Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agus dzieki wilgachne za pomoc :calus: . Jakby sie potem kolezance nudzilo i podliczyla wszystkie zglosznenia to wiesz tak cichcem mozesz nam powiedziec co jest w ml cz i cz-s :wink: 8) :lol: . Ale i tak jestes wielka :grins: .

Jakie chmury, jaki deszcz :o , u mnie goraco i niet za bardzo chmurek.

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

orsini napisał(a):
a ja kce chmurzyska bo znowu mam wsciekle slonce i upal:(((((((((((((((

zaraz do Ciebie przyjeżdżam, bo mi zimno :P

Posted

jostra napisał(a):
orsini napisał(a):
a ja kce chmurzyska bo znowu mam wsciekle slonce i upal:(((((((((((((((

zaraz do Ciebie przyjeżdżam, bo mi zimno :P

zapraszam:)
a jeszcze zaraz Orcus wlezie i powie ze idzie nad jezioro!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
orsini napisał(a):
mam slonce i upal
Haha to zupelnie jak u mnie :wink: .

Świnia :evil: 0X :evilbat:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

ja sie do was nie odzwywam!! wstałam (oczywiscie z pomoca budzika) raniutko zeby sie szybko uwinac i pojechac na koniki a tu co za oknem?!? chmury, mokro, ziiiimno (u nas 13 stopni jest) i pada z przerwami :evilbat: tym samym na koniki nie pojade na rowerku moze mama sie popołudniu zlituje (na pewno) i mnie autkiem zawiezie:) a narazie nakarmiony Denisio słodko sobie spi koo mnie, JUlcia nieswiadoma ze zajełam jej komputer (wczoraj stwierdziła ze siedziałam cały dzien i dzisiaj ona cąły siedzi) tez jeszcze spi wiec korzystajac z tej milutkiej ciszy w domku wpadłam do was na chwilke:) filmiki skzoleniowe tez mam ale nei wszystkie bo mi kolga je na serwer wgrywa i długo sie je poczta wysyła ale jescze kilka mu wysle i dzisiaj na pewno beda:)

Posted

jostra napisał(a):

Bo zaraz napisze, ze ide sobie w jeziorku poplywac :evilbat: :wink: :lol: .

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):

Idź się utop! :evilbat:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):

:o :o :o

:eviltong:

Posted

jostra napisał(a):
Ka-Vanga napisał(a):
jostra napisał(a):

Idź się utop! :evilbat:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hihihi
wlasnie
utopcie sie z Orcusem:))
a moze ona jusz sie utopila, bo cos jej nie widac na necie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

orsini napisał(a):
hmmm Kavanga a jakie prognozy sa na sobote???na wystawke???
Jostra Ty jedziesz do Wawy?????

A czemu pytasz? :roll:

Posted

orsini napisał(a):
bo nie lubie w deszczu wystawiac ani w mokrej trawie.
No i nie wiem czy w koncu jedziesz czy nie?

A mam jechać? :P

Posted

Masz tylko nie bierz aparatu tego wiesz z datownikiem:)))))hihihi
bo znowu bedziesz naczelnym fotografem ludzkich facjat a ja potem je bede na mejle rozsylac hihihi :lol: :lol: :lol: :lol:
a potem ktos dostanie sklerozy i zapomni co mowila PUBLICZNIE w sumie, bo jaka ma gwarancje, ze jak dzwoni to jej rozmowy nie ida przez glosniczek :))hihihihi
ej, wlasnie czy mitomanie sie da wyleczyc???

Posted

Wezcie nic nie mowcie o tej wystawce ,bo mnie skreca.Nie dosc ,ze w sobote pracuje to jeszcze w sobote i niedziele moje dzieci z koloni wracaja .I przeciez nie zostawie progenitury samotnie i nie polece pieski ogladac .Matko :grab: u mnie to tak zawsze.

Madziorka ,ja bym chetnie filmik szkoleniowy obejrzala gdyby byl gdzies na serwerze.Jak podasz linka to moze mi sie uda,bo mam wolny komputer i nie raz filmy mi nie dzialaja.

Sluchajcie mam takie pytanie.Jakie poslanko pierwsze mialy wasze szczeniaki.Bo moje szczeniaki swoje pierwsze poslania niszczyly.To teraz sobie wymyslilam ,ze kupie koc polarowy ( na Allegro 20zl) i w ten sposob nie bedzie zal jak psiak zniszczy.Ale czy to praktyczne ???Ja ciagle wszystko piore i czyszcze to czy taki koc da sie prac ??
Podpowiedzcie cos a ja tymczasem ide do lokalnego sklepu ZOO,zobaczymy co oni tam maja dla mnie ciekawego :-))

Posted

jostra napisał(a):
No to jak mnie tak ładnie prosisz ;), to przyjadę :D

SUPER ciesze sie:))
to ja jeszcze ladniej prosze o sensowna pogode...byle tylko nie deszcz przed i na wystawce

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...