malawaszka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 czy golicie/obcinacie swoim sznaucerkom włosku na grzbiecie nosa??? :o bo dziś Luna była u fryzjera i babka znowu wymmyśliła coś ciekawego :lol: całkiem fajnie to wygląda bo Luna ma teraz ciemniejszą pręgę na nosie :lol: dobrze że jej nie wystawiam :lol:
dorotak Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 malawaszka napisał(a):czy golicie/obcinacie swoim sznaucerkom włosku na grzbiecie nosa??? ???? Atos ma w tym miejscu przedziałek :D Chyba, że chodzi Ci o te włosy bliżej oczu, które w pewnym momencie zaczynają je zakrywać - te obcinam...
malawaszka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 jej babka trochę wygoliła z tego przedziałka :lol: a wygląda to tak: no i te uszyska chcą odfrunąć :-? :lol:
Pasavera Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Tak waszeczko mojej Fiśce robią (tylko trochę węższą) :lol: Ja to nazywam "ścieżka dla pchełek" :cunao: Dzięki niej bardziej oczki psiakowi widać :D
malawaszka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 a jak to wygląda jak odrasta??? nie rośnie pionowo w górę?? :roflt:
Pasavera Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ja nie wiem bo staram się przycinać włoski jak są za długie :wink: Ale w przypadku Figi "idą" na bok :lol: 8)
dorotak Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Waszko, według mnie całkiem fajnie wyszło :D Bardzo interesująco komponuje się ten czarny grzbiet nosa z "resztą psa"...
malawaszka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hahha też mi się to spodobało, ale chciałam wiedzieć, czy tak sięrobi sznaucerkom, czy to jej wymysł :lol: a nosek teraz wygląda jak wytrymowany grzbiet afgana :roflt: tylko te uszy :-? dobrze, że jej nie stają, bo jak była mała to ja pojęcia nie miałam, że uszy się podkleja, a ona jak ma takie ogolone to ma je leciutkie - dobre się robią dopiero jak trochę zarosną :roll:
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 ja to swoim psom tez strzyge juz od dawna - jakos bardziej mi sie takie nochy podobaja :)
malawaszka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hihihi ups ale jestem zacofana a ja to dopiero dzić odkryłam :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 malawaszka napisał(a):hihihi ups ale jestem zacofana a ja to dopiero dzić odkryłam :lol: :lol: :lol: hihi to widzisz masz DGM i sie dowiadujesz takich ciekawych rzeczy hihi :P lepiej jak w szkole ! :)
alexandra Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A ja się mogę pochwalić nową stronką Beski/hodowli :D Wszystko dzięki Rafałowi Izy, któremu serdecznie, publicznie dziękuję!! Jeszcze parę poprawek, parę nowych fotek w galerii i jest :D a adresik to: http://beskaligamistrzow.w.interia.pl
julcia_so Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Witajcie...! :P Madzia, właśnie pojechała na obóz i przeprasza, ale nie zdążyła się z Wami osobiście pożegnać z braku czasu (pakowanie itp.), dlatego ja to robię w jej imieniu ;) Pozdrawia wszystkich i wraca 25 sierpnia :D a pojechała z takim zapakowanym plecakiem: :wink: :lol: http://img236.imageshack.us/img236/3804/10035201rg.jpg
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 o 7 rano wyruszam na podboj austro-wegier - TRZYMAJCIE MOCNO KCIUKI !!!! w poniedzialek zdam relacje :)ale aparat nie wcisnie mi sie do plecaka wiec fotek nie obiecuje :(
Romas Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 No widze ,ze towarzystwo sie rozjezdza :-) Ja tez sie chwilowo zegnam z Wami :-),bo juz pewno nie bede miala czasu zasiasc do kompa.W niedziele bladym switem leeeece w Bieszczady.A nastepnym razem jak sie z Wami spotkam to juz bedzie nas wiecej o jedna mala sznaucerke :-)))
alexandra Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Trzymamy kciuki, trzymamy, a Ty za nas :wink: A aparat do rączki i pstrykać foteczki!!!! :lol:
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 ehh taki upal ze spac sie nie da :( a jeszcze mnie brzuch boli i nie wiem czy z nerwow czy z goraca...a tu o 5 rano trzeba wstac :(
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Pasavera napisał(a):Tak waszeczko mojej Fiśce robią (tylko trochę węższą) :lol: Ja to nazywam "ścieżka dla pchełek" :cunao: Dzięki niej bardziej oczki psiakowi widać :D hahahhahahaa sciezka dla pchelek dobre:)))))))))))))) :lol: :lol: :lol:
alexandra Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Widzę że orsini już na posterunku :wink: A ja uff własnie z niego schodzę :D Ale nie wiem czy się cieszyć bo na zewnątrz już jest chyba z 30 st.C, a tu mam klimę :-? Pogoda przesadza, albo leje, albo zimno, albo umiera się z żaru :(
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 u Was juz o tej porze tyle??? u nas bedzie goraco, ale jak na razie chlodno jest i dobrze, bo ja klimy nie mam:(((ale jutro weekend :angel: :angel: :angel: :angel:
alexandra Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 Nie wiem dokładnie czy tyle, ale tak mi się wydaje :-? Wczoraj w słońcu po południu było 44 st.C; jak jechałam autem to dosłownie oczy mi się pociły i piekły mnie z tego żaru :( Następne autko tylko z klimą :D A dziś ma być ponoć jeszcze goręcej :o A co tam po weekendzie, jak i tak będę zalatana :-?
orsini Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 az tak cieplo u Was??? :o :o :o :o horror jakis!!!! u nas wczoraj to wrecz zimno bylo i lalo jak z cebra:))))ale dzis juz chmur nie ma wiec pewnie goraco bedzie, ale nie tak jak u Was, bo tu pelno jezior jest a od wody chlodniej:))))
Recommended Posts