Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hihihihi no u tej sedziny po znajomosci Santinie wybiegalam CACiB w zeszlym roku w bratyslawie:)))))ale jakos nie lubie u czechoslowakow wystawiac-dla mnie narod nieobliczalny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Przeciez tyle z nia cwiczylas????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To o co sie martwisz a moze sedzia znajomy bedzie i Cie ulgowo potraktuje :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

hahahaha mowisz o Mafii???
nooo wlasnie cwiczylas...bylam w tym roku dopiero na 1 treningu:)))
teraz moglabym pojsc w niedziele, a potem juz mnie w weekendy nie ma:)))wiec....jakby za to kasy nie brali to bym ja zglosila:)))zeby Wind mi jakas fote strzelila, a tak?
A Twoj Kenzo kiedy w mlodziez wskakuje????

Posted

orsini napisał(a):
hmmm KaVang jedzie??i sie nie chwali?????
a co one maja do Ciebie?bo nie rozumiem?i po co jedziesz na wystawke na drugi koniec kraju??? :o :o :o

widziosz jest jak jest :wink:

Posted

Orcus napisał(a):
A moze skomentujesz cos z poza ringu i bedzie ok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ostatnio to nie ja komentowalam, a ta podstarzala wiedzma :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No wiem wlasnie ale pocieszam sie ze jeszcze pol roku nastepnego mu zostaje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Myslalam o Wrocku ale tam chyba ten pan od miarki krawieckiej sedziuje :D :D :D :D :D :D wiec jeszcze sie zastanowie.

Posted

no tak, ale akurat z Kenzo nie musisz sie go obawiac-tylko zalatw mu miernik jakis lepszy i spoko:))))
jak w Bydgoszczy dostal miarke to juz nie szalal:)))))
ale Wrocek daaaaaaallllleeeeeekooooooooooooooo

Posted

Ale moze do niego to niewiele osob pojedzie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a jak mi Elitese znajdzie tani nocleg to moze sie jednak przespaceruje tam :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Ja to mysle ze z Kenem to i z centymetrem dalabym sobie rade :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo on taki wielkolud ze hohohoho. Jeszcze sie zastanowie bo na Poznan to nie ma co liczyc u tych finskich sedziow :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

hahahahahahahahahhahahahaha nie no ja rasistka to nie jestem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale asfalt to powinien na swoim miejscu lezec :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

hahahaah to tak jak ja uwazam, ze dla wszystkich starczy miejsca pod wielkim dachem nieba, ale niekoniecznie to musi byc europejskie niebo:)))))skoro maja afrykanskie:))))))

Posted

Nio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra spadam narazie po jakies zakupy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

no ale dzieki takim jak my przynajmniej mamy duzo mniejsze ryzyko jakis zamachow terrorystycznych, bo kazdy bambus podejrzany:))))))a jak Anglicy tacy otwarci byli to teraz maja!!! :evil: :evil:

Posted

Orcus napisał(a):
Nio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra spadam narazie po jakies zakupy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

a ja mam teraz dobrze ! wszytko za mmnie robia do sklepu mi biegaja :)

Posted

Dałam wyniki tzn czesciowo sa pełne stawki ale wyniki czesciowe bo ja nie wszystko wiem ....
Jak ktos cos ma do dodania to niech mi pisze na prv to uzupełnie
Wogóle wziełam sie za siebie i wprowadzam wszystkie zlaegłosci.
pewnie najpierw beda te wystawki na których było mało a potem miedyznarodwówki a na koncu postaram sie wprowadzic stawki z tulln ufff

No i włąsnie z powodu tego z euzupełniam ksp nie ma mnie na GG do odwołanie bo mi przeszkadzacie ;) :D :P

Ah jak goraco :(

A teraz zmykam do piesków

Posted

Agatka napisał(a):
No i włąsnie z powodu tego z euzupełniam ksp nie ma mnie na GG do odwołanie bo mi przeszkadzacie ;) :D :P

o zesz Ty!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
ale spoko:))))
poczekamy i dziekujemy za stawki!!!! :drinking: :drinking: :drinking:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...