orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 hahahahaha Elitesse chcialas napisac podgatunek:)))))
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :) A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi: bo stwierdzilam ze zostaje lesbijka i bede tempic gatunek meski !! O, Wszechmogący :o :o :o To jak już będziesz mieć partnerkę (pewnie Orsini) to ja się wpraszam na rozpustny wieczorek :P :P :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):Orsini nie tak ostro :) ja tez go nie lubie no ale sa pewne granice :) A dlaczego Ty mnie nie lubisz, Elimelko? :cry: Ciebie też prawie kocham :buzi: bo stwierdzilam ze zostaje lesbijka i bede tempic gatunek meski !! O, Wszechmogący :o :o :o To jak już będziesz mieć partnerkę (pewnie Orsini) to ja się wpraszam na rozpustny wieczorek :P :P :P :lol: :lol: :lol: a skad wiesz ze juz nie mam partnerki ?? skoro zostaje sama na kilka miesiecy...a glupio sie spi w pustym lozku ! ale skoro postanowilam zmienic swoje zycie to raczej nie bede rozpustnych wieczorkow z facetami urzadzac :)
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o mowisz o sobie tak? :lol: :lol: :lol: bardzo nam milo:))))
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Tomek67']A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o NIC wiec sie nie wypowiadaja jak widze :P
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='Elitesse'][quote name='Tomek67']A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o NIC wiec sie nie wypowiadaja jak widze :P tak tak tylko oczy w slup stawiaja :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Elitesse'][quote name='Tomek67']A co ameby i pantofelki mogą wiedzieć o gatunkach :o :o :o NIC wiec sie nie wypowiadaja jak widze :P tak tak tylko oczy w slup stawiaja :lol: :lol: :lol: :lol: raczej nibynozki lub rzeski :)
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 ale za to jakie maja pażydełka!!! :o :o :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):ale za to jakie maja pażydełka!!! :o :o :lol: :lol: :lol: :P :lol: :buzi: Pomimo swojego pierwotniactwa, czasem przejawiasz cechy męskie :lol: :lol: Zdarza Ci się napisać coś inteligentnego ( co prawda - za moją stymulacją :oops: :P :lol: ) Żeby jeszcze z ortografią było w porządku :( :wink:
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Orsini !! widzisz i nie grzmisz !! jak zwykle meski gatunek chce wszystko przypisac sobie !! wrrr
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 hahahaha oni nie maja czego sobie przypisywac, bo Kopernik tesz byla kobieta :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 i co sie tak tej ortografii czepiles jak rzep psiego ogona??? ja mam dyslekcje wiec moge robic bledy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):hahahaha oni nie maja czego sobie przypisywac, bo Kopernik tesz byla kobieta :lol: :lol: :lol: :lol: nie maja ale lubia brac wszelkie zaslugi na siebie....
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):hahahaha oni nie maja czego sobie przypisywac, bo Kopernik tesz byla kobieta :lol: :lol: :lol: :lol: Tjaa... i Curie-Skłodowska, i Krystyna Feldman :x ... No, ale Orsini to kobietą nie jest z całą pewnością :lol: . Takie bajki z mchu i paproci to stulali faceci (co prawda w sukienkach, ale jednak) - Żwirek i Muchomorek :P :P Orsini jest takim kaprysem natury, która ją trzyma jako ciekawostkę paleontologiczną i ostrzeżenie dla przyszłych pokoleń, żeby się nie bawili bombką atomową :P :wink: Bo wtedy tylko takie opcje jak Orsini przeżyją :buzi:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 bo to podgatunek: nizszy emocjonalnie. Sa pusci jak pustaki i jusz :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Orsini i co z kasa i karta????? eee nie wiem jeszcze:))
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):[Orsini jest takim kaprysem natury, która ją trzyma jako ciekawostkę paleontologiczną i ostrzeżenie dla przyszłych pokoleń, żeby się nie bawili bombką atomową :P :wink: Bo wtedy tylko takie opcje jak Orsini przeżyją :buzi: ja Ci jeszcze pokaze bombke!!! tylko nie dzis bo jusz czas sie zwijac do domku
Ka-Vanga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a): eee nie wiem jeszcze:)) spoko :wink:
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):[Orsini jest takim kaprysem natury, która ją trzyma jako ciekawostkę paleontologiczną i ostrzeżenie dla przyszłych pokoleń, żeby się nie bawili bombką atomową :P :wink: Bo wtedy tylko takie opcje jak Orsini przeżyją :buzi: ja Ci jeszcze pokaze bombke!!! tylko nie dzis bo jusz czas sie zwijac do domku Bardzo jestem ciekaw tej Twojej bombki :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Masz tylko jedną? :P :wink:
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 mam wystarczajaca ilosc wszystkiego!!! poza kasa i dlatego szukam losia jakiegos :lol: :lol:
Recommended Posts