florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ale pałera dostaliście, nie nadążam czytać, a co dopiero odpowiadać :lol: ja w pracy jestem, więc się zlitujcie :evilbat:
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Hahahaha to sie nie szwendaj po innych tematach :evilbat: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):ale pałera dostaliście, nie nadążam czytać, a co dopiero odpowiadać :lol: ja w pracy jestem, więc się zlitujcie :evilbat: a my to niby gdzie??? a jeszcze robie sprawozdania za skonczony miesiac, kwartal i pol roku!!!
Elitesse Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):Mek napisał(a):yyyyyyyyyyyy to do jakiej dziury Ty sie przeprowadzasz skoro u mnie na wsi mam wszystkie media i to w luksusowym wydaniu ??? u mnie też już praktycznie wieś... mimo, że jeszcze miasto 8) media są, ale ja nie bardzo mam czas latać i załatwiać... nawet kablówki jeszcze nie mamy :lol: no to nie jestes jednyna :) ja po prawie dwoch latach od przeprowadzni nie mam ani kablowki ani telfonu jeszcze :) ale internet zalatwilam juz w pierwszym tygodniu od przeprowadzki hihi
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ee, ja telefonu to nie będę zakładać, bo mi stacjonarka niepotrzebna przy braku limitów na komórkę 8) ale kablówk i net będą jak tylko znajdę chwilę czasu 8) orsini a Ty to się opitalasz a nie pracujesz!!!!!!! :evilbat: cholera nie mogę się dodzwonić do psiego fryzjera, a borys już jak pudel :x
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):Jostra Ty to masz mejla ode mnie chyba:))) ni mom czasu czytać :-?
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra Ty to masz mejla ode mnie chyba:))) ni mom czasu czytać :-? chociaż jedna porządnie pracująca... dzięki takim jak my PKB wzrasta!! :lol:
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):jostra napisał(a):orsini napisał(a):Jostra Ty to masz mejla ode mnie chyba:))) ni mom czasu czytać :-? chociaż jedna porządnie pracująca... dzięki takim jak my PKB wzrasta!! :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Florance kochana ja TYZ pracuje juz mam gotowe 3 sprawozdania, jeszcze z 5 i mam spokoj:)))
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Eeeeeeee ja tam sie lenie :wink: . a to smieszne nie bylo:((((((((((((((((((
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 A to nie mialo byc smieszne tylko prawdziwe :wink: :lol: .
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Eeeeeeee ja tam sie lenie :wink: . Pasożyt!!! :evilbat: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 jostra napisał(a): Pasożyt!!! :evilbat: :lol: :lol: :lol: Haha jaki pasozyt, z psami byla na dluuuuuuuugim spacerze juz :wink: :lol: .
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):A to nie mialo byc smieszne tylko prawdziwe :wink: :lol: . podla istota normalnie:((( jeszzcze napisz, ze idziesz wlasnie nad jezioro:((((
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a): podla istota normalnie:((( jeszzcze napisz, ze idziesz wlasnie nad jezioro:(((( Nie teraz nie ide, bo za goraco, ale moze wieczorkiem przejde sie z psami i je wyplywam i moze sama poplywam, no chyba, ze mi leb w tym czasi odpadnie :wink: .
Orcus Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Wirtam!!!! orsini ja jade na plaze taka piekna pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Orcus wredoto mam nadzieje, ze Cie zlapia panowie ze strazy miejskiej w takim razie za spuszczanie psiakow :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jostra Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Orcus napisał(a):Wirtam!!!! orsini ja jade na plaze taka piekna pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to już jest chwyt poniżej pasa :-? :lol: :lol: :lol:
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 jostra napisał(a):Orcus napisał(a):Wirtam!!!! orsini ja jade na plaze taka piekna pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to już jest chwyt poniżej pasa :-? :lol: :lol: :lol: Jostra my sie posmiejemy jak ja zlapia i zaplaci 200zl mandatu:)))) bedac...w lesie:))))))))))))))))))bo u nas juz po lasach lapia!!! :evil: :evil: :evil:
Romas Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ola!Znalazlam ,zajrzyj pod ten link http://www.karusek.com.pl/index.php?page=4 aport ,koziolek ,bardzo przyzwoity ze sznurkiem ,tylko cena wysoka.Ale to o to chodzilo ,tak?
Orcus Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):jostra napisał(a):Orcus napisał(a):Wirtam!!!! orsini ja jade na plaze taka piekna pogoda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A to już jest chwyt poniżej pasa :-? :lol: :lol: :lol: Jostra my sie posmiejemy jak ja zlapia i zaplaci 200zl mandatu:)))) bedac...w lesie:))))))))))))))))))bo u nas juz po lasach lapia!!! :evil: :evil: :evil: hihihihihi orsini ja juz mialam rozmowe z panami ze strazy miejskiej w naszym lesie i moj urok osobisty powalil ich i tylko mnie pouczyli :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Recommended Posts