orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 http://tapetki.nd.e-wro.pl/_sznaucer/szn3.jpg Pass, znalazlam to u Ciebie i co dalej??? jak to wrzucic na pulpit jako tapete???bo fota boska jest :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 orsini napisał(a):http://tapetki.nd.e-wro.pl/_sznaucer/szn3.jpg Pass, znalazlam to u Ciebie i co dalej??? jak to wrzucic na pulpit jako tapete???bo fota boska jest :lol: :lol: :lol: Klikasz na tej focie prawym przyciskiem myszy i dajesz "Ustaw jako tło" :wink:
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 WOW!!! dziala!!! jestes GENIALNA Pass!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Romas napisał(a):Dajcie pospac kolezanki :lol: Aga, a Twoje maluszki sredniaczki tez takie szalone?Jak wzielam ZAuzie to ona juz dosc duza byla ,ponad 12 tyg.Wiec i powazniejsza.Ale wczoraj te maluszki moje odwiedzilam , 6 tyg maja i istne huragany.Wszystko co na drodze to ieprzyjaciel :-) Jednoczesnie wlazily za kanape, odrywaly dywan od podlogi,zrywaly kape z lozka, ganialy sie jak oszalale. Hi ,hi chyba mialam zacmienie umyslu decydujac sie na malego sznaucerka . moje tez zywe ale nie az tak biegaja sobie po pokoju ale zajmuja sie tylko soba albo zabawkami - nie ruszaja ani kasiazek ktora sa na dolnych polkach ani nakryc tylko kapcie musze chwac :) takie szalenstwa to wyprawiaja tylko jak ich dlugo nie wypuszczam i sa niewyzyte ale po chwili im przechodzi - gdybym miala miec takie szalence to bym chyba zrezygnowala ze szczeniakow :P
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Agatka dawaj wyniki !!!! cos leniwa sie zrobilas ostatnio :P Pass widze ze Tamagrze stronke robisz :)
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Elitesse przeciez znasz wyniki:))))))to co sie drzesz??? :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 znam tak pol na pol a raczej to mniejsze pol :) ale nie mam zapisanych a lubie sobie w domu na spokjojnie poczytac :)
sh_maniak Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Wpadłam wam tylko dać :calus: .... plotkary :roflt: Miłego dnia :D
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='sh_maniak']Wpadłam wam tylko dać :calus: .... plotkary :roflt: Miłego dnia :D Martus!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: tylko nie wpadaj Kofana:)))
sh_maniak Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Ja tam nawet i wpaśc bym chciała :lol: Krysiu widzimy się w Sopocie? :roll:
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 WIDZIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: a Ty na ile dni przyjezdzasz???spisz tam moze????
sh_maniak Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Cos tak babki planują :D ...... ale jeszcze nie wiem jak to z kasą będzie na spanie :-? Krysiu ty tez jedziesz tym tanim pociagiem?
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 jakim znowu tanim pociagiem????? ja mam do Sopotu niecale 200km:)))))jadziemy autem :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty z kim jedziesz?????
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 sh_maniak napisał(a):Cos tak babki planują :D ...... ale jeszcze nie wiem jak to z kasą będzie na spanie :-? ? a to co? bo pisalas o jakis babeczkach, no to jedziesz z kims?
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 hmmm KaVang jedzie??i sie nie chwali????? a co one maja do Ciebie?bo nie rozumiem?i po co jedziesz na wystawke na drugi koniec kraju??? :o :o :o
Romas Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 To Aga masz jakies spokjne sredniaki :-) ,moze zreszta niepotrzebnie sie boje ,bo moj Huragan vel Białka urosnie i wyrosnie z tych szalenstw :-) Ale upal jest ,poszlam do zoologicznego ,kupic pokarm dla swinki a wyszlam z kolejna zabawka i ciesteczkami dla Zuzi :-)))
Orcus Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Witam!!!!! Orsini a po co Ty jedziesz do Sopotu?????? Znow wystawiac po znajomosci????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Orcus napisał(a):Witam!!!!! Orsini a po co Ty jedziesz do Sopotu?????? Znow wystawiac po znajomosci????????? :D :D :D :D :D :D :D :D :D hihiihi jechac na bank jade i to na 2 dni. Tylko jeszcze nie wiem z czym:))))moze z sama soba?:))))))albo Mafie na zawody wezme i wylece na 1wszej przeszkodzie:))))
Recommended Posts