Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Orcus napisał(a):

A Ty to chyba dopiero z wystawy wrocilas????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Dlugo Ci zeszlo od wczoraj :P :P :P :P :P Mnie rowniez bylo milo Cie poznac :D :D :D :D :D

Hahaha przecie ja kawal drogi mialam do domu :evilbat: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: .

Witam Wszystkich!!!!!

To dlatego ze uschlas z pragnienia w oczekiwaniu na piwo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Ja żyję miłością ;) :lol: :lol: :lol:

ja tesz:)))...do pieniedzy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak tak to by sie zgadzalo bo na piwo SKNERO to czekalismy kilka godzin i pewnie bysmy tam uschli na wiory :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolezanka Jostra nie jest tak jak Ty pazerna na pieniadze :P :P :P :P :P :P

Posted

orsini napisał(a):
ona nieletnia wiec jakie piwo?:))))

Ale czekala z nami pewnie na soczek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
Ty nic nie lubisz, jak pada to tyż nie lubisz! :D
A nasza wczrajsza wystawka wielce udana, Fuki nie znalazłam, mignęła mi po drugiej stronie ringu i już jej nie dogoniłam :evil: wyniki na foksach były :o :o :o ale byłam na to przygotowana przez Ostrego.
A KaVanga tyż nie widziałam z żadnym terierkiem :evil: :cry: :cry:

SengaSengana widzialam Cie wczoraj przez chwile, tylko, ze bylas daleko i jak poszlam w tamto miejsce to juz Cie nie bylo :( i potem to juz Cie znalezc nie moglam :roll: .

Posted

Orcus napisał(a):
[Tak tak to by sie zgadzalo bo na piwo SKNERO to czekalismy kilka godzin i pewnie bysmy tam uschli na wiory :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolezanka Jostra nie jest tak jak Ty pazerna na pieniadze :P :P :P :P :P :P

nie mow , ze postawila konkurencji piwo?:)))
chyba z cyjankiem, wiec ja bym tego nie wypila:)))))na Twoim miejscu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

jostra napisał(a):
U mnie zimno i leje :evil: :evil: :evil:
Czy Wy w jakiejś Afryce mieszkacie czy jak??? :roll:
Ja chcę słoneczko!!!! :P

My to Ameryke pod nosem mamy wiec tak cieplutko u nas :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Hahaha ja nie moglam pic piwo, bo po pierwsze wazywka a po drugie prowadzilam :wink: .

Hahaha taaaaaaaa ja to bardzo nieletnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Hahaha a potem biegalam w ta i spowrotem za championatami ruskimi hahaha.

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):
[Tak tak to by sie zgadzalo bo na piwo SKNERO to czekalismy kilka godzin i pewnie bysmy tam uschli na wiory :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kolezanka Jostra nie jest tak jak Ty pazerna na pieniadze :P :P :P :P :P :P

nie mow , ze postawila konkurencji piwo?:)))
chyba z cyjankiem, wiec ja bym tego nie wypila:)))))na Twoim miejscu:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Jakos zyje do dzisiaj :D :D :D :D :D :D :D :D :D I chyba jak nie zajdzie jakas reakcja ze sloncem to na plaze trzeba isc nieeeeeeeeeee orsini? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

No wlasnie jakas nieletnia paletala sie z CACIBEM na szyi i opowiadala ze rozdaja go tam pod drzewkami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzieki niej poszlismy i nam tyz dali :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

[quote name='Ka-Vanga']Aaaaaaaaaa wlasnie, zapomnialam sie pochwalic, ze po kilku latach oczekiwania wreszcie dostalismy dyplom Championa Rosji dla Lo :grins: :wink: .

TO BARDZO WIELGACHNE GRATULACJE za tak szybki obrot sprawy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

A dzięki Wam i my mamy :D
Aczkolwiek musielismy się kłócić :evilbat:
Ale mam praktykę po miesiącach przebywania na dogo, więc się wykłóciłam :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):

Aczkolwiek musielismy się kłócić :evilbat:

Nie mozliwe :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nam dali i jeszcze prosili zebysmy wzieli bo mi jakos tak glopio bylo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
podla istota normalnie:((
a jest ze 30 stopni!!! :cry: :cry: :cry:

Na pewno 30 stopni :D :D :D :D :D :D :D :D Nie jestem podla i zeby Ci to udowodnic to zapraszam Cie na plaze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to co jedziesz???? :D :D :D :D :D

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):
podla istota normalnie:((
a jest ze 30 stopni!!! :cry: :cry: :cry:

Na pewno 30 stopni :D :D :D :D :D :D :D :D Nie jestem podla i zeby Ci to udowodnic to zapraszam Cie na plaze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to co jedziesz???? :D :D :D :D :D

o zesz Ty...!!!! :evil: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol:

Posted

A tak powaznie to naprawde ma u nas byc dzisiaj 30 stopni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wyrobka :evil: :evil: :evil: :evil:

Posted

Orcus napisał(a):
No wlasnie jakas nieletnia paletala sie z CACIBEM na szyi i opowiadala ze rozdaja go tam pod drzewkami :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dzieki niej poszlismy i nam tyz dali :P :P :P :P :P :P :P :P

Hahaha lepiej mi dziekuj na kolanach, ze masz ten medal za CACIBA :evilbat: :lol: :lol: :lol: :wink: . Ja to jednak zdolna jestem, az nie moge wyjsc z zachwytu nad soba, nieletnia jestem a mam juz prawko od kilku lat, nie ma co normalnie zdolniacha ze mnie :grins: :evil_lol: .

Posted

[quote name='Orcus']

TO BARDZO WIELGACHNE GRATULACJE za tak szybki obrot sprawy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dzieki :grins: , hahaha a gdzyby nie taka jedna, bardzo zaangazowana kolezanka (ktora walczyla jak lew :wink: ) to bysmy wszyscy jeszcze sobie pewnie dlugo poczekali :evilbat: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):

Hahaha lepiej mi dziekuj na kolanach, ze masz ten medal za CACIBA :evilbat: :lol: :lol: :lol: :wink: . Ja to jednak zdolna jestem, az nie moge wyjsc z zachwytu nad soba, nieletnia jestem a mam juz prawko od kilku lat, nie ma co normalnie zdolniacha ze mnie :grins: :evil_lol: .

:modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: a zreszta co nie nalezal nam sie :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :D :D :D :D :D :D :D :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...