Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :(

Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol:

wlasnie
bardzo madry i umie liczyc pieniazki:))))))inwestycja z gory skazana na porazke;))))

Kiedyś mówili, że wychowanie i utrzymanie dziecka do 18 roku życia to wydatek 300 tysięcy :o

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):

taaaaaaaaaa
jasne....
a nie idziesz moze na zakupy????na DLUGIE zakupy albo cos?:)))
to chociaz sie zgrzejesz w taka pogode jak dzik:))))

cos ty zakupy?????? w taka pogode ?????? nigdy w zyciu :P :P :P :P :P

o wlasnie ! zakupy !! ide po nowa doniczke i biore sie za przesadzanie kwiatkow :) wiem ze to nie ta pora roku ale jak mi kwiata ostatnio z parapetu zwialo dwa pietra w dol to by mu sie przydala mala naprawa :)

Posted

jostra napisał(a):

Kiedyś mówili, że wychowanie i utrzymanie dziecka do 18 roku życia to wydatek 300 tysięcy :o

To chyba juz bardzo dawno bylo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

wlasnie
bardzo madry i umie liczyc pieniazki:))))))inwestycja z gory skazana na porazke;))))

no na pewno cos okolo tysiaczka miesiecznie wychodzi....

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

wlasnie

ale to chyba MINIMUM!!!!
tak czy siak super dom na wsi pluz samochod zamias 1 sztuki!!!!

Posted

Elitesse napisał(a):
ano niestety nawet moj wet ostatnio zadeklarowal ze mysli o wyjezdzie do Angli :( buu on mnie chce zostawic :( chyba sie utopie... nie dam rady bez naszego plotkowania po dwie godziny :)

Moja wetka też coś mówiłą na ten temat :roll: :-?

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):
ano niestety nawet moj wet ostatnio zadeklarowal ze mysli o wyjezdzie do Angli :( buu on mnie chce zostawic :( chyba sie utopie... nie dam rady bez naszego plotkowania po dwie godziny :)

moj ma 3 lecznice i twierdzi ze mu sie to ledwo oplaca :( szkoda ze ma zone bo bym razem z nim wyjechala :P

Posted

jostra napisał(a):
Elitesse napisał(a):

tesz nad tym mysle, ale nad Irlandia...
tylko bez psow ani rusz a na testy dla nich na razie mnie nie stac:(((wiec przez najblizsze miesiace zostane tu...
ale mnie w tym kraju NIC nie trzyma, NIC:((((

Posted

Elitesse napisał(a):
a potem ta niewdziecznasc wrednych dzieci :lol:

no wlasnie od kompa wyganiaja :lol: :lol: :lol: :lol: ide sobie odpoczac na plaze bo tu dom wariatow :evil: :evil: :evil: :evil: dwie wariatki maja ciaze urojona , jedna nie chce jesc a druga chodzi i piszczy :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: niewyrobka :P :P :P :P :P

Posted

Elitesse napisał(a):

no przeciez mowie, ze inwestycja z gory skazana na porazke!!!
w zyciu sie nie zwroci!!!
:)))))))))a Ty sie krzywisz, ze Przemo madry i mysli logicznie :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus wait...
slyszalam, ze Ty sie znasz na zaslonach?bo masz tak jak ja kce miec tak jak dzieci rysuja na obrazkach:))
ile one musza wystawac poza okno zeby ladnie bylo???

Posted

orsini napisał(a):
Elitesse napisał(a):

no przeciez mowie, ze inwestycja z gory skazana na porazke!!!
w zyciu sie nie zwroci!!!
:)))))))))a Ty sie krzywisz, ze Przemo madry i mysli logicznie :lol: :lol: :lol: :lol:

Bo baba to zawsze najpierw robi, a później mysli (albo i nie) :evilbat: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
Orcus wait...
slyszalam, ze Ty sie znasz na zaslonach?bo masz tak jak ja kce miec tak jak dzieci rysuja na obrazkach:))

A to zalezy jakiej wysokosci i dlugosci masz okno

Posted

Ale pewnie to standart jezeli chcesz na male okna to pewnie maja jakies okolo 130cm wiec mususz kupic firanke o dlugosci 150 lub 160cm i zawsze kupujesz dwie szerokosci okna jak cos nie jasne to jak sie spotkamy to Ci wytlumacze
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Orcus napisał(a):
orsini napisał(a):
Orcus wait...

