Megi N Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 a da sie to leczyc? :D bo na moja sklere to sa lekarstwa tylko ze ja zapominam je lykac :cry:
Agatka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No mój TZ mówi ze sie da ;) leczenie polega na : 1. dcieciu od netu 2. zmniejszeniu stada do połowy 3. eliminacji połowy weekendowych planów 4. zwiekszeniu ilosci zwykłych zajec domowych Podobno to pomaga ;)
dorotak Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Madzior_ko, odpowiedziałam Ci na kilka ;) Twoich pytań w Twoim topiku z filmikami Denisa. Jeśli chodzi o kliker, to właściwie wszystko masz napisane na stronie. Wydaje mi się jednak, że nie powinnaś zaczynać swojej przygody z klikerem od uczenia aportu. To dosyć złożone ćwiczenie. Jeśli chodzi o koziołek, to musisz wybrać taki, żeby jak Denis weźmie go w zęby, to po bokach tej poprzeczki już prawie nie będzie miejsca. Nie ma określonej wagi do PT1 czy obedience. A w ogóle może z tymi szkoleniowymi tematami przenieśmy się na Twój topik z filmikami? Albo wręcz do Szkolenia...
Megi N Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 nigdzie sie nie przenosta bo ja to czytam :D Agatko, zaden z 4 punktow jest nie do przyjecia :( a twoj TZ po prostu robi cie w trabe :wink:
Agatka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 tez tak myslałam ;) To teraz ja go zrobie w trabe ;) i wysle samego na krycie ;) cieawe czy sie jakies szczeniaki urodza :D Dobrej nocki dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!
madzior_ka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ok bardzo dobnry pomysł z tym przeniesieniem sie tylko wlasnie nie byłam pewna czy zagladacie na tamte tematy:)
dorotak Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Megi N napisał(a):nigdzie sie nie przenosta bo ja to czytam :D No to mnie zaskoczyłaś... :cunao: Ale temat Madzior_ki jest "piętro niżej". A ten topik, to takie "luźne sznauceromaniaków rozmowy", więc chyba tematy szkoleniowe tu nie bardzo... Zresztą późno się robi - dobranoc Wam :sleep:
Ka-Vanga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Wstawac juzzzzzzzzzz :evilbat: . Czec Ola i Megi N :grins: .
Pasavera Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Wstawac juzzzzzzzzzz :evilbat: . A cio? Nudzi się z rana? :evilbat:
Ka-Vanga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 No co przeciez najwyzsza pora juz wstac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Ka-Vanga Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Jak nie chcecie ze mna gadac to idem sobie do wanienki :wink: .
orsini Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Ka-Vanga napisał(a):No co przeciez najwyzsza pora juz wstac :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: . hahaha wlasnie wstawac szkoda dnia!!!
Romas Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 dzien dobry ,ja tylko na chwile. Wiecie ,ze NASZA Dorotak z NASZYM Atosem byla w niedziele w TV !!!!!! Pisze NASZYM bo sukces ma wiele matek :lol: Dlaczego ja nic o tym nie wiedzialam i musze dowiadywac sie z innych topicow :evil: Milego dnia wszystkim :D
Romas Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 No Heloł :lol: Wstawie Wam zdjecie na Dzien Dobry :-) ,tylko nie krzyczcie :-) smakowite co :-) ,taka klucha na dobry poranek :-)
jostra Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Romas - kluseczka przecudna :angel: :angel: :angel: To jedna z Twoich 4 ??? ;)
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Elo z rana, kobiety brodate :P Romas - kto jest smakowitą kluchą na tej fotce? :wink:
Romas Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 To jedna z moich pieciu smakowitych kluseczek :-) A liczac i mnie to jedna z szesciu :lol: Tym sposobem odpowiedzialam na dwa posty w jednym :-)
Tomek67 Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Cześć ziomala :buzi: A czemu mi pokazujesz prawdziwą twarz :evilbat: Bądź z rana milsza dla kolegi pobliskiego i chociaż mrugnij oczkiem za tą czarną maską :wink:
jostra Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 Tomek67 napisał(a):Cześć ziomala :buzi: A czemu mi pokazujesz prawdziwą twarz :evilbat: Bądź z rana milsza dla kolegi pobliskiego i chociaż mrugnij oczkiem za tą czarną maską :wink: Ja nie bywam miła, bo to nie jest trendy czy jak się to teraz mówi :P :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts