orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):Plakatów było mało ale mam dyplomy czyste, które wyglądają jak małe plakaciki i są na sztywnym papierze.A KaVanga jakiego terierka wystawiasz? ona foxa szorstkiego:)))) eee to ja takich plakatow ni e kce:((((
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):A KaVanga jakiego terierka wystawiasz? Hahaha no co Ty, myslisz, ze ja masochistka jestem :wink: , nic nie powiem :evil_lol: , aaaaa i jeszcze nie wiadomo czy bede go wystawiala :wink: :lol: .
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nie wierze, że foksa ale byłby ktoś normalny wreszcie na tym ringu :D :D :D
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a): ona foxa szorstkiego:)))) eee to ja takich plakatow ni e kce:(((( Buahahahaha taaaaaaaaaak tego ze sciekajacymi farbkami :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: :cunao: .
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):nie wierze, że foksa ale byłby ktoś normalny wreszcie na tym ringu :D :D :D No oprocz Ciebie tak :D .
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jakbyś tego foksa wystawiła to może by to była najmilsza chwila w jego życiu a przy swoim Panu nie ma ich wiele :cry: :lol: A ja tam też nie jestem postrzegana jako normalna więc zalezy z kim rozmawiasz :D :D
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Jostra no to widzimy sie jutro, SUPER, bede trzymala dla Was ladna pogode :wink: . Widziałam na onecie, że już załatwiona :P :D
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):jakbyś tego foksa wystawiła to może by to była najmilsza chwila w jego życiu a przy swoim Panu nie ma ich wiele :cry: :lol: A ja tam też nie jestem postrzegana jako normalna więc zalezy z kim rozmawiasz :D :D No niezly facet z ta foksiczka byl, szkoda foksiczki :( .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Jostra no to widzimy sie jutro, SUPER, bede trzymala dla Was ladna pogode :wink: . Widziałam na onecie, że już załatwiona :P :D ŁASKI BEZ KA-VANGA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Orsini a ty sie zwalniasz po to żeby robic psy???? tak szefowi się tłumaczysz i Cię puszcza????? :o No ja rozumiem moich Szefów ale taki człowiek co nic z tym wspólnego nie ma to chyba patrzy jak na idiotę? :o
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 nie:))jeszcze musze w pare miejsc zajechac jak laboratorium:))ale z netu zleze:((((
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a): Widziałam na onecie, że już załatwiona :P :D No widzisz jaka jestem zdolna i jak ladnie umiem zalatwic 8) :cunao: .
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 To Orsini. Jak była mała? :P Zdjęcie sam robiłem, więc sorki za jakość :oops:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 dopiero co pilismy za 1200 stron , a jest jusz 1210... niezle tempo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a): ŁASKI BEZ KA-VANGA!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: A myslisz, ze kto zalatwil :evilbat: :wink: :lol: .
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Orsini,A Ty jutro z Ostrym jedziesz? jego wozem?
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Tomek67'] To Orsini. Jak była mała? :P Zdjęcie sam robiłem, więc sorki za jakość :oops: o i znowu jestes w bledzie! jak bylam mala to bylam bardzo ladna, dopiero potem doroslam :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Tomek67'] To Orsini. Jak była mała? :P Zdjęcie sam robiłem, więc sorki za jakość :oops: Orsini, jaka ty sliczna bylas :evil_lol: .
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Orsini czy ty jedziesz do koszalina z noclegiem?? bo ja mam nocleg za 50 zł w Mielnie i jest jeszcze miejsce....
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomasz Ty widze cierpisz na jakis zanik starczy nerwu wzrokowego, bo u nas foty to sie wkleja w galerii,a TO nie jest chyba galeria???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Natalia_W napisał(a):Orsini czy ty jedziesz do koszalina z noclegiem?? bo ja mam nocleg za 50 zł w Mielnie i jest jeszcze miejsce.... serio???? nad morzem????? ja bym chciala, ale nie wiem jak te dziki z ktorymi jade:((((buuuuu jutro Ci napisze, ale szczerze watpie:((((buuuu chociaz z Wami to by bylo wesolo...ehhhh.....bo my mamy jakis hotel w koszalinie za 60zl, ale w koszalinie, a mielno nad morzem, rybka smazona, plaza...ehhhhh
Natalia_W Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 podaj mi swoj nr. kom to zadzwonie i pogadamy... przeslij prywatna
Recommended Posts