Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):

nad morzem?????
ja bym chciala, ale nie wiem jak te dziki z ktorymi jade:((((buuuuu jutro Ci napisze, ale szczerze watpie:((((buuuu chociaz z Wami to by bylo wesolo...ehhhh.....bo my mamy jakis hotel w koszalinie za 60zl, ale w koszalinie, a mielno nad morzem, rybka smazona, plaza...ehhhhh

Ja tez nad morzem, zjem sobie pyszna rybusie - MNIAM :D .

Posted

Tomek67 napisał(a):
[
A co Ty się znasz na bolończykach? :evil:

nie, a co ma byc brudny a siersc w strakach???
to kup se bergamesco:)))
a moze Ty przerabiasz swojego psiaka na bergamesko? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
A u nas topi się w topiku :P
To już Wam więcej niczego nie pokażę :evil:

pokaz pokaz:))
ja poprosze o wyciag z konta na dzien 08lipca 2005 :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
[
A co Ty się znasz na bolończykach? :evil:

nie, a co ma byc brudny a siersc w strakach???
to kup se bergamesco:)))
a moze Ty przerabiasz swojego psiaka na bergamesko? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsini - zdjęcia są robione godzinę po kąpieli. Tak wyglądająca Carmen (deko bardziej uczesana jedynie) dotała wybitnie obiecującą w Bytomiu od sędziny międzynarodowej :grab:

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
A u nas topi się w topiku :P
To już Wam więcej niczego nie pokażę :evil:

pokaz pokaz:))
ja poprosze o wyciag z konta na dzien 08lipca 2005 :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie da rady - musiałabyś mieć monitor 36 cali, żeby wszystkie zera po jedynce zobaczyć :lol:
Ale mogę Ci chatę wkleić :P

Posted

SengaSengana napisał(a):
Orsini w Mielnie to tam gdzie u mojej Ciotki mieliści spac ale nie wyszło.Jest cudnie,całe dziecinstwo tam spedzałam wakacje.Ale Ostry sie nie da przekonać!

no:((
i jeszcze zestresowana Ola bedzie...zajefajny weekend:))jusz sie ciesze na sama mysl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

SengaSengana napisał(a):
Ale przeciez Wy się świetnie dogadujecie zarówno z Ola jaki i z Ostrym! :D :D :D :D Tylko ja nienormalna jestem 8)

ale ja sie swietnie z nimi dogaduje...jak nie ma wystaw:))))
bo jakas nerwowa atmosfera panuje wtedy, a ja sie lubie posmiac:))))zwlaszcza na wystawkach jak jest kupa znajomych:)))))))

Posted

a zwlaszcza jak sie jedzie z noclegiem i si e mozna napic.
Natalia wiesz jak Wania przekonasz?powiedz mu, ze tam sie odbywaja dyskoteki przy plazy:))od razu pojedzie:))))))))))))))))))))))))a sie odbywaja:))wiec tam super jest:((serio tak jak ta pani napisala-zabawa do bialego rana

Posted

Krysia Wanio mowil mi ze on chyba by chcial... dzisiaj sie pewnie z Toba skontaktuje to go ty tez namowisz!!! :D zbieramy ekipe i jazda :wink: :evilbat: :D 8)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...