Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Cheloł Orsini :iloveyou: Jak widzę, do długiej listy swych zalet niezaprzeczalnych należy jeszcze doliczyć urocze jąkanie :cunao: Jak tu nie lubieć takiego potwora :niewiem: :P :wink:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Tomek67 napisał(a):Cheloł Orsini :iloveyou: Jak widzę, do długiej listy swych zalet niezaprzeczalnych należy jeszcze doliczyć urocze jąkanie :cunao: Jak tu nie lubieć takiego potwora :niewiem: :P :wink: o Ty swołoczu jeden!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X poczej do jutra tylko :evil: :evilbat: :evil: to sie odgryze:))bo teraz nie mam czasu :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a co sie dzieje z Agatka i KaVangiem ?? Agatka jest na necie-nakabluje na nia:))bo na liscie sie odzywa:))) a Kavang na wystawce jest:))))pewnie oj to nieladnie ! jest i sie nie chwali !!
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Cheloł Orsini :iloveyou: Jak widzę, do długiej listy swych zalet niezaprzeczalnych należy jeszcze doliczyć urocze jąkanie :cunao: Jak tu nie lubieć takiego potwora :niewiem: :P :wink: o Ty swołoczu jeden!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X poczej do jutra tylko :evil: :evilbat: :evil: to sie odgryze:))bo teraz nie mam czasu :lol: :lol: :lol: A co? Protezka w remoncie? :cunao: Biedactwo! :baby: :P :wink:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Cheloł Orsini :iloveyou: Jak widzę, do długiej listy swych zalet niezaprzeczalnych należy jeszcze doliczyć urocze jąkanie :cunao: Jak tu nie lubieć takiego potwora :niewiem: :P :wink: o Ty swołoczu jeden!!! :evil: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X poczej do jutra tylko :evil: :evilbat: :evil: to sie odgryze:))bo teraz nie mam czasu :lol: :lol: :lol: no tak w pracy nie jestes to i czasu nie masz :) hihi
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a zebys wiedziala:))wysylam zgloszenia na Bratyslawe, wczesniej foty zmniejszalam, a zaraz musze stad jechac, bo musze kupic zarcie dla psow
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Tak właśnie. A na dodatek mama czeka na telefon od cioci z Ciechocinka, a Orsini cały czas linię blokuje :P :wink:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Tomek67 napisał(a):Tak właśnie. A na dodatek mama czeka na telefon od cioci z Ciechocinka, a Orsini cały czas linię blokuje :P :wink: widzisz Kotus w ogole nie rozumiesz chyba textu pisanego, bo miliard razy pisalam, ze nie mam kompa w domku:))))))
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Orsini to facet jest wiec czego ty wymagasz ..... :)
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 No, właśnie - a ile razy można tego słuchać? :evilbat: Nie mam kompa, nie mam domku, nie mam męża, kasy nie mam.... Ale coraz więcej wapnia w kościach!!! :evilbat: :lol: :wink: :buzi:
madzior_ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a więc raz jescze gratulacje tym razem dla Atenki i Kenza:)))!!!!! i wszystkiego naj naj naj dla Jostry!!!! :smilecol: :multi:
Tomek67 Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):Orsini to facet jest wiec czego ty wymagasz ..... :) E! Eli Lama!!! Ty mię nie rozśmieszaj, bo zajady mi popękają :evilbat: :P :wink:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):Orsini to facet jest wiec czego ty wymagasz ..... :) E! Eli Lama!!! Ty mię nie rozśmieszaj, bo zajady mi popękają :evilbat: :P :wink: to cie bedzie bolalo hihi
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Tomek67 napisał(a):Ale coraz więcej wapnia w kościach!!! :evilbat: :lol: :wink: :buzi: jak zwykle cos Ci sie poprzestawialo w tych 5 szarych komorkach w glowie...na starosc sie wapno traci patrz osteoporoza-zapomniales na co cierpisz? :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):[ to cie bedzie bolalo hihi czego Ci MY tutaj z calego serca zyczymy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):[ to cie bedzie bolalo hihi czego Ci MY tutaj z calego serca zyczymy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i jeszcze paciorek odmowimy coby dlugo sie nie goilo !! ps. faceci z zajadami sa okropni bleeee
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):[ to cie bedzie bolalo hihi czego Ci MY tutaj z calego serca zyczymy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i jeszcze paciorek odmowimy coby dlugo sie nie goilo !! ps. faceci z zajadami sa okropni bleeee faceci sa zawsze okropni!!! czy z zajadami czy tez i bez!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
malawaszka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a czy ten pies był wystawiany w Wawce???? jakieś ma krótkie łapki przednie nie?? :o
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no tak ale na niektorych choc przyjemnie jest popatrzec :) ale jak maja zajady to....
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='malawaszka'] a czy ten pies był wystawiany w Wawce???? jakieś ma krótkie łapki przednie nie?? :o ale fajny terier czeski !! ja chcem takiego !!!!
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='malawaszka'] a czy ten pies był wystawiany w Wawce???? jakieś ma krótkie łapki przednie nie?? :o Waszko on ma NORMALNE lapki:))) to czeski terier :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madzior_ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 a czy ten pies był wystawiany w Wawce???? jakieś ma krótkie łapki przednie nie?? ekhm jak dla mnie to on w ogóle jest "troche"dziwny
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 gdyby to byl sznaucer to by byl baaaaardzo dlugi sznaucer :)
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='malawaszka'] a czy ten pies był wystawiany w Wawce???? jakieś ma krótkie łapki przednie nie?? :o bo on ma yorka w rodowodzie ;)
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse czy Ty zawsze musisz pisac to samo co ja??? nie malpuj po mnie co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts