Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
wlasnie mi tesz jakies dziwne reklamy wyskakuja!!!!
to po to dgm nie dzialala????zeby TO zainstalowali i admin zarobil????? :o :o :o :o przeciez samo sie tu nie zainstalowalo????

mam nadzieje ze chca na lepszy sprzet zarobic a nie z pobudek czysto materialnych to zrobili...

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek! A moze ona tak z nudow robi? Molosy czesto tak sobie lapy wylizuja ,nawet do miesa,jak czuja sie zaniedbane/znudzone.Ale uczulenie tez moze byc przyczyna.
A ja za cztery dni wybywam w Bieszczady !!!!Nie wiem jak przezyje tez cztery dni w pracy :-)

Posted

Romas jak nie przestaniesz wqrzac ludzi to Ci zaczarujemy pogode i bedzie lalo jak z cebra:))))))i zimno bedzie i w ogole nie wypoczniesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ale jestescie ,noooo,paskudy :-),ja caly rok ciezko pracuje lacznie z sobotami, w ktore Wy spicie , to chyba urlopik 9 dni mi sie nalezy ,tak ?
Pocieszcie sie ,ze ten urlop to tez taki sobie ,bo co to za urlop z rodzina na karku.jakby z jakims przystojnym miesniakiem to ja rozumiem ale tak.... :lol:

Posted

ma domek w najpiekniejszych gorach swiata i marudzi jeszcze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
albo specjalnie, zebysmy zadnego uroku nie rzucily:)))

Posted

Oczywiście żartujemy :D Odpoczywaj ile wlezie, ładuj akumulatorki na nowy rok pracy :wink:
A ja też pracuje w soboty, czasem też i w niedzielę i święta, jak nie w jednej pracy to w drugiej, więc też lekko nie mam :wink:
I własnie doszłam do wniosku po tegorocznym urlopie , że aby odpocząć tak na maksa to trzeba wyjechać daleko od kraju,od problemów, najlepiej do ciepłych krajów, nad morze/ocean, i co najmniej na dwa tygodnie!! Więc zabieram się do pracy, żeby w przyszłe wakacje zrealizować przyszły plan :lol:

Posted

Alexandra ! Nie rob tego :-) tzn nie wybywaj na dwa tyg za gtranice ,bo zawalu dostaniesz :-) Bron Boze nie zycze Ci tego ale wyczytalam ,ze ludzie jak nie przyzwyczajenie do wypoczynku to potem mra jak muchy :lol:
Lepiej zacznij juz teraz sie przyzwyczajac zamiast ciezko pracowac caly rok ,umiarkowany wysilek gwarancja zdrowia ! :lol: :lol:
Orsini ! Masz racje jak tak marudze zeby Wam przykro nie bylo ,ze nie jedziecie ze mna :-)
I zeby wam polepszyc humor ide teraz do pracy ,gdzie zreszta juz dzis musialam na chwile pojechac i tak latam dom ,praca,praca ,dom ,jejuuuuuuuuuuu....urlopuuuuuuuuu

Posted

ale nam poprawilas humor:))a my to niby gdzie siedzimy jak nie w pracy:)))))ale ja zaraz zmykam do domku :angel: :angel: :angel: :angel:
koniecznie sie musze zdrzemnac, bo jakies niskie cisnienie mamy:(((a potem moze w koncu mi sie te lenie uda wyciagnac na pizze z NataliaW :lol: :lol: :lol:

Posted

No ładnie wy pizzą się będzie objadać a ja nadal będę tyrać :( Ale i tak nie ma nic lepszego jak pyszny słowacki posiłek po całym dniu niejedzienia na wystawie, prawda orsini :wink: ??

Posted

no!!!!!!!!!!
pyszny i tani!!!
Ola, jeszcze nie jest powiedziane,ze uda mi sie ich z norek powyciagac!!!lenie patentowane!!! :evil: :evilbat: :evil:
oki spadam papapap do juterka:))

Posted

Romas ale ekstra :angel: ja już tyle lat nie byłam w bieszczadach buuuu :cry: a w tym roku to mi się wogóle urlop nie szykuje :x 0X tylko tm uważaj bo wczoraj czytałam na onecie, że powodzie były po nawałnicy w Bieszczadach :-?

Posted

witajcie:) a ja tez dizisja od rana zabiegana....:) w koncu sie spakowałam i chyba juz o niczym nie zapomniałam, potem dokonczyłam trymwac Deniska i go podstrzygłam i wygląda całkiem nieźle:) tylko jedno ucho spobie nie dał ostrzyc wiec to juz mu JUlcia zrobi jak ja pojade:) a co do wyjazdów to ja nie moge uwierzyc ze mój wyjazd juz jutro :o o matko strasznie sie ciesze ale tez troche siem bojem:) jak tam będzie i w ogóle jaka pogoda itd;)

a w bieszczadach niestety mnie miałam okazji byc tak samo jak namazurach... z marurami sie w tym roku odomieni a bieszczady hm.... moze w przyszłym :roll: a tak na marginesie to mój obozik jest podobno gdzies niedaleko Olsztyna:)

Posted

No to wracam na łono forumowe, moze w końcu bed emiała troszke wiecej czasu....

Pochwale sie na wstepie ze Bangi zostyała Mł.Zw.klubu 2005 a Dnegisław znalazł sie w pierwszje piatce najpiekniejszych sznuacekrów urodzinych w Polsce w 2004 roku :)

ja tez chce na wakacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A tu jakos wogóle nici z mojego urlopu :cry:

Posted

Jakie dogomaniackie sznaucerki bedzie można zobaczyć na wystawie w Nowym Sączu w najbliższą niedziele ???

Posted

Malawaszka ! Wiem o tych powodziach ,bo juz w Bieszczadach czesc moje rodzinki siedzi.Nawet gdzis na trasie zerwala sie kawal zbocza i blokuje droge tak wiec mozemy miec klopot z ostanimi kilometrami,ale jakos sie dotoczymy.W tym roku luksusowo ,bo Zuzia w klatce i nie bedzie nareszcie nam sie z tylu w samochodzie miotac :-)

Madziorka ! To milego obozowania :-)

A ja dzis widzialam moja Białeczke :-))) Szatan nie szczeniak :-) Musze dobrze wypoczac w tych Bieszczadach zeby miec sile zmierzyc sie z tym huraganem :-)

Posted

Dajcie pospac kolezanki :lol:

Aga, a Twoje maluszki sredniaczki tez takie szalone?Jak wzielam ZAuzie to ona juz dosc duza byla ,ponad 12 tyg.Wiec i powazniejsza.Ale wczoraj te maluszki moje odwiedzilam , 6 tyg maja i istne huragany.Wszystko co na drodze to ieprzyjaciel :-) Jednoczesnie wlazily za kanape, odrywaly dywan od podlogi,zrywaly kape z lozka, ganialy sie jak oszalale. Hi ,hi chyba mialam zacmienie umyslu decydujac sie na malego sznaucerka .

Posted

Wlasnie ja tez sie dziwie :lol: :lol: One jakies specyficzne sa :lol: szybkie i wszedobylskie :lol:
Mam pomysl na nowe imie dla mojej suczki Huragan albo Tornado a i prawde mowiac Precel tez bedzie dobrze pasowac :lol: :lol:
Taaaa,musze chyba wyjechac i ochlonac :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...