orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hihihihi no u tej sedziny po znajomosci Santinie wybiegalam CACiB w zeszlym roku w bratyslawie:)))))ale jakos nie lubie u czechoslowakow wystawiac-dla mnie narod nieobliczalny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Przeciez tyle z nia cwiczylas????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To o co sie martwisz a moze sedzia znajomy bedzie i Cie ulgowo potraktuje :D :D :D :D :D :D :D :D
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 A moze skomentujesz cos z poza ringu i bedzie ok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hahahaha mowisz o Mafii??? nooo wlasnie cwiczylas...bylam w tym roku dopiero na 1 treningu:))) teraz moglabym pojsc w niedziele, a potem juz mnie w weekendy nie ma:)))wiec....jakby za to kasy nie brali to bym ja zglosila:)))zeby Wind mi jakas fote strzelila, a tak? A Twoj Kenzo kiedy w mlodziez wskakuje????
sh_maniak Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 orsini napisał(a):hmmm KaVang jedzie??i sie nie chwali????? a co one maja do Ciebie?bo nie rozumiem?i po co jedziesz na wystawke na drugi koniec kraju??? :o :o :o widziosz jest jak jest :wink:
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Orcus napisał(a):A moze skomentujesz cos z poza ringu i bedzie ok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ostatnio to nie ja komentowalam, a ta podstarzala wiedzma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 UUUUUUUUUUUU Kenzo to dopiero we wrzesniu wskakuje na mlodziez :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 No chyba ze mu co nieco przerobie :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 eee to jak we wrzesniu to masz kiepawo, bo akurat na zime to sa same wystawki....i miedzynarodowek tyle...
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 No wiem wlasnie ale pocieszam sie ze jeszcze pol roku nastepnego mu zostaje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Myslalam o Wrocku ale tam chyba ten pan od miarki krawieckiej sedziuje :D :D :D :D :D :D wiec jeszcze sie zastanowie.
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 no tak, ale akurat z Kenzo nie musisz sie go obawiac-tylko zalatw mu miernik jakis lepszy i spoko:)))) jak w Bydgoszczy dostal miarke to juz nie szalal:))))) ale Wrocek daaaaaaallllleeeeeekooooooooooooooo
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ale moze do niego to niewiele osob pojedzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jak mi Elitese znajdzie tani nocleg to moze sie jednak przespaceruje tam :D :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 no niewiele:)))skombinuj mu profesjonalna miarke i spokojnie mozesz jechac:)))))mysle se:)))))
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ja to mysle ze z Kenem to i z centymetrem dalabym sobie rade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo on taki wielkolud ze hohohoho. Jeszcze sie zastanowie bo na Poznan to nie ma co liczyc u tych finskich sedziow :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hahahaha nie rozumiem, co masz do finskich sedziow:))jakas uprzedzona jestes czy jak???to wrecz zakrawa na pewien rodzaj rasizmu:)))))))
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hahahahahahahahahhahahahaha nie no ja rasistka to nie jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale asfalt to powinien na swoim miejscu lezec :P :P :P :P :P :P :P :P :P
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hahahaah to tak jak ja uwazam, ze dla wszystkich starczy miejsca pod wielkim dachem nieba, ale niekoniecznie to musi byc europejskie niebo:)))))skoro maja afrykanskie:))))))
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Nio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra spadam narazie po jakies zakupy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 no ale dzieki takim jak my przynajmniej mamy duzo mniejsze ryzyko jakis zamachow terrorystycznych, bo kazdy bambus podejrzany:))))))a jak Anglicy tacy otwarci byli to teraz maja!!! :evil: :evil:
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 wlasnie dostalam smsa od Przema ze w Norwegii wstretne ludzie zyja same placko mutanty hihi :P :P
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Orcus napisał(a):Nio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra spadam narazie po jakies zakupy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a ja mam teraz dobrze ! wszytko za mmnie robia do sklepu mi biegaja :)
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 jakie placko zercy???ja lubie placki:)))i racuchy i inne....
Agatka Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Dałam wyniki tzn czesciowo sa pełne stawki ale wyniki czesciowe bo ja nie wszystko wiem .... Jak ktos cos ma do dodania to niech mi pisze na prv to uzupełnie Wogóle wziełam sie za siebie i wprowadzam wszystkie zlaegłosci. pewnie najpierw beda te wystawki na których było mało a potem miedyznarodwówki a na koncu postaram sie wprowadzic stawki z tulln ufff No i włąsnie z powodu tego z euzupełniam ksp nie ma mnie na GG do odwołanie bo mi przeszkadzacie ;) :D :P Ah jak goraco :( A teraz zmykam do piesków
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Agatka napisał(a):No i włąsnie z powodu tego z euzupełniam ksp nie ma mnie na GG do odwołanie bo mi przeszkadzacie ;) :D :P o zesz Ty!!! :lol: :lol: :lol: :lol: ale spoko:)))) poczekamy i dziekujemy za stawki!!!! :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts