Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :)

A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi:

bo stwierdzilam ze zostaje lesbijka i bede tempic gatunek meski !!

O, Wszechmogący :o :o :o
To jak już będziesz mieć partnerkę (pewnie Orsini) to ja się wpraszam na rozpustny wieczorek :P :P :P :lol: :lol: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :)

A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi:

bo stwierdzilam ze zostaje lesbijka i bede tempic gatunek meski !!

O, Wszechmogący :o :o :o
To jak już będziesz mieć partnerkę (pewnie Orsini) to ja się wpraszam na rozpustny wieczorek :P :P :P :lol: :lol: :lol:

a skad wiesz ze juz nie mam partnerki ?? skoro zostaje sama na kilka miesiecy...a glupio sie spi w pustym lozku !
ale skoro postanowilam zmienic swoje zycie to raczej nie bede rozpustnych wieczorkow z facetami urzadzac :)

Posted

Tomek67 napisał(a):
A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o

mowisz o sobie tak? :lol: :lol: :lol:
bardzo nam milo:))))

Posted

[quote name='Elitesse'][quote name='Tomek67']A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o

NIC wiec sie nie wypowiadaja jak widze :P
tak tak tylko oczy w slup stawiaja :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Elitesse'][quote name='Tomek67']A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o

NIC wiec sie nie wypowiadaja jak widze :P
tak tak tylko oczy w slup stawiaja :lol: :lol: :lol: :lol:

raczej nibynozki lub rzeski :)

Posted

orsini napisał(a):
ale za to jakie maja pażydełka!!! :o :o :lol: :lol: :lol:

:P :lol: :buzi:

Pomimo swojego pierwotniactwa, czasem przejawiasz cechy męskie :lol: :lol: Zdarza Ci się napisać coś inteligentnego ( co prawda - za moją stymulacją :oops: :P :lol: ) Żeby jeszcze z ortografią było w porządku :( :wink:

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha oni nie maja czego sobie przypisywac, bo Kopernik tesz byla kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:

nie maja ale lubia brac wszelkie zaslugi na siebie....

Posted

orsini napisał(a):
hahahaha oni nie maja czego sobie przypisywac, bo Kopernik tesz byla kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:

Tjaa... i Curie-Skłodowska, i Krystyna Feldman :x ... No, ale Orsini to kobietą nie jest z całą pewnością :lol: . Takie bajki z mchu i paproci to stulali faceci (co prawda w sukienkach, ale jednak) - Żwirek i Muchomorek :P :P Orsini jest takim kaprysem natury, która ją trzyma jako ciekawostkę paleontologiczną i ostrzeżenie dla przyszłych pokoleń, żeby się nie bawili bombką atomową :P :wink: Bo wtedy tylko takie opcje jak Orsini przeżyją :buzi:

Posted

Tomek67 napisał(a):
[Orsini jest takim kaprysem natury, która ją trzyma jako ciekawostkę paleontologiczną i ostrzeżenie dla przyszłych pokoleń, żeby się nie bawili bombką atomową :P :wink: Bo wtedy tylko takie opcje jak Orsini przeżyją :buzi:

ja Ci jeszcze pokaze bombke!!!
tylko nie dzis bo jusz czas sie zwijac do domku

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
[Orsini jest takim kaprysem natury, która ją trzyma jako ciekawostkę paleontologiczną i ostrzeżenie dla przyszłych pokoleń, żeby się nie bawili bombką atomową :P :wink: Bo wtedy tylko takie opcje jak Orsini przeżyją :buzi:

ja Ci jeszcze pokaze bombke!!!
tylko nie dzis bo jusz czas sie zwijac do domku

Bardzo jestem ciekaw tej Twojej bombki :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Masz tylko jedną? :P :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...