Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BYc moze dlatego ze w karusku wszytskie przesyłki sa wysyłane kurierem albo pocztexem. Tak aby były jak najbardziej bezpieczne.

przesyłki wysyłane zwykła paczka napewno sa tańsze, ale... z ich bezpieczeństwem róznie bywa. Mysmy sie juz o tym przkonali :(

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted
BYc moze dlatego ze w karusku wszytskie przesyłki sa wysyłane kurierem albo pocztexem. Tak aby były jak najbardziej bezpieczne.

przesyłki wysyłane zwykła paczka napewno sa tańsze, ale... z ich bezpieczeństwem róznie bywa. Mysmy sie juz o tym przkonali :(

A więc to o to chodzi :lol:

Posted

Mysle, ze jesli ktos chciałby dostac zwykła paczka to byłoby to mozliwe.

napewno zawsze jest taniej jesli zrobi sie przedpłate na konto, a nie za pobraniem bo to tez kosztuje.... i to całkiem sporo.

Posted

Nom- to już wiem - tylko wysyłka 11 zł +ew. opłata za pobranie - to już się kompletnie nie opłaca kupować w necie :-? kurka - Poczta Polska powinna wyjść na przeciw sklepom int. i wprowadzić dla nich jakieś opłaty promocyjne - bo przecież to ich stali klienci :roll:

Posted

Witajcie!Ponieważ mam problemy z netem,to chciałam Wam tylko napisać,że od 03.08.04r.mamy zarejestrowaną hodowlę sznaucera miniaturowego czarnego!!

Posted

Meggy !

Napisz coś więcej o twoich planach hodowlanych ,jaki masz przydomek ,czy masz stronkę .

A może powklejałabyś troszkę zdjęć Ariki?

Posted

No właśnie całe szczęście że jest już Dogomania!!! :bigok: :laola: Ja już myślałam że to coś u mnie nie tak :D

A ja dziś wszystkim stawiam wirtualne piwko :beerchug: i wirtualny torcik :tort: z okazji swoich urodzin :D

Posted

Olivko!Strona jest w realizacji,już główna jest,tylko ja co chwilkę coś zmieniam i polepszam...

Mój informatyk ma ciężkie życie przy mnie z tą stroną,ale chcę,by była dobra...

Nazwa hodowli jest prosta,polska i nawiązująca do miasta w którym mieszkam.WAWELSKIE WZGÓRZA.Cieszę się,że tą mi przyznali,bo kobieta stwierdziła,że o Wawelu i Krakowie już wszystko jest zajęte co było możliwe. :D

Zdjęć Ariki mam tak dużo,że są problemy co na stronę włożyć,co wybrać.

Niewiem jak tu się je wkłada,ale na FZ ciągle coś nowego wklejam.

Posted

Witam kochani po dłuuuuugiej przerwie!!! Wasza mod spędziła wspaniałe chwile nad Soliną na oboziku żeglarskim i przedwczoraj z niego wróciła z wielkim bólem serca, łzami, tęsknotą, ale także nadziają, że w przyszłym roku tam wrócę... Nie będę się jednak na ten temat rozpisywać, bo i tak Dogomaniacy mają go chyba dość...

Nie dąrzyłam jeszcze nadrobić moich ogromnych zaległości, bo dopiero wczoraj późnym wieczorem dogomania odpaliła, a ja nie miałam siły siedzieć do 2 czy 3 w nocy przy kompie. Jak grzeczna obozowiczka poszłam spać o 23 i wstałam o 6.10.

Mój kochany psiulek ledwo mnie poznał po głosie, bo mam zapalenie krtani i nie moge mówić, jedynie szeptać :roll: :-? Całe szczeście reaguje na gwizdanie, wiec moge ja spokojnie wyprowadzać bez smyczy ;)

Na razie tyle, jak sie doczytam o Waszych ostatnich tematach to sie włączę w zażyłą dyskusję :D 8) :D

Pozdrówka!!!

Posted
No właśnie całe szczęście że jest już Dogomania!!! :bigok: :laola: Ja już myślałam że to coś u mnie nie tak :D

A ja dziś wszystkim stawiam wirtualne piwko :beerchug: i wirtualny torcik :tort: z okazji swoich urodzin :D

Masz dziś urodziny?? 13 sierpnia?? Ja też mam :D

:eating: :tort: :drinking:

Wszystkiego Najlepszego!!

Posted

Wow!!!! :D Niesamowite!!!! No to w takim razie życzę Ci wszystkiego Matt najlepszego!!! :new-bday: :smilecol:

A jeszcze lepszy numer, gdyż mój mąż też świętuje dziś urodziny (urodziliśmy się dokładnie tego samego dnia miesiąca i roku:) )

Niezłe są czasami zbierzności prawda? :D

Posted
Wow!!!! :D Niesamowite!!!! No to w takim razie życzę Ci wszystkiego Matt najlepszego!!! :new-bday: :smilecol:

A jeszcze lepszy numer, gdyż mój mąż też świętuje dziś urodziny (urodziliśmy się dokładnie tego samego dnia miesiąca i roku:) )

Niezłe są czasami zbierzności prawda? :D

To Wszystkiego Najlepszego również Twojemy mężowi!!! :D :new-bday: :BIG:

Nie mów tylko, ze urodziliscie sie o tej samej godzinie :lol:

Posted

I tu Cię zaskoczę :lol: Tak wg relacji naszych mam urodziliśmy się oboje mniej więcej o tej samej godzinie tj. 13.30 :lol: Jedyne co nas różni w chwili urodzenia to miejsce. Ja w Krakowie, a on w innym mieście:)

Posted

No nie ,coś niesamowitego. JAk poznałąm męża to myślałam że się wygłupia:) Pani w Urzędzie Stanu Cywilnego zbladła jak wypisywała akt małżeństwa, bo myślała że się pomyliła :lol:

Tak jesteśmy lewkami :D I nie jest źle, no może czasem każde z nas chce porządzić, ale pojęliśmy już sztukę kompromisów, więc wszystko oki :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...