Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agatko Dajanka to ktora suczka jest bo sie pogubilam :) mozesz mi podac stawke sredniakow ps ??
Agatka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Dajanka to LADY DI Dyas :) Sznaucer sr piepr zi sól psy kl posr. EPSON od Kobyliho Potoka suki kl.Ch FIONA Punta Arenas i wszystko ;)
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agatka napisał(a):Dajanka to LADY DI Dyas :) Sznaucer sr piepr zi sól psy kl posr. EPSON od Kobyliho Potoka suki kl.Ch FIONA Punta Arenas i wszystko ;) aha :) powinnas zrobic jakas legende do tych twoich psiaczkow np dengi kolor zielony Danica kolor niebieski itp :) a stawka przeogromna !! dziekuje :)
Agatka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Ja tam wole imionka ;) Fiona była napewno, natomiats tego drugiego psa nie widziałam...
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 a ty nie mylisz sie w swoich psach ?? bo ja czasem sie mieszam :) i wolam nie tego ktorego chce zawolac :) a mam tylko 4 hihi
Mek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agatko gratulacje. elitesse pies ma podobno wpływ na zdowienie wiec rób sobie takie okłady z psiaków jak na tym zdjeciu.;)
Agatka Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Orsini dzis rano wyszła z mojego domu i od tej pory słuch po niej zaginał ;) Domyslam sie ze siedzi w pociagu ;)
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Mek napisał(a):Agatko gratulacje. elitesse pies ma podobno wpływ na zdowienie wiec rób sobie takie okłady z psiaków jak na tym zdjeciu.;) wole nie bo juz dzis w nocy mialam taki z praiwe 30 kg sznaucera no i niezbyt wygodne to bylo hihi :)
Elitesse Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Agatka napisał(a):Orsini dzis rano wyszła z mojego domu i od tej pory słuch po niej zaginał ;) Domyslam sie ze siedzi w pociagu ;) jak sie przez kilka dni Orsini nie odezwie to po takiej deklaracji bedziesz glowna podejrzana hihi
dorotak Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Elitesse napisał(a):wole nie bo juz dzis w nocy mialam taki z praiwe 30 kg sznaucera no i niezbyt wygodne to bylo hihi :) To miała być dodatkowa stabilizacja kończyny - mądre psiska :cunao: Przy takich pielęgniarzach szybko staniesz na nogi :kciuki: (żeby wreszcie dały Ci spokój :evilbat: ) Agatko, gratulacje (jak zwykle ;)) :laola:
alexandra Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Po pierwsze to gratulacje przede wszystkim dla moich wspoltowarzyszy slowackich podboi czyli Izy, Rafala i ich pociech i Krysi i jej Wiktorka, jak również gratuluję wszystkim innym zwyciezcom weekendowym. Mialam ta przyjemnosc by uczestniczyc w wesolej wyprawie do Koszyc razem z Iza, Krysia i Rafalem. A teraz nieskromnie pochwale moja BESKE Lige Mistrzow, ktora wczoraj w Koszycach sprawila mi niezmiernie mila niespodzianke, pokonujac rywalke i wygrywajac swoja klase (posrednia), nastepnie ku wielkiemu mojemu zaskoczeniu, przy wielkim dopingu Izy, Krysi i Rafala (dzieki Wam za to ;-) ) pokonala wszystkie czarne mini zgarniajac Rase!! Wydawalo mi sie ze to juz pelnia szczescia, ale moja mala Beska brnela dalej i na BOG II dzielnie walczyla wsrod molosow, i jako jedyny maly piesek weszla do finalowej piatki (swoja droga, uroczy widok takiej drobinki wsrod takich olbrzymow:D), zeszlysmy z ringu wsrod oklaskow niezmiernie dumne z siebie :D Jestesmy zatem w polowie Championatu Slowacji :D Powrot do Polski byl rownie ekscytujacy co i wystawa :D Jedno moge na pewno stwierdzic, ze z Iza i Rafalem moge jechac chocby na koniec swiata, bo to para Mac Gayver'ów ;-)
Romas Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Matko ,co z Wami ,zyjecie jeszcze czy upaly wydusily wszystkich :-) Do galeri wstawilam dwa zdjecia,bo wiecej nie mam sily :-) ,moze to was choc troche rozrusza :-) Przezylam dzis spotkanie ze stadem szczeniat :-) gdbym byla hodowca to juz bym osiwiala od tego szczekania , piszczenia, sikania,skakania,kladzenia sie pod nogami i co tam jeszcze chcecie :-) Szczeniaczki sa slodkie :-) ,jak spia :-). Acha i juz mam kocyk dla mojego psiulka,przepraszam ,suczki :-) Czarny kocyk ,pod kolor siersci , w zielone zabki ,ladny nie :-) ?
