orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Orsini co robimy ze Slowacja? JEDZIEMY!!!!zgloszenia do niedzieli...hmmmm to ja w niedziele wysle, bo dzis kundle robie a jutro wystawka
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Romas napisał(a):No i prosze ile dobrego moze zrobic niewinne stwierdzenie ,ze ide do kuchni piec schabowe :lol: To teraz ide myc okna a Wy tu sie dalej przekomazajcie tobede miala co czytac :lol: Ale Tomek nie powiedziales czy 67 to Twoj rocznik :-) przyznaj sie ,nooo,bo ciekawa jestem. Nie, no coś Ty :-? . To rocznik mojej żony, a ja jestem młodszy :P :lol: . Znacznie. :P :lol: Ale, ale Romas - załapię się na jakiegoś schaboszczaka? :modla: Ja przez KJ raz w miesiącu przejeżdżam? I Ciebie też lubię :buzi: No?
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a): JEDZIEMY!!!!zgloszenia do niedzieli...hmmmm to ja w niedziele wysle, bo dzis kundle robie a jutro wystawka No jedziemy, jedziemy tylko jak placimy.
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):[ A ja Ciebie i tak lubię :buzi: Nawet to żeś niewykształcona mi nie przeszkadza :wink: No i Jostrę lubię jeszcze bardziej, bo to baba podkarpacka :buzi: :buzi: wazeliniarz!!! jak nic metrosexualny...albo.... :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: Sugerujesz, że muszę być nienormalny, ażeby Cię lubieć? :lol: Istnieje takie podejrzenie :P
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 KaVanga no przelewem chyba?ja Ci cash dam i zaplacisz a potem Ci oddam???jak nie zapomne:))zabrac jutro do wawy kasy
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Haha mam tylko nadzieje, ze bank z nas nie zedrze :wink: .
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No akurat rodzenie to nie jest moje ulubione zajęcie, mimi ze bardzo kobiece :lol: :lol: :lol: a z dziećmi też mi nie idzie za dobrze, chociaz mam takie jedno :D :D :D
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 lepiej sie nie przyznawaj jak dlugo je piersia karmilas, bo Cie tu zaraz Mek zje:)))) Kavanga to sie zapytasz ile w calosci to bedzie kosztowalo, jak duzo to nie przelejesz i mi oddasz na klubie np.
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ale, ale Romas - załapię się na jakiegoś schaboszczaka? Ja przez KJ raz w miesiącu przejeżdżam? I Ciebie też lubię No? Dobra, choc ,ja am skapa nie jestem :-) Masz schaboszczaka jak w banku :-) A przy okazji to jestem w wieku Twojej zony,szkoda ,ze jestes mlodszy ,bo tak mielibysmy cos wspolnego :lol: ze soba .
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):No akurat rodzenie to nie jest moje ulubione zajęcie, mimi ze bardzo kobiece :lol: :lol: :lol: Ja bym na Twoim miejscu była niepocieszona, jako możesz nie zaliczać się do tych milionów zadowolonych (wg Meka) :evilbat: Jakiś odmieniec jesteś czy co??? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Kavanga to sie zapytasz ile w calosci to bedzie kosztowalo, jak duzo to nie przelejesz i mi oddasz na klubie np. Spoko :D .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):SengaSengana napisał(a):No akurat rodzenie to nie jest moje ulubione zajęcie, mimi ze bardzo kobiece :lol: :lol: :lol: Ja bym na Twoim miejscu była niepocieszona, jako możesz nie zaliczać się do tych milionów zadowolonych (wg Meka) :evilbat: Jakiś odmieniec jesteś czy co??? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha oj odmieniec to ona jest:))) Kavanga zreszta widziala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a): Ja bym na Twoim miejscu była niepocieszona, jako możesz nie zaliczać się do tych milionów zadowolonych (wg Meka) :evilbat: Jakiś odmieniec jesteś czy co??? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha oj odmieniec to ona jest:))) Kavanga zreszta widziala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A w jakim sensie? :o
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Uwaga laseczki szykujmy sie do boju MEK IS COMMING:))) widzialam go na gg :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='jostra'][oj odmieniec to ona jest:))) Kavanga zreszta widziala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A w jakim sensie? :o w sensie , ze odmieniec:))inna jest:))))hihihi ciii moze sie wqrzy i wlaczy do dyskusji:)))
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):hahahahaha oj odmieniec to ona jest:))) Kavanga zreszta widziala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hihihihihihihi :wink: .
