Elitesse Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25145 :( :( :( :(
Orcus Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 orsini napisał(a):hmm a ja sie nie zgadzam:)))psy potrafia osrac sciane jak maja sraczke:))))))) Oj ty to jakies ekstremalne warunki przedstawiasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: chyba codziennie nie maja sraczki???? CO?????? :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 hahahahaha wlasnie 4 kolory teczy:))) a tak na powaznie-to sama musisz zdecydowac jaki kolor Ci najbardziej pasuje i jaki typ sznaucera Ci sie podoba, czy z ogonkiem czy bez itp. Nikt tego za Ciebie nie zrobi, a jak juz sie zdecydujesz to wtedy juz konkretnie mozesz dostac odpowiedz:))))zeby z tej hodowli nie kupowac bo...albo kupowac , bo.... :lol: :lol: :lol: aaaaa i jaki rozmiar:))))tego sznaucera:))bo tu sa zwolennicy kazdej wielkosci:)))ja np. miniatur:)))))
dixie_s Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Orcus napisał(a): Mozesz kupic od kazdego po jednym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: do koloru do wyboru :P :P :P :P :P :P :P Jak dodadza sponsora, to czemu nie :P :P :P I jeszcze dorzuca na utrzymanie :evilbat:
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Elitesse napisał(a):http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25145 :( :( :( :( :((((( straszne:((czas wakacji jest:((((a po wakacjach znowu wezmiemy szczeniaczka do domu.... :cry: :cry: :cry: :cry:
jostra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 orsini napisał(a):hmm a ja sie nie zgadzam:)))psy potrafia osrac sciane jak maja sraczke:))))))) :o :o :o
Elitesse Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):hmm a ja sie nie zgadzam:)))psy potrafia osrac sciane jak maja sraczke:))))))) :o :o :o moga !! a juz szczeniaki to wogole ! nawet bez sraczki :)
dixie_s Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 orsini napisał(a):hahahahaha wlasnie 4 kolory teczy:))) a tak na powaznie-to sama musisz zdecydowac jaki kolor Ci najbardziej pasuje i jaki typ sznaucera Ci sie podoba, czy z ogonkiem czy bez itp. Nikt tego za Ciebie nie zrobi, a jak juz sie zdecydujesz to wtedy juz konkretnie mozesz dostac odpowiedz:))))zeby z tej hodowli nie kupowac bo...albo kupowac , bo.... :lol: :lol: :lol: aaaaa i jaki rozmiar:))))tego sznaucera:))bo tu sa zwolennicy kazdej wielkosci:)))ja np. miniatur:))))) Ja to raczej za damska wersja obstaje, czyli mini ;) Polowek pobakuje o olbrzymie, ale sie nie dam, najpierw musi zaspokoic moje potrzeby :evilbat: W zasadzie koloru ulubionego nie mam, chyba tylko bialy jest na koncu w rankingu :lol: Jak dostane znizke, to moze kupie dwa psy :lol: :lol: :lol: Ale Ty mi tu nie sciemniaj :evilbat: :evilbat: :evilbat: Na pewno wiecie, gdzie sa fajniejsze i gorsze psy 8) :lol:
jostra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=25145 :( :( :( :( :((((( straszne:((czas wakacji jest:((((a po wakacjach znowu wezmiemy szczeniaczka do domu.... :cry: :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 no wiemy, ale musisz wiedziec sama jaki chcesz kolor psiaka i jaki typ, czy amerykanski czy nie:)))
alexandra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Witam wszystkich po powrocie z urlopu!! Gratuluje ogromnie wszystkim warszawskim zwyciezcom!! Spisaliscie sie super!! Fotki tez super!! Nawet nie próbuje czytac tego co napisaliscie, bo bym do konca lipca nie zdazyla :lol:
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Alexandra :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
jostra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Oleńka już Cię witałam, ale zrobię to jeszcze raz: Hello! :D
alexandra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Co tam sie u Was dzialo, jakies sensacje?? :lol: Ja nawet troche sie opalilam, ale tez naobzeralam slowackimi potrawami (zwlaszcza haluskami s bryndzu- Agatka cos o tym wie bo ona mi to polecila, pycha!!), Beska zamienila sie w psa podworkowego, i az zal bylo wyjezdzac, mimo ze pod koniec pogody super nie bylo :-? Ale warunki rewelacja, apartament ze glowa odpada (Jostra dzieki za polecenie :wink: ) i to za pol darmo. Naprawde slowacja jest piekna, i jeszcze troche inwestycji, troche czasu i Austria nie mowiac o Polsce ma spora konkurencje :roll:
Agatka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 No prosze, znowu ktos kogo nie znamy .... ja kocham mini , brak mi tylko białego ale TZ powiedział ze po jego trupie ;) No wreszcie wróciłas !!! Olka sie wybyczyła, a teraz nasza kolej !!!!!!!!!!! ;)
alexandra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Fotki bede miec z koncem tygodnia, bo na analogu robilam, dzis tata mi wywola film a jutro go zaniose tak jak mi radzilas Krysiu zeby mi go rzucili na plytke :lol: No z tym wybyczeniem to nie do konca, bo raz ze krotko , a dwa bardzo intensywnie spedzalismy urlopik: wedrowki gorskie, rowery (Beska jedzila z nami w specjalnym koszu, z ktorego raz wyskoczyla widzac psy na tresurze, karabinek rozwalil sie i o maly wlos byloby nie ciekawie, bo zrobila to na zakrecie na drodze :-? ), plywanie w jeziorze zimnym jak lód :P , i takie atrakcje jak te http://www.tarzania.sk/galeria.php , wyobrazcie sobie ze sie na to skusilam, i cale szczescie bo ubaw mialam po pachy, a i okazalo sie ze niezla jestem w te klocki :lol:
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 oj tak tak:)))) zreszta jedziemy na slowacje juz na dniach w koncu:))))))
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 o nie!!! zadna tarzania!!! ja mam lek wysokosci bym umarla chyba!!!!
alexandra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 ano jedziemy!! Ja to calkiem juz w te wakacje sie "zeslowacze" :lol:
alexandra Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 orsini napisał(a):o nie!!! zadna tarzania!!! ja mam lek wysokosci bym umarla chyba!!!! E tam!! nie patrzy sie w dól tylko jak przejsc od drzewa do drzewa :wink: Poza tym to zaledwie od 4 do 10 m na wysokosci :wink:
orsini Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 a Ty Olu tesz bedziesz u Izy wieczorkiem piesa robila czy jusz nie?bo jak bylam z KaVangiem to nas zabrano do restauracji, ale sadze, ze juz tym razem mnie nigdzie nie zabiora chyba,. ze na Statoil na hotdogi :lol: :lol: :lol: :lol: albo do McDonalda:))))))
Agatka Posted July 11, 2005 Posted July 11, 2005 Bosze Ola jak by mnie tam wsadzili to bym od razu schudła 10 kg ze strachu ;)
Recommended Posts