orsini Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 hahhahah juz jestem:)))) No Macgajwery z nich na maxa:))w pewnym momencie wyjeli pol samochodu:))))))zeby potem zrobic 1 srobke z niczego:))))) Alexandra super!!!jeszcze raz Ci gratuluje!!! Jak dobrze, ze Twoja suka jest w zupelnie innym typie jak inna krakowska suka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a dodam, ze Ola miala pecha-no poprostu od rana pech:)))))))hihihi Izie tez gratuluje!zwlaszcza Daniki:)))))bo wyszlo na to, ze jednak ona jeszcze moze pokazac na co ja stac:))))) A ja?tzn. Wiktor- Zwyc.Mlodziezy - zaczal kolejny championat mlodziezowy:))))i tyle, bo rase wzielo cos sznauceropodobnego:))))) ale co tam. Super sie bawilam, poza moze ta mroczna wizja pchania auta ze slowackiej granicy do Kraka:))))) Jak macie ochote na placki ziemniaczane to polecam Rafala Izy:)))super robi!!!tyle ich zjadlam, ze potem lezalam na kanapie i umieralam z przejedzenia:)))))) aha wyjazdy z Iza i Rafalem polecane sa zwlaszcza amatorom sportow extremalnych, ktorzy lubia podwyzszony poziom adrenaliny we krwi :lol: :lol: :lol: :lol: bo jak nie jazda bez hamulcow wsrod wielkich przeleczy i gor, to jazda bez biegow, a juz na bank jazda na czas-taki wyscig z czasem-zdazymy na wystawke czy tez sie tym razem spoznimy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale za to juz powroty sa mniej stresujace i wtedy jest wesolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Elitesse napisał(a):ooo Orsini zyje jupi :) :D :multi: zyje zyje i wlasnie mi sie program zablokowal po nieudanych probach logowania:((ile trwa taka blokada?godzina???
Natalia_W Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Witajcie :wink: W niedziele wrocilam do domku i nie mialam kiedy tutaj wejsc...bo na miejscu czekala na mnie onformacja ze moj dziadek dostal niedowladu calecj lewej strony z niedotlenienia mozgu i jest w szpitalu....fajne powitanie...nie ma co... no ale juz jest troche lepiej... a w niedziele bylam jeszcze na wystawie w gdyni ale tylko pokibicowac :wink: no i poznalam osobiscie orcus i jej Kenzia :D bylo milo ale szybko sie skonczylo bo trzeba bylo wracac do domku...poczekalam tylko zeby potrzymac kciuki za Marcina i Uzi (Whippetke) i w droge.... I teraz ciesze sie z kilku dni w domku... i w droge do koszalina i do Olsztyna :evilbat: :D 8) Gratuluje wszystkim wystawiajacym w weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 no i whipetka znowu 2ga na BISIe wiec Twoje kciuki pomogly:))) a za Orcusa kciukow nie trzymalas wiec sie na pudelko nie zalapala. Hahahaha wiedzmo mlodziutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Fajnie, ze przyjezdzasz:)))))
Elitesse Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Orsini ty sie dobrze zastanow czy to trzeba sie cieszyc ;) pamietaj ze ona aniolkiem nie jest hihi
Recommended Posts