orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomasz no ladniutki, ale.... 1.za maly-polowe zajmuje garaz 2.NIE MA STAJNI!!! 3.ogrod za maly 4.nie ma gdzie dobudowac kennelu a wiec szukamy dalej:))) zdecydowanie chata KaVangi mi bardziej pasuje, ale Brat sknera wiec odpada:(((( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):No właśnie ja też mówię o wystawach bo poza nimi wszystko ok :-)))) na wystawach HORROR bez kija nie podchodz:))))) ale zaraz zaraz, a na klubie w tym roku Ty tesz jakis humorek mialas nie teges:))))))a na innych zrzucasz:)))))
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Orsini: jest 160 m.kw. To nie garaż ślepugo, tylko roleta na drzwiach ogrodowych salonu, Garaże będą z tyłu domu, Ogród ma 1.400m.kw. Mnie wystarcza, ale z moją żoną to możesz sobie łapska podać. Też tylko wybrzydza :evil:
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ja miałam normalny humor tylko Ty sobie cos wymyśliłaś:-)))))
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Natalia wlasnie dzwonila i po klubie przyjezdza na tydzien do Olsztyna!!!!!!!!!!! HURAAAAAAAAA super!!! i sie nie pochwalila wczesniej!!!!
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):Ja miałam normalny humor tylko Ty sobie cos wymyśliłaś:-))))) o dzieki !!! jak to byl normalny humor to w takim razie JA jestem NIENORMALNA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a): ale z moją żoną to możesz sobie łapska podać. Też tylko wybrzydza :evil: jak 2 osoby Ci mowia, ze jestes koniem to kup sobie siodlo!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a): ale z moją żoną to możesz sobie łapska podać. Też tylko wybrzydza :evil: jak 2 osoby Ci mowia, ze jestes koniem to kup sobie siodlo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ja ja koniem, to Ty wiedźmą musisz być, Orsini, czyż nie? :P Mówi to znacznie więcej niż dwie osoby :P
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a): ale z moją żoną to możesz sobie łapska podać. Też tylko wybrzydza :evil: jak 2 osoby Ci mowia, ze jestes koniem to kup sobie siodlo!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Ja ja koniem, to Ty wiedźmą musisz być, Orsini, czyż nie? :P Mówi to znacznie więcej niż dwie osoby :P moze jestem??? i rzuce na Ciebie urok i tyle z tej Twojej urody i pieniedzy bedzie:)))) od dzis obserwuj psa-bedzie sie bardziej koltunil:))) zobaczysz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: czas na mnie papapapa
Pasavera Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 elo sznauceromaniacy :lol: 8) :calus: Zapraszam na moją "odrodzoną" TopListę - PSIA ŁAPA :lol: Dodawajcie swoje www :angel:
Elitesse Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Pas zaprosilas...i wszyscy uciekli :) ale upal sie znowu zrobil :( psy po spacerku mi pozdychaly...
Pasavera Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nikomu sie nie podoba więc uciekli :cunao: Hi hi niech słonecko świeci :angel:
madzior_ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 witajcie a ja mam prosbę do dorotak albo kogos innego czy nie macie zdjęć piesków podczas agility zeby był widoczny tunel? bo npaliłam sie i chce skombinowac denisowi tunel, jak myslicie kupie gdzies takie obrecze metalowe, które nadawałyby sie jako konstrukcja do wszycia w materiał? acha i czy tunel musi byc jakos przytwierdzony do ziemi czy moze byc połozony?
dorotak Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='madzior_ka']witajcie a ja mam prosbę do dorotak albo kogos innego czy nie macie zdjęć piesków podczas agility zeby był widoczny tunel? Możesz popatrzeć na moje zdjęcia z IALu. Nie niektóre zalapał się i tunel ;) [quote name='madzior_ka']acha i czy tunel musi byc jakos przytwierdzony do ziemi czy moze byc połozony? Może być położony, ale zwykle to niepraktyczne, bo wystarczy, że raz pies przeleci i sie przesuwa. Więc my mamy takie specjalne metalowe "stojaki" do których taśmami można przypiąć tunel. Przynajmniej początek i koniec.
