Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Co za niewiedza. :-? A fuj!!! :x Czego Was tam w Olsztynie uczą? No, ale co ja się dziwię? Bieda i bezrobocie jak nigdzie w Polsce właściwej. Wszystko co murowane to krzyżackie albo PGR-owskie. Może, Orsini, przesłać Ci jakieś programy pomocowe z UE? Może dostaniesz granta i zainwestujesz w maszynkę do zbierania jagód? I już nie będziesz musiała paść bocianów ani usługiwać talibom w Klewkach? :P :wink:

Posted

hehe a wy znowu:) tak na magrinesie to DZIEŃ DOBRY bo dopiero wstałam:) a Denis jeszcze śpi... i czasem mruknie coś pod nosem, że go budze klawiaturką :lol: fajnie jest mieć takiego śpiocha co NIGDY rano nie woła o wyjście na polko, dzisiaj jescze nie był i nikt na tym nie ubolewa a on sam na pewno nie, ale zaraz będę go musiała wyciągnąć bo przecież mu się pęcherz rozerwie :lol:

ale tymczasem wy kłćcie się dalej już nie przeszkadzam i oczywiście TRZYMAM STRONĘ ORSINI - NIE DAJ SIĘ!!!

Posted

Jej ale malo napisane dzis, az jestem w szoku :o :o :o :lol: .

Madziorko czy jedziesz w tym roku do Rowow? Pytam sie bo w tym roku bezpieczenstywa w wodzie piluje niufek :angel: .

Posted

no bo ja tak jestem z doskoku, Jostra to jusz w ogole zapomniala co to jest DGM, Orcus pewnie znowu sie tapla w cieplej juz jak zupa wodzie, madziorka wpada i wypada...Agatke wcielo, Elitesse sobie podcina zyly, to kto ma pisac?
chyba tylko ta tragiczna imitacja faceta Tomasz67 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga']bezpieczenstywa w wodzie piluje niufek
tak ojej to super!! ale my niestety nie jedziemy w tym roku do Rowów a ty jedziesz? ja jadę 29 lipca i wracam 25 sierpnia na obóz gharcerski na pojezierze pomorskie nad jezioro Krzywe Dębsko do koło miejscowości Dębsko i niedaleko Kalisza Pomorskiego (chyba nic nie pomyliłam) wiec z rodzicami i siostrą nie jade na wczasy bo nie byłoby jak i kiedy. A oni z Deniskem jada chyba od 1 sierpnia na 7-8 dni nad morze ale już nie do Rowów tylko chcą sobie coś odmienić po 2 razach w rowach i o Darłówku myślą, a dokładniej o takiej wiosce 1,5 km od Darłówka: Cisowo, ale co z tego wyjdzie to jescze nie wiem gdzie dokładnie pojada i nie wiem jak wytrzymam bez Deniska 26 dni!!! chyba jak wróce to mnie nie pozna i bedzie obrazony bo jak Julcia wróciła po 3 dniach w Warszawie to ewidentnie był na nią obrazony w ogóle jej nie przywitał i chodził dumny jak paw jakby jej nie widział jakgo brała na kolana to on tak jakby na siłe siedzial itd. ale po jednym dniu mu przeszło i przypomniał sobie jak bardzo kocha swoja pancie i znowu sam jej sie na kolana gramolił wiec ja nie wiem ile dni bedzie na mnie obrazony jak og na tyle opuszcze :lol:

Posted

hahaha no dokladnie, zeby chociaz RAZ, jedyny raz napisal cos z sensem...ale nie, z uporem maniaka snuje jakies swoje mroczne wizje tego kim chcialby byc :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
...Jostra to jusz w ogole zapomniala co to jest DGM...

Nie zapomniałam, ale z kim mam tu gadać? :o
A tych wypocin to nawet mi się nie chce czytać :evilbat:
:lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
[Nie zapomniałam, ale z kim mam tu gadać? :o
:

ja rozumiem, ze z Tomaszem Ci sie nie chce, bo to podgatunek, ale z nami bys mogla tak??? :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
:

ja rozumiem, ze z Tomaszem Ci sie nie chce, bo to podgatunek, ale z nami bys mogla tak??? :lol: :lol: :lol:

Ostatnimi czasy tylko Ty tutaj gderasz sobie z Tomaszem, a ja nie chciałabym Ci przeszkadzać :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Co wysyłasz do Japonii??? :o Siebie??? :lol: :lol: :lol: Nie chcesz żyć w jednym kraju z Tomaszem? ;)

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
:

Ostatnimi czasy tylko Ty tutaj gderasz sobie z Tomaszem, a ja nie chciałabym Ci przeszkadzać :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Co wysyłasz do Japonii??? :o Siebie??? :lol: :lol: :lol: Nie chcesz żyć w jednym kraju z Tomaszem? ;)

Jostra!!! No ja Cię normalnie kocham :loveu: :iloveyou: Jak fajna dziewczyna to musi być z Podkarpacia!!! :calus: :calus: :calus:
I sorry, że moje wyrywanie chwastów zniechęca Cię do pisania :cry: . Masz rację - miłość do Orsini jest nic nie warta :wink:

Posted

orsini napisał(a):
hihhihi Jostra on teraz kocha Ciebie, wiec uwazaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Już się boję, szczególnie, że w niedzielę możemy się przypadkiem w realu spotkać :P :evilbat: :lol: :lol: :lol:
A jeśli chodzi o Japonię to brat Lambiśka tam jest, tylko musiałabym się Hedviki zapytac co i jak. O ile Ciebie to na serio interesuje. :roll:

Posted

Jostra dzieki!
serio i na gwalt prawie:)))))znajomy kce wyslac czworonoga tam. Jurek byl the best z ta wizytowka restauracji :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
[
Już się boję, szczególnie, że w niedzielę możemy się przypadkiem w realu spotkać :P :evilbat: :lol: :lol: :lol:
:

a co Ty bedziesz robila na wystawie kundelkow??? :o :o :o :o
bo chyba ten caly Tomasz to z tym zadredzialym pokurczem sie nie wybiera na wystawe normalna? :lol: :lol: :lol: :lol: w regulaminie stoi wyraznie, ze wpuszzcane sa tylko psy zgloszone, a wiec jego z kundelkiem nie wpuszcza...

Posted

Nie bój nic Jostra :wink: Ja jestem na ringu VII i za terierami łaził nie będę. Nie wchodź na nasze terytorium, to się nie spotkamy. Chociaż w Krośnie to będzie trudne :wink:

Posted

nop i co nie mowilam, ze on jest z tych mniej bystrych???i to bardzo mniej? :lol: :lol: :lol: :lol:
sznaucerek to nie to samo co terierek:)))
my som w 2giej grupie, a oni jakos w innej :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Nie bój nic Jostra :wink: Ja jestem na ringu VII i za terierami łaził nie będę. Nie wchodź na nasze terytorium, to się nie spotkamy. Chociaż w Krośnie to będzie trudne :wink:

Ja chyba też za terierami chodzić nie będę, nie mówiąc o jakiś obleśnych ozdóbkach dla metroseksualnych facecików lub egzaltowanych panienek, brrr :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Orsini dowiedzialas sie co z karta? :evilbat:

si :lol: :lol:
wejdz w wystawy a tam topic karta kredytowa-ale obca czy jakos tak:)))moze zrozumiesz:)))bo ja nie bardzo kumam:))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...