jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :( Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol: wlasnie bardzo madry i umie liczyc pieniazki:))))))inwestycja z gory skazana na porazke;)))) Kiedyś mówili, że wychowanie i utrzymanie dziecka do 18 roku życia to wydatek 300 tysięcy :o
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a): taaaaaaaaaa jasne.... a nie idziesz moze na zakupy????na DLUGIE zakupy albo cos?:))) to chociaz sie zgrzejesz w taka pogode jak dzik:)))) cos ty zakupy?????? w taka pogode ?????? nigdy w zyciu :P :P :P :P :P o wlasnie ! zakupy !! ide po nowa doniczke i biore sie za przesadzanie kwiatkow :) wiem ze to nie ta pora roku ale jak mi kwiata ostatnio z parapetu zwialo dwa pietra w dol to by mu sie przydala mala naprawa :)
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a): Kiedyś mówili, że wychowanie i utrzymanie dziecka do 18 roku życia to wydatek 300 tysięcy :o To chyba juz bardzo dawno bylo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :( Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol: wlasnie bardzo madry i umie liczyc pieniazki:))))))inwestycja z gory skazana na porazke;)))) Kiedyś mówili, że wychowanie i utrzymanie dziecka do 18 roku życia to wydatek 300 tysięcy :o no na pewno cos okolo tysiaczka miesiecznie wychodzi....
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :( Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol: wlasnie bardzo madry i umie liczyc pieniazki:))))))inwestycja z gory skazana na porazke;)))) Kiedyś mówili, że wychowanie i utrzymanie dziecka do 18 roku życia to wydatek 300 tysięcy :o ale to chyba MINIMUM!!!! tak czy siak super dom na wsi pluz samochod zamias 1 sztuki!!!!
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):ano niestety nawet moj wet ostatnio zadeklarowal ze mysli o wyjezdzie do Angli :( buu on mnie chce zostawic :( chyba sie utopie... nie dam rady bez naszego plotkowania po dwie godziny :) Moja wetka też coś mówiłą na ten temat :roll: :-?
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):ano niestety nawet moj wet ostatnio zadeklarowal ze mysli o wyjezdzie do Angli :( buu on mnie chce zostawic :( chyba sie utopie... nie dam rady bez naszego plotkowania po dwie godziny :) Moja wetka też coś mówiłą na ten temat :roll: :-? moj ma 3 lecznice i twierdzi ze mu sie to ledwo oplaca :( szkoda ze ma zone bo bym razem z nim wyjechala :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):ano niestety nawet moj wet ostatnio zadeklarowal ze mysli o wyjezdzie do Angli :( buu on mnie chce zostawic :( chyba sie utopie... nie dam rady bez naszego plotkowania po dwie godziny :) Moja wetka też coś mówiłą na ten temat :roll: :-? tesz nad tym mysle, ale nad Irlandia... tylko bez psow ani rusz a na testy dla nich na razie mnie nie stac:(((wiec przez najblizsze miesiace zostane tu... ale mnie w tym kraju NIC nie trzyma, NIC:((((
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 idem do sklepu - a wy macie NIC nie pisac :) moze niech sie DGM zawiesi albo cus ... :)
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):a potem ta niewdziecznasc wrednych dzieci :lol: no wlasnie od kompa wyganiaja :lol: :lol: :lol: :lol: ide sobie odpoczac na plaze bo tu dom wariatow :evil: :evil: :evil: :evil: dwie wariatki maja ciaze urojona , jedna nie chce jesc a druga chodzi i piszczy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: niewyrobka :P :P :P :P :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):a potem ta niewdziecznasc wrednych dzieci :lol: no przeciez mowie, ze inwestycja z gory skazana na porazke!!! w zyciu sie nie zwroci!!! :)))))))))a Ty sie krzywisz, ze Przemo madry i mysli logicznie :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus wait... slyszalam, ze Ty sie znasz na zaslonach?bo masz tak jak ja kce miec tak jak dzieci rysuja na obrazkach:)) ile one musza wystawac poza okno zeby ladnie bylo???
