Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
http://tapetki.nd.e-wro.pl/_sznaucer/szn3.jpg
Pass, znalazlam to u Ciebie i co dalej???
jak to wrzucic na pulpit jako tapete???bo fota boska jest :lol: :lol: :lol:

Klikasz na tej focie prawym przyciskiem myszy i dajesz "Ustaw jako tło" :wink:

Posted

Romas napisał(a):
Dajcie pospac kolezanki :lol:

Aga, a Twoje maluszki sredniaczki tez takie szalone?Jak wzielam ZAuzie to ona juz dosc duza byla ,ponad 12 tyg.Wiec i powazniejsza.Ale wczoraj te maluszki moje odwiedzilam , 6 tyg maja i istne huragany.Wszystko co na drodze to ieprzyjaciel :-) Jednoczesnie wlazily za kanape, odrywaly dywan od podlogi,zrywaly kape z lozka, ganialy sie jak oszalale. Hi ,hi chyba mialam zacmienie umyslu decydujac sie na malego sznaucerka .

moje tez zywe ale nie az tak biegaja sobie po pokoju ale zajmuja sie tylko soba albo zabawkami - nie ruszaja ani kasiazek ktora sa na dolnych polkach ani nakryc tylko kapcie musze chwac :) takie szalenstwa to wyprawiaja tylko jak ich dlugo nie wypuszczam i sa niewyzyte ale po chwili im przechodzi - gdybym miala miec takie szalence to bym chyba zrezygnowala ze szczeniakow :P

Posted

[quote name='sh_maniak']Wpadłam wam tylko dać :calus: .... plotkary :roflt:

Miłego dnia :D
Martus!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
tylko nie wpadaj Kofana:)))

Posted

WIDZIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
a Ty na ile dni przyjezdzasz???spisz tam moze????

Posted

sh_maniak napisał(a):
Cos tak babki planują :D ...... ale jeszcze nie wiem jak to z kasą będzie na spanie :-?
?

a to co?
bo pisalas o jakis babeczkach, no to jedziesz z kims?

Posted

hmmm KaVang jedzie??i sie nie chwali?????
a co one maja do Ciebie?bo nie rozumiem?i po co jedziesz na wystawke na drugi koniec kraju??? :o :o :o

Posted

To Aga masz jakies spokjne sredniaki :-) ,moze zreszta niepotrzebnie sie boje ,bo moj Huragan vel Białka urosnie i wyrosnie z tych szalenstw :-)
Ale upal jest ,poszlam do zoologicznego ,kupic pokarm dla swinki a wyszlam z kolejna zabawka i ciesteczkami dla Zuzi :-)))

Posted

Orcus napisał(a):
Witam!!!!!

Orsini a po co Ty jedziesz do Sopotu?????? Znow wystawiac po znajomosci????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

hihiihi
jechac na bank jade i to na 2 dni. Tylko jeszcze nie wiem z czym:))))moze z sama soba?:))))))albo Mafie na zawody wezme i wylece na 1wszej przeszkodzie:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...