orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): To babski obowiązek :evilbat: Taaaaaaaa a oranie ziemi to meski, wiec spadaj i milej pracy :evilbat: . ile razy mam powtarzac, ze on sie urwal z palmy bananowej:))))))i TAM ma wracac:))))))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):[A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P tiaaa chyba wycietych z Playboya:))))i naklejonych na sciane w toalecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Playboy to za wysoki poziom, najwyżej "Twój weekend" 8) :lol: :lol: :lol: A co to jest "Twój weekend'? Bo Playboya znam. Ale Orsini chyba lepiej :P
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a): oj tak tak PRZEDPOTOPOWY to on jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taki nasz prywatny eksponat muzealny :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol: taaa wlasnie go odkurzyc trzeba:))))bo jakis taki zasniedzialy jest...:)))i te rajtuzy.... :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini - popłakałam się :P dobrze, że siedzę w kąciku i mam duży monitor, bo inaczej byłoby ciężko :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): To babski obowiązek :evilbat: Taaaaaaaa a oranie ziemi to meski, wiec spadaj i milej pracy :evilbat: . Nie łapię Twojego pasma. Za dużo agresji. Do Ciebie się nie odzywam.
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No właśnie tak czytam i czytam tę dyskusję i chyba sie ona nie skończy pomyślnie dla żadnej ze stron.Ale oczywiście jestem za drużyna kobiet!Szkoda Panie Tomaszu że jest Pan tu sam, jako mężczyzna, bo one Pana zagadają!
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): To babski obowiązek :evilbat: Taaaaaaaa a oranie ziemi to meski, wiec spadaj i milej pracy :evilbat: . Nie łapię Twojego pasma. Za dużo agresji. Do Ciebie się nie odzywam. hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a): Bo Playboya znam. Ale Orsini chyba lepiej :P W Playboyu poza Hanką Bakuła nie ma chyba nic ciekawego i wszystkie kobity komputerowe taka np. Kaja Paschalska brrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0X Mam nadzieje, że nie wisi u Ciebie w sławojce :evilbat:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): To babski obowiązek :evilbat: Taaaaaaaa a oranie ziemi to meski, wiec spadaj i milej pracy :evilbat: . Nie łapię Twojego pasma. Za dużo agresji. Do Ciebie się nie odzywam. Oj biedny Tomeczek, a fajnie sie o kims pisze Bananie taaaaaaaaaak, czy cos w tym stylu, wiec daruj sobie, ze u mnie duzo agresji. bo Twoje docinki nie sa mnie agresywne :-? .
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):No właśnie tak czytam i czytam tę dyskusję i chyba sie ona nie skończy pomyślnie dla żadnej ze stron.Ale oczywiście jestem za drużyna kobiet!Szkoda Panie Tomaszu że jest Pan tu sam, jako mężczyzna, bo one Pana zagadają! W końcu jakaś miła kobieta :buzi:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='SengaSengana']No właśnie tak czytam i czytam tę dyskusję i chyba sie ona nie skończy pomyślnie dla żadnej ze stron.Ale oczywiście jestem za drużyna kobiet!Szkoda Panie Tomaszu że jest Pan tu sam, jako mężczyzna, bo one Pana zagadają! nie nie jest sam:)) i nie mow do niego pan, a ... DZIADKU :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 SengaSengana napisał(a):No właśnie tak czytam i czytam tę dyskusję i chyba sie ona nie skończy pomyślnie dla żadnej ze stron.Ale oczywiście jestem za drużyna kobiet!Szkoda Panie Tomaszu że jest Pan tu sam, jako mężczyzna, bo one Pana zagadają! To nie dyskusja tylko przekomarzanie się, a kto się czubi ten się lubi (chyba tak to leciało :o )
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):SengaSengana napisał(a):No właśnie tak czytam i czytam tę dyskusję i chyba sie ona nie skończy pomyślnie dla żadnej ze stron.Ale oczywiście jestem za drużyna kobiet!Szkoda Panie Tomaszu że jest Pan tu sam, jako mężczyzna, bo one Pana zagadają! W końcu jakaś miła kobieta :buzi: Senga uwazaj, on zaraz Cie wysle do kuchni, bo TAM sa Twoje korzenie, i zaraz sie dowiesz , ze jestes jedna z milionow kobiet co sobie chwali bycie w ciazy i rodzenie!!!zwlaszcza rodzenie :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):Tomek67 napisał(a): Bo Playboya znam. Ale Orsini chyba lepiej :P W Playboyu poza Hanką Bakuła nie ma chyba nic ciekawego i wszystkie kobity komputerowe taka np. Kaja Paschalska brrrrrrrrrrrrrrrrrrr 0X Mam nadzieje, że nie wisi u Ciebie w sławojce :evilbat: Z tą Kają Paschalską to trafiłaś. Superplastykowa. Mizdrzy się sztucznie, a żadna z niej gwiazdeczka. A sławojka jeszcze stoi na podwórku :lol: :lol: Została po budowie domu i czeka na kolejnych obsrańców, bo jeszcze garaże trza pobudować :P