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No i co narobilas Orsini ,teraz Mek sie zawstydzil i sie nie odzywa,niegrzecznie tak kolege napadac :lol: Ech...ide psa wyprowadzic ,bo fajnie sie z wami gada ale musze jechac do pracy ale przed tym napompowac sobie oponke w autku,bo mam krzywa felge i mi ucieka tlen.A jeszcze poziom oleju sprawdzic musze i na stacje wskoczyc po benzynke.Na koniec wyladuje w pracy,zarobie na zyciei juz kolo 20 jestem w domku ,rzeska i gotowa do dalszych obowiazkow matki ,zony i kochanki.Ale co to dla mnie :lol: :lol: To Pa ! :D
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Romas napisał(a):No Ech...ide psa wyprowadzic ,bo fajnie sie z wami gada ale musze jechac do pracy ale przed tym napompowac sobie oponke w autku,bo mam krzywa felge i mi ucieka tlen.A jeszcze poziom oleju sprawdzic musze i na stacje wskoczyc po benzynke.Na koniec wyladuje w pracy,zarobie na zyciei juz kolo 20 jestem w domku ,rzeska i gotowa do dalszych obowiazkow matki ,zony i kochanki.Ale co to dla mnie :lol: :lol: To Pa ! :D no i widzicie same, po co komu samiec?:)))) Wymiana oleju Wymiana oleju- instrukcja dla kobiet: jechać do warsztatu, najpóźniej 15.000 km po ostatniej wymianie wypić kawę po 15 min. wystawić czek i z porządnie skontrolowanym autem opuścić warsztat Koszty: Wymiana oleju: PLN 100,-- Kawa: PLN 2,-- Suma: PLN 102,-- Wymiana oleju- instrukcja dla mężczyzn: jechać do sklepu z wyposażeniem, PLN 70, -zapłacić za olej, filtr, uszczelki, pastę czyszczącą i drzewko zapachowe odkryć, ze pojemnik na zużyty olej jest pełen. Zamiast oddać go na stacji benzynowej, wylać zawartość do dołka w ogrodzie otworzyć puszkę piwa, wypić podnieść auto lewarkiem . 30 minut szukać klocka znaleźć klocek pod autem syna z samego stresu otworzyć następną puszkę piwa, wypić wsunąć pojemnik na zużyty olej pod motor szukać klucza 16-tki przestać szukać i używać ustawialne cęgi odkręcić śrubę do spustu oleju śrubę do pojemnika z gorącym olejem upuścić, przy tym upaprać się gorącym olejem posprzątać przy piwku obserwować, jak olej spływa szukać cęgów do filtra oleju przestać szukać, filtr śrubokrętem przebić i tak odkręcić Piwo Pojawienie się kumpla. opróżnić wspólnie kratę piwa Wymianę oleju jutro dokończyć Następny dzien. Wanienkę pełną oleju przesunąć pod autem Wytrzeć olej, który się przy pkt 18 rozlał Piwo - nie - wczoraj wszystko poszło Do sklepu, kupić piwo nowy filtr nakręcić, rozsmarować cienką warstwę oleju na uszczelkę Wlać pierwszy litr nowego oleju Przypomnieć sobie o śrubie z pkt. 11 szybko szukać śruby w wanience ze starym olejem Przypomnieć sobie, ze zużyty olej wraz ze śruba został wylany w ogrodzie Piwo wypić Dołek odkopać, szukać śruby zauważyć pierwszy litr świeżego oleju na podłodze garażu wypić piwo Przy dokręcaniu śruby wyślizgnąć klucz z ręki, kostkami palców uderzyć w podwozie Głowa uderzyć w posadzkę, jako reakcja na pkt. 31 Zacząć zdrowo przeklinać Klucz wywalić w diabły następne 10 minut kląć, bo klucz trafił w zdjęcie "Miss Październik" i pobrudził jej biust Piwo Ręce i czoło zabandażować, zatamować krew Piwo wlać 4 litry świeżego oleju Piwo Auto zdjąć z lewarka Auto cofnąć i wytrzeć olej z podłogi Piwo Jazda próbna Zostać skierowanym na pobocze i zostać z powodu alkoholu zaaresztowanym Auto zostanie odholowane Kaucje wyznaczyć, auto z policji ściągnąć Wydatki: części: PLN 140,- grzywna za jazdę po pijaku: PLN 500,- hol: PLN 200,- kaucja: PLN 400,- piwo: PLN 60,- suma: PLN 1300
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Romas napisał(a):No i co narobilas Orsini ,teraz Mek sie zawstydzil i sie nie odzywa,niegrzecznie tak kolege napadac :lol: Ech...ide psa wyprowadzic ,bo fajnie sie z wami gada ale musze jechac do pracy ale przed tym napompowac sobie oponke w autku,bo mam krzywa felge i mi ucieka tlen.A jeszcze poziom oleju sprawdzic musze i na stacje wskoczyc po benzynke.Na koniec wyladuje w pracy,zarobie na zyciei juz kolo 20 jestem w domku ,rzeska i gotowa do dalszych obowiazkow matki ,zony i kochanki.Ale co to dla mnie :lol: :lol: To Pa ! :D POWODZENIA!!!! :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no niestety jeśli chodzi o rodzenie i karmienie to należę do opozycji 8) i po swoich doświadczeniach ostro walczę z zacofaniem i zabobonami na ten temat ale przecież to nie jest forum z tym związane :D A KaVanga mnie widziała i niech powie że jestem normalna, plizzz
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):no i widzicie same, po co komu samiec?:)))) Wymiana oleju Wymiana oleju- instrukcja dla kobiet: jechać do warsztatu, najpóźniej 15.000 km po ostatniej wymianie wypić kawę po 15 min. wystawić czek i z porządnie skontrolowanym autem opuścić warsztat Koszty: Wymiana oleju: PLN 100,-- Kawa: PLN 2,-- Suma: PLN 102,-- Wymiana oleju- instrukcja dla mężczyzn: jechać do sklepu z wyposażeniem, PLN 70, -zapłacić za olej, filtr, uszczelki, pastę czyszczącą i drzewko zapachowe odkryć, ze pojemnik na zużyty olej jest pełen. Zamiast oddać go na stacji benzynowej, wylać zawartość do dołka w ogrodzie otworzyć puszkę piwa, wypić podnieść auto lewarkiem . 30 minut szukać klocka znaleźć klocek pod autem syna z samego stresu otworzyć następną puszkę piwa, wypić wsunąć pojemnik na zużyty olej pod motor szukać klucza 16-tki przestać szukać i używać ustawialne cęgi odkręcić śrubę do spustu oleju śrubę do pojemnika z gorącym olejem upuścić, przy tym upaprać się gorącym olejem posprzątać przy piwku obserwować, jak olej spływa szukać cęgów do filtra oleju przestać szukać, filtr śrubokrętem przebić i tak odkręcić Piwo Pojawienie się kumpla. opróżnić wspólnie kratę piwa Wymianę oleju jutro dokończyć Następny dzien. Wanienkę pełną oleju przesunąć pod autem Wytrzeć olej, który się przy pkt 18 rozlał Piwo - nie - wczoraj wszystko poszło Do sklepu, kupić piwo nowy filtr nakręcić, rozsmarować cienką warstwę oleju na uszczelkę Wlać pierwszy litr nowego oleju Przypomnieć sobie o śrubie z pkt. 11 szybko szukać śruby w wanience ze starym olejem Przypomnieć sobie, ze zużyty olej wraz ze śruba został wylany w ogrodzie Piwo wypić Dołek odkopać, szukać śruby zauważyć pierwszy litr świeżego oleju na podłodze garażu wypić piwo Przy dokręcaniu śruby wyślizgnąć klucz z ręki, kostkami palców uderzyć w podwozie Głowa uderzyć w posadzkę, jako reakcja na pkt. 31 Zacząć zdrowo przeklinać Klucz wywalić w diabły następne 10 minut kląć, bo klucz trafił w zdjęcie "Miss Październik" i pobrudził jej biust Piwo Ręce i czoło zabandażować, zatamować krew Piwo wlać 4 litry świeżego oleju Piwo Auto zdjąć z lewarka Auto cofnąć i wytrzeć olej z podłogi Piwo Jazda próbna Zostać skierowanym na pobocze i zostać z powodu alkoholu zaaresztowanym Auto zostanie odholowane Kaucje wyznaczyć, auto z policji ściągnąć Wydatki: części: PLN 140,- grzywna za jazdę po pijaku: PLN 500,- hol: PLN 200,- kaucja: PLN 400,- piwo: PLN 60,- suma: PLN 1300 Hahahaha tak sie wlasnie zastanawialam czy to wklejac czy nie, ale widze, ze juz Ty to zrobilas :wink: :lol: .
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Dla mnie Orsini z Twojej bajki, to tylko co 3 zdanie jest prawdziwe. Tam gdzie piwo :P
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):no niestety jeśli chodzi o rodzenie i karmienie to należę do opozycji 8) i po swoich doświadczeniach ostro walczę z zacofaniem i zabobonami na ten temat ale przecież to nie jest forum z tym związane :D jak to nie??? od kilku dni poruszamy ten temat:)) Kochaniutka my tu rozmawiamy o wszystkim i o niczym:)))))hahahahaha
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Dla mnie Orsini z Twojej bajki, to tylko co 3 zdanie jest prawdziwe. Tam gdzie piwo :P a co biedaku prawka nie masz?:(((i auta?:((((
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No to jest jeszcze kilka takich forumów jak Wasze :D , o rodzeniu,karmieniu i dzieciach ale jakos tam nikt sie nie przekamaża tylko wszystko jest cudownie :lol: :lol: :lol: A może przerzucisz sie Orsini na takie forum z matkami karmiącymi :D :D :D
Recommended Posts