Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Tomek67 napisał(a):
orsini napisał(a):
Tomasz stary pierniku nie podlizuj sie :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X
:lol: :lol: :lol:

Nie dość, że stara to jeszcze nie kumata... Stare baby się porzuca, bo mają orsiniowy charakter. :P Między innymi, oczywiście. :wink:

o Ty swołoczu jeden :evil: 0X 0X :evilbat: :evil: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek napisał(a):
No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce .OD DZIS MOWCIE DO MNIE KRZYSZTOF KOLUMB:)))))
.

hahahaha znowu odkryl Ameryke no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Jostra faceta nie mozna prosic!
trzeba mu mowic na odwrot to on wtedy jako rasowy rogacz stanie okoniem i zrobi na zlosc, a wiec:
ic ic:)))
i nie wracaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Mek! Nie oddawaj pola! Ja takie pyskate baby, to na przegrychę!
A potem leżąc leniwie, wydłubuję szponami ich resztki spomiędzy zębów :evilbat:

Posted

Tomek67 napisał(a):

ja to co innego z miedzy zebow wydlubuje:))ale nie napisze co i jak , bo nieletni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

ja to co innego z miedzy zebow wydlubuje:))ale nie napisze co i jak , bo nieletni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Niechętnie przyznaję, że mnie rozbawiłaś :P A może, to sznureczek po herbacie w torebce? :P

Posted

Orsini - ja sie tu inteligentnie pytam z podwójnym dnem, a Ty znowu no capisco...
A do Krosna jedziesz, Jostra? Bo, że Orsini nie jedzie, to wiem, ale kij jej w oko, jak woli knedliki. :evil: Zresztą nie wiadomo czy by ją służby na Podkarpacie wpuściły :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Orsini - ja sie tu inteligentnie pytam z podwójnym dnem, a Ty znowu no capisco...
A do Krosna jedziesz, Jostra? Bo, że Orsini nie jedzie, to wiem, ale kij jej w oko, jak woli knedliki. :evil: Zresztą nie wiadomo czy by ją służby na Podkarpacie wpuściły :wink:

Jadziem, jadziem :P
Orsini ma wilczy bilet, nie wpuszczą jej napewno :evilbat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...