alexandra Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Mek napisał(a):alexandra napisał(a):Hehehehe, no wlasnie caly czas sie lamie czy jechac czy nie :lol: Raczej jestem na tak, bo juz zaplacilam :wink: No i tak trzymać zrobicie sobie z mężem fajną wycieczke :D :D a po drodze do jeziorka Rożnowskiego , zeby sie ochłodzić i pobrudzić, można wskoczyć ;) No cos Ty!! Konrad nawet jeszcze nie wie ze jade na wystawe :lol: A na pewno ze mna nie pojedzie :wink: Jade tradycyjnie z Iza jak mnie zabierze :D
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Mek nie bedzie relacji odpowiem pierwszy i ostatni raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za to jak bede miala fajna fote biales suczki Krysi to ja wkleje!!! po takiej suce to bym chciala nawet i biale szczenie!!!tylko czym ja kryc?w Polsce niestety nie ma czym:((dobrze ze za granica sa jeszcze fajne white :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 orsini napisał(a):Mek nie bedzie relacji odpowiem pierwszy i ostatni raz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: yyyyyyyyyyy a czemu?????
Mek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 alexandra napisał(a):Mek napisał(a):alexandra napisał(a):Hehehehe, no wlasnie caly czas sie lamie czy jechac czy nie :lol: Raczej jestem na tak, bo juz zaplacilam :wink: No i tak trzymać zrobicie sobie z mężem fajną wycieczke :D :D a po drodze do jeziorka Rożnowskiego , zeby sie ochłodzić i pobrudzić, można wskoczyć ;) No cos Ty!! Konrad nawet jeszcze nie wie ze jade na wystawe :lol: A na pewno ze mna nie pojedzie :wink: Jade tradycyjnie z Iza jak mnie zabierze :D yhy
Mek Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 orsini napisał(a):bo mi sie nie kce:))))) :o ja Was nigdy nie zrozumie już chyba.
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 no i znowu sobie poszli.... nie wiem goraco Wam jakos czy co??? :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Orsini strasznie gorąco :-? A zaraz z Figą trza iść :roll:
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Pass jeszcze nie pojechalas????? no u nas tez juz powoli czuje, ze zza okna dolatuje cieplejsze powietrze niz mam w pokoju, wiec chyba trzeba zamknac okno?:)))) ale u nas chyba mega upalu nie ma, bo sa chmury na niebie a nie niebieskie niebo
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Pass znowu masz aparat do sprzedania??? :o :o :o ile Ty ich masz?:))napadlas na jakas hurtownie sprzetu czy jak??? :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 orsini napisał(a):Pass jeszcze nie pojechalas????? Tak łatwo to sie mnie nie pozbędziesz :lol: 8) Dzisiaj pojade nie martw się :wink: A aparat ten sam, bo ciocia zrezygnowała, z powodu braku gotówki :lol:
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 aaa cholera widze wszyscy maja ten sam problem-kasa,kasa,kasa...co za kretyn ja wymyslil????:))))))))))) ehhh zazdroszcze Ci tego morza....:(((((((((( a my jutro z Natalia i waniem na jakies zawody konne jedziemy poogladac:))))jak tak cieplo bedzie to ja wspolczuje tym koniom!!!
Pasavera Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 nio koniki bidne w takie upały :-? A kto jedzie do Sopotu? :wink: Być może ja też się pojawię :angel: Oczywiście jako kibic :lol: A w który dzień są sznaucerki?
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 super!! ja jade, jeszcze nie wiem co wystawie ale jade na 2 dni:))))choc na chwilke nad morze:)))) oki milego pobytu nad morzem Pass i w Tatralandii Justa!!!
Pasavera Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Dzięki :calus: Nio to super że jedziesz :D Może się zobaczymy 8) A wiesz może w który dzień sznaucery? Waszka :cunao: :calus: Antonio . . . .
Pasavera Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 malawaszka napisał(a):Pasavera napisał(a):Antonio . . . . Faraldo.... Nestea :lol: :drinking:
Pasavera Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 No to do "przeczytania" z 3 tygodnie sznaucero-świrki :hand: Będziemy tęsknić :calus: :drinking: :drinking:
julcia_so Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Heloł Wam!! :D a co to tutaj tak cicho?? :-? widzę, że tylko Mek jest..!
Recommended Posts