Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orcus napisał(a):

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: a zreszta co nie nalezal nam sie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :D :D :D :D :D :D :D :D

Hiehie :D .

No proste, ze nalezalo sie :grins: 8) .

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Narazie spadam bo musze te co tak z przyjemnoscia sie rodzi i co to trzeba w nie tak duzo inwestowac nakarmic :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
Narazie spadam bo musze te co tak z przyjemnoscia sie rodzi i co to trzeba w nie tak duzo inwestowac nakarmic :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahaha

Posted

Czas leci nieubłaganie i dlatego chciałam moim córciom Bangitce i Berrysi przesłac chociaz droga internetowa ogromne gratulacje z okazji 1 urodzin !!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki rosnijcie zdrowo i szalejcie na ringach !!!!!!!!!!!!!

Posted

A ja jeszcze raz GRATULUJE Izie Dajanki!!!No i hodowcy Lidera za tak piekne pieski!!!Zwlaszcza, ze sie urodzily po cytuje:"tak bezsensownym psie" czy jakos tak :lol: :lol: :lol: co to mial dawac bylejakie szczenieta:))))
no coz...chyba pewnym osobom oczy w slup stanely jak zobaczyly psiaki:)))))
hihihi ciekawe tylko , czy kiedykolwiek sie przyznaja, ze sie mylili:))hmmm, szczerze watpie!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ale widac, ze piesek sie okazal miec sens i krycie tym pieskiem tez ma sens:))))pieski oba dopiero kilka razy wystawiane a ile juz sukcesow zaliczyly:))))ale coz... :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ja oscylowałam z Dajanka w okolicy 4 miejsca, wiec ta 2 lokata to był szok !!!!!
Tym bardziej, ze ona najmłodsza w stawce była :)

No i bardzo dziekujemy !!!!!!!!!!!!! :)

Posted

Dajanki niestety nie widzialam jak sie wystawiala:(((
ale Liderek slicznie sie pokazywal!
ehhh, coniektorzy to maja szczescie...jakies bylo przyslowie, ze...eee ktos ma szczescie...eeee zapomnialam jak to leci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
czy takie doskakiwanie tyłem jest dozwolone na egzaminie?

z tego co czytam w regulaminach (mam je przed oczyma) to nie pisze czy ma obejsc czy doskoczyc od razu ale jak siegam pamiecią to gdzies czytałam ze to nie ma znaczenia i zalezy od przewodnika jesli sie myle to niech mnie ddziewczyny od szkolenia (romas i dorotak) poprawią! ale chyba tak jest

Romas napisał(a):
Madziorka , wymieklam wczoraj

nic nie szkodzi ja tez juz wtedy po napisaniu poszłam spać:) i wielkie dziekji za tak dokładny opis:) teraz musze ywkombinowac te osoby obce.... :roll: mysle ze denis dałby sie oprowadzic na smyczy jakby był blisko mnie tylko bez jakiegos głaskania.... a narazie jak nie ma blisko zawodów to postanowiłam nie bawic sie narazie w nowe rzeczy tylko tak porzadnie, idealnie przygotowac go do zerówki:):) tzn musimy poćwiczyc ta socjalizacje i chodzenie przy nodze idzie nam juz lepiej ale moze troche bym z nim pocwiczyła zeby jednak zerkał na mnie:)

Posted

[quote name='Agatka']Czas leci nieubłaganie i dlatego chciałam moim córciom Bangitce i Berrysi przesłac chociaz droga internetowa ogromne gratulacje z okazji 1 urodzin !!!!!!!!!!!!!!
Dziewczynki rosnijcie zdrowo i szalejcie na ringach !!!!!!!!!!!!!

Dziekuję w imieniu Berrysi

Posted

Widze, ze z wystawy wrociliscie zadowoleni ;) Gratulacje z okazji sukcesow :P
My sie przez weekend wloczylismy po okolicach Klodzka. Mielismy ogladac Twierdze Klodzka, ale wyladowalismy u znajomych :lol:
Orsini, wstydz sie! Alez Ty zJADLIWA...! :evilbat: 8) :P
Serdeczne zyczenia urodzinowe dla forumowych burkow :P Przepraszam, chyba kociubow? :lol:
Orsini, a kto mowil, ze po psie (nie wiem ktorym jeszcze ;)) maja sie rodzic tylko brzydactwa? Mow mi tu szybko, musze wszystko wiedziec :P :evilbat: :evilbat: :evilbat: Kuswa, chyba sznaucera nigdy nie kupie, jak to towarzystwo takie agresywne... :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

diexie ktos mowil :lol: :lol: :lol: :lol:
ja wiem kto:))))
Ty tez bys sie dowiedziala, ale...nikt Cie tu nie zna-istnieja powazne i uzasadnione obawy, ze jestes szpiegiem:)))bez urazy:)))ale tu ostatnio az sie roilo od szpiegow, napewno nim nie jestes...ale z jakis powodow blizej nam nieznanych ukrywasz swoja tozsamosc, a ja np. anonimom nie ufam-sorki!
A sznaucerka kup sobie , bo nie ma drugiej tak wspanialej rasy :lol: :lol: :lol: :lol:
i kto tu jest agresywny?:))))))))
lepiej napisz cos o sobie, jakie masz psy itp...

