Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Romas napisał(a):
[

Ja tam zawsze mowilam ,ze Zadra jest fajna suczka a Ty mi Orsini nie wierzylas i nadawalas na sredniaczki, i co ,teraz odszczekac musisz :lol:

)

hahaha
jedna jaskolka wiosny nie czyni :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

No my juz mamy net wiec moge opisac co i jak....

Najpierw mega wqrzenie-na tydzien przed zmiana sedziego!!!Potem jeszcze WIEKSZE wqrzenie, bo zglaszalam sie na 2 wystawki , a przyjeli mnie tylko na klub...i najpierw myslalam, ze to u nas taki bajzel, ale potem sie okazalo, ze to z Koszalina wysylali zgloszenia-nie dosc ze nie orginaly, a xerowki, to jeszcze w kupkach!!!ta kupka na klub, ta na krajowke , a ta i tu i tu...i jak jestem daleka od spiskowych teorii dziejow tak tu nie moge sie oprzec wrazeniu, ze to nie byl przypadek, bo pies ktory w niedziele zostal sam w klasie potrzebowal 1 malego zw.ml. a czas go bardzo goni...coz-nauczka na przyszlosc.Szkoda, bo Wiktor by skonczyl Mlodz.Championat Polski w wieku 9 i pol miesiaca!!!:))))

A co do klubu...

No nie chcialo mi sie jechac straszliwie!!!Wlasciwie to mnie przekonala Dzidtka i spolka-dzieki laski!!!
no i pojechalim w koncu...
pogoda byla odlotowa wprost...ale co tam:)))))
fajnie bylo-jak zwykle jak sie spotykamy w takim duzym gronie

Posted

Tak czy siak mieliscie fajnie ,spotkaliscie sie ,pogadaliscie i przy okazji jakies medale zdobyliscie :-) :-)
A ja na przyklad cale dwa dni miotalam sie z pedzlem i malowalam sciany.No to jakby mnie ktos pytal to wolalabym wystawke ,nawet jesli pogoda odlotowa :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Jostra jak tam przyszla mamusia ?? widac juz jakies oznaki ??

Elitesse, ale Ty masz pory na pisanie :P
Fifka dokładnie dzisiaj kończy 5 tydzień ciąży, ale już w weekend w ubiegłym tygodniu zaczęło być widać, że maluchy będą, chyba w takim razie będzie ich sporo. :roll:
Brzuszysko ma teraz okropne, więc nie wiem jak ona przetrzyma następne 4 tygodnie, biedactwo.

Posted

na szczęście :P :evilbat: :lol: :lol: :lol:
FIfi to teraz mały chudziak z wielkim brzuszkiem i długimi cycuchami, co tu fotografować? :roll: :lol:
Jak będą maluchy to napewno będę robić foty

Posted

ja mam kilka fot Tessi i jej wielkiego brzuszyska z kazdej strony :) a Zadrze nie zrobilam bo mi sie dni zle policzyly (chyba nieprzytomna wtedy bylam hihi) no i nie zdazylam przed porodem

Posted

witajcie:) a aj sie dopiero teraz dorwałam do komputera bo od rana latam jak ogłupiała bo tyle miałam rzecy do zrobienia ufff... ale juz prawie wszystko gotowe;) w miescie dwa razy bylam bo oczywiscie za pierwszym zapomniałam o zapasowych bateriach do latarki;d;d

ufff......wreszcie w akwarium widac ze sa ryby i woda jest przejrzysta:) świnka morska ma czysciutko..... buty na obozik pomyte, wypastowane - chyba zaraz padne a jescze raz z mamą do miasta musze isc a potem do stasdniny jade:) ustalić wygląd proporca naszego zastepu na obóz itd i moze pojezdzic na konikach jak zdaze wiec bardzo pracowity dzionek mam:) a... i jescze by sie prydało dokonczyc trymowanie Denisa ale to pewnie wieczorem:) a tak to u nas po staremu:)

Posted

witajcie hihi alez tu pustka dzisiaj pisze albo ja albo moja schwester:) w takim razie jak nikt nie ma lepszego tematu to ja napszem cos nie na temat znowu bo mi sie nudzi:)

dzisiaj sie dowiedziałam ze nasz obóz jest taki napraswde typowo harcerski:) dostajemy tylko namiotu na miejscu a wewnątrz gospodarzymy sobie po swojemu:) namiot jest dla jednego zastepu tj. 3 osób i prycze (łózka) robimy sobie sami, to samo z szafkami, wieszakami itd:) a do dyzpocysji mamy tylko roche desek (mało) i duuuzo sznurka:) wiec zapowiada sie plecenie pryczy:) bedzie super bo nie moge sie doczekac ale boje sie co mi wyjdzie i czy bde miała na czym spac prze ten miesiac (to równe 4 tygodnie od 28 lipca do 25 sierpnia) ale moze jakos przezyje:) musze kjescze uszyc proporzec zastepu i wychawtowac na nim ptaka i nazwey WALKIRIE:) ech.. wlasnie mi sie przypomniało ze miała,m poszukac jakis ptaków drapieznych w interneie wiec lece szukac:) papa i chyba dobranoc bo jk tutak pusto to dzisiaj juz chyba nic nie napisze:)

Posted

Widze ,ze dzieje sie z nami cos okropnego ,od wczoraj nie przeszlismy na nastepna strone ,wiedniemy :-)
madziorka, Maciej tez musi sobie co roku wyplatac prycze.I nawet fajnie im to wychodzi.Dostaja swierze ,nieokorowane beleczki od lesniczego i robia co kto umie :-)

Dla Wszystkich ktorzy maja jakiekolwiek klopoty ze straza miejska i psami :-) ,obejrzyjcie obrazki :-)

http://www.attackchi.org.au/kits.htm

Posted

ale fajowe!!!
wchodze na KSP a tu co widze???:
Dziś urodziny obchodzą: FANTASY Vis a Vis - wszystkiego najlepszego.
SUPER!!!
dzieki!!!!
hihihi ja nawet o tym nie pamietalam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

Wszystkiego najlepszego również ode mnie i moich sznaucerków
:new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday:

A poza tym muszę się pochwalić :P

Przed chwilą dostałam info, że wygralam CYFRÓWKĘ!!!!!!

HURRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...