Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Agus dzieki wilgachne za pomoc :calus: . Jakby sie potem kolezance nudzilo i podliczyla wszystkie zglosznenia to wiesz tak cichcem mozesz nam powiedziec co jest w ml cz i cz-s :wink: 8) :lol: . Ale i tak jestes wielka :grins: . Jakie chmury, jaki deszcz :o , u mnie goraco i niet za bardzo chmurek.
Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No i witam Dixie_s w naszych progach :grins: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: .
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 a ja kce chmurzyska bo znowu mam wsciekle slonce i upal:(((((((((((((((
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 No Agus wlasnie: cz-sr mlodziez psy i suki pliz:))) tnx... aaaa i jeszcze cos , ale to na priw:)))hihihi
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):a ja kce chmurzyska bo znowu mam wsciekle slonce i upal:((((((((((((((( zaraz do Ciebie przyjeżdżam, bo mi zimno :P
Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a): aaaa i jeszcze cos , ale to na priw:)))hihihi Haha jakies mroczne tajemnice :wink: :evilbat: :lol: .
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):a ja kce chmurzyska bo znowu mam wsciekle slonce i upal:((((((((((((((( zaraz do Ciebie przyjeżdżam, bo mi zimno :P zapraszam:) a jeszcze zaraz Orcus wlezie i powie ze idzie nad jezioro!!! :evilbat: :evilbat: :evil: :evilbat: 0X 0X 0X
Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):mam slonce i upalHaha to zupelnie jak u mnie :wink: .
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):orsini napisał(a):mam slonce i upalHaha to zupelnie jak u mnie :wink: . Świnia :evil: 0X :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madzior_ka Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 ja sie do was nie odzwywam!! wstałam (oczywiscie z pomoca budzika) raniutko zeby sie szybko uwinac i pojechac na koniki a tu co za oknem?!? chmury, mokro, ziiiimno (u nas 13 stopni jest) i pada z przerwami :evilbat: tym samym na koniki nie pojade na rowerku moze mama sie popołudniu zlituje (na pewno) i mnie autkiem zawiezie:) a narazie nakarmiony Denisio słodko sobie spi koo mnie, JUlcia nieswiadoma ze zajełam jej komputer (wczoraj stwierdziła ze siedziałam cały dzien i dzisiaj ona cąły siedzi) tez jeszcze spi wiec korzystajac z tej milutkiej ciszy w domku wpadłam do was na chwilke:) filmiki skzoleniowe tez mam ale nei wszystkie bo mi kolga je na serwer wgrywa i długo sie je poczta wysyła ale jescze kilka mu wysle i dzisiaj na pewno beda:)
Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):Świnia :evil: 0X :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo zaraz napisze, ze ide sobie w jeziorku poplywac :evilbat: :wink: :lol: .
Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Haha powinnyscie sie cieszyc, ze w Wawie ladna pogoda, bo zaraz bedzie wystawa i ja wam wspolczuje w deszczu wystawiac :evilbat: .
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Świnia :evil: 0X :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo zaraz napisze, ze ide sobie w jeziorku poplywac :evilbat: :wink: :lol: . Idź się utop! :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 hmmm Kavanga a jakie prognozy sa na sobote???na wystawke??? Jostra Ty jedziesz do Wawy?????
Pasavera Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Świnia :evil: 0X :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo zaraz napisze, ze ide sobie w jeziorku poplywac :evilbat: :wink: :lol: . :o :o :o :eviltong:
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):jostra napisał(a):Świnia :evil: 0X :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bo zaraz napisze, ze ide sobie w jeziorku poplywac :evilbat: :wink: :lol: . Idź się utop! :evilbat: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hihihi wlasnie utopcie sie z Orcusem:)) a moze ona jusz sie utopila, bo cos jej nie widac na necie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):hmmm Kavanga a jakie prognozy sa na sobote???na wystawke??? Jostra Ty jedziesz do Wawy????? A czemu pytasz? :roll:
Ka-Vanga Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Buuuuuuuu chca mnie utopic, ide stad :cry: :cry: :cry: :cry: :evilbat: .
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 bo nie lubie w deszczu wystawiac ani w mokrej trawie. No i nie wiem czy w koncu jedziesz czy nie?
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Buuuuuuuu chca mnie utopic, ide stad :cry: :cry: :cry: :cry: :evilbat: . ic ic utop sie:)))hihihi
jostra Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 orsini napisał(a):bo nie lubie w deszczu wystawiac ani w mokrej trawie. No i nie wiem czy w koncu jedziesz czy nie? A mam jechać? :P
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Masz tylko nie bierz aparatu tego wiesz z datownikiem:)))))hihihi bo znowu bedziesz naczelnym fotografem ludzkich facjat a ja potem je bede na mejle rozsylac hihihi :lol: :lol: :lol: :lol: a potem ktos dostanie sklerozy i zapomni co mowila PUBLICZNIE w sumie, bo jaka ma gwarancje, ze jak dzwoni to jej rozmowy nie ida przez glosniczek :))hihihihi ej, wlasnie czy mitomanie sie da wyleczyc???
Romas Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 Wezcie nic nie mowcie o tej wystawce ,bo mnie skreca.Nie dosc ,ze w sobote pracuje to jeszcze w sobote i niedziele moje dzieci z koloni wracaja .I przeciez nie zostawie progenitury samotnie i nie polece pieski ogladac .Matko :grab: u mnie to tak zawsze. Madziorka ,ja bym chetnie filmik szkoleniowy obejrzala gdyby byl gdzies na serwerze.Jak podasz linka to moze mi sie uda,bo mam wolny komputer i nie raz filmy mi nie dzialaja. Sluchajcie mam takie pytanie.Jakie poslanko pierwsze mialy wasze szczeniaki.Bo moje szczeniaki swoje pierwsze poslania niszczyly.To teraz sobie wymyslilam ,ze kupie koc polarowy ( na Allegro 20zl) i w ten sposob nie bedzie zal jak psiak zniszczy.Ale czy to praktyczne ???Ja ciagle wszystko piore i czyszcze to czy taki koc da sie prac ?? Podpowiedzcie cos a ja tymczasem ide do lokalnego sklepu ZOO,zobaczymy co oni tam maja dla mnie ciekawego :-))
orsini Posted July 6, 2005 Posted July 6, 2005 jostra napisał(a):No to jak mnie tak ładnie prosisz ;), to przyjadę :D SUPER ciesze sie:)) to ja jeszcze ladniej prosze o sensowna pogode...byle tylko nie deszcz przed i na wystawce
Recommended Posts