Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Dajanka to LADY DI Dyas :)

Sznaucer sr piepr zi sól
psy kl posr.
EPSON od Kobyliho Potoka
suki kl.Ch
FIONA Punta Arenas

i wszystko ;)

Posted

Agatka napisał(a):
Dajanka to LADY DI Dyas :)

Sznaucer sr piepr zi sól
psy kl posr.
EPSON od Kobyliho Potoka
suki kl.Ch
FIONA Punta Arenas

i wszystko ;)

aha :) powinnas zrobic jakas legende do tych twoich psiaczkow np dengi kolor zielony Danica kolor niebieski itp :)

a stawka przeogromna !! dziekuje :)

Posted

Agatko gratulacje.

elitesse pies ma podobno wpływ na zdowienie wiec rób sobie takie okłady z psiaków jak na tym zdjeciu.;)

Posted

Mek napisał(a):
Agatko gratulacje.

elitesse pies ma podobno wpływ na zdowienie wiec rób sobie takie okłady z psiaków jak na tym zdjeciu.;)

wole nie bo juz dzis w nocy mialam taki z praiwe 30 kg sznaucera no i niezbyt wygodne to bylo hihi :)

Posted

Agatka napisał(a):
Orsini dzis rano wyszła z mojego domu i od tej pory słuch po niej zaginał ;)
Domyslam sie ze siedzi w pociagu ;)

jak sie przez kilka dni Orsini nie odezwie to po takiej deklaracji bedziesz glowna podejrzana hihi

Posted

Elitesse napisał(a):
wole nie bo juz dzis w nocy mialam taki z praiwe 30 kg sznaucera no i niezbyt wygodne to bylo hihi :)

To miała być dodatkowa stabilizacja kończyny - mądre psiska :cunao: Przy takich pielęgniarzach szybko staniesz na nogi :kciuki: (żeby wreszcie dały Ci spokój :evilbat: )

Agatko, gratulacje (jak zwykle ;)) :laola:

Posted

Po pierwsze to gratulacje przede wszystkim dla moich wspoltowarzyszy
slowackich podboi czyli Izy, Rafala i ich pociech i Krysi i jej Wiktorka,
jak również gratuluję wszystkim innym zwyciezcom weekendowym.
Mialam ta przyjemnosc by uczestniczyc w wesolej wyprawie do Koszyc razem z
Iza, Krysia i Rafalem.
A teraz nieskromnie pochwale moja BESKE Lige Mistrzow,
ktora wczoraj w Koszycach sprawila mi niezmiernie mila niespodzianke,
pokonujac rywalke i wygrywajac swoja klase (posrednia), nastepnie ku
wielkiemu mojemu zaskoczeniu, przy wielkim dopingu Izy, Krysi i Rafala
(dzieki Wam za to ;-) ) pokonala wszystkie czarne mini zgarniajac Rase!!
Wydawalo mi sie ze to juz pelnia szczescia, ale moja mala Beska brnela
dalej i na BOG II dzielnie walczyla wsrod molosow, i jako jedyny maly
piesek weszla do finalowej piatki (swoja droga, uroczy widok takiej
drobinki wsrod takich olbrzymow:D), zeszlysmy z ringu wsrod oklaskow
niezmiernie dumne z siebie :D Jestesmy zatem w polowie Championatu
Slowacji :D
Powrot do Polski byl rownie ekscytujacy co i wystawa :D Jedno moge na
pewno stwierdzic, ze z Iza i Rafalem moge jechac chocby na koniec swiata,
bo to para Mac Gayver'ów ;-)

Posted

Matko ,co z Wami ,zyjecie jeszcze czy upaly wydusily wszystkich :-)
Do galeri wstawilam dwa zdjecia,bo wiecej nie mam sily :-) ,moze to was choc troche rozrusza :-)
Przezylam dzis spotkanie ze stadem szczeniat :-) gdbym byla hodowca to juz bym osiwiala od tego szczekania , piszczenia, sikania,skakania,kladzenia sie pod nogami i co tam jeszcze chcecie :-)
Szczeniaczki sa slodkie :-) ,jak spia :-).
Acha i juz mam kocyk dla mojego psiulka,przepraszam ,suczki :-) Czarny kocyk ,pod kolor siersci , w zielone zabki ,ladny nie :-) ?

Posted

hahhahah juz jestem:))))
No Macgajwery z nich na maxa:))w pewnym momencie wyjeli pol samochodu:))))))zeby potem zrobic 1 srobke z niczego:)))))
Alexandra super!!!jeszcze raz Ci gratuluje!!!
Jak dobrze, ze Twoja suka jest w zupelnie innym typie jak inna krakowska suka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
a dodam, ze Ola miala pecha-no poprostu od rana pech:)))))))hihihi
Izie tez gratuluje!zwlaszcza Daniki:)))))bo wyszlo na to, ze jednak ona jeszcze moze pokazac na co ja stac:)))))
A ja?tzn. Wiktor- Zwyc.Mlodziezy - zaczal kolejny championat mlodziezowy:))))i tyle, bo rase wzielo cos sznauceropodobnego:)))))
ale co tam.
Super sie bawilam, poza moze ta mroczna wizja pchania auta ze slowackiej granicy do Kraka:)))))
Jak macie ochote na placki ziemniaczane to polecam Rafala Izy:)))super robi!!!tyle ich zjadlam, ze potem lezalam na kanapie i umieralam z przejedzenia:))))))
aha wyjazdy z Iza i Rafalem polecane sa zwlaszcza amatorom sportow extremalnych, ktorzy lubia podwyzszony poziom adrenaliny we krwi :lol: :lol: :lol: :lol: bo jak nie jazda bez hamulcow wsrod wielkich przeleczy i gor, to jazda bez biegow, a juz na bank jazda na czas-taki wyscig z czasem-zdazymy na wystawke czy tez sie tym razem spoznimy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale za to juz powroty sa mniej stresujace i wtedy jest wesolo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
ooo Orsini zyje jupi :) :D :multi:

zyje zyje i wlasnie mi sie program zablokowal po nieudanych probach logowania:((ile trwa taka blokada?godzina???

Posted

Witajcie :wink:
W niedziele wrocilam do domku i nie mialam kiedy tutaj wejsc...bo na miejscu czekala na mnie onformacja ze moj dziadek dostal niedowladu calecj lewej strony z niedotlenienia mozgu i jest w szpitalu....fajne powitanie...nie ma co...
no ale juz jest troche lepiej...
a w niedziele bylam jeszcze na wystawie w gdyni ale tylko pokibicowac :wink: no i poznalam osobiscie orcus i jej Kenzia :D
bylo milo ale szybko sie skonczylo bo trzeba bylo wracac do domku...poczekalam tylko zeby potrzymac kciuki za Marcina i Uzi (Whippetke) i w droge....
I teraz ciesze sie z kilku dni w domku... i w droge do koszalina i do Olsztyna :evilbat: :D 8)
Gratuluje wszystkim wystawiajacym w weekend!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking:

Posted

no i whipetka znowu 2ga na BISIe wiec Twoje kciuki pomogly:)))
a za Orcusa kciukow nie trzymalas wiec sie na pudelko nie zalapala.
Hahahaha wiedzmo mlodziutka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fajnie, ze przyjezdzasz:)))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...