Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SengaSengana napisał(a):
Plakatów było mało ale mam dyplomy czyste, które wyglądają jak małe plakaciki i są na sztywnym papierze.A KaVanga jakiego terierka wystawiasz?

ona foxa szorstkiego:))))
eee to ja takich plakatow ni e kce:((((

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

SengaSengana napisał(a):
A KaVanga jakiego terierka wystawiasz?

Hahaha no co Ty, myslisz, ze ja masochistka jestem :wink: , nic nie powiem :evil_lol: , aaaaa i jeszcze nie wiadomo czy bede go wystawiala :wink: :lol: .

Posted

orsini napisał(a):

ona foxa szorstkiego:))))
eee to ja takich plakatow ni e kce:((((

Buahahahaha taaaaaaaaaak tego ze sciekajacymi farbkami :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :cunao: .

Posted

jakbyś tego foksa wystawiła to może by to była najmilsza chwila w jego życiu a przy swoim Panu nie ma ich wiele :cry: :lol:
A ja tam też nie jestem postrzegana jako normalna więc zalezy z kim rozmawiasz :D :D

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Jostra no to widzimy sie jutro, SUPER, bede trzymala dla Was ladna pogode :wink: .

Widziałam na onecie, że już załatwiona :P :D

Posted

SengaSengana napisał(a):
jakbyś tego foksa wystawiła to może by to była najmilsza chwila w jego życiu a przy swoim Panu nie ma ich wiele :cry: :lol:
A ja tam też nie jestem postrzegana jako normalna więc zalezy z kim rozmawiasz :D :D

No niezly facet z ta foksiczka byl, szkoda foksiczki :( .

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Jostra no to widzimy sie jutro, SUPER, bede trzymala dla Was ladna pogode :wink: .

Widziałam na onecie, że już załatwiona :P :D

ŁASKI BEZ KA-VANGA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orsini a ty sie zwalniasz po to żeby robic psy???? tak szefowi się tłumaczysz i Cię puszcza????? :o
No ja rozumiem moich Szefów ale taki człowiek co nic z tym wspólnego nie ma to chyba patrzy jak na idiotę? :o

Posted

[quote name='Tomek67']

To Orsini. Jak była mała? :P
Zdjęcie sam robiłem, więc sorki za jakość :oops:

o i znowu jestes w bledzie!
jak bylam mala to bylam bardzo ladna, dopiero potem doroslam :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Tomek67']

To Orsini. Jak była mała? :P
Zdjęcie sam robiłem, więc sorki za jakość :oops:
Orsini, jaka ty sliczna bylas :evil_lol: .

Posted

Tomasz Ty widze cierpisz na jakis zanik starczy nerwu wzrokowego, bo u nas foty to sie wkleja w galerii,a TO nie jest chyba galeria???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Natalia_W napisał(a):
Orsini czy ty jedziesz do koszalina z noclegiem?? bo ja mam nocleg za 50 zł w Mielnie i jest jeszcze miejsce....

serio????
nad morzem?????
ja bym chciala, ale nie wiem jak te dziki z ktorymi jade:((((buuuuu jutro Ci napisze, ale szczerze watpie:((((buuuu chociaz z Wami to by bylo wesolo...ehhhh.....bo my mamy jakis hotel w koszalinie za 60zl, ale w koszalinie, a mielno nad morzem, rybka smazona, plaza...ehhhhh

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...