Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
Jostra: swift TATR SK BX

minimalną mają chyba ok. 8 euro

czyli bedzie z 80zl za przelew...20 jewro...czyli samemu sie nie oplaca, bo tyle to sie placi na miejscu...KaVanga to albo razem, albo na mniejscu

Dlaczego 80? :roll:
30 + 30 = 60
Chyba, że Twój bank bierze 50, to wtedy rozumiem.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?), ja adresatka Panskiego tekstu o kuchni i zrodlach ,wcale sie nie obrazam,albowiem gotowac musi ktos by ktos mogl jesc.I gdyby nie te "zrodla" toby Pana na swiecie nie bylo ,boby Pan z glodu juz dawno umarl.Mamusi Panskiej za to ,dzieki ,choc do konca nie wiem czy dzieki ,bo sie nie znamy wiec nie wiem czy slusznie zrobila utrzymujac Wasci przy zyciu :lol:

No ,schaboszczaki sie pieka :-) .Ola, co do tego ,ze nie trzeba ulegac to powiem Ci ,ze czasem trzeba :D .Marna ze mnie gospocha ,prawde mowiac ,bo nie mam jakiegos szalonego zapalu do prac domowych , to choc raz do roku dogodze rodzince jak wracaja do domu ,coby wiedzieli ,ze jest do czego wracac :lol:

Posted

jostra napisał(a):

Po 3 - dlaczego Ty chodzisz w rajtuzach??? Nawet jesli tylko zimą. brrrrrrrrrrr :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Bo mam obrzydzenie do kaleson :evilbat: Estetyczne i semantyczne ( kalesony po rosyjsku to kałgotki) :lol: :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):

Kawanga Banana - żyjesz w wodnym środowisku chyba. Gdzie pantofelków i pierwotniaków miliony :P Ale raczej cyganisz, aż w oczy szczypie :evil:

Nie wiem jak Ciebie ale mnie nauczyli w domu prawde mowic i prosze mi to klamstw nie zarzucac :evil: .

A po drugie, wiesz u niektorych w domu nie ma czegos takiego jak podzial na meskie czy damskie obowiazki, kazdy robi wszystko, chlopcze w rajtuzach.

Posted

orsini napisał(a):
jakbys zlazla z palmy bananowej to tez bys chodzila:))hihihi
a moze on jednak jest ten teges jak to szlo...jakies zagraniczne slowo...metrosexualny? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miałam takie podejrzenia :roll: Ale wstydziłam się ich wyartykułować :P :evilbat:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

Kawanga Banana - żyjesz w wodnym środowisku chyba. Gdzie pantofelków i pierwotniaków miliony :P Ale raczej cyganisz, aż w oczy szczypie :evil:

Nie wiem jak Ciebie ale mnie nauczyli w domu prawde mowic i prosze mi to klamstw nie zarzucac :evil: .

A po drugie, wiesz u niektorych w domu nie ma czegos takiego jak podzial na meskie czy damskie obowiazki, kazdy robi wszystko, chlopcze w rajtuzach.

No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Ka-Vanga'][

Kavanga jakie chlopcze???
STARY PIERNIKU a nie chlopcze:))))

Posted

Romas napisał(a):
Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?)

taaa - 1867 :evilbat:

Romas napisał(a):
prawde mowiac ,bo nie mam jakiegos szalonego zapalu do prac domowych , to choc raz do roku dogodze rodzince jak wracaja do domu ,coby wiedzieli ,ze jest do czego wracac :lol:

jak raz do roku to jesteś rozgrzeszona :P :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
jakbys zlazla z palmy bananowej to tez bys chodzila:))hihihi
a moze on jednak jest ten teges jak to szlo...jakies zagraniczne slowo...metrosexualny? :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Miałam takie podejrzenia :roll: Ale wstydziłam się ich wyartykułować :P :evilbat:

Metroseksualny to taki dbający o siebie nadmiernie. Ja nie muszę, bo urodziwy jestem naturalnie i nic nie trza poprawiać. :P

Posted

[quote name='orsini']Kavanga jakie chlopcze???
STARY PIERNIKU a nie chlopcze:))))

Piernik w rajtuzach??? :o :o :o
A feeeeeee 0X :evilbat:
Słyszałam o kasie w skarpecie, ale coś takiego to już duża przesada. :-? :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Romas napisał(a):

:

buhahahahahaha
albo 1367 i pamieta jeszcze bitwe pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
[, bo urodziwy jestem naturalnie i nic nie trza poprawiać. :P

hahahahahahahaahhahahahahahahahahhahahahaha
ZART ROKU NORMALNIE
hahahhhahhahahaaahahahahhahahahahahahahahha

Posted

[quote name='orsini'][quote name='jostra'][quote name='Romas']Panie Tomaszu67 ( to 67 to roku urodzenia ?)
:
buhahahahahaha
albo 1367 i pamieta jeszcze bitwe pod Grunwaldem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My chyba za dużo kombinujemy :roll:
To będzie na 100% 67 P.N.E.

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Romas napisał(a):

:

buhahahahahaha

Pamiętam jeszcze więcej Orsini, bo ja Krewa od Urbana jestem i do tego wszechstronnie wykształcony. :P
A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P

Posted

Tomek67 napisał(a):

No to współczuję facetom w Twoim domu, że muszą depilować nogi :lol: :lol: :lol:

A od kiedy depilacja nog to obowiazek. Dowiedz sie najpierw co to obowiazek i wtedy pogadamy :evilbat: .

Posted

Tomek67 napisał(a):
[A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P

tiaaa
chyba wycietych z Playboya:))))i naklejonych na sciane w toalecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

A od kiedy depilacja nog to obowiazek. Dowiedz sie najpierw co to obowiazek i wtedy pogadamy :evilbat: .

To babski obowiązek :evilbat:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

To podpucha, bo jako metroseksualny depiluje nie tylko nogi :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

[quote name='jostra'][ :lol: :lol: :lol:

My chyba za dużo kombinujemy :roll:
To będzie na 100% 67 P.N.E.
oj tak tak
PRZEDPOTOPOWY to on jest :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
[A 67 to nie rok urodzenia, tylko miesięczna norma kobiałek :P

tiaaa
chyba wycietych z Playboya:))))i naklejonych na sciane w toalecie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Playboy to za wysoki poziom, najwyżej "Twój weekend" 8) :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

To podpucha, bo jako metroseksualny depiluje nie tylko nogi :roll: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

hahahahahahah
wlasnie!!!!

Senga WITAJ dolacz sie!!!
atakujemy te szowinistyczna kreature jaka jest Tomasz 67!!!!

Posted

orsini napisał(a):

oj tak tak

taki nasz prywatny eksponat muzealny :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):

oj tak tak

taki nasz prywatny eksponat muzealny :roll: :evilbat: :lol: :lol: :lol:

taaa wlasnie go odkurzyc trzeba:))))bo jakis taki zasniedzialy jest...:)))i te rajtuzy.... :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...