Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Megi N napisał(a):
Jostra, u mnie urlop toze za 3 tygodnie, ale w tej chwili to jest dla mnie tak odlegly jakby to bylo 3 lata :D

Jakoś dociągniesz :roll:

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

jostra napisał(a):
Megi N napisał(a):

orsini, trzepnac cie? :lol:

Napewno nie zaszkodzi :evilbat: :lol: :lol: :lol:

ale tak na dzien dobry?
moze najpierw sie przywitam i o zdrowie zapytam? :D

Dzien dobry dgm !!!!
Jak zdrowko dziewczynki? :lol:

Posted

Pasavera napisał(a):
:o :o :o

Elitesse czyżbyś miała dość swoich sznaucerków kochanych? :lol:

jakich kochanych ??? bleee zabierajcie te paskudztwa ode mnie !! przeciez ja wcale nie kocham psow a juz zwlaszcza sznaucerow srednich !! wogole nie wiem co mi strzelilo do lba zeby tyle psow miec :o

Posted

[quote name='Elitesse']oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !!

hahhahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Elitesse']oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !!
A co się stało??? :o
A chłopa do tego stada nie dodasz? Może Krysia się skusi ;) :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='jostra'][quote name='Elitesse']oddam z dopłatą 3 sznaucery średnie 1 miniature i 2 szczeniaki !! moge dowieźć nawet na koniec świata byle szybko !!
A co się stało??? :o
A chłopa do tego stada nie dodasz? Może Krysia się skusi ;) :lol: :lol: :lol:

o tak i jeszcze paskudnego faceta ktory zachowuje sie jak ksiezniczka !!

Posted

Megi N napisał(a):
[

Dzien dobry dgm !!!!

dzien nie jest dobry-jest piekna pogoda, slonko swieci jezioro czeka i czeka a ja tu tkwie...ehhhh

Posted

orsini napisał(a):
chlop nie jest bogaty, wiec sie nie skusi:)))

a cos ty taka wybredna ?? jak tak dalej pojdzie to nikogo sobie nie znajdziesz :) zawsze mozesz ty byc bogata :)

Posted

orsini napisał(a):
Megi N napisał(a):
[

Dzien dobry dgm !!!!

dzien nie jest dobry-jest piekna pogoda, slonko swieci jezioro czeka i czeka a ja tu tkwie...ehhhh

i kielbaski !!

Posted

Po takim stwierdzeniu trudno cokolwiek powiedzieć :roll:
Orsini opanuj się, tu są młode osoby, nie deprawuj ich :x
Jaka kasa???? :o Miłość się liczy nie???????????? :P

Posted

Orsini ,po co Pan Bog stworzyl facetow to sie dowiesz ...ale dopiero poslubie :lol: :lol:

MegiN Witaj !!!!

Jostra ,a co to za Rosman u Was, a te kocyki to jeszcze sa tam??
Ja wiem ,ze mi sie ten polar zmechaci ale wlasnie chcialam zapobiec polykaniom gabki :-) dlatego sobie tak kocyk wymyslilam.No ale jeszcze nie wiem ,to powazna decyzja :wink:
Na razie kupilam nowa miseczke w ktorej moje szczenie z pewnoscia bedzie moglo plywac a nie tylko jesc z niej :lol:
No i zabaweczke tradycyja ,sznurek do przeciagania ,no i pyszne ciasteczka dla mamuski moich szczeniatek bo ide w odwiedziny ,no i oczywiscie ciasteczka dla mojej Zuzanki ,no i zabaweczke dla nowego labka krewniakow .....i wyszlam lzejsza o pare ladnych zlotych :lol:
Ale co tam :-) ,ogladalam super spodnie letnie ....jednak tak pomyslalam ,ze spodnie nie zajac a miseczke miec musze :lol:

Madziorka ,teraz to juz lece do pracy ,to nie zdaze zobaczyc tamtych filmow,bo u mnie to trwa godzinami zanim takie cos wielogigabajtowe sie otworzy.Wrzuc tamte to bedziemy sie martwic.
No to niestety porzucam Was ide zarabiac na kocyk dla pieska :lol:

Posted

No chyba macie Rossmana w Wawie?
Chyba nawet gdzieś w centrum widziałam.
U nas chyba już nie ma, bo wszystkie sama wykupiłam :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...