Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce . IDE SE.
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):Tomasz stary pierniku nie podlizuj sie :evil: :evilbat: :evil: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: Nie dość, że stara to jeszcze nie kumata... Stare baby się porzuca, bo mają orsiniowy charakter. :P Między innymi, oczywiście. :wink: o Ty swołoczu jeden :evil: 0X 0X :evilbat: :evil: 0X 0X 0X :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce .OD DZIS MOWCIE DO MNIE KRZYSZTOF KOLUMB:))))) . hahahaha znowu odkryl Ameryke no :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):No z wami to za chiny ludowe nie wygra w pyskówce . IDE SE. Nie ić plosie :roll: :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jostra faceta nie mozna prosic! trzeba mu mowic na odwrot to on wtedy jako rasowy rogacz stanie okoniem i zrobi na zlosc, a wiec: ic ic:))) i nie wracaj :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mam praktykę w proszeniu :P I na odwrót też :D Strategię trzeba zmieniać :evilbat:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 hmmm a Ty w ten sposob kombinujesz... sprytne, sprytne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek! Nie oddawaj pola! Ja takie pyskate baby, to na przegrychę! A potem leżąc leniwie, wydłubuję szponami ich resztki spomiędzy zębów :evilbat:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Mek! Nie oddawaj pola! Ja takie pyskate baby, to na przegrychę! A potem leżąc leniwie, wydłubuję szponami ich resztki spomiędzy zębów :evilbat: ja to co innego z miedzy zebow wydlubuje:))ale nie napisze co i jak , bo nieletni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):Mek! Nie oddawaj pola! Ja takie pyskate baby, to na przegrychę! A potem leżąc leniwie, wydłubuję szponami ich resztki spomiędzy zębów :evilbat: ja to co innego z miedzy zebow wydlubuje:))ale nie napisze co i jak , bo nieletni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Niechętnie przyznaję, że mnie rozbawiłaś :P A może, to sznureczek po herbacie w torebce? :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 w sumie ciut podobne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Ciut to perwerto nasza gadka :P hahaha ale tylko ciut :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 :lol: :lol: :lol: Oj brzydale, brzydale :evilbat: Ale ja to rozumiem, weekend się zbliża tak? ;)
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):i wystawka:(((bleee alez mi sie nie kce:((( Wystawiać? Psów, rozumiem? :wink:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomasz: robic psow i jechac.....:((((wystawic to juz moge to raptem ze 2 minuty
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orsini - ja sie tu inteligentnie pytam z podwójnym dnem, a Ty znowu no capisco... A do Krosna jedziesz, Jostra? Bo, że Orsini nie jedzie, to wiem, ale kij jej w oko, jak woli knedliki. :evil: Zresztą nie wiadomo czy by ją służby na Podkarpacie wpuściły :wink:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomasz no nie kapuje ostatnio jusz nic:((urlabu mi potrzeba albo bogatego losia, zebym mogla robic NIC...ehhhh zycie jest meczace...
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Łosie są za rogiem albo w trawie puszczy. Walą browary z żubrami. I ryczą żałośnie za Orsinimi :lol: Mogę Was skumać :P
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 uff psiury wymeczone :) tylko potem nie lubie zamiatania klakow
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Orsini - ja sie tu inteligentnie pytam z podwójnym dnem, a Ty znowu no capisco... A do Krosna jedziesz, Jostra? Bo, że Orsini nie jedzie, to wiem, ale kij jej w oko, jak woli knedliki. :evil: Zresztą nie wiadomo czy by ją służby na Podkarpacie wpuściły :wink: Jadziem, jadziem :P Orsini ma wilczy bilet, nie wpuszczą jej napewno :evilbat:
Recommended Posts