Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 a wy wredoty jestescie :evilbat: 0X :evilbat: 0X :evilbat: 0X mialyscie nic nie pisac a tu 3 stronki machniete wrrrrrrr 0X
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Elitesse']Tomek a czy to kolejne dziecko trzeba z zona miec ?? moze inna kombinacja genow bedzie ciekawsza :) najpierw się go spytaj o badania :roll: No wiesz, PRA i te inne dziadostwa 8) :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Elitesse']Tomek a czy to kolejne dziecko trzeba z zona miec ?? moze inna kombinacja genow bedzie ciekawsza :) hahahaha on akurat zadowolony z poprzedniej kombinacji jest:))ale w sumie moze on dobry reproduktor i bardzo duzo przekazal z siebie :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):a wy wredoty jestescie :evilbat: 0X :evilbat: 0X :evilbat: 0X Odkryłaś Amerykę :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='orsini'][quote name='Elitesse']Tomek a czy to kolejne dziecko trzeba z zona miec ?? moze inna kombinacja genow bedzie ciekawsza :) hahahaha on akurat zadowolony z poprzedniej kombinacji jest:))ale w sumie moze on dobry reproduktor i bardzo duzo przekazal z siebie :lol: :lol: :lol: :lol: ale zawsze moze byc jeszcze lepsza :P nie bedzie wiedzial dopoki sie nie przekona... :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):[najpierw się go spytaj o badania :roll: No wiesz, PRA i te inne dziadostwa 8) :lol: :lol: :lol: tak tak zwlaszcza te inne dziadostwa:))) popros o testy na wirusowe zap. watroby typu B i C HIV kiła rzerzaczka itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):a wy wredoty jestescie :evilbat: 0X :evilbat: 0X :evilbat: 0X Odkryłaś Amerykę :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nie wredoty a stare wredne baby!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): hahahaha on akurat zadowolony z poprzedniej kombinacji jest:))ale w sumie moze on dobry reproduktor i bardzo duzo przekazal z siebie :lol: :lol: :lol: :lol: a skad jestes taka pewna ze zadowolony a moze juz tylko dobra mine do zlej gry robi??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Aaaa paskudy!!! A pokochać chłopa dla jego pięknego oblicza (i innych cudeniek równie pięknych), enteligencji, wysportowania, charakteru niezłomnego, codziennego prania meskich skarpetek i innych rozkoszy, to już nie? Pikuś? Tylko kasiorka, bagsy, krugerandy i radio na full w wypasionym BMW wolno przejeżdżającym z otwartymi oknami bez wieś? Rodzaj żeński, to se jeszcze pożyje. A Ty się chłopie zaharuj, zachoruj i zdechnij. Pasożyty :evil: (to do bab).
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[najpierw się go spytaj o badania :roll: No wiesz, PRA i te inne dziadostwa 8) :lol: :lol: :lol: tak tak zwlaszcza te inne dziadostwa:))) popros o testy na wirusowe zap. watroby typu B i C HIV kiła rzerzaczka itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihi ale kily sie chyba nie dziedziczy :) no chyba ze sklonnosc do chorob :)
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Aaaa paskudy!!! A pokochać chłopa dla jego pięknego oblicza (i innych cudeniek równie pięknych), enteligencji, wysportowania, charakteru niezłomnego, codziennego prania meskich skarpetek i innych rozkoszy, to już nie? Pikuś? Tylko kasiorka, bagsy, krugerandy i radio na full w wypasionym BMW wolno przejeżdżającym z otwartymi oknami bez wieś? Rodzaj żeński, to se jeszcze pożyje. A Ty się chłopie zaharuj, zachoruj i zdechnij. Pasożyty :evil: (to do bab). zaraz pasozyty!!!! MADRE I MYSLACE OSOBNIKI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: w dodatku wiedzace czego chca:)))))))
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): nie wredoty a stare wredne baby!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Orsini mow za siebie bo sa tez tutaj osoby deczko mlodsze niz Ty czterdziestko jakbys nie wiedziala :evilbat: :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):[hihi ale kily sie chyba nie dziedziczy :) no chyba ze sklonnosc do chorob :) Ty gupia babo pomysl o sobie!!!! toz o to chodzi , zebys TY nie zalapala tego!!!a nie tam bachorek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 łoooo zamach w Londynie....to ty moze Tomek nie jedz do niujorku - u nas bezpieczniej :)
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):[hihi ale kily sie chyba nie dziedziczy :) no chyba ze sklonnosc do chorob :) Ty gupia babo pomysl o sobie!!!! toz o to chodzi , zebys TY nie zalapala tego!!!a nie tam bachorek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ja nie mam zamiaru z Tomkiem sypiac :) wystarczy mi to co mam :)
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[najpierw się go spytaj o badania :roll: No wiesz, PRA i te inne dziadostwa 8) :lol: :lol: :lol: tak tak zwlaszcza te inne dziadostwa:))) popros o testy na wirusowe zap. watroby typu B i C HIV kiła rzerzaczka itp :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Adidasa nie stwierdzono, z chorób wątroby tylko marskość, a kiłę i rzeżuchę wyleczyłem. W sumie jestem zdrowy :P
Mek Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ło ludzie. ja juz nie wyrabiam z czytaniem. Witaj Tomasz . Elitesse , a Ty nie wiesz jak sie dzieci robi???
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mek napisał(a):Ło ludzie. ja juz nie wyrabiam z czytaniem. Witaj Tomasz . Elitesse , a Ty nie wiesz jak sie dzieci robi??? niestety :( jeszcze zadnego nie zrobilam wiec nie bardzo...chyba musze wziac korepetycje :P wiem tylko jak sie szczeniaki produkuje :)
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a): ja nie mam zamiaru z Tomkiem sypiac :) wystarczy mi to co mam :) Znalazła się żaba, co błota nie lubi :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse myslalam, ze masz siebie na mysli, bo pytalas go o inna kobminacje genow :lol: :lol: :lol: ja tam jusz zainteresowana nie jestem:))) bo i tak go zoba oskubie to co mi zostaloby?jakies marne ochlapy-NIE DZIEKUJE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a): niestety :( jeszcze zadnego nie zrobilam wiec nie bardzo...chyba musze wziac korepetycje :P wiem tylko jak sie szczeniaki produkuje :) I moze lepiej na tym poprzestan , mniej klopotu :P :P :P :P :P :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a): ja nie mam zamiaru z Tomkiem sypiac :) wystarczy mi to co mam :) Znalazła się żaba, co błota nie lubi :P hahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):Elitesse napisał(a): niestety :( jeszcze zadnego nie zrobilam wiec nie bardzo...chyba musze wziac korepetycje :P wiem tylko jak sie szczeniaki produkuje :) I moze lepiej na tym poprzestan , mniej klopotu :P :P :P :P :P :P ze szczeniakow przynajmniej jakis zysk jest a w bachorki trzeba tylko pakowac do us...smierci
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 [quote name='Orcus'][quote name='Elitesse'] niestety :( jeszcze zadnego nie zrobilam wiec nie bardzo...chyba musze wziac korepetycje :P wiem tylko jak sie szczeniaki produkuje :) I moze lepiej na tym poprzestan , mniej klopotu :P :P :P :P :P :P i... TANIEJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a): ja nie mam zamiaru z Tomkiem sypiac :) wystarczy mi to co mam :) Znalazła się żaba, co błota nie lubi :P moze lubi tylko sprawdzone ?? :P
Recommended Posts