Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse napisał(a):
Orcus ogromniaste gratulacje !!! a ja juz sie domyslam co to za konkurencja hihi :)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Wielkie dzieki

Posted

heheheh:))
GRATULUJE Orcus!!!
Konkurencja wlasnie chyba odsypia , bo nic nie pisze:)))))
zaraz wkleje fotki zrobione przez orcusa Wiktorowi:))super!dzieki!!!ale to w galerii:))))

Posted

Elitesse napisał(a):
masz jakies foteczki swojego bialego cudenka ??

dzieki uprzejmosci Krysi mam narazie dwie zaraz wkleje w galerii :D :D :D :D :D :D

Posted

orsini napisał(a):
GRATULUJE Orcus!!!
zaraz wkleje fotki zrobione przez orcusa Wiktorowi:))super!dzieki!!!ale to w galerii:))))

Orsini Tobie tez wielkie gratki :D :D :D :D :D :D :D

Ale zes sobie przechlapala :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: My tam przy ringu usychalismy z pragnienia :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a orsini jak poszla po piwo to jej nie bylo kilka godzin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a co sie okazalo ze nas wyrolowala i pojechala sobie do domku :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Teraz jusz Wszyscy wiedza jaka jest orsini zamiast postawic piwo to zmywa sie do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):
GRATULUJE Orcus!!!

Ale zes sobie przechlapala :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: My tam przy ringu usychalismy z pragnienia :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a orsini jak poszla po piwo to jej nie bylo kilka godzin :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a co sie okazalo ze nas wyrolowala i pojechala sobie do domku :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Teraz jusz Wszyscy wiedza jaka jest orsini zamiast postawic piwo to zmywa sie do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Orcus a co myslalas? :) nie widzisz ze ona ma wyglad skapiradla hihi powinna w Poznaniu mieszkac :) :evilbat: :evilbat:

Posted

Elitesse napisał(a):
Mek napisał(a):
Orcus,Orsini gratulacje .

orsini to mafia ma ogon ?? tak z tego wynika.

nie Mek - to tylko Orsini jej takie dlugie wloski zapuscila :)

Dokladnie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapomniala je przed wystawa scic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsini powiedz Krysi zeby zgrala mi na plytke wszystkie z wystawy zdjecia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):

Orcus a co wyslalas? :) nie widzisz ze ona ma wyglad skapiradla hihi powinna w Poznaniu mieszkac :) :evilbat: :evilbat:

Teraz jusz wiemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i na dokladke noge daje do domu :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

zamiast się wyśmiewac z mojej nieznajomości psów Orsini to byście cos opisały o wystawie..... a nie tylko suche dane.

Posted

łojoj ale ulewa !! sciana wody za oknem a jeszcze kilkanascie minut temu byl upal jak odprowadzalam tate do autka :(

a ja jestem szczesliwa bo sie faceta z domu pozbylam :) :D :P

Posted

Elitesse napisał(a):
Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):
GRATULUJE Orcus!!!

Orcus a co myslalas? :) nie widzisz ze ona ma wyglad skapiradla hihi powinna w Poznaniu mieszkac :) :evilbat: :evilbat:

o Wy swolocze jedne!!!ja sie odwdziecze, ale jutro:)))))))
mek toz ona ma ogon:)))ciagle powtarzam, ze pierwsza i ostatnia z ogonem tak?:))))))

Posted

Mek napisał(a):
zamiast się wyśmiewac z mojej nieznajomości psów Orsini to byście cos opisały o wystawie..... a nie tylko suche dane.

ja jusz napisalam, a teraz zmniejszam fotki zebyscie mogli sobie w galerii poogladac.

JOSTRA JA PAMIETALAM!!!
STARA RURO:
:new-bday: :BIG: :rainbowa: :popcorn: :new-bday: :laola: :new-bday: :laola: :new-bday: :chainsaw: :bigok: :new-bday: :terazpol: :new-bday: :chainsaw:

Posted

orsini napisał(a):
Mek napisał(a):

ja jusz napisalam, a teraz zmniejszam fotki zebyscie mogli sobie w galerii poogladac.

JOSTRA JA PAMIETALAM!!!
STARA RURO:
:new-bday: :BIG: :rainbowa: :popcorn: :new-bday: :laola: :new-bday: :laola: :new-bday: :chainsaw: :bigok: :new-bday: :terazpol: :new-bday: :chainsaw:

dolaczam sie :tort: :new-bday: :tort: :new-bday: :BIG: :BIG: :laola:

Posted

orsini napisał(a):

o Wy swolocze jedne!!!ja sie odwdziecze, ale jutro:)))))))
mek toz ona ma ogon:)))ciagle powtarzam, ze pierwsza i ostatnia z ogonem tak?:))))))

Wiem wiem orsini i na pewno to piwo bedziemy pili tylko z lykaniem beda problemy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
a co sie dzieje z Agatka i KaVangiem ??

Agatka jest na necie-nakabluje na nia:))bo na liscie sie odzywa:)))
a Kavang na wystawce jest:))))pewnie

Posted

Elitesse napisał(a):
a co sie dzieje z Agatka i KaVangiem ??

Agatka jest na necie-nakabluje na nia:))bo na liscie sie odzywa:)))
a Kavang na wystawce jest:))))pewnie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...