Mek Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No ja juz nie wyrabiam z tym czytaniem . A o pisaniu to juz w ogóle nie ma mowy .. Co do rodzenia i dzieci ti już niestety mam swoje zdanie dawno wyrobione i jakoś wasze argumebty mnie nie przekonuja . Wyciagam tylko taki wniosek , że ludzie którzy mają dzieci to głupie dupki zabobonne na dodatek. Jestem wredny , wiec życze wpadki przy najblizszym barabara. to wtedy posmiejemy sie :lol: :lol: :lol:
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Wyciagam tylko taki wniosek , że ludzie którzy mają dzieci to głupie dupki zabobonne na dodatek. Jeju, czemu takie straszne rzeczy piszesz !
Mek Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Romas']Wyciagam tylko taki wniosek , że ludzie którzy mają dzieci to głupie dupki zabobonne na dodatek. Jeju, czemu takie straszne rzeczy piszesz ! A nie myślisz , ze ona własnie takie mają pojecie o dzieciach i tych wszystkoich pieluchach itp. A tekst Senga sengany , że karmienie naturalne to zabobon??? Ja wiem ,ze to to wszystko to pisane jest pół zartem pół serio , ale niektóre teksty poszły ciut za daleko.
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Mek ,ale kazdy ma prawo do wlasnego zdania ,tak? :-) Dziewczyny moze tak troche przez przekore mowia :-) z drugiej strony kto posmakowal rodzenia i karmienia to wie ,ze nie samym miodem to smakuje.Nie ma sie co oszukiwac,wychowywanie dzeci to bardzo ciezka i odpowiedzialna sprawa.Jedni maja dzeci ,drudzy nie ,jedni zachwalaja ,drudzy sie boja ,normalka. Ja bym tam nie brala do serca tych naszych wypowiedzi ...na kazdego przychodzi jego czas kiedy zaczyna rozumiec pewne sprawy ...
Mek Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Romas, ja się tym nie przejmuje za bardzo co piszą te nasze dziewczynki , ale jak powiedziałaś sama kazdy ma prawo doswego zdania i ja mam takie i nie zamierzam go zmieniac . A tak na marginesie to w sumie podejrzewam jakie jest prawdziwe zdanie naszych forumowiczek na temat dzieci . a to co piszą jest tylko takie dla przekory ;)
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 tak na marginesie to w sumie podejrzewam jakie jest prawdziwe zdanie naszych forumowiczek na temat dzieci . a to co piszą jest tylko takie dla przekory Natury nie oszukasz,nie bedzie dzieci beda psy ,koty, sierotki ,myszki ,kroliczki .Wiem cos o tym ,sama majac trojke dzieci i dwa (no prawie ) psy i kota ...a i swinke morska. Bujac to my ale nie nas :lol: To ide zajac sie moimi dziecmi ludzkimi i nie ludzkimi :-)
madzior_ka Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 bardzo dziekuje za zdjątka ale juz na "szkoleniu" I-W-O-N-A dała mi adresy super stronek gdzie mozna podpatrzyc przeszkody ale sa tez ceny, niektóre "troche" powalajace ale przeszkody naprawde super. jak chcecie to oto owe adresy: http://www.tp-slany.cz/agility.php http://www.kkzetor.cz/reno/
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Natalia wlasnie dzwonila i po klubie przyjezdza na tydzien do Olsztyna!!!!!!!!!!! HURAAAAAAAAA super!!! i sie nie pochwalila wczesniej!!!! heh coz za radosc :D :D :D :evilbat:
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 heh no pewnie bedzie sie dzialo :wink: :evilbat: 8) :D
Recommended Posts