jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra: swift TATR SK BX minimalną mają chyba ok. 8 euro czyli bedzie z 80zl za przelew...20 jewro...czyli samemu sie nie oplaca, bo tyle to sie placi na miejscu...KaVanga to albo razem, albo na mniejscu Dlaczego 80? :roll: 30 + 30 = 60 Chyba, że Twój bank bierze 50, to wtedy rozumiem.
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?), ja adresatka Panskiego tekstu o kuchni i zrodlach ,wcale sie nie obrazam,albowiem gotowac musi ktos by ktos mogl jesc.I gdyby nie te "zrodla" toby Pana na swiecie nie bylo ,boby Pan z glodu juz dawno umarl.Mamusi Panskiej za to ,dzieki ,choc do konca nie wiem czy dzieki ,bo sie nie znamy wiec nie wiem czy slusznie zrobila utrzymujac Wasci przy zyciu :lol: No ,schaboszczaki sie pieka :-) .Ola, co do tego ,ze nie trzeba ulegac to powiem Ci ,ze czasem trzeba :D .Marna ze mnie gospocha ,prawde mowiac ,bo nie mam jakiegos szalonego zapalu do prac domowych , to choc raz do roku dogodze rodzince jak wracaja do domu ,coby wiedzieli ,ze jest do czego wracac :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a): Po 3 - dlaczego Ty chodzisz w rajtuzach??? Nawet jesli tylko zimą. brrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat: Bo mam obrzydzenie do kaleson :evilbat: Estetyczne i semantyczne ( kalesony po rosyjsku to kałgotki) :lol: :wink:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a): Kawanga Banana - żyjesz w wodnym środowisku chyba. Gdzie pantofelków i pierwotniaków miliony :P Ale raczej cyganisz, aż w oczy szczypie :evil: Nie wiem jak Ciebie ale mnie nauczyli w domu prawde mowic i prosze mi to klamstw nie zarzucac :evil: . A po drugie, wiesz u niektorych w domu nie ma czegos takiego jak podzial na meskie czy damskie obowiazki, kazdy robi wszystko, chlopcze w rajtuzach.
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jakbys zlazla z palmy bananowej to tez bys chodzila:))hihihi a moze on jednak jest ten teges jak to szlo...jakies zagraniczne slowo...metrosexualny? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Miałam takie podejrzenia :roll: Ale wstydziłam się ich wyartykułować :P :evilbat:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): Kawanga Banana - żyjesz w wodnym środowisku chyba. Gdzie pantofelków i pierwotniaków miliony :P Ale raczej cyganisz, aż w oczy szczypie :evil: Nie wiem jak Ciebie ale mnie nauczyli w domu prawde mowic i prosze mi to klamstw nie zarzucac :evil: . A po drugie, wiesz u niektorych w domu nie ma czegos takiego jak podzial na meskie czy damskie obowiazki, kazdy robi wszystko, chlopcze w rajtuzach. No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='Ka-Vanga'][ A po drugie, wiesz u niektorych w domu nie ma czegos takiego jak podzial na meskie czy damskie obowiazki, kazdy robi wszystko, chlopcze w rajtuzach. Kavanga jakie chlopcze??? STARY PIERNIKU a nie chlopcze:))))
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Romas napisał(a):Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?) taaa - 1867 :evilbat: Romas napisał(a):prawde mowiac ,bo nie mam jakiegos szalonego zapalu do prac domowych , to choc raz do roku dogodze rodzince jak wracaja do domu ,coby wiedzieli ,ze jest do czego wracac :lol: jak raz do roku to jesteś rozgrzeszona :P :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):jakbys zlazla z palmy bananowej to tez bys chodzila:))hihihi a moze on jednak jest ten teges jak to szlo...jakies zagraniczne slowo...metrosexualny? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Miałam takie podejrzenia :roll: Ale wstydziłam się ich wyartykułować :P :evilbat: Metroseksualny to taki dbający o siebie nadmiernie. Ja nie muszę, bo urodziwy jestem naturalnie i nic nie trza poprawiać. :P
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='orsini']Kavanga jakie chlopcze??? STARY PIERNIKU a nie chlopcze:)))) Piernik w rajtuzach??? :o :o :o A feeeeeee 0X :evilbat: Słyszałam o kasie w skarpecie, ale coś takiego to już duża przesada. :-? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):Romas napisał(a):Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?) taaa - 1867 :evilbat: : buhahahahahaha albo 1367 i pamieta jeszcze bitwe pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):[, bo urodziwy jestem naturalnie i nic nie trza poprawiać. :P hahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahahaha ZART ROKU NORMALNIE hahahhhahhahahaaahahahahhahahahahahahahahha
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='orsini'][quote name='jostra'][quote name='Romas']Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?) taaa - 1867 :evilbat: : buhahahahahaha albo 1367 i pamieta jeszcze bitwe pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: My chyba za dużo kombinujemy :roll: To będzie na 100% 67 P.N.E.
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Romas napisał(a):Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?) taaa - 1867 :evilbat: : buhahahahahaha albo 1367 i pamieta jeszcze bitwe pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pamiętam jeszcze więcej Orsini, bo ja Krewa od Urbana jestem i do tego wszechstronnie wykształcony. :P A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a): No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol: A od kiedy depilacja nog to obowiazek. Dowiedz sie najpierw co to obowiazek i wtedy pogadamy :evilbat: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):[A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P tiaaa chyba wycietych z Playboya:))))i naklejonych na sciane w toalecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol: A od kiedy depilacja nog to obowiazek. Dowiedz sie najpierw co to obowiazek i wtedy pogadamy :evilbat: . To babski obowiązek :evilbat:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol: A od kiedy depilacja nog to obowiazek. Dowiedz sie najpierw co to obowiazek i wtedy pogadamy :evilbat: . To podpucha, bo jako metroseksualny depiluje nie tylko nogi :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 [quote name='jostra'][ :lol: :lol: :lol: My chyba za dużo kombinujemy :roll: To będzie na 100% 67 P.N.E. oj tak tak PRZEDPOTOPOWY to on jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SengaSengana Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Jestem ponownie, Krysia jak zwykle zajeta pracą do upadłego :lol: A dla mnie strasznie skomplikowana ta DGM, wpisy ida mi jak krew z nosa :D :D :D
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):[A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P tiaaa chyba wycietych z Playboya:))))i naklejonych na sciane w toalecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Playboy to za wysoki poziom, najwyżej "Twój weekend" 8) :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a): No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol: A od kiedy depilacja nog to obowiazek. Dowiedz sie najpierw co to obowiazek i wtedy pogadamy :evilbat: . To podpucha, bo jako metroseksualny depiluje nie tylko nogi :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat: hahahahahahah wlasnie!!!! Senga WITAJ dolacz sie!!! atakujemy te szowinistyczna kreature jaka jest Tomasz 67!!!!
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a): oj tak tak PRZEDPOTOPOWY to on jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taki nasz prywatny eksponat muzealny :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a): To babski obowiązek :evilbat: Taaaaaaaa a oranie ziemi to meski, wiec spadaj i milej pracy :evilbat: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a): oj tak tak PRZEDPOTOPOWY to on jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taki nasz prywatny eksponat muzealny :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol: taaa wlasnie go odkurzyc trzeba:))))bo jakis taki zasniedzialy jest...:)))i te rajtuzy.... :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts