Mek Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 Patrzcie co znalazłem ;) kto to moze być??? i co to za pies ???
Tomek67 Posted July 9, 2005 Posted July 9, 2005 [quote name='Mek'] Patrzcie co znalazłem ;) kto to moze być??? i co to za pies ??? Hmmm... Czaszka wysklepiona w typie seryjnego zabójcy, fałszywy uśmiech oszustki matrymonialnej, włosy a'la uprząż Apacza, postawa sugerująca seksoholizm... ORSINI !!!! :buzi: :wink:
Romas Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Po pierwsze to Wielkie Gratulacje dla Dorotak i Atosa!!!!!! Biegali wczoraj w ten upal i taki fajny wynik ,dzis tez biegaj wiec dalej obowiazuje trzymanie kciukow.Dorotak broni honoru sznaucerow ,bo to chyba jedyny sznaucer w tych zawodach agility. Po drugie to Wielkie Gartulacje dla Wszystkich Zwyciezcow warszawskiej Wystawy :-)! Tak to hurtowo zalatwiam ale gubie sie w tym co i kto wygral :-) Ciekawe jaka tam sytuacja u sredniakow. Elitess nie wiesz czegos? I jak Waciak ??
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 nie mam pojecia jakie wyniki :( a z waciakiem juz duzo lepiej ! odzyskal wiggor tylko wenflon w lapce przypomina o chorobie...
Olivka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse! Oczywiście mam zdjęcia Twojej wnusi i wyślę Ci je jak tylko zgram na płytę OK?
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 buu :bigcry: moje szczeniatko dwie godziny temu odjechalo do Niemiec - juz tylko jedno malenstwo jest ze mna i ma wielkiego doła ze siostry nie ma :( ehh ciezkie jest zycie hodowcy... Olivka - czekam i DZIEKUJE :buzi:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 [quote name='Tomek67'][quote name='Mek'] Patrzcie co znalazłem ;) kto to moze być??? i co to za pies ??? Hmmm... Czaszka wysklepiona w typie seryjnego zabójcy, fałszywy uśmiech oszustki matrymonialnej, włosy a'la uprząż Apacza, postawa sugerująca seksoholizm... ORSINI !!!! :buzi: :wink: wspaniala charakterystyka !! ciekawe tylko czy samej sfotografiwanej przypadnie do gustu ? hihi
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 ooo a tam w tle chyba moj ukochany Jakub Arnold sie czai :calus:
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Ja bym jeszcze dodał , ze złodziejka bo uprowadziła komuś psa. Orsini nie ma ogoniastych bo nieraz mówiła , że nie lubi nic co jest dłuzsze niz 5 cm. ;)
Mek Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a): juz tylko jedno malenstwo jest ze mna i ma wielkiego doła ze siostry nie ma :( ehh ciezkie jest zycie hodowcy. no , ale Ty pewnie doła nie masz ;)
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):Ja bym jeszcze dodał , ze złodziejka bo uprowadziła komuś psa. Orsini nie ma ogoniastych bo nieraz mówiła , że nie lubi nic co jest dłuzsze niz 5 cm. ;) o i tu sie mylisz :) jednego ogona ma w domu :)
madzior_ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Do krakowa mi zgłoszenia nie przyjeli a dlaczego!?! :roll: nie wariuj nie załamuj sie tylko próbuj dalej!! jak sie poddasz od razu to napewno nic nie zdziałasz - Figa jest sliczna wiec nie trac czasu tylko sie za kolejnymi wystawkami rozglądaj!! ja równiez GRATUKLUJE DENGIKOWI, ATOSKOWI I WSZYSTKIM KTÓRZY SIE JESCZE NIE ZDAZYLI POCHWALIC!!!! :angel: :angel: :angel: a jesli chodzi o mnie to napisałam do kilku (a moze kilkunastu :roll: ) oddziałów zk które sa w miare blisko mnie z pytaniem o organizacje zawodów obedience i wlasnie sie dowiedziałam w zwiazku w Zabrzu ze organizuje oddział w Będzinie a to jest 30 km ode mnie!!!! tylko nie wiem nic wiecej napisałam do oddziału w bedzinie i zobaczymy co przyjdzie...;) ale zaczełam wierzyc ze jest nadzieja ze jeszcze cos w tym obedience z Deniskiem zawojujemy:))!!!
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):Elitesse napisał(a): juz tylko jedno malenstwo jest ze mna i ma wielkiego doła ze siostry nie ma :( ehh ciezkie jest zycie hodowcy. no , ale Ty pewnie doła nie masz ;) troszke mam bo przywiazuje sie do tych kurdupli...a z drugiej strny sie ciesze ze mi nikt juz brudzic w domu nie bedzie :)
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no wlasnie ! nie chwala sie a maja czym !!! Jostra - GRATULACJE !!!!