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):a potem ta niewdziecznasc wrednych dzieci :lol: no przeciez mowie, ze inwestycja z gory skazana na porazke!!! w zyciu sie nie zwroci!!! :)))))))))a Ty sie krzywisz, ze Przemo madry i mysli logicznie :lol: :lol: :lol: :lol: Bo baba to zawsze najpierw robi, a później mysli (albo i nie) :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Orcus wait... slyszalam, ze Ty sie znasz na zaslonach?bo masz tak jak ja kce miec tak jak dzieci rysuja na obrazkach:)) ile one musza wystawac poza okno zeby ladnie bylo??? A to zalezy jakiej wysokosci i dlugosci masz okno
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Ale pewnie to standart jezeli chcesz na male okna to pewnie maja jakies okolo 130cm wiec mususz kupic firanke o dlugosci 150 lub 160cm i zawsze kupujesz dwie szerokosci okna jak cos nie jasne to jak sie spotkamy to Ci wytlumacze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a):Orcus wait... slyszalam, ze Ty sie znasz na zaslonach?bo masz tak jak ja kce miec tak jak dzieci rysuja na obrazkach:)) ile one musza wystawac poza okno zeby ladnie bylo??? A to zalezy jakiej wysokosci i dlugosci masz okno oj wysokosc to ja nie wiem, ale ono waskie jest do metra... a wysokosc?normalnie tak jak u Krysi mniej wiecej, tylko ono waskie jest takie bleee
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):Ale pewnie to standart jezeli chcesz na male okna to pewnie maja jakies okolo 130cm wiec mususz kupic firanke o dlugosci 150 lub 160cm i zawsze kupujesz dwie szerokosci okna jak cos nie jasne to jak sie spotkamy to Ci wytlumacze :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bedzie za pozno:))bo dzisiaj chyba dostawa jest w Jysku:)))) bo ja mam taka wizje: w srodek rolety z bambusa a po bokach zalony-tak dla ozdoby, czyli 2 musza byc na 1 okno, ale one szerokie sa strasznie bo 140cm, wiec 2 dadza 3metry!!!!!!!!:(((((ehhh
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Orcus wait... slyszalam, ze Ty sie znasz na zaslonach?bo masz tak jak ja kce miec tak jak dzieci rysuja na obrazkach:)) ile one musza wystawac poza okno zeby ladnie bylo??? Dziewczynki mogą wystawać 50 cm, a chłopcy trochę dalej :wink:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): bo ja mam taka wizje: w srodek rolety z bambusa a po bokach zalony-tak dla ozdoby, czyli 2 musza byc na 1 okno, ale one szerokie sa strasznie bo 140cm, wiec 2 dadza 3metry!!!!!!!!:(((((ehhh Musisz mieć mocne hoki i karnisze, żeby bambusa utrzymały :P
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 zalezy jak chcesz upiac u mnie nie wystaja poza parapet a kupowalam 150cm dlugie to mozesz kupic 160 cm jak chcesz , a szerokosc to zawsze kupujesz dwie szerokosci okna i wtedy dzielisz na pol jak okno ma 1m szerokosci to musisz kupic dwa razy 1m i niech w sklepie odrazu Ci podziela a jak masz 150cm szerokie to wtedy kupujesz dwa razy po 150cm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dorotak Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):dorotak napisał(a):Oczywiście. Chociaż na tej długości to chyba uda Ci się wygiąć tylko jeden zakręt. ). :o :o :o :o :o :o to ile moze byc w nim zakretow????????????? Zależy od długości tunelu i wyobraźni sędziego ;) Ale typowo nie więcej niż 2 (w kształcie S). orsini napisał(a):i ja mam namowic moje psy zeby tam wlazly??????????????????? :o :o :o :o :o :o :o Stopniowo :lol: :lol: Najpierw lekko zaginasz, żeby nie było widać wyjścia od razu, ale jak pies wbiegnie kawałek do tunelu to je widzi. Potem zaginasz coraz bardziej. Jak już umie zrobić zakręt w kształcie literki U to możesz zacząć dodawać drugi zakręt. Ale już w zasadzie nie powinno mu to sprawiać żadnych kłopotów (ilość zakrętów). Dziewczyny i chłopaki (cześć Tomek :hand: ) ale dzisiaj dajecie czadu :cunao: A ja niestety muszę się brać za robotę :(
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 oj ja to za gupia jestem... chyba jednak poczekam jak sie spotkamy to mi rozrysujesz, bo tu to jakas wyzsza inteligencja jest potrzebna , zeby zalapac:))))))))))))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 A tak poza tym, to jesteście odrażające typy :evil: Dziecko przeliczają na dolary i na kila :evil: A siano żryć!!! Bedzie taniej i nwystarczy na pieluchy. Ja mam księżniczkę 7-letnią i cudo jest. Mogę mieć drugą, ale współspaczka nie chce słyszeć :(
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):oj ja to za gupia jestem... chyba jednak poczekam jak sie spotkamy to mi rozrysujesz, bo tu to jakas wyzsza inteligencja jest potrzebna , zeby zalapac:)))))))))))) a bedziesz dzisiaj u Krychy bo ja tak to ci powiem co i jak a JOZEK czynny jest chyba do 20 to zdazysz :P :P :P :P :P :P
Recommended Posts