Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

czy golicie/obcinacie swoim sznaucerkom włosku na grzbiecie nosa??? :o bo dziś Luna była u fryzjera i babka znowu wymmyśliła coś ciekawego :lol: całkiem fajnie to wygląda bo Luna ma teraz ciemniejszą pręgę na nosie :lol: dobrze że jej nie wystawiam :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
czy golicie/obcinacie swoim sznaucerkom włosku na grzbiecie nosa???

???? Atos ma w tym miejscu przedziałek :D Chyba, że chodzi Ci o te włosy bliżej oczu, które w pewnym momencie zaczynają je zakrywać - te obcinam...

Posted

Tak waszeczko mojej Fiśce robią (tylko trochę węższą) :lol: Ja to nazywam "ścieżka dla pchełek" :cunao: Dzięki niej bardziej oczki psiakowi widać :D

Posted

hahha też mi się to spodobało, ale chciałam wiedzieć, czy tak sięrobi sznaucerkom, czy to jej wymysł :lol: a nosek teraz wygląda jak wytrymowany grzbiet afgana :roflt:

tylko te uszy :-? dobrze, że jej nie stają, bo jak była mała to ja pojęcia nie miałam, że uszy się podkleja, a ona jak ma takie ogolone to ma je leciutkie - dobre się robią dopiero jak trochę zarosną :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
hihihi ups ale jestem zacofana a ja to dopiero dzić odkryłam :lol: :lol: :lol:

hihi to widzisz masz DGM i sie dowiadujesz takich ciekawych rzeczy hihi :P lepiej jak w szkole ! :)

Posted

o 7 rano wyruszam na podboj austro-wegier - TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI !!!! w poniedzialek zdam relacje :)ale aparat nie wcisnie mi sie do plecaka wiec fotek nie obiecuje :(

Posted

No widze ,ze towarzystwo sie rozjezdza :-)
Ja tez sie chwilowo zegnam z Wami :-),bo juz pewno nie bede miala czasu zasiasc do kompa.W niedziele bladym switem leeeece w Bieszczady.A nastepnym razem jak sie z Wami spotkam to juz bedzie nas wiecej o jedna mala sznaucerke :-)))

Posted

Pasavera napisał(a):
Tak waszeczko mojej Fiśce robią (tylko trochę węższą) :lol: Ja to nazywam "ścieżka dla pchełek" :cunao: Dzięki niej bardziej oczki psiakowi widać :D

hahahhahahaa
sciezka dla pchelek dobre:)))))))))))))) :lol: :lol: :lol:

Posted

Widzę że orsini już na posterunku :wink: A ja uff własnie z niego schodzę :D Ale nie wiem czy się cieszyć bo na zewnątrz już jest chyba z 30 st.C, a tu mam klimę :-? Pogoda przesadza, albo leje, albo zimno, albo umiera się z żaru :(

Posted

u Was juz o tej porze tyle???
u nas bedzie goraco, ale jak na razie chlodno jest i dobrze, bo ja klimy nie mam:(((ale jutro weekend :angel: :angel: :angel: :angel:

Posted

Nie wiem dokładnie czy tyle, ale tak mi się wydaje :-? Wczoraj w słońcu po południu było 44 st.C; jak jechałam autem to dosłownie oczy mi się pociły i piekły mnie z tego żaru :( Następne autko tylko z klimą :D A dziś ma być ponoć jeszcze goręcej :o
A co tam po weekendzie, jak i tak będę zalatana :-?

Posted

az tak cieplo u Was??? :o :o :o :o
horror jakis!!!!
u nas wczoraj to wrecz zimno bylo i lalo jak z cebra:))))ale dzis juz chmur nie ma wiec pewnie goraco bedzie, ale nie tak jak u Was, bo tu pelno jezior jest a od wody chlodniej:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...