Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

[quote name='Mek']

Patrzcie co znalazłem ;)

kto to moze być???
i co to za pies ???

Hmmm... Czaszka wysklepiona w typie seryjnego zabójcy, fałszywy uśmiech oszustki matrymonialnej, włosy a'la uprząż Apacza, postawa sugerująca seksoholizm... ORSINI !!!! :buzi: :wink:

Posted

Po pierwsze to Wielkie Gratulacje dla Dorotak i Atosa!!!!!!
Biegali wczoraj w ten upal i taki fajny wynik ,dzis tez biegaj wiec dalej obowiazuje trzymanie kciukow.Dorotak broni honoru sznaucerow ,bo to chyba jedyny sznaucer w tych zawodach agility.
Po drugie to Wielkie Gartulacje dla Wszystkich Zwyciezcow warszawskiej Wystawy :-)!
Tak to hurtowo zalatwiam ale gubie sie w tym co i kto wygral :-)
Ciekawe jaka tam sytuacja u sredniakow.
Elitess nie wiesz czegos? I jak Waciak ??

Posted

buu :bigcry: moje szczeniatko dwie godziny temu odjechalo do Niemiec - juz tylko jedno malenstwo jest ze mna i ma wielkiego doła ze siostry nie ma :( ehh ciezkie jest zycie hodowcy...

Olivka - czekam i DZIEKUJE :buzi:

Posted

[quote name='Tomek67'][quote name='Mek']

Patrzcie co znalazłem ;)

kto to moze być???
i co to za pies ???

Hmmm... Czaszka wysklepiona w typie seryjnego zabójcy, fałszywy uśmiech oszustki matrymonialnej, włosy a'la uprząż Apacza, postawa sugerująca seksoholizm... ORSINI !!!! :buzi: :wink:

wspaniala charakterystyka !! ciekawe tylko czy samej sfotografiwanej przypadnie do gustu ? hihi

Posted

Ja bym jeszcze dodał , ze złodziejka bo uprowadziła komuś psa. Orsini nie ma ogoniastych bo nieraz mówiła , że nie lubi nic co jest dłuzsze niz 5 cm. ;)

Posted

Elitesse napisał(a):
juz tylko jedno malenstwo jest ze mna i ma wielkiego doła ze siostry nie ma :( ehh ciezkie jest zycie hodowcy.

no , ale Ty pewnie doła nie masz ;)

Posted

Mek napisał(a):
Ja bym jeszcze dodał , ze złodziejka bo uprowadziła komuś psa. Orsini nie ma ogoniastych bo nieraz mówiła , że nie lubi nic co jest dłuzsze niz 5 cm. ;)

o i tu sie mylisz :) jednego ogona ma w domu :)

Posted

Do krakowa mi zgłoszenia nie przyjeli

a dlaczego!?! :roll:

nie wariuj nie załamuj sie tylko próbuj dalej!! jak sie poddasz od razu to napewno nic nie zdziałasz - Figa jest sliczna wiec nie trac czasu tylko sie za kolejnymi wystawkami rozglądaj!!

ja równiez GRATUKLUJE DENGIKOWI, ATOSKOWI I WSZYSTKIM KTÓRZY SIE JESCZE NIE ZDAZYLI POCHWALIC!!!! :angel: :angel: :angel:

a jesli chodzi o mnie to napisałam do kilku (a moze kilkunastu :roll: ) oddziałów zk które sa w miare blisko mnie z pytaniem o organizacje zawodów obedience i wlasnie sie dowiedziałam w zwiazku w Zabrzu ze organizuje oddział w Będzinie a to jest 30 km ode mnie!!!! tylko nie wiem nic wiecej napisałam do oddziału w bedzinie i zobaczymy co przyjdzie...;) ale zaczełam wierzyc ze jest nadzieja ze jeszcze cos w tym obedience z Deniskiem zawojujemy:))!!!

