orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):A tak poza tym, to jesteście odrażające typy :evil: Dziecko przeliczają na dolary i na kila :evil: A siano żryć!!! Bedzie taniej i nwystarczy na pieluchy. Ja mam księżniczkę 7-letnią i cudo jest. Mogę mieć drugą, ale współspaczka nie chce słyszeć :( hahaha widzisz jaka madra???? policzyla, ze za kolejne to jusz wypasiona chata na wsi z bali i basen w ogrodzie:))))))))i jeszcze na kilka importow starczy z USA:))))))
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):[a bedziesz dzisiaj u Krychy bo ja tak to ci powiem co i jak a JOZEK czynny jest chyba do 20 to zdazysz :P :P :P :P :P :P heheheh nie wiem...czy bede... powinnam zajechac, ale nie wiem o ktorej mi dadza fure!a jutro kundle musze robic na wystawke i mi si e nie kce:((ehhhh:((((
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 My to już wszystko mamy Orsini. :P A na wakacje brykamy do Niujorku, albo Niujork do nas :B-fly:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): heheheh nie wiem...czy bede... powinnam zajechac, ale nie wiem o ktorej mi dadza fure!a jutro kundle musze robic na wystawke i mi si e nie kce:((ehhhh:(((( No dlatego dzisiaj do niej zajade bo jutro tez kociuby do wystawki trzeba przygotowac i wcale mi sie nie kce jechac bo jeszcze w morde dostac mozna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):My to już wszystko mamy Orsini. :P A na wakacje brykamy do Niujorku, albo Niujork do nas :B-fly: WOW!!! a nie rozwodzisz sie czasem??? Ja Ci nawet moge jakas ksiezniczke urodzic w takim wypadku:))))hihihi ale zaraz zaraz....czyja ta kasa?bo moze zony jest, a nie Twoja:))))))to wtedy nie ma mowy:)))))) a z njujorkiem to uwazaj jak samolot ma sie ku ladowaniu, bo tam to roznie bywa :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):[ teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P hahahahaa no ale u nas nie ma takich agresorow jak przy tych ca de bu czy jak je zwal:)))))
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Orcus napisał(a):[ teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P hahahahaa no ale u nas nie ma takich agresorow jak przy tych ca de bu czy jak je zwal:))))) No ale kochana jak dostaniesz ring przy takich amstafach i beda tacy kolo Ciebie jak ci ochroniarze w Olsztynie co to rzekomo ich Daniel znal i go mieli bronic przed Tadziem to nigdy nic nie wiadomo co Cie moze spotkac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a): heheheh nie wiem...czy bede... powinnam zajechac, ale nie wiem o ktorej mi dadza fure!a jutro kundle musze robic na wystawke i mi si e nie kce:((ehhhh:(((( No dlatego dzisiaj do niej zajade bo jutro tez kociuby do wystawki trzeba przygotowac i wcale mi sie nie kce jechac bo jeszcze w morde dostac mozna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: teraz to sie lepiej przy ringu nie odzywac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: takze orsini bez komentarzy prosze na wystawach :P :P :P :P :P :P :P Najlepiej jak będziemy udawać, że orsini nie znamy, bo inaczej to napewno w mordę dostaniemy :evilbat: UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): Najlepiej jak będziemy udawać, że orsini nie znamy, bo inaczyj to napewno w mordę dostaniemy :evilbat: UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P JA TEZ JADE Z OCHRONA!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):[No ale kochana jak dostaniesz ring przy takich amstafach i beda tacy kolo Ciebie jak ci ochroniarze w Olsztynie co to rzekomo ich Daniel znal i go mieli bronic przed Tadziem to nigdy nic nie wiadomo co Cie moze spotkac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha:))) no tym razem teriery sa w niedziele wiec tych 2 to nie bedzie:)))hihihi smieszy mnie to, ze te kolosy to zawsze maja panny anorektyczki-kurcze toz jak ja taki przygniecie to od razu zagniecie:)))))
