Orcus Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):Orcus wredoto mam nadzieje, ze Cie zlapia panowie ze strazy miejskiej w takim razie za spuszczanie psiakow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ponownie nie dam sie opracowalam plan strategiczny na tych panow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jestem cwansza od nich i moje pieski dalej biegaja luzem po lesie :P :P :P :P :P i sa bardzo szczesliwe :) :) :) :) :) :)
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Tylko, żeby Ci psiaków nie wystrzelali :-? Bo podobno, jak pies biega luzem po lesie to mogą.
Orcus Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 A teraz zycze milego dzionka i siedzenia przed komputerkami w zacienionych pomieszczeniech :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a ja spadam na zasluzony odpoczynek polezec na slonecznej plazy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 [quote name='Romas']Ola!Znalazlam ,zajrzyj pod ten link http://www.karusek.com.pl/index.php?page=4 aport ,koziolek ,bardzo przyzwoity ze sznurkiem ,tylko cena wysoka.Ale to o to chodzilo ,tak? Cholerka nic mi sie nie pokazuje :( .
Orcus Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 jostra napisał(a):Tylko, żeby Ci psiaków nie wystrzelali :-? Bo podobno, jak pies biega luzem po lesie to mogą. a o tym mnie nie pouczyli wiec ich zaskarze jak cos :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a Wy to z orsini tak ze zlosci ze nie mozecie isc na plazeco?????? :P :P :P :P :P :P :P :P
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Orcus napisał(a):a Wy to z orsini tak ze zlosci ze nie mozecie isc na plazeco?????? :P :P :P :P :P :P :P :P Ja to ja, a nie Wy z orsini :evilbat: A ja nie ze złości, tylko kiedyś pojechałam z psem do leśniczówki na weekend i kazali mi psa odwieźć do domu, bo nie wolno i leśniczy ma prawo psa zastrzelić :o
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 mam kolejne pół godz, więc wstawię do galerii fotki mojego pudla :lol:
Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Tez jestem glodna :roll: . O . . . zaczyna sie :lol: 8) florance wstawiaj :angel:
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 no, fryzjer na 13go... jakoś musimy ten tydzień przeczekać... :roll:
Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 faktycznie taki misiaczek z niego :angel: :loveu: :angel:
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Pasavera napisał(a):faktycznie taki misiaczek z niego :angel: :loveu: :angel: rośnie mu ta sierść jak głupia... :roll: 13 ostrzygą mi go na łyso! :lol:
Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 pouciekali wszyscy . . . :-? Hi hi moja Figa była ostrzyżona chyba na 2 mm :lol: 8) Ale już jej troszke urosła sierść i jest gdzieś na 3-4 mm 8) :P
Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):bo pracujemy:(((tak? :cunao: :cunao: :cunao: :lol:
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Pasavera napisał(a):orsini napisał(a):bo pracujemy:(((tak? :cunao: :cunao: :cunao: :lol: no wredni jestescie dzis wszyscy czy jak????
Pasavera Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):Pasavera napisał(a):orsini napisał(a):bo pracujemy:(((tak? :cunao: :cunao: :cunao: :lol: no wredni jestescie dzis wszyscy czy jak???? :evilbat: :evilbat: :evilbat: ło DGM sie chyba sypie bo jakis błąd wyskakuje :-? :(
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):bo pracujemy:(((tak? Tak Krysiu, tak :P
Recommended Posts