A to zalezy jakiej wysokosci i dlugosci masz okno

oj wysokosc to ja nie wiem, ale ono waskie jest do metra...
a wysokosc?normalnie tak jak u Krysi mniej wiecej, tylko ono waskie jest takie bleee

Posted

Orcus napisał(a):
Ale pewnie to standart jezeli chcesz na male okna to pewnie maja jakies okolo 130cm wiec mususz kupic firanke o dlugosci 150 lub 160cm i zawsze kupujesz dwie szerokosci okna jak cos nie jasne to jak sie spotkamy to Ci wytlumacze
:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bedzie za pozno:))bo dzisiaj chyba dostawa jest w Jysku:))))
bo ja mam taka wizje: w srodek rolety z bambusa a po bokach zalony-tak dla ozdoby, czyli 2 musza byc na 1 okno, ale one szerokie sa strasznie bo 140cm, wiec 2 dadza 3metry!!!!!!!!:(((((ehhh

Posted

orsini napisał(a):
Orcus wait...

Dziewczynki mogą wystawać 50 cm, a chłopcy trochę dalej :wink:

Posted

orsini napisał(a):

bo ja mam taka wizje: w srodek rolety z bambusa a po bokach zalony-tak dla ozdoby, czyli 2 musza byc na 1 okno, ale one szerokie sa strasznie bo 140cm, wiec 2 dadza 3metry!!!!!!!!:(((((ehhh

Musisz mieć mocne hoki i karnisze, żeby bambusa utrzymały :P

Posted

zalezy jak chcesz upiac u mnie nie wystaja poza parapet a kupowalam 150cm dlugie to mozesz kupic 160 cm jak chcesz , a szerokosc to zawsze kupujesz dwie szerokosci okna i wtedy dzielisz na pol jak okno ma 1m szerokosci to musisz kupic dwa razy 1m i niech w sklepie odrazu Ci podziela a jak masz 150cm szerokie to wtedy kupujesz dwa razy po 150cm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
dorotak napisał(a):
Oczywiście. Chociaż na tej długości to chyba uda Ci się wygiąć tylko jeden zakręt.
).

:o :o :o :o :o :o
to ile moze byc w nim zakretow?????????????

Zależy od długości tunelu i wyobraźni sędziego ;) Ale typowo nie więcej niż 2 (w kształcie S).

orsini napisał(a):
i ja mam namowic moje psy zeby tam wlazly??????????????????? :o :o :o :o :o :o :o

Stopniowo :lol: :lol: Najpierw lekko zaginasz, żeby nie było widać wyjścia od razu, ale jak pies wbiegnie kawałek do tunelu to je widzi. Potem zaginasz coraz bardziej. Jak już umie zrobić zakręt w kształcie literki U to możesz zacząć dodawać drugi zakręt. Ale już w zasadzie nie powinno mu to sprawiać żadnych kłopotów (ilość zakrętów).

Dziewczyny i chłopaki (cześć Tomek :hand: ) ale dzisiaj dajecie czadu :cunao: A ja niestety muszę się brać za robotę :(

Posted

oj ja to za gupia jestem...
chyba jednak poczekam jak sie spotkamy to mi rozrysujesz, bo tu to jakas wyzsza inteligencja jest potrzebna , zeby zalapac:))))))))))))

Posted

A tak poza tym, to jesteście odrażające typy :evil: Dziecko przeliczają na dolary i na kila :evil: A siano żryć!!! Bedzie taniej i nwystarczy na pieluchy. Ja mam księżniczkę 7-letnią i cudo jest. Mogę mieć drugą, ale współspaczka nie chce słyszeć :(

Posted

orsini napisał(a):
oj ja to za gupia jestem...
chyba jednak poczekam jak sie spotkamy to mi rozrysujesz, bo tu to jakas wyzsza inteligencja jest potrzebna , zeby zalapac:))))))))))))

a bedziesz dzisiaj u Krychy bo ja tak to ci powiem co i jak a JOZEK czynny jest chyba do 20 to zdazysz :P :P :P :P :P :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...