orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Łosie są za rogiem albo w trawie puszczy. Walą browary z żubrami. I ryczą żałośnie za Orsinimi :lol: Mogę Was skumać :P A Ty to moze jusz sobie tesz ic jak Mek co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):[Jadziem, jadziem :P Orsini ma wilczy bilet, nie wpuszczą jej napewno :evilbat: a moj erejs po Solinie??????????? :o :o :o :o :o :cry: :cry: :cry: 0X :evil: :evilbat:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ja :angel: :angel: :angel: :angel: tylko ni wim czy mam psa przyjetego?:))))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Łosie są za rogiem albo w trawie puszczy. Walą browary z żubrami. I ryczą żałośnie za Orsinimi :lol: Mogę Was skumać :P A Ty to moze jusz sobie tesz ic jak Mek co? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie ma mowy :P
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[Jadziem, jadziem :P Orsini ma wilczy bilet, nie wpuszczą jej napewno :evilbat: a moj erejs po Solinie??????????? :o :o :o :o :o :cry: :cry: :cry: 0X :evil: :evilbat: Kurcze :evilbat: Może jakąś operację plastyczną zrobisz :P :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):jostra napisał(a):[Jadziem, jadziem :P Orsini ma wilczy bilet, nie wpuszczą jej napewno :evilbat: a moj erejs po Solinie??????????? :o :o :o :o :o :cry: :cry: :cry: 0X :evil: :evilbat: Kurcze :evilbat: Może jakąś operację plastyczną zrobisz :P :lol: :lol: :lol: i Ty Brutusie przeciwko mnie??? :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X 0X :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :snipersm: :snipersm: :snipersm: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :snipersm: :boom: :chainsaw:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): Kurcze :evilbat: Może jakąś operację plastyczną zrobisz :P :lol: :lol: :lol: Ja się dorzucę do składki :P Dla Orsiniej :buzi:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No wiesz, w sumie pierwszy lift po 40-tce by się przydał. :evilbat: Nie oglądasz tego programu "Bądź piekna" czy cuś takiego ? :P :lol: :lol: :lol: A sponsora już masz (patrz wyżej) :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a): Kurcze :evilbat: Może jakąś operację plastyczną zrobisz :P :lol: :lol: :lol: Ja się dorzucę do składki :P Dla Orsiniej :buzi: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X NIC od Ciebie nie kce!!Ty, Ty , Ty...wrrrr 0X 0X 0X 0X 0X 0X
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):A sponsora już masz (patrz wyżej) :P ON??? on z torbami pojdzie jak tylko sie bedzie rozwodzil:)))) :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 ale jestem glodna:((( a w domku czekaja chicken wings:))takie jak z fakdonalda...mniam:)))ale sa daleko:(((a ja tu:((buuuuu jesc
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Faktycznie kiepski taki sponsor, znów na waciki nie będziesz miała :roll: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Faktycznie kiepski taki sponsor, znów na waciki nie będziesz miała :roll: :lol: :lol: :lol: hahahahaha wlasnie:))))))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Nie bój żaby, Orsini :P Ja Cię zasponsoruję przed rozwodem :wink: O ile w grę wchodzić będzie jeno tylko soft lifcik :D Bo na generalny remont kopary i reszty to nie licz. Wtedy dopiero bym poszedł z torbami. Zresztą kto by się podjął operacji...? Mengele albo Doolitle, chyba tylko :P :wink:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Tomek67']Nie bój żaby, Orsini :P Ja Cię zasponsoruję przed rozwodem :wink: O ile w grę wchodzić będzie jeno tylko soft lifcik :D Bo na generalny remont kopary i reszty to nie licz. Wtedy dopiero bym poszedł z torbami. Zresztą kto by się podjął operacji...? Mengele albo Doolitle, chyba tylko :P :wink: IC JUSZ STAD!!! 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Tomek67']No to idę. :evil: zmienilam zdanie: WRACAJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Tylko żartowałem :evil_lol: typowy facet-oni zawsze oszukuja :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 To, że kobieta zmienną jest wiadomo już od dawna. Ale żeby mężczyzna też??? Babiejesz Tomuś czy metroseksualny jesteś??? :P :evilbat: A może dziadziejesz już? :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orsini - na bolończyku zamieściłem wczoraj kilka zdjęć. Ziurnij tam i powiedz, czy to cuś z otwartym dziobem nie jest przypadkiem podobne do Ciebie? :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): Babiejesz Tomuś czy metroseksualny jesteś??? :P :evilbat: A może dziadziejesz już? :evilbat: :lol: :lol: :lol: hihihihi wlasnie hallo:)))))))))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):To, że kobieta zmienną jest wiadomo już od dawna. Ale żeby mężczyzna też??? Babiejesz Tomuś czy metroseksualny jesteś??? :P :evilbat: A może dziadziejesz już? :evilbat: :lol: :lol: :lol: Dziecinnieję :P I nie zamierzam dorastać :wink:
Recommended Posts