Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tomek67 napisał(a):
A tak poza tym, to jesteście odrażające typy :evil: Dziecko przeliczają na dolary i na kila :evil: A siano żryć!!! Bedzie taniej i nwystarczy na pieluchy. Ja mam księżniczkę 7-letnią i cudo jest. Mogę mieć drugą, ale współspaczka nie chce słyszeć :(

hahaha widzisz jaka madra????
policzyla, ze za kolejne to jusz wypasiona chata na wsi z bali i basen w ogrodzie:))))))))i jeszcze na kilka importow starczy z USA:))))))

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orcus napisał(a):
[a bedziesz dzisiaj u Krychy bo ja tak to ci powiem co i jak a JOZEK czynny jest chyba do 20 to zdazysz :P :P :P :P :P :P

heheheh nie wiem...czy bede...
powinnam zajechac, ale nie wiem o ktorej mi dadza fure!a jutro kundle musze robic na wystawke i mi si e nie kce:((ehhhh:((((

Posted

orsini napisał(a):

powinnam zajechac, ale nie wiem o ktorej mi dadza fure!a jutro kundle musze robic na wystawke i mi si e nie kce:((ehhhh:((((

No dlatego dzisiaj do niej zajade bo jutro tez kociuby do wystawki trzeba przygotowac i wcale mi sie nie kce jechac bo jeszcze w morde dostac mozna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P

Posted

Tomek67 napisał(a):
My to już wszystko mamy Orsini. :P A na wakacje brykamy do Niujorku, albo Niujork do nas :B-fly:

WOW!!!
a nie rozwodzisz sie czasem???
Ja Ci nawet moge jakas ksiezniczke urodzic w takim wypadku:))))hihihi
ale zaraz zaraz....czyja ta kasa?bo moze zony jest, a nie Twoja:))))))to wtedy nie ma mowy:))))))
a z njujorkiem to uwazaj jak samolot ma sie ku ladowaniu, bo tam to roznie bywa :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
[ teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P

hahahahaa no
ale u nas nie ma takich agresorow jak przy tych ca de bu czy jak je zwal:)))))

Posted

orsini napisał(a):
Orcus napisał(a):
[ teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P

hahahahaa no
ale u nas nie ma takich agresorow jak przy tych ca de bu czy jak je zwal:)))))

No ale kochana jak dostaniesz ring przy takich amstafach i beda tacy kolo Ciebie jak ci ochroniarze w Olsztynie co to rzekomo ich Daniel znal i go mieli bronic przed Tadziem to nigdy nic nie wiadomo co Cie moze spotkac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):

No dlatego dzisiaj do niej zajade bo jutro tez kociuby do wystawki trzeba przygotowac i wcale mi sie nie kce jechac bo jeszcze w morde dostac mozna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P

Najlepiej jak będziemy udawać, że orsini nie znamy, bo inaczej to napewno w mordę dostaniemy :evilbat:
UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P

Posted

jostra napisał(a):

Najlepiej jak będziemy udawać, że orsini nie znamy, bo inaczyj to napewno w mordę dostaniemy :evilbat:
UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P

JA TEZ JADE Z OCHRONA!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D

Posted

Orcus napisał(a):
[No ale kochana jak dostaniesz ring przy takich amstafach i beda tacy kolo Ciebie jak ci ochroniarze w Olsztynie co to rzekomo ich Daniel znal i go mieli bronic przed Tadziem to nigdy nic nie wiadomo co Cie moze spotkac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahaha:)))
no tym razem teriery sa w niedziele wiec tych 2 to nie bedzie:)))hihihi
smieszy mnie to, ze te kolosy to zawsze maja panny anorektyczki-kurcze toz jak ja taki przygniecie to od razu zagniecie:)))))

Posted

jostra napisał(a):
[UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P

ze niby KTO???
:)))bo jakos Piter to wyglada, ale na bialy pas:))))padlby po 1wszym treningu:)))

Posted

orsini napisał(a):

ale zaraz zaraz....czyja ta kasa?bo moze zony jest, a nie Twoja:

Tjaaaaa.... Żona jest bardzo poważnym udziałowcem. Z pensją nauczycielską. I wszystko idzie na buty i kapelusze :evil: . Tyle mam chociaż oddechu. :wink:

Posted

I bardzo delikatnie ostrzegam na komentarze przy ringu!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

hahahaha:)))
no tym razem teriery sa w niedziele wiec tych 2 to nie bedzie:)))hihihi
smieszy mnie to, ze te kolosy to zawsze maja panny anorektyczki-kurcze toz jak ja taki przygniecie to od razu zagniecie:)))))

sa na to sposoby skoro jeszcze dychaja i przy nich sie kreca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
[UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P

ze niby KTO???
:)))bo jakos Piter to wyglada, ale na bialy pas:))))padlby po 1wszym treningu:)))

No teraz nie trenuje, a wywalczyl go 10 lat temu.
Myslę, że z niejednym dałby sobie radę, a brzuszek to od piwska ma :P
Poza tym ma kolegów, którzy dalej trenują. :D

Posted

jostra napisał(a):

I na pewno ich zabiera ze soba na wystawe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
[Poza tym ma kolegów, którzy dalej trenują. :D

kolegow to i ja mam:)))
i to jakich:))))))

Tomasz...
a intercyze przed slubem spisal???
bo w takim wypadku po rozwodzie ona Cie zaskarzy o pogorszenie sie jej poziomu zycia czy jakos tak i jeszcze bedziesz musial na nia w dalszym ciagu bulic, i jusz niewiele zostanie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
jostra napisał(a):

I na pewno ich zabiera ze soba na wystawe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nie, to było ostrzeżenie na przyszłość :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):

Nie, to było ostrzeżenie na przyszłość :evilbat: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):

Tomasz...
a intercyze przed slubem spisal???
bo w takim wypadku po rozwodzie ona Cie zaskarzy o pogorszenie sie jej poziomu zycia czy jakos tak i jeszcze bedziesz musial na nia w dalszym ciagu bulic, i jusz niewiele zostanie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

I z tego powodu orsini nie ostrz sobie na niego zebow bo juz jest skazany na przegrana a ty nie bedziesz miala bogatego bo zona wszystko skasuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

no wlasnie te zony jak pijawki jak sie przyzsie taka to wszystko wyssie:)))
i z tego powodu ja miec ZONY NIGDY NIE BEDE MIEC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
i z tego powodu ja miec ZONY NIGDY NIE BEDE MIEC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A już myslałam, że wolisz kobity :P

Posted

orsini napisał(a):

Na odwrot tak samo i jeszcze milych kolegow potem straszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
[
Na odwrot tak samo i jeszcze milych kolegow potem straszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahahahahahahahahahahahahahaha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...