Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 A ja bym sobie zjadla takie pyszne jabluszka z ogniska :fadein: .
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 halo halo, jestem na pół godz, żeby uniknąć kary :evilbat:
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):halo halo, jestem na pół godz, żeby uniknąć kary :evilbat: no nareszcie!!! gdzies Ty byla jak Cie nie bylo????
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):halo halo, jestem na pół godz, żeby uniknąć kary :evilbat: Wooooooooow Florance Ty zyjesz :o :lol: :lol: :lol: :lol: .
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):halo halo, jestem na pół godz, żeby uniknąć kary :evilbat: cze
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 to sie nazywa WIELKIE WEJSCIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):to sie nazywa WIELKIE WEJSCIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I o czym to swiadczy.?
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 hyhy no w nowym domu jeszcze netu niet, a zasięg komórki mam taki, że nawet logo operatora się nie wyświetla, więc przez edga też się nie da :-/
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):hyhy no w nowym domu jeszcze netu niet, a zasięg komórki mam taki, że nawet logo operatora się nie wyświetla, więc przez edga też się nie da :-/ uuu to boli:)))))
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek napisał(a):orsini napisał(a):to sie nazywa WIELKIE WEJSCIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I o czym to swiadczy.? o czym?????????? :o :lol:
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 ja napisalam, na poprzedniej stronie :lol: :lol: :lol: :lol:
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 florance napisał(a):Mek napisał(a):orsini napisał(a):to sie nazywa WIELKIE WEJSCIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I o czym to swiadczy.? o czym?????????? :o :lol: Wlasnie o czym :evilbat:
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 yyyyyyyyyyyy to do jakiej dziury Ty sie przeprowadzasz skoro u mnie na wsi mam wszystkie media i to w luksusowym wydaniu ???
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):florance napisał(a):Mek napisał(a):orsini napisał(a):to sie nazywa WIELKIE WEJSCIE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I o czym to swiadczy.? o czym?????????? :o :lol: Wlasnie o czym :evilbat: No chyba o tym , że jest lubiana na tym forum . ( tylko za co ?? ;) )
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek napisał(a):[ No chyba o tym , że jest lubiana na tym forum . ( tylko za co ?? ;) ) a ja myslalam, ze jest niedopieszczona i dlatego wielkie wejscie, zeby ja inni dopiescili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek napisał(a):yyyyyyyyyyyy to do jakiej dziury Ty sie przeprowadzasz skoro u mnie na wsi mam wszystkie media i to w luksusowym wydaniu ??? u mnie też już praktycznie wieś... mimo, że jeszcze miasto 8) media są, ale ja nie bardzo mam czas latać i załatwiać... nawet kablówki jeszcze nie mamy :lol:
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Hahahahaha :lol: . A co mamy Florance nie lubic skoro z niej fajna osobka :grins: .
florance Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 orsini napisał(a):Mek napisał(a):[ No chyba o tym , że jest lubiana na tym forum . ( tylko za co ?? ;) ) a ja myslalam, ze jest niedopieszczona i dlatego wielkie wejscie, zeby ja inni dopiescili :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: plotkarze !!!! :lol: :evilbat:
Mek Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Ka-Vanga napisał(a):Hahahahaha :lol: . A co mamy Florance nie lubic skoro z niej fajna osobka :grins: . Przecie ja zartuje.:):):);0;);)
orsini Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Hahahahaha :lol: . A co mamy Florance nie lubic skoro z niej fajna osobka :grins: . Przecie ja zartuje.:):):);0;);) hahahahahaha
Ka-Vanga Posted July 5, 2005 Posted July 5, 2005 Mek napisał(a):Ka-Vanga napisał(a):Hahahahaha :lol: . A co mamy Florance nie lubic skoro z niej fajna osobka :grins: . Przecie ja zartuje.:):):);0;);) Taaaaaaaaaaaaa :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Recommended Posts