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):SengaSengana napisał(a):No właśnie tak czytam i czytam tę dyskusję i chyba sie ona nie skończy pomyślnie dla żadnej ze stron.Ale oczywiście jestem za drużyna kobiet!Szkoda Panie Tomaszu że jest Pan tu sam, jako mężczyzna, bo one Pana zagadają! W końcu jakaś miła kobieta :buzi: Senga uwazaj, on zaraz Cie wysle do kuchni, bo TAM sa Twoje korzenie, i zaraz sie dowiesz , ze jestes jedna z milionow kobiet co sobie chwali bycie w ciazy i rodzenie!!!zwlaszcza rodzenie :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To akurat zdanie Meka, Ty nałogowa oszustko :P :wink:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):[To nie dyskusja tylko przekomarzanie się, a kto się czubi ten się lubi (chyba tak to leciało :o ) a mow za siebie prosze;))) ja tam tego starocia NIE lubie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jołki kobietki ! wpadlam sie tylko przywitac bo moja polowa brzydsza wrocila do odmu i mnie od kompa przegania :) jedyne co zdolalam zrobic to zamowic pieskom nowe poslanie i kocyk przez allegro :)
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):A sławojka jeszcze stoi na podwórku :lol: :lol: Została po budowie domu i czeka na kolejnych obsrańców, bo jeszcze garaże trza pobudować :P U sąsiadów na budowie też sławojka stoi a buroki sr...ą po krzakach trzeba uważać na spacerze z psami :-?
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):[W końcu jakaś miła kobieta :buzi: Senga uwazaj, on zaraz Cie wysle do kuchni, bo TAM sa Twoje korzenie, i zaraz sie dowiesz , ze jestes jedna z milionow kobiet co sobie chwali bycie w ciazy i rodzenie!!!zwlaszcza rodzenie :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: To akurat zdanie Meka, Ty nałogowa oszustko :P :wink: a kakaja raznica???? tesz samiec??tesz??? no to nie widze roznicy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: solidarnosc plemnikuf :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[To nie dyskusja tylko przekomarzanie się, a kto się czubi ten się lubi (chyba tak to leciało :o ) a mow za siebie prosze;))) ja tam tego starocia NIE lubie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A ja Ciebie i tak lubię :buzi: Nawet to żeś niewykształcona mi nie przeszkadza :wink: No i Jostrę lubię jeszcze bardziej, bo to baba podkarpacka :buzi: :buzi:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[To nie dyskusja tylko przekomarzanie się, a kto się czubi ten się lubi (chyba tak to leciało :o ) a mow za siebie prosze;))) ja tam tego starocia NIE lubie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: właśnie widzę :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):[ A ja Ciebie i tak lubię :buzi: Nawet to żeś niewykształcona mi nie przeszkadza :wink: No i Jostrę lubię jeszcze bardziej, bo to baba podkarpacka :buzi: :buzi: wazeliniarz!!! jak nic metrosexualny...albo.... :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):No i Jostrę lubię jeszcze bardziej, bo to baba podkarpacka :buzi: :buzi: A to mnie miło jest :P Baba jak baba, ale babeczka napewno, do baby to mi brakuje z 50 kilo jeszcze, ale mąż kiepsko gotuje, więc chyba się nie uda :roll: :lol: :lol: :lol:
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No i prosze ile dobrego moze zrobic niewinne stwierdzenie ,ze ide do kuchni piec schabowe :lol: To teraz ide myc okna a Wy tu sie dalej przekomazajcie tobede miala co czytac :lol: Ale Tomek nie powiedziales czy 67 to Twoj rocznik :-) przyznaj sie ,nooo,bo ciekawa jestem.
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):[ A ja Ciebie i tak lubię :buzi: Nawet to żeś niewykształcona mi nie przeszkadza :wink: No i Jostrę lubię jeszcze bardziej, bo to baba podkarpacka :buzi: :buzi: wazeliniarz!!! jak nic metrosexualny...albo.... :o :o :o :o :o :lol: :lol: :lol: Sugerujesz, że muszę być nienormalny, ażeby Cię lubieć? :lol:
Recommended Posts