Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mek napisał(a):
alexandra napisał(a):
Hehehehe, no wlasnie caly czas sie lamie czy jechac czy nie :lol: Raczej jestem na tak, bo juz zaplacilam :wink:

No i tak trzymać zrobicie sobie z mężem fajną wycieczke :D :D a po drodze do jeziorka Rożnowskiego , zeby sie ochłodzić i pobrudzić, można wskoczyć ;)

No cos Ty!! Konrad nawet jeszcze nie wie ze jade na wystawe :lol: A na pewno ze mna nie pojedzie :wink: Jade tradycyjnie z Iza jak mnie zabierze :D

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek nie bedzie relacji odpowiem pierwszy i ostatni raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
za to jak bede miala fajna fote biales suczki Krysi to ja wkleje!!!
po takiej suce to bym chciala nawet i biale szczenie!!!tylko czym ja kryc?w Polsce niestety nie ma czym:((dobrze ze za granica sa jeszcze fajne white :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Mek nie bedzie relacji odpowiem pierwszy i ostatni raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

yyyyyyyyyyy a czemu?????

Posted

alexandra napisał(a):
Mek napisał(a):
alexandra napisał(a):
Hehehehe, no wlasnie caly czas sie lamie czy jechac czy nie :lol: Raczej jestem na tak, bo juz zaplacilam :wink:

No i tak trzymać zrobicie sobie z mężem fajną wycieczke :D :D a po drodze do jeziorka Rożnowskiego , zeby sie ochłodzić i pobrudzić, można wskoczyć ;)

No cos Ty!! Konrad nawet jeszcze nie wie ze jade na wystawe :lol: A na pewno ze mna nie pojedzie :wink: Jade tradycyjnie z Iza jak mnie zabierze :D

yhy

Posted

Pass jeszcze nie pojechalas?????
no u nas tez juz powoli czuje, ze zza okna dolatuje cieplejsze powietrze niz mam w pokoju, wiec chyba trzeba zamknac okno?:))))
ale u nas chyba mega upalu nie ma, bo sa chmury na niebie a nie niebieskie niebo

Posted

orsini napisał(a):
Pass jeszcze nie pojechalas?????

Tak łatwo to sie mnie nie pozbędziesz :lol: 8)
Dzisiaj pojade nie martw się :wink:

A aparat ten sam, bo ciocia zrezygnowała, z powodu braku gotówki :lol:

Posted

aaa cholera widze wszyscy maja ten sam problem-kasa,kasa,kasa...co za kretyn ja wymyslil????:)))))))))))
ehhh zazdroszcze Ci tego morza....:((((((((((
a my jutro z Natalia i waniem na jakies zawody konne jedziemy poogladac:))))jak tak cieplo bedzie to ja wspolczuje tym koniom!!!

Posted

nio koniki bidne w takie upały :-?

A kto jedzie do Sopotu? :wink:
Być może ja też się pojawię :angel: Oczywiście jako kibic :lol:
A w który dzień są sznaucerki?

Posted

super!!
ja jade, jeszcze nie wiem co wystawie ale jade na 2 dni:))))choc na chwilke nad morze:))))
oki
milego pobytu nad morzem Pass i w Tatralandii Justa!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...