Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse czy Ty zawsze musisz pisac to samo co ja???
nie malpuj po mnie co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

spadaj ja pierwsza napisalam 0X :P

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Mek napisał(a):
I przestancie krzyczeć na tego biednego Tomka , bo się chłopak jeszcze zrazi i co wtedy bedzie??

na kogos musimy, na siebie nawzajem nie, na niuego tysz jusz nie...zostajesz nam tylko Ty :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek napisał(a):
I przestancie krzyczeć na tego biednego Tomka , bo się chłopak jeszcze zrazi i co wtedy bedzie??

a czemu mamy nie krzyczec ? jeszcze bedzie mu za dobrze i co wtedy ?? niech wie jakie sa kobiety !! i niech powaznie pomysli jakie kobiety wyrastaja z tych malych niewinnych dzieci...

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha serio to terier??? :lol: :lol: :lol: nie wiedziałam, że są w takich kolorach :oops: :lol:

ano terierek :) i to w dodatku moja ulubiona rasa terierkow :) a czechy sa w roznistych kolorach - chyba wszytkie sa dopuszczane

Posted

czyli co? :evilbat: wojna!!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='Mek']czyli co? :evilbat: wojna!!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat:

wojna plci !!! kobiety: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: :krach: :boom:

mezczyzni:
:Help_2: :help1: :modla: :splat: :scared:

Posted

Mek napisał(a):
czyli co? :evilbat: wojna!!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evil: :evilbat: :evil: :evil: :evil: :evilbat: :evilbat:

moze byc:))i tak jestescie przeznaczeni do odstrzalu jako rasa odrzutow :lol: :lol: :lol: :lol:
ale to jutro:)))

Posted

Elitesse napisał(a):
oo nikt nie zauwazyl ze ja juz 1000 przekroczylam :) :laola:

Jak miał ktoś zauważyc skoro sama zaczaiłaś po 23 postach :lol:

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):

a wiec sledzisz mnie tak ?? o ty :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Posted

Pasavera napisał(a):
:cunao: Waleczny Mek gotowy w każdej sytuacji . . . .

Pasaverko ja Ci nigdy złego słowa nie powiedziałem, więc ............

Posted

Mek napisał(a):
Pasavera napisał(a):
:cunao: Waleczny Mek gotowy w każdej sytuacji . . . .

Pasaverko ja Ci nigdy złego słowa nie powiedziałem, więc ............

:lol: :calus:

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):

a wiec sledzisz mnie tak ?? o ty :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Nie śledze tylko wyciagam wnioski z tego co piszesz . :D

Posted

Hej,

Orsini a ja Cię też wczoraj widziałam ;) Ale byliśmy tylko na chwilkę przy ringu i uciekliśmy do cienia. Wielkie gratulacje dla Ciebie, Orcusa i oczywiście Izy, która coś omija sznauceromaniaków :laola:

A nam wczorajsze dwie 6 zamieniły się na 3 miejsce w klasyfikacji łącznej :BIG: Dzisiaj zaczęło się równie dobrze - miejsca 4, potem 2 no i w trzecim przebiegu "wreszcie" dyskwalifikacja, chociaż nietypowo dla Atosa bo za odmowy. Widać było, że chłopak jest już bardzo zmęczony. Tak więc za wczorajsze osiągnięcia dostaliśmy piękny puchar. Jestem bardzo zadowolona z Atosa, który mimo niesprzyjającej pogody (skwar niemiłosierny) biegał wspaniale.

A teraz "bohaterowie są zmęczeni"... ;)

Posted

[quote name='dorotak']Hej,

Orsini a ja Cię też wczoraj widziałam ;) Ale byliśmy tylko na chwilkę przy ringu i uciekliśmy do cienia. Wielkie gratulacje dla Ciebie, Orcusa i oczywiście Izy, która coś omija sznauceromaniaków :laola:

A nam wczorajsze dwie 6 zamieniły się na 3 miejsce w klasyfikacji łącznej :BIG: Dzisiaj zaczęło się równie dobrze - miejsca 4, potem 2 no i w trzecim przebiegu "wreszcie" dyskwalifikacja, chociaż nietypowo dla Atosa bo za odmowy. Widać było, że chłopak jest już bardzo zmęczony. Tak więc za wczorajsze osiągnięcia dostaliśmy piękny puchar. Jestem bardzo zadowolona z Atosa, który mimo niesprzyjającej pogody (skwar niemiłosierny) biegał wspaniale.

A teraz "bohaterowie są zmęczeni"... ;)

Dzieki i dla Ciebie i Atosika rowniez wielkie GRATULACJE :laola: :laola: :laola: :laola: :laola:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...