Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Orcus ogromniaste gratulacje !!! a ja juz sie domyslam co to za konkurencja hihi :)
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):Orcus ogromniaste gratulacje !!! a ja juz sie domyslam co to za konkurencja hihi :) :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Wielkie dzieki
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 heheheh:)) GRATULUJE Orcus!!! Konkurencja wlasnie chyba odsypia , bo nic nie pisze:))))) zaraz wkleje fotki zrobione przez orcusa Wiktorowi:))super!dzieki!!!ale to w galerii:))))
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):masz jakies foteczki swojego bialego cudenka ?? dzieki uprzejmosci Krysi mam narazie dwie zaraz wkleje w galerii :D :D :D :D :D :D
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 heheheh ja mam tu ich duzo:))ale nie wiem ktore chcesz, wiec sobie daruje zmniejszanie:)))))bo i Kenza tu troche jest:)))))
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):heheheh:)) GRATULUJE Orcus!!! Konkurencja wlasnie chyba odsypia , bo nic nie pisze:))))) zaraz wkleje fotki zrobione przez orcusa Wiktorowi:))super!dzieki!!!ale to w galerii:)))) Orsini Tobie tez wielkie gratki :D :D :D :D :D :D :D Ale zes sobie przechlapala :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: My tam przy ringu usychalismy z pragnienia :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a orsini jak poszla po piwo to jej nie bylo kilka godzin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a co sie okazalo ze nas wyrolowala i pojechala sobie do domku :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Teraz jusz Wszyscy wiedza jaka jest orsini zamiast postawic piwo to zmywa sie do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Orcus,Orsini gratulacje . orsini to mafia ma ogon ?? tak z tego wynika.
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):Orcus,Orsini gratulacje . orsini to mafia ma ogon ?? tak z tego wynika. nie Mek - to tylko Orsini jej takie dlugie wloski zapuscila :)
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):heheheh:)) GRATULUJE Orcus!!! Konkurencja wlasnie chyba odsypia , bo nic nie pisze:))))) zaraz wkleje fotki zrobione przez orcusa Wiktorowi:))super!dzieki!!!ale to w galerii:)))) Orsini Tobie tez wielkie gratki :D :D :D :D :D :D :D Ale zes sobie przechlapala :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: My tam przy ringu usychalismy z pragnienia :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a orsini jak poszla po piwo to jej nie bylo kilka godzin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a co sie okazalo ze nas wyrolowala i pojechala sobie do domku :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Teraz jusz Wszyscy wiedza jaka jest orsini zamiast postawic piwo to zmywa sie do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Orcus a co myslalas? :) nie widzisz ze ona ma wyglad skapiradla hihi powinna w Poznaniu mieszkac :) :evilbat: :evilbat:
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):Mek napisał(a):Orcus,Orsini gratulacje . orsini to mafia ma ogon ?? tak z tego wynika. nie Mek - to tylko Orsini jej takie dlugie wloski zapuscila :) Dokladnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapomniala je przed wystawa scic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini powiedz Krysi zeby zgrala mi na plytke wszystkie z wystawy zdjecia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a): Orcus a co wyslalas? :) nie widzisz ze ona ma wyglad skapiradla hihi powinna w Poznaniu mieszkac :) :evilbat: :evilbat: Teraz jusz wiemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i na dokladke noge daje do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 zamiast się wyśmiewac z mojej nieznajomości psów Orsini to byście cos opisały o wystawie..... a nie tylko suche dane.
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 łojoj ale ulewa !! sciana wody za oknem a jeszcze kilkanascie minut temu byl upal jak odprowadzalam tate do autka :( a ja jestem szczesliwa bo sie faceta z domu pozbylam :) :D :P
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):Orcus napisał(a):orsini napisał(a):heheheh:)) GRATULUJE Orcus!!! Konkurencja wlasnie chyba odsypia , bo nic nie pisze:))))) zaraz wkleje fotki zrobione przez orcusa Wiktorowi:))super!dzieki!!!ale to w galerii:)))) Orsini Tobie tez wielkie gratki :D :D :D :D :D :D :D Ale zes sobie przechlapala :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: My tam przy ringu usychalismy z pragnienia :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a orsini jak poszla po piwo to jej nie bylo kilka godzin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a co sie okazalo ze nas wyrolowala i pojechala sobie do domku :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Teraz jusz Wszyscy wiedza jaka jest orsini zamiast postawic piwo to zmywa sie do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Orcus a co myslalas? :) nie widzisz ze ona ma wyglad skapiradla hihi powinna w Poznaniu mieszkac :) :evilbat: :evilbat: o Wy swolocze jedne!!!ja sie odwdziecze, ale jutro:))))))) mek toz ona ma ogon:)))ciagle powtarzam, ze pierwsza i ostatnia z ogonem tak?:))))))
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):zamiast się wyśmiewac z mojej nieznajomości psów Orsini to byście cos opisały o wystawie..... a nie tylko suche dane. ja jusz napisalam, a teraz zmniejszam fotki zebyscie mogli sobie w galerii poogladac. JOSTRA JA PAMIETALAM!!! STARA RURO: :new-bday: :BIG: :rainbowa: :popcorn: :new-bday: :laola: :new-bday: :laola: :new-bday: :chainsaw: :bigok: :new-bday: :terazpol: :new-bday: :chainsaw:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):zamiast się wyśmiewac z mojej nieznajomości psów Orsini to byście cos opisały o wystawie..... a nie tylko suche dane. ja jusz napisalam, a teraz zmniejszam fotki zebyscie mogli sobie w galerii poogladac. JOSTRA JA PAMIETALAM!!! STARA RURO: :new-bday: :BIG: :rainbowa: :popcorn: :new-bday: :laola: :new-bday: :laola: :new-bday: :chainsaw: :bigok: :new-bday: :terazpol: :new-bday: :chainsaw: dolaczam sie :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :laola:
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Jostra ode mnie :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :laola:
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a): o Wy swolocze jedne!!!ja sie odwdziecze, ale jutro:))))))) mek toz ona ma ogon:)))ciagle powtarzam, ze pierwsza i ostatnia z ogonem tak?:)))))) Wiem wiem orsini i na pewno to piwo bedziemy pili tylko z lykaniem beda problemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 z jakim lykaniem??? nie kumam:((( slonko mi przygrzalo wczoraj , wiec mow jasniej :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Jostra Wszytskiego Najlepszego!!!!!!!!!!!! :calus: :angel: :angel: :angel: :laola: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):a co sie dzieje z Agatka i KaVangiem ?? Agatka jest na necie-nakabluje na nia:))bo na liscie sie odzywa:))) a Kavang na wystawce jest:))))pewnie
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):a co sie dzieje z Agatka i KaVangiem ?? Agatka jest na necie-nakabluje na nia:))bo na liscie sie odzywa:))) a Kavang na wystawce jest:))))pewnie
Recommended Posts