Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='SengaSengana'] A KaVanga mnie widziała i niech powie że jestem normalna, plizzz Hahaha no proste, ze jeste normalna inaczej :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihi zartowalam.
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):No to jest jeszcze kilka takich forumów jak Wasze :D , o rodzeniu,karmieniu i dzieciach ale jakos tam nikt sie nie przekamaża tylko wszystko jest cudownie :lol: :lol: :lol: A może przerzucisz sie Orsini na takie forum z matkami karmiącymi :D :D :D nie dziekuje, ale Mek chetnie pojdzie:)))
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Ja mam. Ale Ty tylko na miotle latasz :lol: 0X 0X 0X 0X :evil: 0X
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 A wogóle to nie powinnam tu siedzieć tylko na swojej rasie sie udzielać ale tam nic sie nie dzieje :cry: a tu zawsze tak wesoło :D Krysia w ferworze pracy nawet ma czas na pisanie i inni też nie odstępują :D
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Aaa.. KaVanga dziękuję Ci bardzo!!!! bedziesz moze w niedziele w Warszawie to pogadamy :evil:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Hahahaha bo Krysi praca jest forum :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no fakt, u nas jest wesolo, az Tomasz z ozdobek tu przylazl, aczkolwiek jak dla mnie to on tam u siebie moglby zostac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a nie tu pisze o jakis mietłach :evil: :evilbat: 0X :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):Aaa.. KaVanga dziękuję Ci bardzo!!!! bedziesz moze w niedziele w Warszawie to pogadamy :evil: Hahaha kurcze musze uwazac, bo nie wiem czy nie bede musiala kumpeli terierki wystawic :lol: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 hahahaha nie ona bedzie w sobote i z Toba NIE bedzie gadac:)))
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 O, nie! Krysiu :roflt: Tak łatwo Cię nie opuszczę :lol: :wink:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Bede musiala sie ukrywac, bo znowu mi jakies fotki cykna i beda innych straszyc :wink: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: .
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No ja jestem w niedziele i chyba reszta terierów też?! więc jak KaVanga wystawia teriera koleżanki to się spotkamy!!! A fotki owszem bede robić i to dużo :D
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):O, nie! Krysiu :roflt: Tak łatwo Cię nie opuszczę :lol: :wink: skoro gora nie kce do Mahometa przyjsc to Mahomet przyjdzie do gory-ja za chwilke Was opuszcze:))tak za godzinke:)))hihihi a gorsza wiadomosc, ze jade robic kundle buuu:((((ehhhh
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ja też za chwilkę Was opuszczę i wrócę w paniedielnik :P I lepsza wiadomość, moje psy się WŁAŚNIE robią :D Jak przyjadę już będą gotowe HURRRRAAAAAAAAAA :P :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):No ja jestem w niedziele i chyba reszta terierów też?! więc jak KaVanga wystawia teriera koleżanki to się spotkamy!!! A fotki owszem bede robić i to dużo :D A nie mowilam :lol: . Musze sobie jakies przebranie wymyslic :cunao: .
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):Ja też za chwilkę Was opuszczę i wrócę w paniedielnik :P I lepsza wiadomość, moje psy się WŁAŚNIE robią :D Jak przyjadę już będą gotowe HURRRRAAAAAAAAAA :P :lol: :lol: :lol: :lol: Jostra no to widzimy sie jutro, SUPER, bede trzymala dla Was ladna pogode :wink: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):Ja też za chwilkę Was opuszczę i wrócę w paniedielnik :P I lepsza wiadomość, moje psy się WŁAŚNIE robią :D Jak przyjadę już będą gotowe HURRRRAAAAAAAAAA :P :lol: :lol: :lol: :lol: i ta jeszcze narzeka!!!!!!!
Elitesse Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 a tak na marginesie to sie wlasnie zorientowalam ze moj mumin terrorysta czyli ZADRA ma dzis urodzinki i konczy 2 latka !! :BIG: :new-bday: :tort:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Elitesse']a tak na marginesie to sie wlasnie zorientowalam ze moj mumin terrorysta czyli ZADRA ma dzis urodzinki i konczy 2 latka !! :BIG: :new-bday: :tort: hehehehe :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: to stara doopa z niej jusz :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Elitesse']a tak na marginesie to sie wlasnie zorientowalam ze moj mumin terrorysta czyli ZADRA ma dzis urodzinki i konczy 2 latka !! :BIG: :new-bday: :tort: To wszystkiego najlepszego dla terrorystki :D na małym marginesiku informuję, że w niedzielę ja mam urodzinki :roll: Ze mnie to jest dopiero stara doopa :oops: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Elitesse']a tak na marginesie to sie wlasnie zorientowalam ze moj mumin terrorysta czyli ZADRA ma dzis urodzinki i konczy 2 latka !! :BIG: :new-bday: :tort: Agus wszystkiego najlepszego dla Zadziorki, wysciskaj ja mocno ode mnie :new-bday: :BIG: :laola: :multi: :tort: :drinking: :klacz: :terazpol: :grins: .
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Plakatów było mało ale mam dyplomy czyste, które wyglądają jak małe plakaciki i są na sztywnym papierze.A KaVanga jakiego terierka wystawiasz?
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='jostra'][ na małym marginesiku informuję, że w niedzilę ja mam urodzinki :roll: Ze mnie to jest dopiero stara doopa :oops: :lol: :lol: :lol: NO!!! ale dobrze,ze dopiero w niedziele, to nie bede sie musiala z Toba calowac skladajac Ci zyczenia :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts