Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
To, ze moglas ze mna przeprowadzic mila konwersacje :wink: :lol: :grins: , nio ale ja tez zaraz uciekam :wink: .

a dokad????co Ty tak wpadasz jak po ogien???

Posted

[quote name='orsini']BOB Kosice:)))
super prosta gorna linia i wogole super jest nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ale gwiazda !!!! po prostu jestem w szoku :) a coz to za cudo ??

Posted

orsini napisał(a):
a co ucieklas z domu???? :o :o :o

hihi rodzice jej nie pozwalaja tylu psow trzymac to uciekla :) te a moze jakiegos chlopaka dorwala i sie rodzicom ziec nie spodobal ? :P

Posted

Co do klubowej to ma ciekawe info na sznaucerki mini czarne i czarno srebrne zmieniono sedziego sedziowac bedzie pan Matyas. Odzial Koszalinskii jak dla mnie robi sobie jaja z ludzi nie dosc ze myla zglszenia to jeszcze zmienija sedziego na 2 dni przed wystawa. Rozumiem ze jakis zachorowal na jego miejsce znajduja calkiem nowego , ale tu nastapila wymiana miedzy rasami troche to wyglada dziwnie. Jedna klubowka w roku a oni robia sobie takie cyrki Wkurzona jestem :evil:

Posted

hehe ja to mam refleks, a moze sa jeszcze jakies zmiany o ktorych ja nic nie wiem??
Czy zmiana jest na lepsze czy nie trudno oceniac tylko ze mi nie o to chodzi, raczej mysle to o poszanowaniu wystawcow

Posted

no tak bo czasem ktos jedzie dlatego ze potrzebuje tytul od innego sedziego a tu mu zmiane robia i jest sedzia od ktorego juz tytul ma albo taki ktoremu sie pies nie podoba...mnie szlak trafil w Lesznie jak wegra zmienili na Bukladowa - dobrze ze tylko weterana wystawialam bo ta baba nie wie jak sznaucer powinien wygladac :)

Posted

kaska napisał(a):
Co do klubowej to ma ciekawe info na sznaucerki mini czarne i czarno srebrne zmieniono sedziego sedziowac bedzie pan Matyas. Odzial Koszalinskii jak dla mnie robi sobie jaja z ludzi nie dosc ze myla zglszenia to jeszcze zmienija sedziego na 2 dni przed wystawa. Rozumiem ze jakis zachorowal na jego miejsce znajduja calkiem nowego , ale tu nastapila wymiana miedzy rasami troche to wyglada dziwnie. Jedna klubowka w roku a oni robia sobie takie cyrki Wkurzona jestem :evil:

ja tez jestem WQRFIONA na maxa!!!
bo ja bym do tego pana nie jechala, a do Augustowa bym sie wybrala!!!
dla mnei kpina!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
no tak bo czasem ktos jedzie dlatego ze potrzebuje tytul od innego sedziego a tu mu zmiane robia i jest sedzia od ktorego juz tytul ma albo taki ktoremu sie pies nie podoba...mnie szlak trafil w Lesznie jak wegra zmienili na Bukladowa - dobrze ze tylko weterana wystawialam bo ta baba nie wie jak sznaucer powinien wygladac :)

sorki, ale Jareczka to z ta pania mozna porownac!!!albo i gorzej!!!bo pieprzaste miniatury w Lesznie akurat ona fajnie posedziowala!czego o Jarku powiedziec nie moge ani o 1 wystawie!!!
i wydaje mi sie , ze to nawet nie oddzial a 1 pani zadzialala
KPINA przez duze K!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...