Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):W staropolskim Breslau, shure :wink: chyba w staroniemieckim :) a dla niewtajemniczonego Tomka dodam ze juz troszke czasu we wrocku nie mieszkam
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):ehh trza by cos porobic a nie jak zwykle przy kompie gnic.... chyba pomecze psy szczota i grzebieniem :) Ja pieprzaka wydarłam do połowy, wygląda rewelacyjnie :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):W staropolskim Breslau, shure :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty Tomek gdzies kolo Jostry mieszkasz?tzn????
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Chyba nie u mnie, bo Tomek mieszka niedaleko, to by źle o swojej okolicy nie pisał :P Jostra - jak mogłaś tak pomyśleć? :evil: Ja za Podkarpacie mogę się lać po mordach z każdym :boom: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a):Chyba nie u mnie, bo Tomek mieszka niedaleko, to by źle o swojej okolicy nie pisał :P Jostra - jak mogłaś tak pomyśleć? :evil: Ja za Podkarpacie mogę się lać po mordach z każdym :boom: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: hahahaha czyli tesz mieszkasz na zielonej ukrainie? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hej, hej , hej sokoly....:))))))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):W staropolskim Breslau, shure :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty Tomek gdzies kolo Jostry mieszkasz?tzn???? To Jostra mieszka koło mnie. Bo wszystkie drogi prowadzą do mojego Rzymu :B-fly: :evil_lol:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):jostra napisał(a):Chyba nie u mnie, bo Tomek mieszka niedaleko, to by źle o swojej okolicy nie pisał :P Jostra - jak mogłaś tak pomyśleć? :evil: Ja za Podkarpacie mogę się lać po mordach z każdym :boom: :snipersm: :2gunfire: :chainsaw: Ja też :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Orsini - wykup sobie korepetycje w ESKK albo u niejakiego Callana. Dowiesz się wtedy, gdzie od zawsze była Polska, a gdzie czasami, albo daleko poźniej :evil:
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):Tomek67 napisał(a):W staropolskim Breslau, shure :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a Ty Tomek gdzies kolo Jostry mieszkasz?tzn???? To Jostra mieszka koło mnie. Bo wszystkie drogi prowadzą do mojego Rzymu :B-fly: :evil_lol: Myślałby kto :roll: Mnie już w przyszłym roku przyłączją do stolycy ;) naszego podkarpacia, więc chyba jasne kto koło kogo mieszka :P (Też wymyslili z tym przyłączaniem, przeniosłam się na wieś i znów w mieście będę mieszkać :( )
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):Madziorka czemu sie nie odzywasz ?? Albo jest w szoku ;) albo czyta nasze wypociny :roll:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Orsini - wykup sobie korepetycje w ESKK albo u niejakiego Callana. Dowiesz się wtedy, gdzie od zawsze była Polska, a gdzie czasami, albo daleko poźniej :evil: jestem za POLSKA OD MORZA DO MORZA!!!! WHITE POWER!!! POLSKA DLA POLAKOW!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Jostra - a ja nauki pobierałem w V LO na Obrońców Stalingradu, a potem jeszcze w SN koło II LO, kiedy ty jescze na kapciu pod szafę wjeżdżałaś na Baladachówce :wink:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 jostra napisał(a):Elitesse napisał(a):Madziorka czemu sie nie odzywasz ?? Albo jest w szoku ;) albo czyta nasze wypociny :roll: od rana juz sie troszke tego uzbieralo :)
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 "orsini" napisał(a):[quote name='Tomek67'] jestem za POLSKA OD MORZA DO MORZA!!!! WHITE POWER!!! POLSKA DLA POLAKOW!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A Ty co? Od Romcia Pierdycha? :lol:
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 "Tomek67" napisał(a):orsini napisał(a):[quote name='Tomek67'] jestem za POLSKA OD MORZA DO MORZA!!!! WHITE POWER!!! POLSKA DLA POLAKOW!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A Ty co? Od Romcia Pierdycha? :lol: nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jostra Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Jostra - a ja nauki pobierałem w V LO na Obrońców Stalingradu, a potem jeszcze w SN koło II LO, kiedy ty jescze na kapciu pod szafę wjeżdżałaś na Baladachówce :wink: Nie mam na szczęście z Baldachówką nic wspólnego :roll: :wink:
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Elitesse napisał(a):czy jest jakis sposob coby suczce sie szybko cycki wciagnely ?? bo zadra jak chodzi to "klaszcze" a ja juz nerwowo nie wyrabiam :evilbat: No baby i nie wiedzą? :o Trza skórę naciągnąć i zawiązać na plecach. Spytajcie się Orsinówny, co ze względu na swój wiek dinozaurzy już powinna opanować sztuczkę :P
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 "orsini" napisał(a):Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):[quote name='Tomek67'] jestem za POLSKA OD MORZA DO MORZA!!!! WHITE POWER!!! POLSKA DLA POLAKOW!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A Ty co? Od Romcia Pierdycha? :lol: nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a moze ty czolowa dzialaczka Mlodziezy Wszechpolskiej albo NOPu jestes ??
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):czy jest jakis sposob coby suczce sie szybko cycki wciagnely ?? bo zadra jak chodzi to "klaszcze" a ja juz nerwowo nie wyrabiam :evilbat: No baby i nie wiedzą? :o Trza skórę naciągnąć i zawiązać na plecach. Spytajcie się Orsinówny, co ze względu na swój wiek dinozaurzy już powinna opanować sztuczkę :P ja to nie wiem bo mi nie ma co klaskac :P dlatego sie pytam :) ...znawcow tematu hihihi
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):Elitesse napisał(a):czy jest jakis sposob coby suczce sie szybko cycki wciagnely ?? bo zadra jak chodzi to "klaszcze" a ja juz nerwowo nie wyrabiam :evilbat: No baby i nie wiedzą? :o Trza skórę naciągnąć i zawiązać na plecach. Spytajcie się Orsinówny, co ze względu na swój wiek dinozaurzy już powinna opanować sztuczkę :P buhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elietesse a tak na powaznie-to ja nie robilam nic:)))i sie wciagnely:)))
Tomek67 Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 orsini napisał(a):nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Masz książkę :o No, popatrz, popatrz, fiu, fiu. Coś cyganisz, bo w harlekinach tego nie piszą :evilbat:
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tess tez sie same wciagnely - ale ona miala az 6 szczeniat i jej jakos nie klaskaly a Zadre tez 3 wampiry tak naciagnely ze sie moze nimi owinac dookola :) najnowszy patent szczeniakow to ssanie na lezaco ...
Elitesse Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Masz książkę :o No, popatrz, popatrz, fiu, fiu. Coś cyganisz, bo w harlekinach tego nie piszą :evilbat: wiesz..po wioskach to czasem gratis rozdaja jakies koncowki serii :)
orsini Posted July 7, 2005 Posted July 7, 2005 Tomek67 napisał(a):orsini napisał(a):nie otworzylam sobie ksiazke do historii i sie wzruszylam!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Masz książkę :o No, popatrz, popatrz, fiu, fiu. Coś cyganisz, bo w harlekinach tego nie piszą :evilbat: hahahahahaha pozyczylam od kolegi obok:)) on ma dziecko w 7klasie wiec ma:))))
Recommended Posts