Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

orsini napisał(a):
Orcus wredoto mam nadzieje, ze Cie zlapia panowie ze strazy miejskiej w takim razie za spuszczanie psiakow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

a ponownie nie dam sie opracowalam plan strategiczny na tych panow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jestem cwansza od nich i moje pieski dalej biegaja luzem po lesie :P :P :P :P :P i sa bardzo szczesliwe :) :) :) :) :) :)

• Replies 34k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• orsini

6588

• Ka-Vanga

2744

• Elitesse

2487

• jostra

2374

Posted

A teraz zycze milego dzionka i siedzenia przed komputerkami w zacienionych pomieszczeniech :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: a ja spadam na zasluzony odpoczynek polezec na slonecznej plazy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

jostra napisał(a):
Tylko, żeby Ci psiaków nie wystrzelali :-?
Bo podobno, jak pies biega luzem po lesie to mogą.

a o tym mnie nie pouczyli wiec ich zaskarze jak cos :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat:

a Wy to z orsini tak ze zlosci ze nie mozecie isc na plazeco?????? :P :P :P :P :P :P :P :P

Posted

Orcus napisał(a):
a Wy to z orsini tak ze zlosci ze nie mozecie isc na plazeco?????? :P :P :P :P :P :P :P :P

Ja to ja, a nie Wy z orsini :evilbat:
A ja nie ze złości, tylko kiedyś pojechałam z psem do leśniczówki na weekend i kazali mi psa odwieźć do domu, bo nie wolno i leśniczy ma prawo psa zastrzelić :o

Posted

Pasavera napisał(a):
faktycznie taki misiaczek z niego :angel: :loveu: :angel:

rośnie mu ta sierść jak głupia... :roll: 13 ostrzygą mi go na łyso! :lol:

Posted

pouciekali wszyscy . . . :-?

Hi hi moja Figa była ostrzyżona chyba na 2 mm :lol: 8) Ale już jej troszke urosła sierść i jest gdzieś na 3-4 mm 8)

:P

Posted

Pasavera napisał(a):
orsini napisał(a):
bo pracujemy:(((tak?

:cunao: :cunao: :cunao:

:lol:

no wredni jestescie dzis wszyscy czy jak????

Posted

orsini napisał(a):
Pasavera napisał(a):
orsini napisał(a):
bo pracujemy:(((tak?

:cunao: :cunao: :cunao:

:lol:

no wredni jestescie dzis wszyscy czy jak????

:evilbat: :evilbat: :evilbat:

ło DGM sie chyba sypie bo jakis błąd wyskakuje :-? :(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...