orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Tomek67']A to nasza ozdobna :P http://img98.imageshack.us/img98/9899/foto50jw.jpg a nie slyszales o tym, ze psa na wystawe sie kapie i czesze , zeby nie mial strakow z siersci?:)))))))))))))))))))))))
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 A u nas topi się w topiku :P To już Wam więcej niczego nie pokażę :evil:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Tomek67']A to nasza ozdobna :P http://img98.imageshack.us/img98/9899/foto50jw.jpg a nie slyszales o tym, ze psa na wystawe sie kapie i czesze , zeby nie mial strakow z siersci?:))))))))))))))))))))))) A co Ty się znasz na bolończykach? :evil:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a): nad morzem????? ja bym chciala, ale nie wiem jak te dziki z ktorymi jade:((((buuuuu jutro Ci napisze, ale szczerze watpie:((((buuuu chociaz z Wami to by bylo wesolo...ehhhh.....bo my mamy jakis hotel w koszalinie za 60zl, ale w koszalinie, a mielno nad morzem, rybka smazona, plaza...ehhhhh Ja tez nad morzem, zjem sobie pyszna rybusie - MNIAM :D .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):[ A co Ty się znasz na bolończykach? :evil: nie, a co ma byc brudny a siersc w strakach??? to kup se bergamesco:))) a moze Ty przerabiasz swojego psiaka na bergamesko? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):A u nas topi się w topiku :P To już Wam więcej niczego nie pokażę :evil: pokaz pokaz:)) ja poprosze o wyciag z konta na dzien 08lipca 2005 :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):[ A co Ty się znasz na bolończykach? :evil: nie, a co ma byc brudny a siersc w strakach??? to kup se bergamesco:))) a moze Ty przerabiasz swojego psiaka na bergamesko? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini - zdjęcia są robione godzinę po kąpieli. Tak wyglądająca Carmen (deko bardziej uczesana jedynie) dotała wybitnie obiecującą w Bytomiu od sędziny międzynarodowej :grab:
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Orsini w Mielnie to tam gdzie u mojej Ciotki mieliści spac ale nie wyszło.Jest cudnie,całe dziecinstwo tam spedzałam wakacje.Ale Ostry sie nie da przekonać!
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):A u nas topi się w topiku :P To już Wam więcej niczego nie pokażę :evil: pokaz pokaz:)) ja poprosze o wyciag z konta na dzien 08lipca 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: Nie da rady - musiałabyś mieć monitor 36 cali, żeby wszystkie zera po jedynce zobaczyć :lol: Ale mogę Ci chatę wkleić :P
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):Orsini w Mielnie to tam gdzie u mojej Ciotki mieliści spac ale nie wyszło.Jest cudnie,całe dziecinstwo tam spedzałam wakacje.Ale Ostry sie nie da przekonać! no:(( i jeszcze zestresowana Ola bedzie...zajefajny weekend:))jusz sie ciesze na sama mysl :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 http://www.hotelik.adanet.pl Orsini to jest strona tego pensjonatu...
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 chata od biedy moze byc, ale co mi po chacie,jak przy rozwodzie sie ja przepolawia???
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ale przeciez Wy się świetnie dogadujecie zarówno z Ola jaki i z Ostrym! :D :D :D :D Tylko ja nienormalna jestem 8)
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Natalia_W']http://www.hotelik.adanet.pl Orsini to jest strona tego pensjonatu... auuuuuu ja kce:((((( buuuuuuuuuu albo ich zostawie w koszalinie a sama przyjade do Was:)))))
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No wlasnie to ich zostaw i wpadaj do nas!!!! i bedzie super :D 8) :wink: pomysl dobrze... 8) :evilbat:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):Ale przeciez Wy się świetnie dogadujecie zarówno z Ola jaki i z Ostrym! :D :D :D :D Tylko ja nienormalna jestem 8) ale ja sie swietnie z nimi dogaduje...jak nie ma wystaw:)))) bo jakas nerwowa atmosfera panuje wtedy, a ja sie lubie posmiac:))))zwlaszcza na wystawkach jak jest kupa znajomych:)))))))
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ja tez zaraz lece bo czas mi sie konczy... a zaraz ide sie opalac bo sloneczko dzisiaj mocno grzeje 8) 8)
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 a zwlaszcza jak sie jedzie z noclegiem i si e mozna napic. Natalia wiesz jak Wania przekonasz?powiedz mu, ze tam sie odbywaja dyskoteki przy plazy:))od razu pojedzie:))))))))))))))))))))))))a sie odbywaja:))wiec tam super jest:((serio tak jak ta pani napisala-zabawa do bialego rana
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Natalia_W napisał(a):Krysia a ty cos wystawiasz?? Wiktor tylko jedzie:))) milego opalania sie:(((
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Krysia Wanio mowil mi ze on chyba by chcial... dzisiaj sie pewnie z Toba skontaktuje to go ty tez namowisz!!! :D zbieramy ekipe i jazda :wink: :evilbat: :D 8)
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No właśnie ja też mówię o wystawach bo poza nimi wszystko ok :-))))
Recommended Posts