orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Romas spoko ten tani polar sie w pierwszym praniu zmechaci i jusz nie bedzie taki fajny, ale spoko:)) wazne ze tani
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Romas moja Fiśka od szczeniaka miała takie legowisko (oczywiście dopasowane do swoich rozmiarów :lol: ). Nie zniszczyła go wcale. Nawet mam je do tej pory :lol: Wala się gdzieś w szafie, bo Fiśka wyrosła i trza było kupić większe 8)
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Romas napisał(a):Sluchajcie mam takie pytanie.Jakie poslanko pierwsze mialy wasze szczeniaki.Bo moje szczeniaki swoje pierwsze poslania niszczyly.To teraz sobie wymyslilam ,ze kupie koc polarowy ( na Allegro 20zl) i w ten sposob nie bedzie zal jak psiak zniszczy.Ale czy to praktyczne ???Ja ciagle wszystko piore i czyszcze to czy taki koc da sie prac ?? Pewnie, że da się prać, a chyba bezpieczniejszy niż te posłanka z gąbką. W Rossmanie były u nas takie super złote kocyki dla psiaków, kosztowały 16złotych (mam aż 4 :P ). Pod spodem jest takie fajne futerko. Naprawdę świetna rzecz. A jak psiaki wybrudzą błotem czy np. krwią w czasie cieczki, to jak plama wyschnie, normalnie da się strzepać i nie ma nawet śladu.
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Czolem wredoty :drinking: pogoda do dupy :( a urlop tak daleko ze go nawet nie widze :(
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a):Czolem wredoty :drinking: pogoda do dupy :( a urlop tak daleko ze go nawet nie widze :( oooo cora marnotrawna wrocila:)))))))))))) witaj w gronie starych wrednych bab i nie mniej wrednych meskich rodzynkow:))))))))) pogoda do doopy masz racje-slonce swieci, upal a ja za kompem a nie na plazy:((((
madzior_ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Denisa pierwszym legowiskiem również było takie legowisko z gabki, a co smieszniejsze gdy kupilismy mu nowe, to sał w nim w nocy a tamto stare dalismy do kuchni zeby mógł sobie na czyms przysiasc zamiast na zimnych kafelkach i wiecie jak on uwielbia nadal to stare legowisko? nic a nic go nie zniszczył, moze dlatog za miał mnóstwo innych zabawek (czyt pluszaków z których uweilbia nadaol wate wyciagac chyba jak wszystkie sznaucie) i teraz nadal lubi w ciagu dnia czy wieczorem isc do niego skula sie w kłębek i jakos sie tam miesci:) a głowa mu na zewnątrz wystaje ale woli tam isc niz do nowego wiekszego:) smieszny jest nie?:) romas filmiki skzoleniowe beda po południu juz na pewno na serwerze a sprawdz czy ci sie otwieraja te co umiesciłam w galeri ob ja tamte ci sie otworza to te co wstawie po południu skzoleniowe tez ci sie otworza;) a jak zapiszesz na dysku to powinno byc szybciej:)
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a):Czolem wredoty :drinking: pogoda do dupy :( a urlop tak daleko ze go nawet nie widze :( Witaj! U mnie tyż nieciekawie, ale urlopik juz prawie za 3 tygodnie, więc sięjakoś trzymam :P
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 "orsini" napisał(a):[quote name='"Megi N"']Czolem wredoty :drinking: pogoda do dupy :( a urlop tak daleko ze go nawet nie widze :( oooo cora marnotrawna wrocila:)))))))))))) nio, po trzech latach :lol: ale to wszystko przez moja postepujaca sklere i totalne lenistwo :D az mi wstyd ze mam tak malo postow na liczniku :wink:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 MegyN nadrobisz:))) a nie myslalas nad zmiana nicka, bo jakos tak sie dziwnie mozesz skojarzyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 musze sobie ustawienia w profilu pozmieniac bo cos sie rozsypalo :cry: ale moze najpierw uwale sobie kawusi bo na oczy nie widze :D
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 oj masz swietny pomysl:))z ta kawa:))tesz sobie zrobie zaraz
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):MegyN nadrobisz:))) a nie myslalas nad zmiana nicka, bo jakos tak sie dziwnie mozesz skojarzyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini, trzepnac cie? :lol: Megi N - jest jedna, jedyna i niepowtarzalna :D
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a):orsini napisał(a):MegyN nadrobisz:))) a nie myslalas nad zmiana nicka, bo jakos tak sie dziwnie mozesz skojarzyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini, trzepnac cie? :lol: Megi N - jest jedna, jedyna i niepowtarzalna :D nie no to bez 2 zdan nawet:)) tylko cos jakies mam przeblyski...deja vu czy cos... ale podobno skojarzenia to przeklenstwo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a):Megi N - jest jedna, jedyna i niepowtarzalna :D :lol: 8) :lol:
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 A ja sobie właśnie czekoladkę wypiłam, mniam, mniam :kaffee_2:
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 nio to ja też ide sobie zrobić coś do picia :lol: ehh . . . mrożona kawusia . . . . mniam :lol:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):A ja sobie właśnie czekoladkę wypiłam, mniam, mniam :kaffee_2: no mniam mniam tysz lubie, ale ni mom
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Megi N napisał(a): orsini, trzepnac cie? :lol: Napewno nie zaszkodzi :evilbat: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):Megi N napisał(a): orsini, trzepnac cie? :lol: Napewno nie zaszkodzi :evilbat: :lol: :lol: :lol: 0X 0X 0X 0X 0X 0X 0X :lol: :lol:
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):A ja sobie właśnie czekoladkę wypiłam, mniam, mniam :kaffee_2: no mniam mniam tysz lubie, ale ni mom :evilbat: :evilbat: :evilbat:
Megi N Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):Megi N napisał(a):orsini napisał(a):MegyN nadrobisz:))) a nie myslalas nad zmiana nicka, bo jakos tak sie dziwnie mozesz skojarzyc :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: orsini, trzepnac cie? :lol: Megi N - jest jedna, jedyna i niepowtarzalna :D nie no to bez 2 zdan nawet:)) tylko cos jakies mam przeblyski...deja vu czy cos... powinnas sie cieszyc, ja to nawet przeblyskow nie mam od jakiegos czasu :wink: Pas, :drinking: :drinking: :drinking: Jostra, u mnie urlop toze za 3 tygodnie, ale w tej chwili to jest dla mnie tak odlegly jakby to bylo 3 lata :D
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):co Pass nie lubisz??? lubie lubie :lol: i mam :evilbat: hi hi Megi :drinking: :drinking: :drinking:
Recommended Posts