Olivka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Jostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!! Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Orsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! chwalcie się szybkciutko
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Olivko jusz jusz:))) A wiec ja jechalam po duze CWC dla Mafii... ale zanim Mafia poszla to Wiktorek z wojkiem Adasiem byl wystawiany i ma rozpoczety mlodziezowy championat Polski-co wiecej reszta konkurencji w tej klasie seszla z bdb. Nie widzialam tej klasy bo stalismy w krzakach-jedyne miejsce z cieniem, a ja pilnowalam Mafii po tym jak pani oglosila przez megafon, ze Ruskom ukradli CTR!!!!!!!!!!!!!!!SZOK :o :o :o :o :o :o :o A potem Mafia...w jej klasie tesz sie bdb posypaly, ale ona dostala CWC moje upragnione!!!A potem w porownaniu o najlepsza suke w rasie... WYGRALA!!!!ja do tej pory jestem w szoku!Bo jechalismy po duze CWC, aby nieoficjalnie miec championa Polski (brakuje nam odstepu czasu), a wrocilismy z rozpoczetym INTERCHAMPIONATEM!!! Rase wygrala sliczna sunia od Ewy , mlodsza polsiostra Mafii:))wiec tak czy siak rodzina:)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bylo straszliwie goraco:(((( Dorotek widzialam z daleka:(((no i sie napalilam na te agility, bo sobie troche z tych krzakow poogladalam...tylko ja nie mam wolnych weekendow, zeby pocwiczyc:(((((( No, o bialych nie napisze nic:))niech sie Orcus z jostra chwala same:))))) Czarne wygral piesek Lider Dyas, suki CACiB ruska suka-nie wiem jak sie nazywa, psi CACiB-Diable vd. Havenstadt, suki mlodziez-suka hajanicy.
madzior_ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no wlasnie!! jostra dała sobie opis na gg i mysli ze je odpuscimy pochwalenia sie!! o nie!! gdzie wyscie sie podziały!!! nie dosc ze zadnych zdjec nie wklejacie jk narazie to nawet nie chcecie sie wrazeniami podzielic!! :roll:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Mek napisał(a):Ja bym jeszcze dodał , ze złodziejka bo uprowadziła komuś psa. Orsini nie ma ogoniastych bo nieraz mówiła , że nie lubi nic co jest dłuzsze niz 5 cm. ;) oj nie nie:))jest kilka rzeczy ktore lubie ciut dluzsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madzior_ka Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 no wreszcie pierwsza porzadna osóbka jaką jest Orsini zdała nam piękną relację ale czekamy na reszte osób, a tymczasem OGROMNE GRATULACJE DLA ORSINI, WIKTORKA I MAFII!!!!! :angel: :angel: :angel:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 madzior_ka napisał(a): nie dosc ze zadnych zdjec nie wklejacie jk narazie to nawet nie chcecie sie wrazeniami podzielic!! :roll: jak nie wklejaja???? wklejaja MNIE!!!zamiast PSA to mnie!!! no to jusz wiemy KTO fotografuje ludzi na wystawkach hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:
julcia_so Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Wielkie Gratulację dla wszystkich sznauceromaniaków "wystawiających się" w Warszawie!!!!! BRAWO!! :P :angel: :angel: orsini napisał(a):wklejaja MNIE!!!zamiast PSA to mnie!!! to przecie powinnaś czuć się zaszczycona!! :lol: :lol:
orsini Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):Mek napisał(a):http://img22.imageshack.us/img22/2663/24060584cs.jpg Patrzcie co znalazłem ;) kto to moze być??? i co to za pies ??? Hmmm... Czaszka wysklepiona w typie seryjnego zabójcy, fałszywy uśmiech oszustki matrymonialnej, włosy a'la uprząż Apacza, postawa sugerująca seksoholizm... ORSINI !!!! :buzi: :wink: wspaniala charakterystyka !! ciekawe tylko czy samej sfotografiwanej przypadnie do gustu ? hihi NIE PRZYPADNIE I SIE ODGRYZIE ALE JUTRO!!! :lol: :evil: :evilbat: 0X :lol: :lol:
Elitesse Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 Orsini a cos ty taka niezadowolona ?? powinnas tu sie lawic w radosci...po takich sukcesach !!
Orcus Posted July 10, 2005 Posted July 10, 2005 orsini napisał(a):madzior_ka napisał(a): nie dosc ze zadnych zdjec nie wklejacie jk narazie to nawet nie chcecie sie wrazeniami podzielic!! :roll: jak nie wklejaja???? wklejaja MNIE!!!zamiast PSA to mnie!!! no to jusz wiemy KTO fotografuje ludzi na wystawkach hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: Witam !!!!! I rozsyla zdjecia jusz nie tylko na maile ale i na publike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to ja tesz sie troche pochwale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nasz Atenka kociubek bialy :P :P :P :P :P CWC,NSwR, CACIB, Zwyciezca Rasy a to dzieki uprzejmosci konkurencji :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ktora nam jusz nic nigdy w zyciu nie pozyczy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Nasze dzicko Kenzo Najlepsze szczenie :P :P :P :P :P :P :P Gratulujemy Wszystkim sznauceromaniakom sukcesow :D :D :D :D !!!!!!!!!
Recommended Posts