Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agatka napisał(a):
Bosze Ola jak by mnie tam wsadzili to bym od razu schudła 10 kg ze strachu ;)

no co Ty to tylko 4-10 metrow :lol: :lol: :lol: :lol:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

alexandra napisał(a):
orsini napisał(a):
o nie!!!
zadna tarzania!!!
ja mam lek wysokosci bym umarla chyba!!!!

E tam!! nie patrzy sie w dól tylko jak przejsc od drzewa do drzewa :wink: Poza tym to zaledwie od 4 do 10 m na wysokosci :wink:

Ola, a Ty byłaś w tym w Jasnej?

Posted

Krysiu, nie wiem czy bede wieczorkiem akurat w piatek u Izy Besiule robic, ale jak cos to moge podjechac, zgadamy sie :wink: (ja cie zabiore do restauracji ;) )
Justynko, tak my bylismy w Jasnej czyli prawie pod Chopokiem, i ta poki co trasa jest dluzsza, a na pewno ciekawsza, bo w lesie , a nie tak jak w Tatralandi na palach. :wink:
Izka, cos Ty to tylko wyglada strasznie, nawet moj brat co ma lek wyskosci poszedl, i co prawda na poczatku byl bliski zawalu serca, a potem byl zachwycony i na drugi dzien chcial znowu isc :lol:

Posted

alexandra napisał(a):
ee, jaka szkoda??!! mowie ze jakby co to moge przyjechac w sobote wieczor :wink: :D No chyba ze mnie jeszcze z domku gdzies wywieje :lol: :wink:

aha no to zrobimy tak: spotkamy sie na Starowce a potem juz pojedziesz do Izy:))ooooo:)))))i bedzie fajnie wesolo:))))

Posted

[quote name='orsini']Wy to chyba mowicie W Rynku??? :lol: :lol: :lol:

Eee, ja mowie na Rynku :lol: Ale na pewno nie na Starowce :wink: W ostatecznosci Stare Miasto :lol:

Posted

Czolem babole :drinking:
kuzwa, tyle stron naprodukowaliscie, ze teraz przez tydzien bede czytac :)

wpadlam na moment powiedziec ze jestem i ze nie byl to jedorazowy moj wystep :D

cos mi sie w galy rzucilo ze na wystawce zgarnelyscie wszystko co mieli :D wielkie gratki :drinking:

Jostra, sto lat i ani dnia dluzej :drinking: tak skladala zyczenia moja znajoma swojej babci w dniu 94 urodzin :D kobicie od razu wrocilo zycie :D

Posted

Megi N napisał(a):
Jostra, sto lat i ani dnia dluzej :drinking: tak skladala zyczenia moja znajoma swojej babci w dniu 94 urodzin :D kobicie od razu wrocilo zycie :D

Czołem Meguś! :drinking:
Cały czas czekamy na Twe gościnne występy Ty wystepna kobieto :P :evilbat:
Dzieki za życzenia, ale czy napewno muszę się tak długo męczyć? :o :wink: :lol: :lol: :lol:
A tak wogóle musze się pochwalic, że do mojego białaska przyjeżdża dziś dziewczynka, oj będzie się działo :P

Posted

Witaj Olu!!!:))
a tymczasem ja mam pytanie co sądzicie o tym transporterku:

i czy rozmias 58x48x39 byłby dobry dla jednej miniaturki? jest firmy Savic Trotter i w karusku kosztuje 128 zł więc chyba przystepna cena....a chcemy kupic Deniskowi zeby na wakacjach było wygodniej na plazy pod parasolem w transporterku by sobie siedział:)

a teraz jak wróci Romas i Dorotak to mam do was pytanie co sądzicie o klikerze? bo tak czytam, czytam i czytam strone www.kliker.eu.org i coraz bardziej mnie to interesuje i chyba przerzuce denisa na klikera i tym sposobem spróbuje nauczyc go tego aportu.... bo to chyba dosc sensowny sposób a tak jescze nie próbowałam wiec moze sie maluch nauczy aportowac acha i jakie macie koziołki i jak myslicie jaki dla miniatury powinien byc ten najmniejszy tj. 150 g (15 cm) czy ten drugi tj 250 g (18,5 cm)... bo sama nie wiem...

Posted

Najlepiej jak kupując transporter weźmiesz ze sobą Denisa i przymierzysz :wink: Pies w transporterze powinien móc bez problemu stać i obrócić się, wtedy jest oki :wink:

Zapomniałam: Witaj Megi N !!!! :D

Posted

Jostra gratulacje dla kawalera !! a Polska ta panienka jest ?
ale chlopak to ma dobrze dwie "dupki" w tak krotkim czasie hihi zeby mu sie tylko w glowie nie przewrocilo :)

Posted

alexandra napisał(a):
O rany całkiem zapomniałam!!! Justynko Wszystkiego najlepszego i duzo zdrówka z okazji urodzin!!!!! :new-bday: :laola:

Dzieki Olu :D

Posted

30 lipca jede pierwszy raz na wystawe na Wegry - ma ktos dla mnie jakies rady ?? bo z madziarami to sie przewaznie dogadac nie idzie w zadnym ludzkim jezyku :(

dzis dostalam potwierdzenie szkoda ze bez numerkow :( wiem ze bede musiala zaplacic wiecej tylko ile znaczy to wiecej ? placil ktos u nich na wystawie ??

Posted

[quote name='Elitesse']Jostra gratulacje dla kawalera !! a Polska ta panienka jest ?
ale chlopak to ma dobrze dwie "dupki" w tak krotkim czasie hihi zeby mu sie tylko w glowie nie przewrocilo :)
Polska
Może nie. gorzej jak się przyzwyczai :P
W Szilvasvarad można było się spokojnie dogadać po angielsku

Posted

jak sie przyzwyczai to moze sie zmobilizujesz i zaczniesz mu wiecej panienek wyszukiwac :) a to wplynie na wieksza ilosc szeniat i chcac nie chcac na wzrost popularnosci rasy a co za tym idzie bialasy przestana byc niechcianym dzieckiem :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...