Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):Elitesse czy Ty zawsze musisz pisac to samo co ja??? nie malpuj po mnie co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: spadaj ja pierwsza napisalam 0X :P
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 I przestancie krzyczeć na tego biednego Tomka , bo się chłopak jeszcze zrazi i co wtedy bedzie??
malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 hahaha serio to terier??? :lol: :lol: :lol: nie wiedziałam, że są w takich kolorach :oops: :lol:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):I przestancie krzyczeć na tego biednego Tomka , bo się chłopak jeszcze zrazi i co wtedy bedzie?? na kogos musimy, na siebie nawzajem nie, na niuego tysz jusz nie...zostajesz nam tylko Ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):I przestancie krzyczeć na tego biednego Tomka , bo się chłopak jeszcze zrazi i co wtedy bedzie?? a czemu mamy nie krzyczec ? jeszcze bedzie mu za dobrze i co wtedy ?? niech wie jakie sa kobiety !! i niech powaznie pomysli jakie kobiety wyrastaja z tych malych niewinnych dzieci...
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha serio to terier??? :lol: :lol: :lol: nie wiedziałam, że są w takich kolorach :oops: :lol: ano terierek :) i to w dodatku moja ulubiona rasa terierkow :) a czechy sa w roznistych kolorach - chyba wszytkie sa dopuszczane
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 oo nikt nie zauwazyl ze ja juz 1000 przekroczylam :) :laola:
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 czyli co? :evilbat: wojna!!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Mek']czyli co? :evilbat: wojna!!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: wojna plci !!! kobiety: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: :krach: :boom: mezczyzni: :Help_2: :help1: :modla: :splat: :scared:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):czyli co? :evilbat: wojna!!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat: moze byc:))i tak jestescie przeznaczeni do odstrzalu jako rasa odrzutow :lol: :lol: :lol: :lol: ale to jutro:)))
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):oki spadam:))) do juterka :))) papatki :hand:
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 :cunao: Waleczny Mek gotowy w każdej sytuacji . . . .
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):oo nikt nie zauwazyl ze ja juz 1000 przekroczylam :) :laola: Jak miał ktoś zauważyc skoro sama zaczaiłaś po 23 postach :lol:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):oo nikt nie zauwazyl ze ja juz 1000 przekroczylam :) :laola: Jak miał ktoś zauważyc skoro sama zaczaiłaś po 23 postach :lol: a wiec sledzisz mnie tak ?? o ty :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Pasavera napisał(a)::cunao: Waleczny Mek gotowy w każdej sytuacji . . . . Pasaverko ja Ci nigdy złego słowa nie powiedziałem, więc ............
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):Pasavera napisał(a)::cunao: Waleczny Mek gotowy w każdej sytuacji . . . . Pasaverko ja Ci nigdy złego słowa nie powiedziałem, więc ............ :lol: :calus:
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Elitesse napisał(a):oo nikt nie zauwazyl ze ja juz 1000 przekroczylam :) :laola: Jak miał ktoś zauważyc skoro sama zaczaiłaś po 23 postach :lol: a wiec sledzisz mnie tak ?? o ty :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: Nie śledze tylko wyciagam wnioski z tego co piszesz . :D
dorotak Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Hej, Orsini a ja Cię też wczoraj widziałam ;) Ale byliśmy tylko na chwilkę przy ringu i uciekliśmy do cienia. Wielkie gratulacje dla Ciebie, Orcusa i oczywiście Izy, która coś omija sznauceromaniaków :laola: A nam wczorajsze dwie 6 zamieniły się na 3 miejsce w klasyfikacji łącznej :BIG: Dzisiaj zaczęło się równie dobrze - miejsca 4, potem 2 no i w trzecim przebiegu "wreszcie" dyskwalifikacja, chociaż nietypowo dla Atosa bo za odmowy. Widać było, że chłopak jest już bardzo zmęczony. Tak więc za wczorajsze osiągnięcia dostaliśmy piękny puchar. Jestem bardzo zadowolona z Atosa, który mimo niesprzyjającej pogody (skwar niemiłosierny) biegał wspaniale. A teraz "bohaterowie są zmęczeni"... ;)
malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 cudownie cudownie :laola: Atosek Wspaniały :multi:
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='dorotak']Hej, Orsini a ja Cię też wczoraj widziałam ;) Ale byliśmy tylko na chwilkę przy ringu i uciekliśmy do cienia. Wielkie gratulacje dla Ciebie, Orcusa i oczywiście Izy, która coś omija sznauceromaniaków :laola: A nam wczorajsze dwie 6 zamieniły się na 3 miejsce w klasyfikacji łącznej :BIG: Dzisiaj zaczęło się równie dobrze - miejsca 4, potem 2 no i w trzecim przebiegu "wreszcie" dyskwalifikacja, chociaż nietypowo dla Atosa bo za odmowy. Widać było, że chłopak jest już bardzo zmęczony. Tak więc za wczorajsze osiągnięcia dostaliśmy piękny puchar. Jestem bardzo zadowolona z Atosa, który mimo niesprzyjającej pogody (skwar niemiłosierny) biegał wspaniale. A teraz "bohaterowie są zmęczeni"... ;) Dzieki i dla Ciebie i Atosika rowniez wielkie GRATULACJE :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:
julcia_so Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Dorotak, Gartulację!!!!! :angel: :angel: :drinking: :drinking: Atosek spisał się świetnie! :P aaa...i bardzo ładnie mu z tym pucharkiem..! :wink: :D
Pasavera Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Wielkie gratki dla zwycięzców :angel: :angel: :angel: :laola: :laola: Atosik :loveu:
dorotak Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Bardzo Wam dziękujemy :calus: Teraz ja udaję się w ślady Atosa (chociaż ja preferuję łóżko a nie gołe panele ;) :cunao: )
Recommended Posts