jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Mojej Fifce od marca tamtego roku się nie wciągnęły, strasznie długaśne ma :roll:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Masz książkę :o No, popatrz, popatrz, fiu, fiu. Coś cyganisz, bo w harlekinach tego nie piszą :evilbat: hahahahahaha pozyczylam od kolegi obok:)) on ma dziecko w 7klasie wiec ma:)))) Orsini - cos krecisz bo teraz podstawowka ma tylko 6 klas :P
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 aha bo ja starej daty jestem, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Masz książkę :o No, popatrz, popatrz, fiu, fiu. Coś cyganisz, bo w harlekinach tego nie piszą :evilbat: wiesz..po wioskach to czasem gratis rozdaja jakies koncowki serii :) :lol: :cunao: :thumbs:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Mojej Fifce od marca tamtego roku się nie wciągnęły, strasznie długaśne ma :roll: Tess sie te "wory" powciagaly ale sutki same w sobie zostaly takie dlugie - jakies 1,5 - 2 cm
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):aha bo ja starej daty jestem, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zrob sobie dziecko to bedziesz na biezaco :) i bedziesz sie mogla realizowac w komitecie klasowym :)
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Mojej Fifce od marca tamtego roku się nie wciągnęły, strasznie długaśne ma :roll: Tess sie te "wory" powciagaly ale sutki same w sobie zostaly takie dlugie - jakies 1,5 - 2 cm No mała właśnie ma takie sutki ok. 1,5 cm - ale przy takiej maliźnie to strasznie długie :o Może teraz jej się jeszcze nie wydłużą :roll:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):aha bo ja starej daty jestem, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zrob sobie dziecko to bedziesz na biezaco :) i bedziesz sie mogla realizowac w komitecie klasowym :) a KYSZ!!!! ja Ci zle nie zycze!!!a Ty mi???? :cry: :cry: :cry: :cry: ta inwestycja jest z gory skazana na porazke, wiec NIE dziekuje:)))
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):jostra napisał(a):Mojej Fifce od marca tamtego roku się nie wciągnęły, strasznie długaśne ma :roll: Tess sie te "wory" powciagaly ale sutki same w sobie zostaly takie dlugie - jakies 1,5 - 2 cm No mała właśnie ma takie sutki ok. 1,5 cm - ale przy takiej maliźnie to strasznie długie :o Może teraz jej się jeszcze nie wydłużą :roll: nie no chyba nie bo jakby sie mialy wydluzac po kazdym miocie to co by mialy takie suczki po 5-6 miotach ??
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Witam !!!!!! Orsini to juz nic nie pomoze :D :D :D :D :D bo to stara dupa juz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: juz teraz to tylko starsza pani na nia trzeba mowic :lol: :lol: :lol: :lol: nie siedz przed tym kompem tylko na plaze uciekaj taka piekna pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Elitesse napisał(a):orsini napisał(a):aha bo ja starej daty jestem, tak? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zrob sobie dziecko to bedziesz na biezaco :) i bedziesz sie mogla realizowac w komitecie klasowym :) a KYSZ!!!! ja Ci zle nie zycze!!!a Ty mi???? :cry: :cry: :cry: :cry: ta inwestycja jest z gory skazana na porazke, wiec NIE dziekuje:))) ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :(
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):Witam !!!!!! Orsini to juz nic nie pomoze :D :D :D :D :D bo to stara dupa juz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: juz teraz to tylko starsza pani na nia trzeba mowic :lol: :lol: :lol: :lol: nie siedz przed tym kompem tylko plaze uciekaj taka piekna pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ta swoje no!!! a ic sie utop!!! tym razem przystojnego ratownika nie bedzie, bo go Tadziu unieszkodliwil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tylko przyjdzie, od razu ludzi wkurza :-? :lol: :lol: :lol: porządni ludzie teraz w robocie siedzą :P
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): a ta swoje no!!! a ic sie utop!!! tym razem przystojnego ratownika nie bedzie, bo go Tadziu unieszkodliwil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nastepnego zatrudnia!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Tylko przyjdzie, od razu ludzi wkurza :-? :lol: :lol: :lol: porządni ludzie teraz w robocie siedzą :P hahaha no dokladnie!!!!
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Tylko przyjdzie, od razu ludzi wkurza :-? :lol: :lol: :lol: porządni ludzie teraz w robocie siedzą :P a ci co caly rok uczciwie pracowali teraz odpoczywaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a): ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :( Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):orsini napisał(a): a ta swoje no!!! a ic sie utop!!! tym razem przystojnego ratownika nie bedzie, bo go Tadziu unieszkodliwil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nastepnego zatrudnia!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moze bedzie lepszy niz poprzedni ?? ale nasi ratownicy uciekaja za granice bo im lepiej placa :(
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):jostra napisał(a):Tylko przyjdzie, od razu ludzi wkurza :-? :lol: :lol: :lol: porządni ludzie teraz w robocie siedzą :P a ci co caly rok uczciwie pracowali teraz odpoczywaja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taaaaaaaaaa jasne.... a nie idziesz moze na zakupy????na DLUGIE zakupy albo cos?:))) to chociaz sie zgrzejesz w taka pogode jak dzik:))))
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :( Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol: jaki madry ?? on tylko nie chce miec powodu coby w koncu pracy poszukac ehh... no i zeby nie musiec wstawac w srodku nocy :)
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a): ja tam bym chciala taka mala paskude....no ale Przemo nie za bardzo :( Mądry ten Przemo, a ty tak na niego narzekasz :P :lol: :lol: :lol: wlasnie bardzo madry i umie liczyc pieniazki:))))))inwestycja z gory skazana na porazke;))))
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a): moze bedzie lepszy niz poprzedni ?? ale nasi ratownicy uciekaja za granice bo im lepiej placa :( teraz to juz nie tylko ratownicy uciekaja tam gdzie lepiej placa :( :( :( :( :( :( :(
Orcus Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a): taaaaaaaaaa jasne.... a nie idziesz moze na zakupy????na DLUGIE zakupy albo cos?:))) to chociaz sie zgrzejesz w taka pogode jak dzik:)))) cos ty zakupy?????? w taka pogode ?????? nigdy w zyciu :P :P :P :P :P
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orcus napisał(a):Elitesse napisał(a): moze bedzie lepszy niz poprzedni ?? ale nasi ratownicy uciekaja za granice bo im lepiej placa :( teraz to juz nie tylko ratownicy uciekaja tam gdzie lepiej placa :( :( :( :( :( :( :( ano niestety nawet moj wet ostatnio zadeklarowal ze mysli o wyjezdzie do Angli :( buu on mnie chce zostawic :( chyba sie utopie... nie dam rady bez naszego plotkowania po dwie godziny :)
Recommended Posts