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):[UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P ze niby KTO??? :)))bo jakos Piter to wyglada, ale na bialy pas:))))padlby po 1wszym treningu:)))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): ale zaraz zaraz....czyja ta kasa?bo moze zony jest, a nie Twoja: Tjaaaaa.... Żona jest bardzo poważnym udziałowcem. Z pensją nauczycielską. I wszystko idzie na buty i kapelusze :evil: . Tyle mam chociaż oddechu. :wink:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 I bardzo delikatnie ostrzegam na komentarze przy ringu!!!!!!!!!! :evilbat: :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): hahahaha:))) no tym razem teriery sa w niedziele wiec tych 2 to nie bedzie:)))hihihi smieszy mnie to, ze te kolosy to zawsze maja panny anorektyczki-kurcze toz jak ja taki przygniecie to od razu zagniecie:))))) sa na to sposoby skoro jeszcze dychaja i przy nich sie kreca :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):[UWAGA (dla wszystkich zainteresowanych)!!! JADĘ Z OCHRONIARZEM - MA CZARNY PAS!!! :P ze niby KTO??? :)))bo jakos Piter to wyglada, ale na bialy pas:))))padlby po 1wszym treningu:))) No teraz nie trenuje, a wywalczyl go 10 lat temu. Myslę, że z niejednym dałby sobie radę, a brzuszek to od piwska ma :P Poza tym ma kolegów, którzy dalej trenują. :D
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): No teraz nie trenuje, a wywalczyl go 10 lat temu. Myslę, że z niejednym dałby sobie radę, a brzuszek to od piwska ma :P Poza tym ma kolegów, którzy dalej trenują. :D I na pewno ich zabiera ze soba na wystawe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):[Poza tym ma kolegów, którzy dalej trenują. :D kolegow to i ja mam:))) i to jakich:)))))) Tomasz... a intercyze przed slubem spisal??? bo w takim wypadku po rozwodzie ona Cie zaskarzy o pogorszenie sie jej poziomu zycia czy jakos tak i jeszcze bedziesz musial na nia w dalszym ciagu bulic, i jusz niewiele zostanie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):jostra napisał(a): No teraz nie trenuje, a wywalczyl go 10 lat temu. Myslę, że z niejednym dałby sobie radę, a brzuszek to od piwska ma :P Poza tym ma kolegów, którzy dalej trenują. :D I na pewno ich zabiera ze soba na wystawe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nie, to było ostrzeżenie na przyszłość :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): Nie, to było ostrzeżenie na przyszłość :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): Tomasz... a intercyze przed slubem spisal??? bo w takim wypadku po rozwodzie ona Cie zaskarzy o pogorszenie sie jej poziomu zycia czy jakos tak i jeszcze bedziesz musial na nia w dalszym ciagu bulic, i jusz niewiele zostanie... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I z tego powodu orsini nie ostrz sobie na niego zebow bo juz jest skazany na przegrana a ty nie bedziesz miala bogatego bo zona wszystko skasuje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 no wlasnie te zony jak pijawki jak sie przyzsie taka to wszystko wyssie:))) i z tego powodu ja miec ZONY NIGDY NIE BEDE MIEC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):no wlasnie te zony jak pijawki jak sie przyzsie taka to wszystko wyssie:))) i z tego powodu ja miec ZONY NIGDY NIE BEDE MIEC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A już myslałam, że wolisz kobity :P
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):no wlasnie te zony jak pijawki jak sie przyzsie taka to wszystko wyssie:))) i z tego powodu ja miec ZONY NIGDY NIE BEDE MIEC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na odwrot tak samo i jeszcze milych kolegow potem straszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):[ Na odwrot tak samo i jeszcze milych kolegow potem straszy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahahahahahahahahahahahahahahahaha
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek a czy to kolejne dziecko trzeba z zona miec ?? moze inna kombinacja genow bedzie ciekawsza :)
Recommended Posts