orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Zagladnę o poranku do Was, bo potem Orsini ślepia zaspawane otworzy i znowu będzie naftaliną od tego starocia :P Orsini - nie zeżarły Cię mole? :P :wink: Wszystkim dzieńdoberek :buzi: coz... powiem tylko: DZIENDOBRY!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: 0X 0X 0X 0X 0X 0X
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):Mek napisał(a):No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce .OD DZIS MOWCIE DO MNIE KRZYSZTOF KOLUMB:))))) . hahahaha znowu odkryl Ameryke no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tego do konxca nie napisałem . Orsini Ty przerabiasz cytaty , pewnie tak samo i zdjecia . MAMY CIE....... hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhaaha Mek, ale TAMTA fota wlasnie NIE byla przerobiona:)))))) hahaahahhah
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 no i mamy 1200 stron!!!!!!!!!! hurra!!! :angel: :angel: :angel: :drinking: :drinking: :drinking: a Wy spicie lenie!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Dzien dobraz wszystkim :angel: , hahaha ja tam juzzzzzzzzz dawno nie spie, bo musialam lapac Nafkowe siku na badanie :evilbat: , hahaha ona jest taka skubana, ze zawsze jak za nia laze zeby zlapac to ona nie chce sikac :evilbat: i laze i laza a potem musze z tym siku wracac przez pol Konstancina :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: .
Pasavera Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):a Wy spicie lenie!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat: kto śpi? :evilbat: :lol: :drinking: :drinking:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 hejloł! :D :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :D
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 No hejloł,hejloł.....nie ma sie tak co cieszyc ,bo dzis wracaja z koloni moje pociechy ,co to ich rodzenie tak ponoc cieszy kobiety, wedlug Meka :lol: .I ten tegos, musze stac od rana przy kuchni ,bo nalezy sie dzieciom jakis solidny obiad ,nie ?
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Eeeeeeee kup chinszczyzne i bedzie spoko, staniu przy garach mowimy NIE :evilbat: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Josrta dobrze ze jestes... jak to jest z przelewami zagranicznymi??? ile kosztuja?czy sie placi prowizje w zaleznosci od tego ile kasy sie im sle?chodzi mi o roznice 90 euro a nie kilkuset...itp
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Eeeeeeee kup chinszczyzne i bedzie spoko, staniu przy garach mowimy NIE :evilbat: . no:)) Romas albo pizze!!! dzieci beda szczesliwe, Ty sie nie napracujesz:))) wiesz, na pewno bardzo dobrze gotujesz, ale znam to po sobie-ja tam nie lubie jak moja mama gotuje, zawsze lepiej smakuje u znajomych-to samo nawet, ale jakie pyszne:))wiec i tak ni e docenia i tak:))) a z pizzy to beda takie szczesliwe, ze nie wiesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Josrta dobrze ze jestes... jak to jest z przelewami zagranicznymi??? ile kosztuja?czy sie placi prowizje w zaleznosci od tego ile kasy sie im sle?chodzi mi o roznice 90 euro a nie kilkuset...itp U nas do równowartości 8tysięcy złotych opłata wynosi 20 zł + 5/10 zł za komunikaty Swift, a od wyższych kwot 0,25%. Ale w innych bankach opłata minimalna może być wyższa, nie mam pojęcia ile może wynosić :roll:
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Pizza mniem, eh rozmazylam sie :evilbat: , no dobra ide sobie wziac kawalek arbuza na sniadanie :roll: .
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 jostra napisał(a): U nas do równowartości 8tysięcy złotych opłata wynosi 20 zł + 5/10 zł za komunikaty Swift, a od wyższych kwot 0,25%. Ale w innych bankach opłata minimalna może być wyższa, nie mam pojęcia ile może wynosić :roll: O to w sumie nie jest zle u Ciebie z tymi oplatami :wink: .
Romas Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Co Wy ,dziewczyny mialabym swoje latorosla sztucznym jedzeniem skarmiac :lol: :lol: Wtrosce o wzrost i inteligencje mlodego pokolenia pizzom i chinszczyznom mowimy NIE! :lol: A tak naprawde to niestety dzieci zamowily schabowego,bo zdaje sie ,ze po dwu tygodniowym pobycie nad morzem i w Białostockich lasach pizza wychodzi im bokiem :-) To ide do tej kuchni ,ide :evilbat:
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 ale co to ten swift???to sa te koszty banku zagranicznego???
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Czyli do źródeł i na swoje miejsce :evilbat: o nie!!!! Kobietki jemu to trzeba chyba ostra kocowe zrobic!!!!!!!! co Wy na to???? :evil: :evilbat: 0X 0X
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Eeeeeee nie mozna sie podporzadkowywac dzieciom, to tak jak z psem, jak pozwolisz na wszystko to Cie zdominuje i potem tylko do garow :evilbat: :lol: .
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Czyli do źródeł i na swoje miejsce :evilbat: o nie!!!! Kobietki jemu to trzeba chyba ostra kocowe zrobic!!!!!!!! co Wy na to???? :evil: :evilbat: 0X 0X A skąd weźmiesz armię Murzynów? :P
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):Czyli do źródeł i na swoje miejsce :evilbat: NO CHORY CHYBA JAKIS :o :evilbat: :evil: 0X .
Ka-Vanga Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Czyli do źródeł i na swoje miejsce :evilbat: o nie!!!! Kobietki jemu to trzeba chyba ostra kocowe zrobic!!!!!!!! co Wy na to???? :evil: :evilbat: 0X 0X A skąd weźmiesz armię Murzynów? :P A po co nam Murzyni, ja tam mam swoje pociechy (tez czarne) dobrze wyszkolone na takich :evilbat: :lol: .
orsini Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a):Czyli do źródeł i na swoje miejsce :evilbat: NO CHORY CHYBA JAKIS :o :evilbat: :evil: 0X . no masz racje - odbilo mu totalnie!!! :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):ale co to ten swift???to sa te koszty banku zagranicznego??? Duuuuzo tłumaczenia :roll: Ale zawsze jest 1 albo 2, zależy od drogi pieniądza Jeden z tych komunikatów traktuje się jako potwierdzenie przelewu
jostra Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 orsini napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Tomek67 napisał(a):Czyli do źródeł i na swoje miejsce :evilbat: NO CHORY CHYBA JAKIS :o :evilbat: :evil: 0X . no masz racje - odbilo mu totalnie!!! :lol: :lol: :lol: Ja tego wcale nie skomentuję 0X Poza tym u mnie chłop robi w kuchni :P A Ty Tomeczku idź do lasu (czyli do swoich źródeł) i najlepiej już tam zostań :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 8, 2005 Posted July 8, 2005 Ale się, kurna, małpiatki obrażają. :lol: A jeszcze nie skończyłem, bo gdzie - kapcie, gazetka, pilot do rączki itepe itede? :P
Recommended Posts