy noca pełni obaw z jakims dziwnym dreszcyzkiem, oboje czegos sie balismy ... Droga mineła całkiem w porzadku na miejscu doskonale oznakowany dojazd. Szybciutko zaparkowalismy , formalnosci załatwione bez problemu. Upalne Szombathely , z nieba leje sie żar i okazuje sie ze cz-sr mini na samym koncu. NO i sedzia znany ze swoich dziwacnzych decyzji Wolfgang Wiedorn z Austri. Mysle sobie KLAPA !!! Jak jeszcze widze jak sedziuje olbrzymy. Jego dewiza to chyba im bardziej krzywy tym lepszy ;) CAC dla OKLAHOMY z tartaku w klasie otwartej i res CACIB w klasie weternaów CAC dla CUMA czar magii.

potem średniaki i znowu Polski sukces CAC CACIB BOB dla Trele Morele z Jamna V2 dla TOLERAN TESSIE ze Zahrabska i CAC CACIB dla ENRICO Gagatek :)

i zaczeły sei miniaturki. Cisnienie rosnie. W czarnych nic ciekawego , pieprzaki niedopisały no i wchodizmy na ring. Rece mi sie trzesa... Sediza preferuje naturalne wystawianie a my z Dengim nie mamy o tym zielonego pojecia, ale o dziwo mój pies wyjatkowo grzeczny ...
Statyka, ruch zabki oczka ... i JEST mamy upragnione HPJ i tym samy Dengi ukońcyzł swój piaty Młodziezowy Championat Węgier !!!!!!!!!!!!!!
Tylko tyle chcelismy !!! Byłam gotowa spakowac sie jechac do domu, ale rafał miał przeczucia i kazłą mi zostac.

CACIB i ukończony IntCH dla Dengisiowego Wójka Wektor Dyas w sukach CACIB dla Dengisiowej Cioci Sasquehanna GINGER. BOB dla Wektorka !! :) I tak wszystko zostało w rodzinie ;)

Mój uparty mąż kaze mi zostac Na BIS Junior który o zgrozo odbywa sie na samym końcu konkurencji finałowych. No ale cóz czekamy.
I tak odbywaja sie konkurencje finałowe i BIS Weteranów II dla CUMA Czar Magii !!!! BOG II dla TRELE MORELE z Jamna i najwazniejsza dla nas konkurencja
Wchodizmy na ring jedni z wielu Pan sedzia przemierza stawke i wybiera sobie czwóreczke
Pudelek Toy
Chyba buldozek FR
SharPey
i Dengisław !!!!!!!!!!!!!

teraz ocena w ruchu po prostej i kółeczko - Dengi przechodiz sam siebie zachowuje sie jak gwiazda co jest dla mnie ogromnym zaksoczeniem i wielu z Was wie dlaczego :)

Pan Sedzia dziekuje SharPeyowi

Zostajemy w Trójke
Sediz apodchodiz do nas i mówi

FIRST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!! NO az mi łzy poleciały! Stajemy na pudle i dostajemy Ogromne brawa !!! Włascicielka pudliczki (II) Gratuluje mi pieknego psa uwaza ze zasłuzył w pełni !

I tutaj musze ogromnie podziekowac za doping i oklaski całej Polskiej ekipie Agnieszce, Zosi i jej znajomym, Państwu Szczepańskim i wszystkim Tym któryz tam byli i nam dopingowali.

O tak pieknym zakończeniu Młodziezowej kariery bedzie nam pryzpomniał OGROMNy puchar którego juz sama nie wiem gdzie postawic ;)

Czas na powrót w upale , trzeba syzbko dotrzec do domu , bo tamc zekaja jeszcze 2 suczki które trzeba przygotowac na niedziele!

Niedziela - Wyjeżdzamy silna ekipa ( Dengi, Lady Di, DONNAMIRA, CELEBRIANNA, Beska, Jamajca II) do Nowego Sacza , temperatury juz zdecydowanie nizsze dzieki BOgu.

Sedziowanie mija szybciutko !
Pierwsze czarne LADY DI pokonuje konkurentke i otrzymuje Zw.Mł !!! Potem porównanie które tak naprawd eodbywa sie pomiedzy Besi i Dajanka wygrywa starsza bardziej doswiadcozna suczka! Dajanka ma jeszcze czas :)
Potem Cz-sr Dengi otrzymuje CAC w porónanieu z psem z otwartej NPwR i bezkonkurencyjnie w porównaniu z sukami BOB
i pieprzaczki Celebriannka - Daniczkowo-Rinnysiowa córcia V2 w kl mł za duzo starsza od siebie suczka :) ale za to z doskonałym opisem :)
w szczeniaczkach debiutuje córeczka ARwenki - wzbudza zachwyt sedziny która okresla ja mianem MAŁEJ DAMY i przyznaje tytuł BOB puppy!!

Bernardynka moich ROdziców Jamajca wygrywa klase otwarta i otrzymuje CWC :)

Podczas konkurencji finałowych Dengi juz tylko BOG 4 ale w końcu nie można byc ciagle pierwszym i trzeba ustapic starszej kolezance ;) OLU GRATULUJEMY WYGRANYCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Weeknd musimy wiec zaliczyc do naprawde udanych. !!!!!!!!!!!!!!
BYło super mimo upału i kosmicnzych odległosci :)

Posted

W końcu i Agatka się pochwaliła, więc mogę oficjalnie jej z całego serca, serdecznie pogratulować!!! Teraz czekamy na dorosłe Championaty i Intera Dengiego !!!
Dzieki Agatko za gratki :buzi: Jesteśmy umówione co do oblewania :wink:

Posted

WOW Iza.....
wscieklas sie czy jak:)))))to juz wiem, czemu tak na tym gg malorozmowna bylas!!!:)))))))epopeje istna napisalas:))
ale super!
Tesz oczywiscie GRATULACJE ogromne!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

No wreszcie net mi dziala po walce z czesciami kompa :evilbat: .

Olus PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE dla Beski :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: , Agatce juz gratulowalam, ale zrobie to jeszcze raz, WIELGACHNE GRATKI :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: . Super sie spisalyscie dziewczyny :angel: :angel: :angel: :angel: .

Co do oblewania, to przyjezdzam do Izy w srode, to tez bym sie chetnie zalapala :lol: .

Nie bylo mnie troche a tu chyba mam z 50 stron do przeczytania i nie wiem czy ktos napisal :wink: , wiec sama sie pochwale, ze na klubowej wystawie w Koszalinie moj Bangitos wywalczyl Mlodziezowe Zwycieztwo Klubu :grins: .

Posted

KaVang zmartwychwstal:)))))))))))))))) :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Aaaaaaaaa i teraz jeszcze doczytalam o sukcesach Agi, Agus dla Cibie i Twoich slicznych suczek tez OGROMNE gratki :angel: :angel: :angel: :angel: , no i wszystkim zaleglych wygranych tez gratuluje, za klub dziewczynom i w ogole :wink: :D :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .

Posted

orsini napisał(a):
KaVang zmartwychwstal:)))))))))))))))) :angel: :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Hahaha moj brachu wreszcie mi komp naprawil :wink: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):
i w ogole to dobrze , ze jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel:

Hahaha jakis interes czuje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
i w ogole to dobrze , ze jestes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :angel: :angel: :angel: :angel:

Hahaha jakis interes czuje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

oj wyjatkowo zaden:))))
stesknic sie nie mozna?????
Ty chociaz nerwowa nie jestes:))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...