Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No, to fakt, sorry- zapomniałem, że jestem u sznaucerków. Ale mnie sie pospolite rasy mylą :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 jostra napisał(a):Tomek67 napisał(a):Nie bój nic Jostra :wink: Ja jestem na ringu VII i za terierami łaził nie będę. Nie wchodź na nasze terytorium, to się nie spotkamy. Chociaż w Krośnie to będzie trudne :wink: Ja chyba też za terierami chodzić nie będę, nie mówiąc o jakiś obleśnych ozdóbkach dla metroseksualnych facecików lub egzaltowanych panienek, brrr :evilbat: :lol: :lol: :lol: Nie obrażę się - Tobie więcej wolno :lol: :wink:
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomek67 napisał(a):No, to fakt, sorry- zapomniałem, że jestem u sznaucerków. Ale mnie sie pospolite rasy mylą :lol: Tobie nie rasy sie myla, a demencja starcza to sie nazywa:))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):No, to fakt, sorry- zapomniałem, że jestem u sznaucerków. Ale mnie sie pospolite rasy mylą :lol: Tobie nie rasy sie myla, a demencja starcza to sie nazywa:))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini - przecież Ty jesteś megaparseki starsza ode mnie :o Nie boisz się utylizacji :evilbat: :wink:
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomaszu niewierny ja w przeciwienstwie do Ciebie nie pamietam narodzin Jezusa i wojny pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: wiec jakie ja starsza??? :o :o :o :o
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 orsini napisał(a):Tomaszu niewierny ja w przeciwienstwie do Ciebie nie pamietam narodzin Jezusa i wojny pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: wiec jakie ja starsza??? :o :o :o :o A ja pamiętam, bo uważałem na historii :lol: :P No tego od Ciebie nie należy wymagać :lol: :wink:
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 sluchajcie kto sie umie obslugiwac internetowymi mapkami?mozecie mi pliz zobaczyc jaka jest najkrotsza droga z Olsztyna do Koszalina i ile ona wynosi?a potem jeszcze odcinek Gdansk-Koszalin ile to kilosow dzieki :lol: :lol: :lol: bo mnie to przeroslo
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Olsztyn - Koszalin 354 km, najkrótszą drogą przez Ostródę, Iławę, Grudziądz, Świecie, Tucholę, Chojnice, Człuchów. Koszalin - Gdańsk 185 km - piękna droga. I jeszcze Olsztyn - Koszalin 365 km, ale zdecydowanie lepsza droga przez Ostródę, Elbląg, Gdańsk, Redę, Słupsk.
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomeczku!!!! dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!! :buzi: :chainsaw: :snipersm: :boom: no ja wlasnie myslalam , zeby jechac przez Gdansk , bo do Gdanska mam super droge, tylko nie wiem jaka jest z Gdanska do Koszalina...
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Też super, tylko na wakacjach może być zapchana z deka.
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Tomek67 napisał(a):Też super, tylko na wakacjach może być zapchana z deka. no przeciez sam napisales ze to zdecydowanie lepsza droga, to nie ta przez Rede i Slupsk????przez Slupsk sie jedzie na bank.... czyli jednak najmniej zapchana bedzie przez te Chojnice...bo tam to malokto jezdzi?
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 KaVanga zlodzieju:))czekam na foty :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Też super, tylko na wakacjach może być zapchana z deka. no przeciez sam napisales ze to zdecydowanie lepsza droga, to nie ta przez Rede i Slupsk????przez Slupsk sie jedzie na bank.... czyli jednak najmniej zapchana bedzie przez te Chojnice...bo tam to malokto jezdzi? Przez Chojnice mniej zapchana z pewnością, co nie znaczy, że lepsza. Osobiście polecam przez Gdańsk. A w jakim dniu będziesz jechać?
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 w najgorszym z mozliwych-w piatek wieczorem:((((( do chojnic droga jest spoko-najgorsza do grudziadza-bo kreta
Ka-Vanga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 orsini napisał(a):KaVanga zlodzieju:))czekam na foty :lol: :lol: :lol: :lol: Nio juz wyslalam, a swoja droga, to nie balas mi sie dac tych 100 jewro, bo przeciez ja zlodziejem jestem :evilbat: .
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 hahahaha no kurcze a ja wiedzialam??? dzis sie dowiedzialam:))))i teraz to sie boje:))))ale moze po starej znajomosci mi nie ukradniesz:))))wiesz kradzieje maja kodex jakis tam :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Hahaha no wiesz w sumie to nie masz zadnych swiadkow oprocz Adama, ze mi dalas to 100 jewro, a moze Adama do sie przekupic, zeby nic nie mowil za te championty co sie za nimi zabiegalam niezle :wink: .
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 hahaha no racja:))niezle sie nabiegalas:)))))hahahaha
Ka-Vanga Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 No hahahahaha :wink: , ale najwazniejsze, ze sie udalo zalatwic te championaty, bo ilez mozna na nie czekac :wink: . A najlepsze bylo jak poszlismy z tym Tomkiem co mialam isc do niego po kase do kas, bo mu zabraklo 10 jewro i nie moglismy sie dogadac co do wymiany kasy na pl, to ja mowie to Wy sie dogadujcie, a ja ide bo musze zaplacic za Ch Rus bo mi jeszcze Rosjanki zwieja, a jedna panienka z kas mowi, to Wy kupujecie te championaty :o :lol: :lol: :lol: :lol: . Hahaha dopiero ja powiedzialam, ze w niektorych krajach sie placi za wyrobienie championatu, to zrobila tak :o :wink: .
orsini Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 hahahahaha i wszystko jasne:))))Adam sobie kupuje tytuly :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 orsini napisał(a):no bo ja tak jestem z doskoku, Jostra to jusz w ogole zapomniala co to jest DGM, Orcus pewnie znowu sie tapla w cieplej juz jak zupa wodzie, madziorka wpada i wypada...Agatke wcielo, Elitesse sobie podcina zyly, to kto ma pisac? chyba tylko ta tragiczna imitacja faceta Tomasz67 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tak tak Orsini cieplutka jak zupka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty tracisz czas i energie na dyskusje :P :P :P :P :P :P :P tez bys poszla poplywac :D :D :D :D :D :D :D :D
Agatka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Agatki nie wcieło tylko wczoraj taka mała impra była z powodu wyjazdu takiego jednego do Kuwejtu no i teraz cierpie na Zespół napiecia po Imprezowego ;) Nie bede juz nigdy wiecej konsumowac Sliwowicy ;) :D
madzior_ka Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 a ja własnie wróciłam ze stadniny dzisiaj było extra!!! skakałam dosxc sporo nbawet potrójne kombinacje i jestem starsznie zadowolona ze znowy "złapałam" forme do skoków:) i dostałam tez informator obozowy i wlasnie sie dowiedziałam ze jednak nie jade na poj. pomorskie ale na MAZURY:)) starsznie sie ciesze bo zawsze chciałam jechac na mazury a jakos nie było okazji i jade nad jezioro Małszewskie koło Małszewa tj 30 km od Szczytna ech na pewno bedzie super ale miesiac bez komórki i telefonu!!!!... i DENISKA:(:( mam nadzieje ze szybko mu zleci beze mnie:)
Recommended Posts