Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Orcus napisał(a):
Elitesse napisał(a):

niestety :( jeszcze zadnego nie zrobilam wiec nie bardzo...chyba musze wziac korepetycje :P wiem tylko jak sie szczeniaki produkuje :)

I moze lepiej na tym poprzestan , mniej klopotu :P :P :P :P :P :P

No niby tak . tylko komu zostawicie ta kasiore co sie na psach dorobicie???

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Elitesse i tak wszyscy wiemy, ze masz szczeniete z checi zysku i zarobienia kasy, wiec nie musisz tego nam przypominac, tak?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse i tak wszyscy wiemy, ze masz szczeniete z checi zysku i zarobienia kasy, wiec nie musisz tego nam przypominac, tak?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tak mi sie tylko wymsknelo :) jusz nie bendem :)

Posted

Mek kase zawsze mozna psom zapisac albo na jakies schronisko dla psow dac :) po co niewdzecznym dzieciom zostawiac zeby im sie za dobrze zrobilo ?? niech sie same dorobia :P

Posted

[quote name='Mek'][No niby tak . tylko komu zostawicie ta kasiore co sie na psach dorobicie???
Mek a Ty spadles z choinki?????
co my kurcze chomiki jakies zeby odkladac????
proste jak slonce, jak 2 razy 2...
WYDAMY

Posted

[quote name='orsini'][quote name='Mek'][No niby tak . tylko komu zostawicie ta kasiore co sie na psach dorobicie???
Mek a Ty spadles z choinki?????
co my kurcze chomiki jakies zeby odkladac????
proste jak slonce, jak 2 razy 2...
WYDAMY

ooo !! to jeszcze lepszy pomysl :P

Posted

Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P
to chyba sprawa dyskusyjna :)

hihihihihi
no wlasnie:))))

Posted

z Przemem stwierdzilismy ze jestesmy instytucja ktora wchlonie kazda ilosc kasiorki i nigdy nam nie bedzie za wiele :) wiec jakby ktos mial nadmiar to moze sie podzielic :)

Posted

No wiesz Tomek my to tu jak kosmici. Nie dość, że chłopy to jeszcze jesteśmy za tym by dzieci mieć . A one to tylko kasa, kasa i kasa.
Jakieś bezsercowce sa te kobitki .

Posted

Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):
Elo, Mek. Tylko nie mów na mnie Tomasz, bo nie jestem taki stary. Jak Orsini na przykład. :P

To sprawa bezdyskusyjna. Orsini ma cztery dychy mocno przełożone, a mnie jeszcze lata świetlne do tego.

Mek - one tą kase na puder wydadzą, że niby im czas na trzydziestce się zatrzymał :wink:

Posted

Tomek67 napisał(a):

Tomasz, plączesz się w zeznaniach.
Przed chwilą pisałeś, że jak ty do LO chodziłeś to ja na kapciu pod szafę coś tam :o
To w takim razie jak ja jestem starą wredną babą to Ty chyba jesteś jeszcze starszym zgrzybiałym dziadem.
Proszę się teraz nie odmładzać. :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

Tomek67 napisał(a):
Elitesse napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

To sprawa bezdyskusyjna. Orsini ma cztery dychy mocno przełożone, a mnie jeszcze lata świetlne do tego.

Mek - one tą kase na puder wydadzą, że niby im czas na trzydziestce się zatrzymał :wink:

na jaki puder ?? na WACIKI !!

Posted

jostra napisał(a):
Tomek67 napisał(a):

Tomasz, plączesz się w zeznaniach.
Przed chwilą pisałeś, że jak ty do LO chodziłeś to ja na kapciu pod szafę coś tam :o
To w takim razie jak ja jestem starą wredną babą to Ty chyba jesteś jeszcze starszym zgrzybiałym dziadem.

sie zaplatal facet :) ale jak zwykle kazdy facet miesza sie w zeznaniach :P

Posted

jostra napisał(a):
[To w takim razie jak ja jestem starą wredną babą to Ty chyba jesteś jeszcze starszym zgrzybiałym dziadem.

hahahahahahahahaha

Posted

Mek napisał(a):
No wiesz Tomek my to tu jak kosmici. Nie dość, że chłopy to jeszcze jesteśmy za tym by dzieci mieć . .

DOKLADNIE MIEC!!!!
bo nie Wy je rodzicie!!!
dla Was minuta przyjemnosci a w ciazy kto chodzi?kto zyga w jej trakcie?komu maly pasozyt rozwijajacy sie w brzuchy kradnie skladniki odzywcze jak wapn?ze sie ma osteoporoze na stare lata????dlugo by wymieniac.....
a na koniec i tak sobie znajdujecie mlodsza i zostawiacie nas w piz... :cry: 0X :evil: 0X 0X 0X

Posted

Jak milo, ze o mnie pamietacie :lol:
Orsini, pamietasz chyba, ze wyciagalam od Ciebie nr gg? ;) Wpadne na spytki, coby konkurencja zlego zdania nie miala. Bo in publico to chyba nie damy rady pogadac :lol: Przez prace mam zero czasu na private sprawy :evilbat: Ale co sie odwlecze... jak to mawiaja :P Ciebie popytam o czarno-srebrne gady, jostre o czarne, a Agatke o pieprzaki :) Sa tu jeszcze jacys hodowcy miniuchow? ;)
A o sobie powiem jeszcze, ze mieszkam w bylym woj. leszczynskim ;) Ale pewnie sie przeprowadze do Poznania, o ile ktos mnie poprosi i reke :lol: A jak nie, to se sprawie pyskatego sznaucera i poszczekamy razem do ksiezyca
:evilbat:

Posted

dixie_s napisał(a):
Orsini, pamietasz chyba, ze wyciagalam od Ciebie nr gg? ;) Wpadne na spytki, coby konkurencja zlego zdania nie miala. Bo in publico to chyba nie damy rady pogadac :lol: Przez prace mam zero czasu na private sprawy :evilbat: Ale co sie odwlecze... jak to mawiaja :P Ciebie popytam o czarno-srebrne gady, jostre o czarne, a Agatke o pieprzaki :) Sa tu jeszcze jacys hodowcy miniuchow? ;)
A o sobie powiem jeszcze, ze mieszkam w bylym woj. leszczynskim ;) Ale pewnie sie przeprowadze do Poznania, o ile ktos mnie poprosi i reke :lol: A jak nie, to se sprawie pyskatego sznaucera i poszczekamy razem do ksiezyca

dixie po co chcesz takie gowno jak minik ?? kup sobie sredniaka !! a skoro w leszczynskim mieszkasz to masz tak blisko do mnie :P

Posted

dixie_s napisał(a):

dixie jeszcze białe mogą być :P :lol:

Posted

diexie witaj:))))))
ja jestem stara wredna baba, wiec niewiele pamietam-mam klopoty z pewnym niemcem...on sie chyba Alzheimer wabi, wiec wybacz:)))
ale dolacz sie do naszej dyskusji:))
jest zabawnie :lol: :lol: :lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...