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Patrzcie jaka, jeszcze nie ma sznaucera, a juz chce wszystko wiedziec. NIE LADNIE :evilbat: :wink: :lol: .

hihihihihi ciekawosc to pierwszy stopien do piekla poza tym :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

To moze ja napisze mam cztery sznaucery, dwa inwestycyjne darmozjady juz nakarmione, zolwia i chomika a jeszcze zapomnialam o rybkach :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Patrzcie jaka, jeszcze nie ma sznaucera, a juz chce wszystko wiedziec. NIE LADNIE :evilbat: :wink: :lol: .

hihihihihi ciekawosc to pierwszy stopien do piekla poza tym :lol: :lol: :lol: :lol:

Skrzetnie sie ukrywaja wszyscy hihihihihihihi boja sie Ciebie orsini :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

Orcus napisał(a):
To moze ja napisze mam cztery sznaucery, dwa inwestycyjne darmozjady juz nakarmione, zolwia i chomika a jeszcze zapomnialam o rybkach :evil: :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a Ciebie to my znamy...niestety :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihi
a obiad jusz ugotowany?

Posted

tysz mam rybki + dużo glonu :evilbat:
no i papugi + osraną całą ścianę i pół podłogi w gabinecie
wolę psy :P (po ścianach nie srają i glonu nie robią) :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
tysz mam rybki + dużo glonu :evilbat:
no i papugi + osraną całą ścianę i pół podłogi w gabinecie
wolę psy :P (po ścianach nie srają i glonu nie robią) :evilbat: :lol: :lol: :lol:

I tu sie z Toba zgadzam w 100% tez mialam papuge , a te glony to cos strasznego :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Cholera, dowodu wam wysylac nie bede ;) No Orsini, szpiegostwo na tym forum jest zarazliwe :P Zamiast zarzucac mi nieczyste intencje :evilbat: lepiej podpowiedzcie jakiego i od kogo sznaucera kupic :evil: Nie pali mi sie na razie, wiec nie musi byc na juz, chociaz jestem otwarta na propozycje :lol: Mam nadzieje, ze prywatne sprawy rozwiaza sie na plus w ciagu najblizszych paru miesiecy. Nie wiem jeszcze, czy bede musiala sie przeprowadzic do Poznania, bo taki jeden nic nie chce mi zdradzic :lol: A psa na razie nie mam zadnego, staruszka musialam pozegnac :cry: To byl terier szkocki, wiec cos z sznaucera mial ;) Gryzek (od gryzienia wszelkiego rodzaju patykow, korzeni na spacerach) cierpial na niewydolnosc nerek. Mialam go od jakiegos piatego roku zycia, kiedy dostalam go "w spadku" po wlascicielu, ktoremu sie znudzilo niszczenie w domu. Ale jak ktos wychodzi na caly dzien z domu i pies sie nudzi... A na wystawy jezdze ze znajomymi i sie rozgladam za psem. No i naszlo mnie na sznaucera. Bo sznaucery sa THE BEST :P :P :P

Posted

orsini napisał(a):

a Ciebie to my znamy...niestety :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihihi
a obiad jusz ugotowany?

No cos Ty orsini taka szybka to ja nie jestem narazie to bylo sniadanko mniam mniam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: My nie wstajemy o 5 tylko o co najmniej 10 rano :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

dixie_s napisał(a):
Cholera, dowodu wam wysylac nie bede ;) No Orsini, szpiegostwo na tym forum jest zarazliwe :P Zamiast zarzucac mi nieczyste intencje :evilbat: lepiej podpowiedzcie jakiego i od kogo sznaucera kupic :evil: Nie pali mi sie na razie, wiec nie musi byc na juz, chociaz jestem otwarta na propozycje :lol: Mam nadzieje, ze prywatne sprawy rozwiaza sie na plus w ciagu najblizszych paru miesiecy. Nie wiem jeszcze, czy bede musiala sie przeprowadzic do Poznania, bo taki jeden nic nie chce mi zdradzic :lol: A psa na razie nie mam zadnego, staruszka musialam pozegnac :cry: To byl terier szkocki, wiec cos z sznaucera mial ;) Gryzek (od gryzienia wszelkiego rodzaju patykow, korzeni na spacerach) cierpial na niewydolnosc nerek. Mialam go od jakiegos piatego roku zycia, kiedy dostalam go "w spadku" po wlascicielu, ktoremu sie znudzilo niszczenie w domu. Ale jak ktos wychodzi na caly dzien z domu i pies sie nudzi... A na wystawy jezdze ze znajomymi i sie rozgladam za psem. No i naszlo mnie na sznaucera. Bo sznaucery sa THE BEST :P :P :P

Mozesz kupic od kazdego po jednym :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: do koloru do wyboru :P :P :P :P :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...