orsini Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 no to sie ciesz, ze dogo chodzi, bo pol dnia wisiala:(((
orsini Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 BOB Kosice:))) super prosta gorna linia i wogole super jest nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 No wlasnie dziwilam sie co takie pustki :evilbat: . A dogo moze specjalnie dla mnei naprawili :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Hahahaha, no co sie cieszysz, nie chodzila, a jak przyszlam to dziala :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 To, ze moglas ze mna przeprowadzic mila konwersacje :wink: :lol: :grins: , nio ale ja tez zaraz uciekam :wink: .
orsini Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Ka-Vanga napisał(a):To, ze moglas ze mna przeprowadzic mila konwersacje :wink: :lol: :grins: , nio ale ja tez zaraz uciekam :wink: . a dokad????co Ty tak wpadasz jak po ogien???
Ka-Vanga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Bo ja teraz w domku nie mieszkam, siedze sobie u mamy w pracy na necie, ale sie z kumpela umowilam i zaraz ide :).
Elitesse Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='orsini']BOB Kosice:))) super prosta gorna linia i wogole super jest nie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale gwiazda !!!! po prostu jestem w szoku :) a coz to za cudo ??
Ka-Vanga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Hahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , wzielam Bangi i zwialam z jej zapachem po cieczce :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Elitesse Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 orsini napisał(a):a co ucieklas z domu???? :o :o :o hihi rodzice jej nie pozwalaja tylu psow trzymac to uciekla :) te a moze jakiegos chlopaka dorwala i sie rodzicom ziec nie spodobal ? :P
Ka-Vanga Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Acha, Aga gadalysmy o tych potwierdzeniach, ja juz dostalam :D .
KN Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Co do klubowej to ma ciekawe info na sznaucerki mini czarne i czarno srebrne zmieniono sedziego sedziowac bedzie pan Matyas. Odzial Koszalinskii jak dla mnie robi sobie jaja z ludzi nie dosc ze myla zglszenia to jeszcze zmienija sedziego na 2 dni przed wystawa. Rozumiem ze jakis zachorowal na jego miejsce znajduja calkiem nowego , ale tu nastapila wymiana miedzy rasami troche to wyglada dziwnie. Jedna klubowka w roku a oni robia sobie takie cyrki Wkurzona jestem :evil:
Elitesse Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 juz w zeszlym tygodniu wiedzialysmy o zmianie sedziow :) no ale przeciez organizator zastrzegl sobie zmiany :) jak dla mnie to sadze ze z korzyscia :)
KN Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 hehe ja to mam refleks, a moze sa jeszcze jakies zmiany o ktorych ja nic nie wiem?? Czy zmiana jest na lepsze czy nie trudno oceniac tylko ze mi nie o to chodzi, raczej mysle to o poszanowaniu wystawcow
Elitesse Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 no tak bo czasem ktos jedzie dlatego ze potrzebuje tytul od innego sedziego a tu mu zmiane robia i jest sedzia od ktorego juz tytul ma albo taki ktoremu sie pies nie podoba...mnie szlak trafil w Lesznie jak wegra zmienili na Bukladowa - dobrze ze tylko weterana wystawialam bo ta baba nie wie jak sznaucer powinien wygladac :)
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 kaska napisał(a):Co do klubowej to ma ciekawe info na sznaucerki mini czarne i czarno srebrne zmieniono sedziego sedziowac bedzie pan Matyas. Odzial Koszalinskii jak dla mnie robi sobie jaja z ludzi nie dosc ze myla zglszenia to jeszcze zmienija sedziego na 2 dni przed wystawa. Rozumiem ze jakis zachorowal na jego miejsce znajduja calkiem nowego , ale tu nastapila wymiana miedzy rasami troche to wyglada dziwnie. Jedna klubowka w roku a oni robia sobie takie cyrki Wkurzona jestem :evil: ja tez jestem WQRFIONA na maxa!!! bo ja bym do tego pana nie jechala, a do Augustowa bym sie wybrala!!! dla mnei kpina!!!
orsini Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Elitesse napisał(a):no tak bo czasem ktos jedzie dlatego ze potrzebuje tytul od innego sedziego a tu mu zmiane robia i jest sedzia od ktorego juz tytul ma albo taki ktoremu sie pies nie podoba...mnie szlak trafil w Lesznie jak wegra zmienili na Bukladowa - dobrze ze tylko weterana wystawialam bo ta baba nie wie jak sznaucer powinien wygladac :) sorki, ale Jareczka to z ta pania mozna porownac!!!albo i gorzej!!!bo pieprzaste miniatury w Lesznie akurat ona fajnie posedziowala!czego o Jarku powiedziec nie moge ani o 1 wystawie!!! i wydaje mi sie , ze to nawet nie oddzial a 1 pani zadzialala KPINA przez duze K!!!
Recommended Posts