jostra Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 GRATKI dla Waciaka, Zadry, Wiktorka i wszystkich zwycięzców tego weekendu :D
Orcus Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Ka-Vanga wyslalam Tobie zdjecia na wp :D :D :D :D :D :D
Elitesse Posted July 24, 2005 Posted July 24, 2005 Jostra jak tam przyszla mamusia ?? widac juz jakies oznaki ??
orsini Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Romas napisał(a):[ Ja tam zawsze mowilam ,ze Zadra jest fajna suczka a Ty mi Orsini nie wierzylas i nadawalas na sredniaczki, i co ,teraz odszczekac musisz :lol: ) hahaha jedna jaskolka wiosny nie czyni :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 No my juz mamy net wiec moge opisac co i jak.... Najpierw mega wqrzenie-na tydzien przed zmiana sedziego!!!Potem jeszcze WIEKSZE wqrzenie, bo zglaszalam sie na 2 wystawki , a przyjeli mnie tylko na klub...i najpierw myslalam, ze to u nas taki bajzel, ale potem sie okazalo, ze to z Koszalina wysylali zgloszenia-nie dosc ze nie orginaly, a xerowki, to jeszcze w kupkach!!!ta kupka na klub, ta na krajowke , a ta i tu i tu...i jak jestem daleka od spiskowych teorii dziejow tak tu nie moge sie oprzec wrazeniu, ze to nie byl przypadek, bo pies ktory w niedziele zostal sam w klasie potrzebowal 1 malego zw.ml. a czas go bardzo goni...coz-nauczka na przyszlosc.Szkoda, bo Wiktor by skonczyl Mlodz.Championat Polski w wieku 9 i pol miesiaca!!!:)))) A co do klubu... No nie chcialo mi sie jechac straszliwie!!!Wlasciwie to mnie przekonala Dzidtka i spolka-dzieki laski!!! no i pojechalim w koncu... pogoda byla odlotowa wprost...ale co tam:))))) fajnie bylo-jak zwykle jak sie spotykamy w takim duzym gronie
Romas Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Tak czy siak mieliscie fajnie ,spotkaliscie sie ,pogadaliscie i przy okazji jakies medale zdobyliscie :-) :-) A ja na przyklad cale dwa dni miotalam sie z pedzlem i malowalam sciany.No to jakby mnie ktos pytal to wolalabym wystawke ,nawet jesli pogoda odlotowa :lol:
jostra Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Elitesse napisał(a):Jostra jak tam przyszla mamusia ?? widac juz jakies oznaki ?? Elitesse, ale Ty masz pory na pisanie :P Fifka dokładnie dzisiaj kończy 5 tydzień ciąży, ale już w weekend w ubiegłym tygodniu zaczęło być widać, że maluchy będą, chyba w takim razie będzie ich sporo. :roll: Brzuszysko ma teraz okropne, więc nie wiem jak ona przetrzyma następne 4 tygodnie, biedactwo.
jostra Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ty byś chciała, żeby Ci foty w ciąży robili? :o :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 na szczęście :P :evilbat: :lol: :lol: :lol: FIfi to teraz mały chudziak z wielkim brzuszkiem i długimi cycuchami, co tu fotografować? :roll: :lol: Jak będą maluchy to napewno będę robić foty
Elitesse Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 ja mam kilka fot Tessi i jej wielkiego brzuszyska z kazdej strony :) a Zadrze nie zrobilam bo mi sie dni zle policzyly (chyba nieprzytomna wtedy bylam hihi) no i nie zdazylam przed porodem
jostra Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Jeszcze "nam" ;) zostało 4 tygodnie, to jakby się uparł jeszcze zdążę :P :lol:
madzior_ka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 witajcie:) a aj sie dopiero teraz dorwałam do komputera bo od rana latam jak ogłupiała bo tyle miałam rzecy do zrobienia ufff... ale juz prawie wszystko gotowe;) w miescie dwa razy bylam bo oczywiscie za pierwszym zapomniałam o zapasowych bateriach do latarki;d;d ufff......wreszcie w akwarium widac ze sa ryby i woda jest przejrzysta:) świnka morska ma czysciutko..... buty na obozik pomyte, wypastowane - chyba zaraz padne a jescze raz z mamą do miasta musze isc a potem do stasdniny jade:) ustalić wygląd proporca naszego zastepu na obóz itd i moze pojezdzic na konikach jak zdaze wiec bardzo pracowity dzionek mam:) a... i jescze by sie prydało dokonczyc trymowanie Denisa ale to pewnie wieczorem:) a tak to u nas po staremu:)
julcia_so Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 Ja "trochę" spóźnione, ale szczere gratulację dla wszystkich wystawiających się w Koszalinie!!! :D :angel: :multi:
madzior_ka Posted July 25, 2005 Posted July 25, 2005 witajcie hihi alez tu pustka dzisiaj pisze albo ja albo moja schwester:) w takim razie jak nikt nie ma lepszego tematu to ja napszem cos nie na temat znowu bo mi sie nudzi:) dzisiaj sie dowiedziałam ze nasz obóz jest taki napraswde typowo harcerski:) dostajemy tylko namiotu na miejscu a wewnątrz gospodarzymy sobie po swojemu:) namiot jest dla jednego zastepu tj. 3 osób i prycze (łózka) robimy sobie sami, to samo z szafkami, wieszakami itd:) a do dyzpocysji mamy tylko roche desek (mało) i duuuzo sznurka:) wiec zapowiada sie plecenie pryczy:) bedzie super bo nie moge sie doczekac ale boje sie co mi wyjdzie i czy bde miała na czym spac prze ten miesiac (to równe 4 tygodnie od 28 lipca do 25 sierpnia) ale moze jakos przezyje:) musze kjescze uszyc proporzec zastepu i wychawtowac na nim ptaka i nazwey WALKIRIE:) ech.. wlasnie mi sie przypomniało ze miała,m poszukac jakis ptaków drapieznych w interneie wiec lece szukac:) papa i chyba dobranoc bo jk tutak pusto to dzisiaj juz chyba nic nie napisze:)
orsini Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ja juz nie spie!!! :angel: :angel: :drinking: :drinking:
Romas Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Widze ,ze dzieje sie z nami cos okropnego ,od wczoraj nie przeszlismy na nastepna strone ,wiedniemy :-) madziorka, Maciej tez musi sobie co roku wyplatac prycze.I nawet fajnie im to wychodzi.Dostaja swierze ,nieokorowane beleczki od lesniczego i robia co kto umie :-) Dla Wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek klopoty ze straza miejska i psami :-) ,obejrzyjcie obrazki :-) http://www.attackchi.org.au/kits.htm
orsini Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ale fajowe!!! wchodze na KSP a tu co widze???: Dziś urodziny obchodzą: FANTASY Vis a Vis - wszystkiego najlepszego. SUPER!!! dzieki!!!! hihihi ja nawet o tym nie pamietalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Mafinko wszytkiego najlepszego !! :tort: :BIG: :laola: :laola:
jostra Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Wszystkiego najlepszego również ode mnie i moich sznaucerków :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: A poza tym muszę się pochwalić :P Przed chwilą dostałam info, że wygralam CYFRÓWKĘ!!!!!! HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
Recommended Posts