Posted

Mek napisał(a):
Elitesse napisał(a):
juz tylko jedno malenstwo jest ze mna i ma wielkiego doła ze siostry nie ma :( ehh ciezkie jest zycie hodowcy.

no , ale Ty pewnie doła nie masz ;)

troszke mam bo przywiazuje sie do tych kurdupli...a z drugiej strny sie ciesze ze mi nikt juz brudzic w domu nie bedzie :)

Posted

Jostraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!
Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Orsiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

chwalcie się szybkciutko

Posted

Olivko jusz jusz:)))
A wiec ja jechalam po duze CWC dla Mafii...
ale zanim Mafia poszla to Wiktorek z wojkiem Adasiem byl wystawiany i ma rozpoczety mlodziezowy championat Polski-co wiecej reszta konkurencji w tej klasie seszla z bdb.
Nie widzialam tej klasy bo stalismy w krzakach-jedyne miejsce z cieniem, a ja pilnowalam Mafii po tym jak pani oglosila przez megafon, ze Ruskom ukradli CTR!!!!!!!!!!!!!!!SZOK :o :o :o :o :o :o :o
A potem Mafia...w jej klasie tesz sie bdb posypaly, ale ona dostala CWC moje upragnione!!!A potem w porownaniu o najlepsza suke w rasie...
WYGRALA!!!!ja do tej pory jestem w szoku!Bo jechalismy po duze CWC, aby nieoficjalnie miec championa Polski (brakuje nam odstepu czasu), a wrocilismy z rozpoczetym INTERCHAMPIONATEM!!!
Rase wygrala sliczna sunia od Ewy , mlodsza polsiostra Mafii:))wiec tak czy siak rodzina:)))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bylo straszliwie goraco:((((
Dorotek widzialam z daleka:(((no i sie napalilam na te agility, bo sobie troche z tych krzakow poogladalam...tylko ja nie mam wolnych weekendow, zeby pocwiczyc:((((((
No, o bialych nie napisze nic:))niech sie Orcus z jostra chwala same:)))))
Czarne wygral piesek Lider Dyas, suki CACiB ruska suka-nie wiem jak sie nazywa, psi CACiB-Diable vd. Havenstadt, suki mlodziez-suka hajanicy.

Posted

no wlasnie!! jostra dała sobie opis na gg i mysli ze je odpuscimy pochwalenia sie!! o nie!! gdzie wyscie sie podziały!!! nie dosc ze zadnych zdjec nie wklejacie jk narazie to nawet nie chcecie sie wrazeniami podzielic!! :roll:

Posted

Mek napisał(a):

oj nie nie:))jest kilka rzeczy ktore lubie ciut dluzsze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no wreszcie pierwsza porzadna osóbka jaką jest Orsini zdała nam piękną relację ale czekamy na reszte osób, a tymczasem
OGROMNE GRATULACJE DLA ORSINI, WIKTORKA I MAFII!!!!! :angel: :angel: :angel:

Posted

madzior_ka napisał(a):
nie dosc ze zadnych zdjec nie wklejacie jk narazie to nawet nie chcecie sie wrazeniami podzielic!! :roll:

jak nie wklejaja????
wklejaja MNIE!!!zamiast PSA to mnie!!!
no to jusz wiemy KTO fotografuje ludzi na wystawkach hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Wielkie Gratulację dla wszystkich sznauceromaniaków "wystawiających się" w Warszawie!!!!! BRAWO!! :P :angel: :angel:

orsini napisał(a):

to przecie powinnaś czuć się zaszczycona!! :lol: :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Mek napisał(a):
http://img22.imageshack.us/img22/2663/24060584cs.jpg

Patrzcie co znalazłem ;)

kto to moze być???
i co to za pies ???

wspaniala charakterystyka !! ciekawe tylko czy samej sfotografiwanej przypadnie do gustu ? hihi

NIE PRZYPADNIE I SIE ODGRYZIE ALE JUTRO!!! :lol: :evil: :evilbat: 0X :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
madzior_ka napisał(a):
nie dosc ze zadnych zdjec nie wklejacie jk narazie to nawet nie chcecie sie wrazeniami podzielic!! :roll:

jak nie wklejaja????
no to jusz wiemy KTO fotografuje ludzi na wystawkach hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:

Witam !!!!!

I rozsyla zdjecia jusz nie tylko na maile ale i na publike :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

to ja tesz sie troche pochwale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nasz Atenka kociubek bialy :P :P :P :P :P CWC,NSwR, CACIB, Zwyciezca Rasy a to dzieki uprzejmosci konkurencji :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ktora nam jusz nic nigdy w zyciu nie pozyczy :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Nasze dzicko Kenzo Najlepsze szczenie :P :P :P :P :P :P :P

Gratulujemy Wszystkim sznauceromaniakom sukcesow :D :D :D :D !!!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...